Ontdekkingsreis door Jordanië in 7 of 8 nachten - Amman - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de essentie van Jordanië tijdens een spectaculaire rondreis
  • Beleef een zorgeloze vakantie dankzij een inbegrepen Engelstalige gids, transfers en talrijke extraatjes 
  • Pak uw koffers uit in 4 of 5* hotels met inbegrepen ontbijt
  • Trakteer uzelf op een nachtelijk bezoek aan Petra, de "Roze Stad"

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Jordanië!

Jordanië is een land van uitzonderlijke schoonheid en contrasten, met tal van historische sites, een uniek landschap en culturele belevenissen. Van de vruchtbare Jordaanvallei tot aan de dorre woestijn... Het landschap is enorm veelzijdig! U kunt Romeinse ruïnes bezoeken, de magie voelen in Wadi Rum of in het mineraalrijke water van de Dode Zee baden.

De hoofdstad, Amman, is een fascinerende stad waar moderne commerciële centra zij aan zij staan met traditionele cafés en ambachtelijke werkplaatsen. De oude stad Jerash wordt zelfs erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden ter wereld, en de kastelen in de woestijn zijn prachtige voorbeelden van de vroege islamitische kunst en architectuur.

Petra, de rotsstad, is een unieke bezienswaardigheid waar woningen door de Nabateeërs uit de rotsen zijn uitgehouwen. Dit is zonder twijfel de meest bekende toeristische attractie van het land! Op minder dan een uur rijden vindt u Wadi Rum, het meest uitgestrekte en mooiste woestijnlandschap van het land, met monolithische bergen (jabal) en een charmant Bedoeïenendorp.

Een voorproefje ...

Reisbeschrijving

We hebben werkelijk aan alles gedacht om uw reis gemakkelijker te maken: een selectie van 4 en 5* hotels, een Engelstalige gids, transfers en ontbijt.

Met overnachtingen in Amman en Petra, en bezoeken aan de Dode Zee, Wadi Rum en de Kings Highway, is uw ontdekking van de belangrijkste bezienswaardigheden die Jordanië te bieden heeft, compleet.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1: Rondreis Jordanië in 4 of 5* hotels
- Aanbieding 2: Rondreis Jordanië in 4 of 5* hotels en verlenging naar de Dode Zee

Aanbieding 1: rondreis van zaterdag tot zaterdag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Jerash - Amman
Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 4: Petra
Dag 5: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Dag 6: Wadi Rum - Dode Zee
Dag 7: Dode Zee - Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

Aanbieding 1: rondreis van zondag tot zondag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 3: Petra
Dag 4: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Dag 5: Wadi Rum - Dode Zee
Dag 6: Dode Zee - Amman
Dag 7: Amman - Jerash - Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

Aanbieding 2: rondreis met verlenging naar de Dode Zee, van zaterdag tot zaterdag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Jerash - Amman
Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 4: Petra
Dag 5: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Dag 6: Wadi Rum - Dode Zee
Dag 7: Dode Zee
Dag 8: Dode Zee
Dag 9: Dode Zee - Vertrek uit Amman

Aanbieding 2: rondreis met verlenging naar de Dode Zee, van zondag tot zondag
Dag 1: Aankomst in Amman
Dag 2: Amman - Madaba - Mount Nebo - Kerak - Petra
Dag 3: Petra
Dag 4: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Dag 5: Wadi Rum - Dode Zee
Dag 6: Dode Zee
Dag 7: Dode Zee
Dag 8: Amman - Jerash - Amman
Dag 8: Vertrek uit Amman

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Amman
Verwelkoming op de luchthaven en transfer naar uw hotel.
Overnachting in uw hotel in Amman.

Dag 2: Amman - Jerash - Amman
Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan Jerash, 'het juweel van het noorden'. Het is een van de grootste en best bewaarde sites van de Romeinse architectuur buiten Italië. De oude stad Jerash heeft een ononderbroken keten van menselijke bewoning die meer dan 6.500 jaar oud is. De gouden eeuw van de stad kwam onder Romeinse overheersing en de plaats wordt nu algemeen erkend als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden ter wereld. Jerash was gedurende eeuwen verscholen in zand voordat de stad de afgelopen 70 jaar werd opgegraven en gerestaureerd. Het is een mooi voorbeeld van de grootse, formele provinciale Romeinse stedenbouw kenmerkend voor het hele Midden-Oosten, bestaande uit geplaveide en met zuilen omzoomde straten, torenhoge tempels op de heuvel, knappe theaters, ruime openbare pleinen en pleinen, baden, fonteinen en stadsmuren met torens en poorten. 
In de namiddag keert u terug naar Amman, waar u een panoramische rondleiding door de stad krijgt.
Diner en overnachting in uw hotel in Amman.
Dag 3: Amman – Madaba – Mount Nébo – Kerak – Petra
Na het ontbijt rijdt u langs de 2000 jaar oude Kings Highway; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk en bijbelse steden verbindt. U maakt een tussenstop bij Madaba, 'The City of Mosaics', 30 km ten zuiden van Amman. Hier bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van St. George, waar de beroemde Byzantijnse mozaïekkaart van het Heilige Land uit de 6e eeuw en andere Bijbelse vindplaatsen te bewonderen zijn. 

