Leopard Beach Resort 5* en safari - Diani - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontspan in een fantastisch 4* hotel midden in de natuur en vlak bij de zee
  • Trakteer uzelf op een heerlijk gerecht met zeevruchten bij restaurant Chui Grill
  • Ontdek alle watersportactiviteiten die Diani te bieden heeft
  • Beleef een magische safari tussen de leeuwen en olifanten: een unieke ervaring!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Kenia!

Op zoek naar een idyllische omgeving voor uw volgende vakantie? Pak dan uw koffers en kom naar Kenia! Dit land in Oost-Afrika ligt aan het turquoise water van de Indische Oceaan en het ene strand is er mooier dan het andere.  Hier kunt u genieten van de zon, lekker eten, ontspannen aan de witte zandstranden van Diani Beach en vooral ... uw ogen uitkijken tijdens een avontuurlijke safari! Er zijn maar weinig landen die zo'n unieke reiservaring bieden als Kenia.

Wandel over eindeloze Keniaanse stranden, bewonder de vele vogelsoorten en de met sneeuw bedekte bergtoppen of ontdek dit veelbelovende land met prachtige wilde dieren en een weelderige natuur. Dit wordt een reis waar u nog lang over zult napraten! 

U kunt kiezen uit de volgende programma's:
- Optie 1: 7 nachten waarvan 6 nachten in het Leopard Beach Resort 4* en 1 nacht Tsavo East safari
- Optie 2: 8 nachten waarvan 6 nachten in het Leopard Beach Resort 4* en 2 nachten Shimba Hills/Ngutuni/Salt Lick safari
- Optie 3: 9 nachten waarvan 6 nachten het  het Leopard Beach Resort 4* en 3 nachten Tsavo East/Amboseli/Salt Lick safari
- Optie 4: 10 nachten waarvan 8 nachten het Leopard Beach Resort 4* en 2 nachten Shimba Hills/Ngutuni/Salt Lick safari
- Optie 5: 12 nachten waarvan 9 nachten in het Leopard Beach Resort 4* en 3 nachten Tsavo East/Amboseli/Salt Lick safari
- Optie 6: 14 nachten waarvan 11 nachten in het Leopard Beach Resort 4* en 3 nachten Tsavo East/Amboseli/Salt Lick safari

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje
Uw vakantie in het Leopard Beach Resort 4* wordt de beste ooit ... Dit kleine prijswinnende paradijs biedt een geslaagde combinatie van mooie architectuur en een weelderige tropische tuin.

U geniet hier van comfort en kwaliteitsdiensten en van de vele verschillende activiteiten en excursies die in het hotel aangeboden worden. De perfecte plek voor intieme momenten met z'n tweetjes of met de familie aan de mooie stranden van de Indische Oceaan.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer met balkon

Superior Kamer met balkon

Deze kamers met balkons bevinden zich op de bovenverdieping en bieden privébalkons met een prachtig uitzicht op het resort. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet TV, grote schuiframen en comfortabele bedden met klamboes. De badkamer beschikt over een milieuvriendelijke regendouche, handdouche en Arabische douche.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf met halfpension (exclusief drankjes). Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor volpension (exclusief drankjes) of een verblijf zonder zorgen met de all-inclusiveformule.

Het ontbijt en diner worden geserveerd in het restaurant Horizon. Dit wordt niet enkel genieten van de heerlijke keuken met verse vis en tropisch fruit, maar ook van het uitzicht op de Indische Oceaan. Het hotel heeft verder vier à-la-carterestaurants waar u andere smaken kunt ontdekken: de Pool Bistrot voor snacks bij het zwembad, Coco Beach, Pasta N Pizza Tornati, een pizzeria gelegen op het strand en het Chui Grill restaurant met verse vis.

