Flamingo Beach Resort & Spa 4* en safari's - Mombasa - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verblijf in een prachtig 4-sterrenhotel aan de kust van Oost-Afrika
 • Trakteer uzelf op een massage in de spa van het hotel met zicht op zee
 • Ontdek de mooiste natuurparken van het land tijdens een safari naar keuze
 • Keer op het einde van uw vakantie huiswaarts met mooie foto's van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving

Welkom in... Kenia

Droomt u van exotische avonturen?
Reis dan mee naar Kenia en beleef er een onvergetelijke vakantie. Witte zandstranden, wuivende kokospalmen, een kleurrijke onderwaterwereld, savannes, bossen en woestijnen... In dit magische land wordt dit alles moeiteloos met elkaar gecombineerd. 

U kunt er bergbeklimmen, diepzeeduiken, wilde dieren spotten in hun natuurlijke leefomgeving en ontspannen aan het zwembad of op één van de paradijselijke stranden met zicht op de azuurblauwe oceaan... Aan u de keuze!
Volgt u ons? U zult het zich absoluut niet beklagen! 

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
7 nachten: 6 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 1 nacht safari in Tsavo East
- 7 nachten: 4 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 3 nachten safari in Shimba Hills, Ngutuni en Taita Hills 
- 8 nachten: 6 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 2 nachten safari in Tsavo East en Saltlick Lodge
9 nachten: 6 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 3 nachten safari in Tsavo East, Amboseli en Taita Hills
10 nachten: 8 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 2 nachten safari in  Shimba Hills, Ngutuni en Taita Hills 
12 nachten: 9 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 3 nachten safari in Tsavo East, Amboseli en Saltlick Lodge
14 nachten: 12 nachten in het Flamingo Beach Resort & Spa + 2 nachten safari in Tsavo East en Saltlick Lodge

Uw hotel

Welkom in het Flamingo Beach Resort & Spa 4*! Dit schitterende 4-sterrenresort ligt ten noorden van Mombasa aan het prachtige strand van Shanzu. Laat u aangenaam verrassen door dit unieke hotel waar een authentieke Afrikaanse stijl gecombineerd wordt met moderniteit

Naast een weelderige natuur en enorme palmbomen beschikt dit magnifieke resort over alle moderne voorzieningen om u een memorabele vakantie te garanderen.
Waar wacht u nog op?

Uw kamer

Just for you
Speciaal voor u:
 • Standaard Kamer (56 m²)
Deze mooie kamer met lichte kleuren en houten meubilair heeft een typisch Keniaanse stijl en is de ideale plaats om helemaal tot rust te komen! 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • All inclusive
Dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule komt u niets tekort tijdens uw verblijf. Ontdek de verschillende restaurants van het hotel, met The Palm Resaurant als uitvalsbasis voor uw ontbijt en thema-avonden. Voor een à-la-cartemaaltijd moet u richting het Blue Lagoon Restaurant en nadien kunt u terecht in de Cave Bar, een unieke plek gevestigd in een klif!

Een romantisch diner is wat u kunt verwachten in de Pavillon d'Amour met een panoramisch uitzicht op de Indische Oceaan en het strand. En voor een verfrissende pauze heeft u de keuze tussen de Koi Bar & Lounge en de Cascades Bar.

Activiteiten

Geniet tijdens deze prachtige reis van alle voordelen die uw hotel voor u in petto heeft. Profiteer van de Afrikaanse zon op het strand, neem een verfrissende duik in één van de vier zwembaden, onderhoud uw conditie in de fitness of speel een partijtje tennisVoor nog meer ontspanning kunt u uzelf trakteren op een massage met zicht op de Indische Oceaan.

Uw inbegrepen safari

Staat Kenia voor u gelijk aan wilde natuur? Dan heeft u geluk! Ga op safari in de prachtige omliggende natuurreservaten: Tsavo East, Amboseli en Saltlick. 

De duur van de safari en de locatie van het reservaat variëren naar gelang de aanbieding die u kiest. Eén ding is zeker: er staat u een ongelooflijke ervaring te wachten!