Uw volgende stop is Mt. Nebo, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. De berg, 840 meter hoog, biedt een spectaculair uitzicht op het Heilige Land. Vervolgens rijdt u verder via de Kings Highway, die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk met elkaar verbindt, en bijbelse steden, om uiteindelijk bij Kerak te komen, het prachtige kruisvaarderskasteel uit de 12e eeuw na Christus, gelegen op een heuveltop op ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel en aan drie zijden omgeven door een dal. Kerak is al zeker sinds de ijzertijd bewoond en was een belangrijke stad voor de Moabieten. 
Diner en overnachting in uw hotel in Petra.

Dag 4: Petra
Na het ontbijt kunt u een dag lang een bezoek brengen aan Petra, ook wel de "Roze Stad" genoemd, een indrukwekkende schat van de antieke wereld. In 2012 werd het 200e jaar van zijn herontdekking gevierd en onlangs werd deze stad uitgeroepen als een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest gekende en bezochte bestemming in Jordanië. In 1985 werd Petra erkend als Unesco Werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte ritje te paard van de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad via de "Siq", een 1210 meter lange smalle kloof. Als u het einde van de Siq bereikt, komt het eerste en grootste monument van Petra langzaam in zicht; dit is het beroemde monument van de Schatkist "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabatean werd gebouwd. De Nabatean hebben hun monumentale graftomben, paleizen, tempels en schatten uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen uit de woestijn uitgehouwen. Petra was een belangrijk knooppunt voor de zijde-, kruiden- en andere handelsroutes die de Oosterse wereld met die van het Westen verbonden. Trakteer uzelf en laat onze professionele gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden, waarin elk detail wordt uitgelegd. 
Diner en overnachting in uw hotel in Petra.

Dag 5: Petra - Little Petra - Wadi Rum
Na het ontbijt rijdt u in slechts 10 minuten naar Little Petra, 'Al-Beidha', een belangrijke voorstad van de stad Petra. U komt de site binnen via een smalle kloof genaamd Siq al-Barid, de "koude Siq". De Siq is 350 meter lang met drie grotere zones binnenin. Men gelooft dat Little Petra een belangrijke voorstad van Petra was, die de in- en uitgang van de handelsroutes in het noorden en noordwesten was. Hier kwamen de karavanen uit de Negev, Gaza, Jeruzalem, Egypte en de Middellandse Zeekust aan, rustten uit en hielden zich bezig met handel. Net als in Petra zijn er in de zandsteen gebouwen uitgehouwen, die gebruikt worden als residenties, opslagplaatsen en graven, met waterkanalen en waterreservoirs. In een van de gebouwen vindt u de overblijfselen van beschilderde fresco's met vogels, druiven en bloemen, die dateren uit de 1ste eeuw na Christus. 
Vervolgens reist u door naar Wadi Rum, de uitgestrekte Jordaanse woestijn, voor een 4x4-jeeptocht (details hieronder). Wadi Rum is prachtig in zijn natuurlijke schoonheid en belichaamt de romantiek van de woestijn. Met zijn "maanlandschap" van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende Bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied leven. Klimmers worden vooral aangetrokken door Wadi Rum vanwege de steile granieten en zandstenen kliffen, terwijl wandelaars genieten van de uitgestrekte lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het meest bekend vanwege zijn connectie met de raadselachtige Britse officier T.E. Lawrence, die hier gestationeerd was tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-18. Een groot deel van David Lean's "Lawrence of Arabia" werd gefilmd in Wadi Rum. 
Diner en overnachting in het kamp.

Dag 6: Wadi Rum - Dode Zee
Na het ontbijt vertrekt u naar de Dode Zee om te genieten van de stranden die bekend staan om hun hoge concentratie aan zouten. Het is zonder twijfel een onvergetelijke ervaring! De Dode Zee heeft een bijzonder klimaat, met een oppervlakte van 920 km²). De maximale diepte is 399 m en het heeft het laagste niveau op aarde. Dit intense waterlichaam wordt zo genoemd omdat men denkt dat het een zoutconcentratie heeft die te hoog is voor het zeeleven om het te bewonen. Langs de kustlijn zijn veel grote zoutafzettingen te vinden die mooie souvenirs vormen en de hoeveelheid zout in het water laten zien. 
Diner en overnachting in uw hotel aan de Dode Zee.