Voor uw kleine pauzes kunt u de hele dag terecht bij Tutti Frutti. Verder wacht in de Kalani Coffee Lounge een lekkere kop koffie, Marco's Barof de Pool Bar voor een cocktail, de Sports Bar voor een sportief moment of Mawingu Sky Lounge voor een slaapmutsje met een spectaculair uitzicht.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halve dag excursie in Mombasa
  • 1 massage van 30 min in de Uzuri Spa (behalve van 23/12/2019 tot en met 03/01/2020)
De witte stranden van Diani liggen dicht bij het hotel en nodigen uit tot complete ontspanning. Heerlijk luieren terwijl watersporters zich bezighouden met hun favoriete activiteiten: duiken, windsurfen, kajakken, vissen ... Zorg ervoor dat u de dag afsluit met een heerlijke massage in de Uzuri Spa, een unieke plek in het hart van de tropische vegetatie.

Uw safari

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vervoer in minibus met open dak met Franstalige/Engelstalige chauffeur
  • Gegarandeerde zitplaats aan het raam
  • Fles water van ½ liter per persoon per dag 
  • Toegangsbewijzen tot de parken en overheidsbelastingen 

Tijdens de safari verblijft u in een Standaard Kamer op basis van volpension (exclusief drankjes). U wordt vervoerd in een minibus met open dak en Engelstalige chauffeur en u zult genieten van gegarandeerde zitplaatsen aan het raam

Safari Tsavo East (2 dagen/1 nacht)

Dag 1: Diani - Tsavo East (245 km /4 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Tsavo East Nationaal Park. Bij aankomst in het park gaat het dak open en voelt u de wind op uw wangen: uw safari is begonnen! Na de lunch in de lodge en een middagrust gaat u op safari bij zonsondergang. Diner en overnachting in Sentrim Tsavo of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East - Mombasa (245 km /4 uur)
Ochtendsafari in het park gevolgd door een ontbijt in de lodge. Daarna vertrekt u naar Diani waar u in het einde van de middag aankomt.

Safari Shimba Hills / Ngutuni / Salk Lick (3 dagen/2 nachten)

Dag 1: Diani - natuurreservaat Shimba Hills (60 km/1 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar natuurreservaat Shimba Hills, dat op 45 km afstand ligt van Diani Beach. Dit reservaat is het op één na grootste tropische bos van de omgeving, met een ongekende rijke flora en fauna. Hier vindt u het grootste aantal Afrikaanse olifanten en de zeldzame sabelantilope.

U maakt de safari en bezichtigt vervolgens de magische Sheldrick watervallen. Late lunch in de Green Safari Lodge. U heeft vrije tijd in de namiddag of u kunt de safari vervolgen. Geniet van de zonsondergang onder het genot van een inbegrepen aperitief (exclusief drankjes). Overnachting in de Green Safari Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Shimba Hills - Ngutuni/Taita Hills (245 km/4 uur)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Ngutuni reservaat voor uw volgende safari. In de Ngutuni Lodge nuttigt u een late lunch (exclusief drankjes). Hierna gaat u naar Taita Hills waar u een safari maakt. Diner en overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 3: Taita Hills - Diani Beach (290 km/5 uur)
In de ochtend gaat u op safari, gevolgd door een ontbijt in de lodge. De safari zet u voort tot de lunch in de Ngutuni Lodge (exclusief drankjes). Hierna gaat u richting terug naar Diani, waar u eind van de middag zult aankomen.

Safari Tsavo East/Amboseli/SaltLick (4 dagen/3 nachten)

Dag 1: Mombasa - Tsavo East (245 km/4 uur)
Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het nationale reservaat Tsavo East van maar liefst 12.000 km² gebracht. Laat u rondrijden door de gids in bus met open dak! Dit reservaat is het grootste nationale park van Kenia en wordt in tweeën verdeeld door een autoweg die er doorheen loopt. U arriveert in de lodge rond lunchtijd. Vervolgens heeft u vrije tijd tot de namiddag: dan vertrekt u op safari. U keert terug in de lodge rond zonsondergang. Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East - Amboseli (315 km/4 uur)
Na het ontbijt gaat u richting het nationale park Amboseli. Als het weer het toelaat kunt u de indrukwekkende Kilimanjaro berg zien opdoemen! Op de terugweg naar het kamp zult u de meest prachtige panorama's bewonderen. De safari eindigt bij het kamp waar u zult lunchen. Nadat u vrije tijd heeft gehad vertrekt u voor uw volgende safari. Bij zonsondergang keert u terug. Diner en overnachting in het Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3: Amboseli - Taita Hills Game Sanctuary (250 km/4 uur)
Na het ontbijt is het tijd om naar de Taita Hills te vertrekken, waar u rond lunchtijd aankomt. U gaat tot zonsondergang op safari. Overnachting in de Sarova Salt Lick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4: Taita Hills - Diani Beach (290 km/5 uur)
Na het ontbijt maakt u een vroege safari in het reservaat en u keert terug naar de lodge voor de lunch. Hierna zet u uw verblijf in Diani voort.

