Diani Reef Beach Resort & Spa 5* + Safari's - Diani Beach - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de magie van de Keniaanse kust waar een 5* resort wacht aan Diani Beach
 • Maak een opwindende safari van 1, 2 of 3 nachten op zoek naar de wilde dieren
 • Proef van de heerlijke gastronomie dankzij het volpension
 • Ontrafel alle geheimen van Mombasa tijdens een inbegrepen stadstour 

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Kenia

Diani Beach

Dit stuk van de Keniaanse zuidkust kijkt uit op de wondermooie Indische Oceaan en is zo'n 25 km lang. Stel u witte stranden, wuivende palmbomen en turquoise water voor... Onder het wateroppervlak wachten kleurrijke koraalriffen en bijzondere zeebewoners. U kunt duiken of snorkelen om het zelf te ontdekken! Daarnaast zijn er nog tal van andere watersporten beschikbaar zoals windsurfen of kitesurfen.

Diani Beach is één van de meest populaire bestemming in Kenia en zorgt voor een vakantie in ongekende luxe. Hier vindt u tal van bars, markten, winkels en restaurants. U hoeft zich geen moment te vervelen!

Tsavo Nationaal Park

Dit nationale park is zo immens, dat het onderverdeeld wordt in het Tsavo West en het Tsavo East National Park, samen vormen ze het grootste nationale park ter wereld en beslaan ze zo'n 4% van de totale oppervlakte van Kenia. In verschillende landschappen die gaan van droge graslanden tot moerassen en vruchtbare rivieren, ontdekt u in Tsavo East prachtige kuddes olifanten en het indrukwekkende Yatta Plateau. 

SHIMBA HILLS NATIONAL RESERVE

Op slechts 33 kilometer van Mombasa vindt u het Shimba Hills National Reserve dat bestaat uit savannes en dichte tropische bebossing. Vanop verschillende plaatsen in het park kunt u genieten van een uitzonderlijk uitzicht over de Indische Oceaan. Dit is de thuisbasis van talrijke olifanten en de bedreigde Sabelantilope. Ook in de lucht vallen heel wat bijzondere bewoners te ontdekken, met tal van vogelsoorten zoals de Natalgraszanger en de Zwartbuikwever.

Taita Hills Wildlife Sanctuary

Taita Hills is een privaat natuurpark van zo'n 28.000 acre aan de voet van de Taita Hills, vlak naast het Tsavo West Nationaal Park. Dit park biedt een thuishaven aan meer dan 50 zoogdiersoorten en 300 vogelsoorten in een weelderig savanne en bebost landschap. 

Aan de waterputten ziet u regelmatig wilde dieren drinken en bovendien krijt u de kans om verschillende soorten van dichtbij te observeren. Het Taita Hills Wildlife Sanctuary is een belangrijke schakel in het beschermen van kwetsbare diersoorten zoals olifanten, leeuwen, buffels en giraffen.

Amboseli Nationaal Park

Het Amboseli Nationaal Park is één van de oudste en meest bezochte nationale parken van het land, de grootste troef is ongetwijfeld de majestueuze Kilimanjaro die zijn schaduw werpt over deze prachtige omgeving. Met zijn 5896 meter is het de hoogste berg van Afrika en een absolute must voor wie Kenia bezoekt. In het park leven zo'n 700 olifanten, een erg grote populatie die de kans om enkele exemplaren te spotten groot maakt. Daarnaast kunt u ook nijlpaarden, buffels, watervogels, wrattenzwijnen en verschillende apensoorten te zien krijgen.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 6 nachten in Diani en een safari van 1 nacht in Tsavo East
- 7 nachten waarvan 5 nachten in Diani en een safari van 2 nachten in Shimba Hills / Ngutuni  / Taita Hills
- 9 nachten waarvan 6 nachten in Diani en een safari van 3 nachten in Tsavo East / Amboseli / Salt Lick
- 10 nachten waarvan 8 nachten in Diani en een safari van 2 nachten in Shimba Hills / Ngutuni  / Taita Hills
- 12 nachten waarvan 9 nachten in Diani en een safari van 3 nachten in Tsavo East / Amboseli / Salt Lick
- 14 nachten waarvan 12 nachten in Diani en een safari van 2 nachten in Shimba Hills / Ngutuni  / Taita Hills

Uw hotel

Het Diani Reef Beach Resort & Spa 5* is een exclusief adresje gewijd aan ontspanning, rust en welzijn. U wordt omringd door de weelderige natuur en logeert vlak aan het strand met directe toegang tot het turquoise water van de Indische Oceaan. Bovendien wordt u omringd door een weelderige tuin van 34 acres.