Inbegrepen tijdens uw safari:
- Ontvangst en transfers
- Overnachtingen in een Standaard Kamer in een lodge op basis van volpension (exclusief drankjes)
- Vervoer met een minibus met open dak (maximum 7 passagiers)
- Gegarandeerde plek aan het raam
- Engelstalige chauffeur/gids
- Entreeprijzen voor de nationale parken en overheidsbelastingen

De safari vindt plaats tijdens het hotelverblijf. U dient uit te checken voor u op safari vertrekt.

Safari van 1 nacht: Tsavo East

Het Tsavo Nationaal Park is zo immens, dat het onderverdeeld wordt in het Tsavo West en het Tsavo East. Samen vormen ze het grootste nationale park ter wereld en beslaan ze zo'n 13 747 km². In verschillende landschappen die gaan van droge graslanden tot moerassen en vruchtbare rivieren, ontdekt u in het Tsavo East Nationaal Park prachtige kuddes olifanten, buffels, zebra's en nog veel meer...

Dag 1 : Diani / Tsavo East (245km/4u)
Na het ontbijt in het resort verlaat u Diani om richting het Tsavo East Nationaal Park te vertrekken. U maakt al een eerste safari in de omgeving rond de lodge om vervolgens de lunch te nemen in de lodge zelf. Na een korte siësta vertrekt u opnieuw op safari tot zonsondergang. 
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2 : Tsavo East / Diani (245km/4u)
In de vroege ochtend gaat u nogmaals het park in om de prachtige vegetatie en wilde dieren te bewonderen. Vervolgens keert u terug naar de lodge voor het ontbijt en vertrekt u terug naar Diani, de aankomst is voorzien in de late namiddag.

Safari van 2 nachten: Shimba Hills/Ngutuni/Taita Hills

Dag 1: Diani Shimba Hills National Reserve (60 km/1u)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Shimba Hills National Reserve, gelegen op 45 km van het strand in Diani. Dit park is één van de belangrijkste van de kust en is de thuisbasis van een groot aantal Afrikaanse olifanten en zwarte antilopen. Bij aankomst brengt u een bezoek aan een traditioneel dorp, Shifoga, gevolgd door een bezoek aan de watervallen Sheldrick-watervallen. In de middag kunt u ontspannen bij de lodge. 
Overnachting in de Green Safari Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Shimba Hills/Ngutuni/Taita Hills (245 km/4u)
Na het ontbijt vertrekt u naar het heiligdom van Ngutini. Bij aankomst gaat u op safari, waarna u geniet van een late lunch in Ngutini Lodge. Na de lunch vertrekt u naar Taita Hills. Aankomst bij Sarova Saltlick Logde. 
Diner en overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 3: Taita Hills/Diani Beach (290 km/5u)
Ochtendsafari in het reservaat en ontbijt. Daarna nog een safari en lunch in de Taita Hills Lodge. Na de lunch rijdt u naar Diani. Aankomst aan het einde van de middag.

Safari van 2 nachten: Tsavo East/Saltlick

Dag 1: Mombasa/Tsavo East (245 km/4u)
Na een vroeg ontbijt gaat u richting Tsavo East National Park. Safari nabij de lodge en vervolgens aankomst en lunch in de lodge. Na een middagpauze gaat u tot zonsondergang opnieuw op safari.
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge (of gelijkwaardig).

Dag 2: Tsavo East/Taita Hills (60 km/1u)
U vertrekt 's ochtends vroeg op safari, gevolgd door een ontbijt in de lodge. Na het ontbijt reist u door naar Taita Hills. Aankomst en lunch in de Taita Hills Lodge, gevolgd door een safari in het reservaat.  
Diner en overnachting in Salt Lick Lodge.

Dag 3: Taita Hills/Mombasa (290 km/5u)
's Ochtends staat er een vroege safari op het programma, waarna u ontbijt in de lodge. Na het ontbijt keert u terug naar Mombasa. Aankomst aan het einde van de namiddag.