Dag 7: Dode Zee - Amman
Start de dag met een lekker ontbijt en rijd vervolgens door naar Amman. Onderweg bezoekt u de woestijnkastelen. Na aankomst in uw hotel in Amman, brengt u de rest van de dag door op uw eigen tempo. U kunt genieten van de hotelvoorzieningen of de stad bezoeken.
Diner en overnachting in uw hotel in Amman.

Indien u kiest voor aanbieding 2, profiteert u van twee extra nachten aan de Dode Zee.

Dag 8: Vertrek uit Amman

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Ter informatie: bij het programma van zondag tot zondag, vindt de dag "Amman - Jerash - Amman" plaats op dag 7 en de dag "Amman - Madaba - Mount Nébo - Kerak" op dag 2.

Uw hotels

Bij deze aanbieding kiest u zelf of u in 4 of 5* hotels verblijft. U pakt er uw koffers uit in mooie Standaard Kamers, zodat u optimaal kunt uitrusten na een intense dag vol ontdekkingen!

Uw 4* hotels (of gelijkwaardig):
Amman: Mena Tyche 4*
Petra: P Quatro 4*
Wadi Rum: Mazayen Camp 4*
Dode Zee: Ramada Resort 4*

Uw 5* hotels (of gelijkwaardig):
Amman: Bristol 5* of Arajaan by Rotana 5*Sup
Petra: Hyatt Petra 5* of Hyatt Petra 5*Sup
Wadi Rum: Mazayen Camp/Sultana 5*
Dode Zee: Crowne Plaza 5*Sup

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in volpension (exclusief drankjes), en voor een typisch oosters diner in Amman.

Uw inbegrepen excursie

Jeeprit van 2 uur in de Wadi Rum-woestijn

Uw inbegrepen excursie
Wadi Rum is een beschermde woestijnwildernis, gelegen in het zuiden van Jordanië. Het heeft dramatische zandstenen bergen, zoals de majestueuze Jebel Um Ishrin met vele koepels en natuurlijke bogen. De Burdah Rock-brug is hier een prachtig voorbeeld van! Een bezoek aan deze magische plek is werkelijk een unieke ervaring! Deze tour biedt u de mogelijkheid om de omgeving te verkennen per jeep.

Extra opties

Upgrade naar een luxe Martiant-tent in Wadi Rum

Extra opties
De Martiant-tent is een ruime tent, met een tweepersoonsbed (of twee eenpersoonsbedden), een grote zitruimte en een complete badkamer met een douche of badkuip. U beschikt er zelfs over airconditioning en een terras! Hier kunt u zowel overdag als 's avonds genieten van de spectaculaire omgeving.

Diner in Amman (inclusief transfers)

Extra opties
Op het geplande tijdstip wordt u van uw hotel naar het restaurant Tawahin gebracht. Bij aankomst wordt u ontvangen door de gastheer die u naar uw geboekte tafel brengt. Geniet van een traditioneel diner met typische muziek en een dansshow. Het menu is samengesteld uit typisch Jordaanse gerechten zodat u een authentieke culinaire ervaring beleeft. Na afloop wordt u terug naar uw hotel gebracht.

Petra by night

Extra opties
Na het diner wordt u naar Petra gebracht. Bij deze excursie zijn uw entree en een boeiende nachtwandeling tussen de bergen naar Petra inbegrepen. Bij aankomst in Khazna woont u een show met kaarslicht en muziek bij. Een spreker zal u een verhaal vertellen over Nabateeërs en Petra en u zult wat meer leren over de rijke geschiedenis van dit iconische deel van de stad. Dit bezoek duurt twee uur.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 16°C
Apr
min : 10°C max : 21°C
Mei
min : 13°C max : 26°C
Jun
min : 17°C max : 29°C
Jul
min : 19°C max : 31°C
Aug
min : 19°C max : 31°C
Sep
min : 17°C max : 29°C
Okt
min : 14°C max : 26°C
Nov
min : 9°C max : 18°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4 of 5* hotels, naargelang de gekozen aanbieding
- 2 nachten in een Standaard Kamer aan de Dode Zee (uitsluitend bij aanbieding 2)
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Verwelkoming en assistentie bij aankomst op de luchthaven
- Engelstalige gids tijdens de rondreis
- Excursies en entreeprijzen volgens het reisprogramma
- Jeeprit van 2 uur in de Wadi Rum-woestijn
- Transfers volgens het reisprogramma met voertuigen met airconditioning
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekkingsreis door Jordanië in 7 of 8 nachten