Hier kunt u zonnebaden, zwemmen in verschillende zwembaden, lekker eten en nog veel meer. In 2015 werd dit resort bekroond met de Leading Spa Resort award en Kenya's Leading Beach Resort award, kom zelf ontdekken waarom! 

Uw kamer

Just for you
Speciaal voor u:
 • Garden Kamer 
 • Fruitmand en gebakjes in de kamer bij aankomst
Uitzicht op de tuin, een moderne en warme inrichting, comfortabel meubilair en eigentijdse voorzieningen... Uw nachten in Kenia beloven onvergetelijk te worden! In het design van uw kamer vindt u de perfecte combinatie tussen plaatselijke charme en moderne luxe zodat u ook hier betoverd wordt door de Afrikaanse cultuur.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension (exclusief drankjes)
Proef van de heerlijke plaatselijke gastronomie of gerechten van over de hele wereld in de verschillende restaurants en bars van uw resort. Het Coral Rock Café is het hoofdrestaurant waar het ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd met keuze uit internationale specialiteiten en live cooking. Het Sake Oriental Restaurant brengt een fusionkeuken tussen Japanse, Chinese en Indische smaken met teppanyaki in een traditionele sfeer.

Bij Fins Seafood Grill proeft u van het beste wat uit de zee komt vlak aan het strand en de Dunes Night Spot & Bar laat u kennismaken met de typische muziek van het land vergezeld van uw favoriete drankje. Elegantie is troef bij de Zebra Square Bar & Piano Lounge waar u verleid wordt door exotische cocktails en wie onder de stralende zon wil genieten van een lekker drankje, moet richting de Pool Bar of 360 DEGREES Bar.

Activiteiten

Just for you
Speciaal voor u:
 • 10% korting in de spa
Zonnebaden, relaxen en genieten, dat is waar het allemaal om draait tijdens deze vakantie! Na een frisse duik in één van de zwembaden, gaat u naar de spa om u eens volledig in de watten te laten leggen. Het zonnige terras bij het zwembad of Diani Beach zijn perfect voor wie met een bruin kleurtje naar huis wil. Voor sportievelingen is er een fitness en terwijl u doet wat u het liefste doet, worden uw bengeltjes opgevangen in de kinderclub. Zowel overdag als 's avonds is er animatie voor groot en klein!

Uw safari

U kunt kiezen tussen een safari van 1, 2 of 3 nachten.

Speciaal voor u: 
- Safari's volgens de gekozen aanbieding
- Transport in minibus (maximaal 7 personen) met pop-up dak met Engelstalige gids
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam
- Alle entreeprijzen en overheidsbelastingen

Voor uw safari dient u uit te checken uit het hotel, het is wel mogelijk om een deel van uw bagage achter te laten.

Safari van 1 nacht in Tsavo East

Dag 1: Diani / Tsavo East (245 km/4 uur)
Na het ontbijt in het resort verlaat u Diani om richting het Tsavo East Nationaal Park te vertrekken. U maakt al een eerste safari in de omgeving rond de lodge om vervolgens de lunch te nemen in de lodge zelf. Na een korte siësta vertrekt u opnieuw op safari tot zonsondergang. 
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Diani (245 km/4 uur)
In de vroege ochtend gaat u nogmaals het park in om de prachtige vegetatie en wilde dieren te bewonderen. Vervolgens keert u terug naar de lodge voor het ontbijt en vertrekt u terug naar Diani, de aankomst is voorzien in de late namiddag.