Safari van 3 nachten: Tsavo East/Amboseli/Salt Lick

Het Amboseli National Park is één van de oudste en meest bezochte nationale parken van het land en beslaat een oppervlakte van zo'n 392 km². De grootste troef is ongetwijfeld de majestueuze Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika die zijn schaduw werpt over deze prachtige omgeving. In het park leven zo'n 700 olifanten, een erg grote populatie die de kans om enkele exemplaren te spotten groot maakt. Daarnaast kunt u ook nijlpaarden, buffels, watervogels, wrattenzwijnen en verschillende apensoorten te zien krijgen.

Dag 1: Mombasa / Tsavo East (245 km/4u)
Ontbijt in het resort en vertrek richting het Tsavo East Nationaal Park. Bij aankomst maakt u onmiddellijk een safari met een minibus waarvan het dak geopend kan worden. Vervolgens gaat het richting de lodge waar u de lunch neemt en wat kunt ontspannen. In de namiddag maakt u nog een rit door het park tot zonsondergang.
Diner en overnachting in de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2 : Tsavo East / Amboseli (315 km/5u)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Amboseli Nationaal Park met op de achtergrond de Kilimanjaro. U checkt in en neemt de lunch in het Amboseli Sentrim Camp. Na een moment van rust in de logde of een frisse duik in het zwembad, kunt u genieten van een safari en keert u bij zonsondergang terug naar de lodge. 
Diner en overnachting in het Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3 : Amboseli / Taita Hills Game Sanctuary (250 km/4u)
Vandaag staat u vroeg op om voor het ontbijt nog een safari te kunnen maken. Nadien vertrekt u naar Taita Hills waar u geniet van de lunch in de Sarova Taita Hills Lodge. In de namiddag krijgt u de kans om de mooiste foto's te nemen tijdens een safari en keert u terug naar de lodge voor het diner. Vanavond gaat u na het diner nog op zoek naar het fascinerende nachtleven in het park tijdens een laatavondsafari.
Overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4 : Taita Hills / Diani Beach (290 km/5u)
Na het ontbijt maakt u nog een laatste safari en neemt u de lunch in de lodge voor u terugkeert naar Diani.

Safari van 3 nachten: Tsavo East/Amboseli/Taita Hills

:ag 1: Mombasa Tsavo East (245 km/4u) 
Na het ontbijt in uw hotel vertrekt u naar Tsavo. Daar aangekomen opent de chauffeur het dak van de bus en kan uw eerste safari beginnen! Daarna volgt de lunch bij de Ashnil Aruba Lodge. In de namiddag rondrit door het park om rond zonsondergang terug te keren. 
Diner en overnachting bij de Ashnil Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East/Amboseli (315 km/5u)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Amboseli Nationaal Park met op de achtergrond de indrukwekkende berg Kilimanjaro, het dak van Afrika. U geniet van een lunch in het Sentrim Amboseli Camp. Ontspan bij uw huisje of neem een duik in het zwembad, om daarna op safari te gaan en voor zonsondergang bij het kamp terug te komen.
Diner en overnachting in Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3: Amboseli/Taita Hills (250 km/4u)
Vroege ochtendsafari gevolgd door een ontbijt bij de lodge. Na het ontbijt vertrekt u naar Taita Hills. Aankomst voor de lunch bij de Taita Hills Lodge. In de namiddag gaat u op safari door het Taita Hills Sanctuary. Na het diner vertrekt u voor een avondsafari. 
Diner en overnachting in de Sarova Saltlick Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4: Taita Hills/Diani Beach (290 km/5u)
Vroege ochtendrit in het park gevolgd door een ontbijt bij de lodge. Na het ontbijt vertrekt u richting Diani om daar laat in de avond aan te komen.