Uw inbegrepen excursie

Stadstour Mombasa - halve dag

Uw inbegrepen excursie
Stadsbezoek in Mombasa (1/2 dag) Mombasa is de oudste stad van Kenia en daarmee ontzettend rijk aan geschiedenis. U zal het oude stadsgedeelte bezoeken met zijn pittoreske gebouwen, zijn kleine gezellige straatjes en speciale houten balkons. Hier zal u ook de tijd krijgen enkele souvenirs aan te kopen. De ochtend eindigt met een bezoek aan het Artisanale centrum van houtkunst. Terugkeer naar uw hotel tegen de lunch.

Enkel op dinsdag en donderdag.

Optionele excursies

Zeesafari naar Wasini Island

Optionele excursies
Het paradijselijke Wasini Island ligt in de Indische Oceaan dicht bij de zuidkust van Kenia en het Nationaal Marinepark van Kisite-Mpunguti. Hier vindt u prachtige koraalriffen en een bijzonder ecosysteem, perfect om te snorkelen en de kleurrijke koralen, vissen en andere zeebewoners te ontdekken. En als u geluk heeft, ziet u zelfs enkele schildpadden en dolfijnen. Wat dit eiland nog extra bijzonder maakt, is de "koraaltuin", een groep natuurlijke ruïnes van een fossiel koraalrif, gelegen boven het huidige zeeniveau dat regelmatig opnieuw onder water komt te staan.

Niet beschikbaar van mei tot juni door de weersomstandigheden.

Excursie van 1 dag Funzi / Kinazini

Optionele excursies
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.

Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.

De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzeschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden.
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdesn deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 24°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 24°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 29°C
Jun
min : 21°C max : 29°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 28°C
Sep
min : 21°C max : 29°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Ligging

Diani Beach RoadDiani Beach, Ukunda 80401, Kenia

De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 50 km.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 158
Check-in: 15:00 uur
Check-out: 12:00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

LET OP: Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor volwassenen en kinderen ouder dan 5 jaar.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over:

  • Zakelijke diensten (fax, fotokopieën, koeriersdienst, internet)
  • Internetcafé
  • Souvenirwinkel
  • Wasservice
  • Medische dienst (op aanvraag)
  • Roomservice (24u/24)
  • Kinderopvang (op aanvraag)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Wifi
  • Regendouche
  • Haardroger
  • Balkon (bij de meeste kamers)

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Spa
  • Behandelingen en massages
  • Jacuzzi, sauna, hamam
  • Aerobics en yoga paviljoen
  • Waterpolo
  • Beach soccer
  • Volleybal
  • Duiken en snorkelen
  • Kajakken
  • Diepzeevissen
  • Windsurfen
  • Boottocht met glazen bodem
  • Darts, biljart
  • Tafeltennis
  • Avonden en entertainment: live muziek, traditionele dansen, goochelshows, cabaret
  • Golfbaan

Alle praktische informatie over uw safari: 
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in een Standaard Kamer
- Volpension (exclusief dranken)
- Franstalige/Engelstalige gids/chauffeur
- Transport in een minibus met open dag voor maximum 7 passagiers
- 1 fles water van een ½ liter per persoon per dag
- Entreeprijzen voor de parken en overheidsbelastingen
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam


Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Entreeprijzen, gidsen en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten
- Dossierkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Leopard Beach Resort 5* en safari