Safari van 2 nachten in Shimba Hills / Ngutuni / Taita Hills

Dag 1: Diani – Shimba Hills National Reserve (60 km/1 uur)
Na het ontbijt in het resort vertrekt u richting het Shimba Hills National Reserve waar u het tweede grootste tropische regenwoud van de streek ontdekt. Bewonder de rijke fauna en flora, de dichte bossen en de majestueuze olifantenkuddes in het park. Bij aankomst in het park bezoekt u het traditionele dorpje Shifoga en de Sheldrick watervallen. Daarna is het tijd voor een safari gevolgd door een late lunch in de Green Safari Lodge. Na de lunch kunt u relaxen in de lodge en genieten van de faciliteiten.
Diner en overnachting in de Green Safari Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2:  Shimba Hills – Ngutuni / Taita Hills (245 km/4 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Ngutuni Sancuary waar u geniet van een avontuurlijke safari, gevolgd door de lunch in de Ngutuni Lodge. De volgende halte is Taita Hills waar u incheckt in de Sarova Saltlick Lodge in het Tsavo Nationaal Park. Hier verblijft u midden in de natuur en geniet van een adembenemend panorama over de omgeving.
Diner en overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 3: Taita Hills – Diani Beach (290 km/5 uur)
Vandaag maakt u een safari in de vroege ochtend en neemt u daarna het ontbijt in de lodge. Na nog een laatste safari kunt u genieten van een lunch in de Taita Hills Logde en gaat het terug richting Diani waar u aankomt in de vooravond.

Safari van 3 nachten in Tsavo East / Amboseli / Salt Lick

Dag 1: Mombasa / Tsavo East (245 km/4 uur)
Ontbijt in het resort en vertrek richting het Tsavo East Nationaal Park. Bij aankomst maakt u onmiddellijk een safari met een minibus waarvan het dak geopend kan worden. Vervolgens gaat het richting de lodge waar u de lunch neemt en wat kunt ontspannen. In de namiddag maakt u nog een rit door het park tot zonsondergang.
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Amboseli (315 km/5 uur)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Amboseli Nationaal Park met de Kilimanjaro op de achtergrond. U checkt in en neemt de lunch in het Amboseli Sentrim Camp. Na een moment van rust in de logde of een frisse duik in het zwembad, kunt u genieten van een safari en keert u bij zonsondergang terug naar de lodge. 
Diner en overnachting in het Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3: Amboseli / Taita Hills Game Sanctuary (250 km/4 uur)
Vandaag staat u vroeg op om voor het ontbijt nog een safari te kunnen maken. Nadien vertrekt u naar Taita Hills waar u geniet van de lunch in de Sarova Taita Hills Lodge. In de namiddag krijgt u de kans om de mooiste foto's te nemen tijdens een safari en keert u terug naar de lodge voor het diner. Vanavond gaat u na het diner nog op zoek naar het fascinerende nachtleven in het park tijdens een laatavondsafari.
Overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4: Taita Hills / Diani Beach (290 km/5 uur)
Na het ontbijt maakt u nog een laatste safari en neemt u de lunch in de lodge voor u terugkeert naar Diani.

Opmerking: de volgorde van de bezoeken kan ter plaatse gewijzigd worden, net als de bezochte parken en de accommodatie. De entreeprijzen voor de nationale parken kunnen veranderen, hiervan zullen wij u tijdig op de hoogte brengen. De fooien voor de gids en chauffeur zijn niet inbegrepen.

Uw accommodatie tijdens de safari

U geniet van een verblijf in volpension in de volgende accommodaties in een Standaard Kamer.

SHIMBA HILLS GREEN SAFARI LODGE

Uw accommodatie tijdens de safari
Deze accommodatie bestaat uit slechts 7 luxueuze tenten en biedt u een verblijf in alle intimiteit met en spectaculair uitzicht op de omringende savanne en het Mwaluganje Elephant Sanctuary. Elke tent beschikt over een kingsize of queensize bed, een eigen badkamer en een balkon of patio. Bovendien maakt u gebruik van het buitenzwembad, gratis wifi en het restaurant.

SAROVA SALT LICK GAME LODGE

Uw accommodatie tijdens de safari
Deze accommodatie in het hartje van het Taita Hills Wildlife Sanctuary is een gevestigde waarde in de streek en ligt op een ideale locatie naast de belangrijkste waterput met uitzicht op de Tsavo vlaktes. 

De hele lodge is gebouwd op palen, zodat u 24 uur lang naar de prachtige dieren kunt kijken die komen drinken of grazen. Elk van de 96 gastenkamers beschikken over een privébadkamer met douche, toilet en warm en koud water. Ook het restaurant en het terras kijkt uit op de waterputten en er is een ondergrondse schuilplaats waar u de dieren van nog dichterbij kunt observeren. Het fantastische zwembad is perfect om een verfrissende duik te nemen!