De volgorde en route van de safari's evenals de accommodaties kunnen aangepast worden. In dit geval worden in plaats daarvan gelijkwaardige lodges voorzien. 
Toegangskosten voor nationale parken en andere toeslagen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. U wordt op de hoogte gebracht van elke verhoging. 
De vertrekdatum van de safari zal aan u worden meegedeeld bij aankomst in het hotel. Houd er rekening mee dat u tijdens de safari uw kamer verlaat. U kunt een aparte zak klaarmaken voor de safari, uw andere koffer blijft bij de conciërge van het hotel. 
Vervoer naar de safariplaats is per bus, maar de safari's zelf zijn per minibus van maximaal 7 personen met een Engelstalige gids. 
Fooien voor gidsen zijn niet inbegrepen (voorzie ongeveer 4 tot 5 euro/dag/persoon) 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie

Stadsbezoek in Mombasa (1/2 dag)

Uw inbegrepen excursie
Mombasa is de oudste stad van Kenia en rijk aan geschiedenis en cultuur. U bezoekt het pittoreske oude centrum vol gezellige straatjes en mooie balkons. U bezoekt Fort Jésus (exclusief entree) en de fruit- en kruidenmarkt. U heeft de mogelijkheid aankopen te doen in de stad.

U bezoekt eveneens Moi Avenue met de beroemde olifantenslagtanden. U eindigt de middag met een bezoek aan het artistieke centrum met houtsculpturen. U gaat vervolgens terug naar uw hotel voor de lunch.

Enkel op dinsdag en donderdag.

Extra opties

Excursie van 1 dag Funzi / Kinazini

Extra opties
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan.
Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.
De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzenschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner.

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden.
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdens deze excursie wordt geen alcohol geserveerd.

Zeesafari naar het eiland Wasini

Extra opties
Ontdek het Kisite-Mpunguti marinepark, beschouwd als het tweede beste marinepark na het Great Barrier Reef in Australië. Hier ontdekt u een gigantische diversiteit en prachtige koraalriffen in het warme water, net als dolfijnen, schildpadden, roggen en tal van andere zeebewoners. U brengt het bezoek aan het Ksite eiland en ontdekt de betoverende onderwaterwereld met marinebiologen en PADI duikinstructeurs.

Het programma:
- Transfer naar de Shimoni pier om 8.30u
- Instappen in de dhow (typische Arabische boot) en ontvangst met koffie, thee en koekjes
- Informatiesessie
- Spotten van dolfijnen onderweg naar het Ksite Nationaal Marinepark
- Duiken en/ of snorkelen
- Transfer naar een privéwoning voor een vismaaltijd, vergezeld van bier, wijn, frisdrank en citroengras thee
- Mogelijk bezoek aan de Shimoni Slave Caves (met toeslag van 400 KES)

Inbegrepen:
- Snorkel- en duikmateriaal
- Frisdrank, mineraalwater en fruit aan boord van de dhow

Zelf meebrengen:
- Handdoeken
- Zonnebrandcrème
- Waterbestendige sandalen
- Zonnebril 
- Hoed of pet
- Zwemkleding 
- Fototoestel

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 24°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 21°C max : 29°C
Jun
min : 20°C max : 28°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 28°C
Sep
min : 21°C max : 29°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Ligging

Dolphin Road, 80109 Shanzu, Kenia

De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 25 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 137
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over de safari:
- De safari is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De safari is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde accommodatie of gelijkwaardig
- Volpension (exclusief drankjes)
- Transport in een minibus met open dak (maximum 7 passagiers)
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam
- Engelstalige chauffeur/gids
- Entreeprijzen voor de nationale parken en overheidsbelastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Optionele excursies
- Verzekeringen (optioneel)
- Dossierkosten

U dient uit te checken voor u op safari vertrekt, het is wel mogelijk om een deel van uw bagage achter te laten bij de receptie of conciërge.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

 • 24-uursreceptie
 • Wifi
 • Parkeren
 • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • TV
 • Telefoon
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Minibar
 • Kluis

Activiteiten bij het hotel*:

 • Zwembad
 • Kinderzwembad
 • Spa
 • Animatie

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Flamingo Beach Resort & Spa 4* en safari's