ASHNIL ARUBA LODGE

Uw accommodatie tijdens de safari
De Ashnil Aruba Lodge ligt aan de noordelijke oever van de Voi rivier, een favoriete drinkplaats voor tal van wilde dieren zoals olifanten die de rode aarde op hun lichaam gooien. De 40 luxueuze kamers beschikken elk over een terras met uitzicht op de Aruba Dam. Elke kamer is ontworpen om u een optimaal comfort te garanderen met een eigen toilet en douche.

AMBOSELI SENTRIM CAMP

Uw accommodatie tijdens de safari
Dit nieuwe en luxueuze kamp ligt vlak op de grens van het Amboseli Nationaal Park naast de Kimana poort. Hier wachten 60 luxueuze tenten met een adembenemend uitzicht op de Mt. Kilimanjaro. In het hoofdgebouw vindt u een receptie, lounge, restaurant, bar en souvenirwinkel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie

Stadsbezoek in Mombasa (1/2 dag)

Uw inbegrepen excursie
Mombasa is de oudste stad van Kenia en rijk aan geschiedenis en cultuur. U bezoekt het pittoreske oude centrum vol gezellige straatjes en mooie balkons. U bezoekt Fort Jésus (exclusief entree) en de fruit- en kruidenmarkt. U heeft de mogelijkheid aankopen te doen in de stad.
U bezoekt eveneens Moi Avenue met de beroemde olifantenslagtanden. U eindigt de middag met een bezoek aan het artistieke centrum met houtsculpturen. U gaat vervolgens terug naar uw hotel voor de lunch.

Extra opties

Excursie van 1 dag Funzi / Kinazini

Extra opties
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.
Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.
De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzenschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden.
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdens deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

Zeesafari naar het eiland Wasini

Extra opties
Ontdek het Kisite-Mpunguti marinepark, beschouwd als het tweede beste marinepark na het Great Barrier Reef in Australië. Hier ontdekt u een gigantische diversiteit en prachtige koraalriffen in het warme water, net als dolfijnen, schildpadden, roggen en tal van andere zeebewoners. U brengt het bezoek aan het Ksite eiland en ontdekt de betoverende onderwaterwereld met marinebiologen en PADI duikinstructeurs.

Het programma:
- Transfer naar de Shimoni pier om 8.30u
- Instappen in de dhow (typische Arabische boot) en ontvangst met koffie, thee en koekjes
- Informatiesessie
- Spotten van dolfijnen onderweg naar het Ksite Nationaal Marinepark
- Duiken en/ of snorkelen
- Transfer naar een privéwoning voor een vismaaltijd, vergezeld van bier, wijn, frisdrank en citroengras thee
- Mogelijk bezoek aan de Shimoni Slave Caves (met toeslag van 400 KES)

Inbegrepen:
- Snorkel- en duikmateriaal
- Frisdrank, mineraalwater en fruit aan boord van de dhow

Zelf meebrengen:
- Handdoeken
- Zonnebrandcrème
- Waterbestendige sandalen
- Zonnebril 
- Hoed of pet
- Zwemkleding 
- Fototoestel

Vissen op een boot voor 6 personen

Extra opties
Vertrek in het hotel rond 6.30u met een vissersboot die u ongeveer 5 uur lang meeneemt op een onvergetelijke dag vissen.

Water, vers fruit en frisdrank inbegrepen aan boord
Maximum 6 personen per boot en 1 boot per dag
Beschikbaar 's morgens en 's middags

Ligging

Diani Beach Road, 80400 Diani Beach, Ukunda, Kenia

De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 44 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 143
Check-in: 12.00u
Check-out: 10.00u

Huisdieren zijn niet toegestaan

Let op: u moet bij het hotel uitchecken voordat u op safari vertrekt. U kunt eventueel bagage achterlaten in het hotel.
   

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering binnen de 14 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor eerdere annuleringen zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • Bagageopslag
 • Wifi
 • Wekdienst
 • Valutawissel
 • Kluis
 • Vergaderzaal

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • TV met nationale en internationale zenders
 • Elektronische kluis
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Mineraalwater
 • Terras
 • Privébadkamer
 • Haardroger
 • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

 • Zwembaden
 • Zonneterras
 • Spa
 • Fitness
 • Kinderclub
 • Animatie

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Diani Reef Beach Resort & Spa 5* + Safari's