Noord en Zuid Mombasa Beach en Safari - Mombasa - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek het beste van Kenia tijdens deze spannende safari en strandvakantie
  • Kom volledig tot rust in twee onvergelijkbare 4* strandresorts: Neptune Beach Resort en Neptune Paradise Beach Resort & Spa, op basis van een all-inclusiveformule
  • En ook... Geniet van een safari van 1 of 2 nachten met dagelijkse wildritten en ontmoet de wilde dieren van Kenia

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kenia

Mombasa
Het gebied rond Mombasa aan de oostkust van Kenia beschikt over eindeloze witte stranden, koraalriffen, watersporten en een oude exotische cultuur. Diani Beach is omringd door de beschermde koraalriffen van het Mombasa Marine National Park en Reserve.


Ontdek het geweldige leven onder de golven door te gaan duiken of snorkelen of maak een trip op een glasboot en spot kleurrijke vissen en schildpadden rond het koraal.
Tsavo National Parks
Tsavo West en Tsavo East National Parks vormen samen een van de grootste nationale parken in de wereld en beslaan maar liefst 4% van het totale landgebied van Kenia. Tsavo East, een van de laatste grote wildernislandschappen ter wereld, biedt een enorme arena van uitgedroogde struiken omgeven door de azuurblauwe wateren van de Galana-rivier.

Het park wordt bewaakt door het Yatta-plateau en gecontroleerd door enkele van de grootste olifanten in de wereld.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

8 nachten
3 nachten in Neptune Beach Resort - Standaard Kamer - All Inclusive
1 nacht op Safari - Volpension
4 nachten in Neptune Paradise - Standaard Kamer - All Inclusive

10 nachten
3 nachten in Neptune Beach Resort - Standaard Kamer - All Inclusive
1 nacht op Safari - Volpension
6 nachten in Neptune Paradise - Standaard Kamer - All Inclusive

12 nachten
4 nachten in Neptune Beach Resort - Standaard Kamer - All Inclusive
2 nachten op Safari - Volpension
6 nachten in Neptune Paradise - Standaard Kamer - All Inclusive

14 nachten
5 nachten in Neptune Beach Resort - Standaard Kamer - All Inclusive
2 nachten op Safari - Volpension
7 nachten in Neptune Paradise - Standaard Kamer - All Inclusive

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Neptune Beach Resort 4*

U zult genieten van een verblijf van 3, 4 of 5 nachten in een Standaard Kamer in een All-inclusive formule

Dit resort ligt aan het zilveren zand van het Bamburi-strand, 14 km ten noorden van Mombasa. Het beschikt over een zoetwaterzwembad met een apart deel voor kinderen en verschillende sportfaciliteiten, zoals twee tennisbanen met verlichting en beachvolleybal. Er is ook een 18 holes golfbaan (Nyali Golf Club) en karting faciliteiten in de buurt.

Het populaire hotel biedt een uitstekende service en een familiale sfeer. Een echt hoogtepunt is de weelderige tuin en het nieuwe terras met uitzicht op de Indische Oceaan. Er zijn veel rustige plekken in het hele resort. De royale lobby en de indrukwekkende ruimtes, zoals de nieuwe coffee shop, creëren een heerlijk openlucht gevoel.

Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4*

U zult genieten van een verblijf van 4, 6 of 7 nachten in een Superior Kamer in een All-inclusive formule

Het Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4*  ligt in een weelderige tropische tuin aan de zuidkust van Diani Beach. Het hotel beschikt over bungalows met een makuti dak met slechts vier kamers per unit, perfect geschikt voor een ontspannen en rustige vakantie aan het strand.

De restaurants en bars weerspiegelen een Afrikaanse sfeer en geven u een goed beeld van de lokale keuken. Duik in het zoetwaterzwembad om af te koelen van de Afrikaanse hitte, laat uw adrenaline pompen in het watersportcentrum op het strand en blijf actief met een overvloed aan activiteiten, van tennis tot water volleybal.

De kamers

Neptune Beach Resort 4*
De kleurrijke Standaard Kamer (ongeveer 27m²) heeft airconditioning en een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. De kamers zijn uitgerust met satelliettelevisie, telefoon, mini-koelkast, minikluis (tegen betaling), muggennet en koffie- en theefaciliteiten. Geniet van een balkon met uitzicht op de tuin en gratis wifi.

Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4*
De Superior Garden Kamer (27m²) heeft airconditioning en een muggennet. Het beschikt ook over een badkamer met douche, haardroger en toilet, satelliet-tv, mini-koelkast, mini-kluis en koffie- theevoorzieningen en een mooi balkon of terras. In iedere Makuti bungalow is er gratis WiFi beschikbaar.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Uw all-inclusive verblijf

Alle maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant in buffetvorm. Het ontbijt is van 7:00 tot 10:00 uur en kan op aanvraag verlengd worden tot de middag. Lunch is van 12:00 tot 15:00 uur en diner van 19:00 tot 22:00 uur. Tijdens de maaltijden worden frisdranken, fruitsappen, water, huiswijn, lokale bier, thee en koffie geserveerd. 
De keuken serveert internationale gerechten en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd.

De 'All Inclusive' bar biedt frisdrank, verse sappen, bieren en wijnen van 10:00 tot 18:00 uur. Van 18:00 tot middernacht worden er lokale drankjes geserveerd. Er is ook een bar die internationale drankjes en mineraalwater tegen een kostprijs serveert.

Uw Safari

AANBOD  MET 1 NACHT SAFARI:

Dag 1 Diani- Tsavo East (245km/4u)
U verlaat Diani Beach na een vroeg ontbijt en rijdt langs de Mombasa-Nairobi weg naar Tsavo East National Park. Na een safari komt u aan bij de lodge. Check in en lunch bij de lodge. Afternoon siesta gevolgd door safari tot zonsondergang. 
Diner en overnachting in Ashnil Aruba Lodge.

Dag 2 Tsavo East / Diani (245km/4u)
Vroege ochtend safari en terug naar de lodge voor ontbijt. Terugkeer naar Diani Beach.


AANBOD  MET 2 NACHTEN SAFARI:

Dag 1 Diani- Nationale Reserve Shimba Hills (60km/1u)
Na het ontbijt vertrekt u naar de Shimba Hills National Reserve, gelegen op 45 km van Diani Beach. Dit reservaat is het tweede grootste regenwoud in de kuststreek met een rijke flora en fauna. Het herbergt een groot aantal Afrikaanse olifanten en de zeldzame sabelantilopes.
Breng een bezoek aan het traditionele dorp Shifoga gevolgd door een bezoek aan de prachtige i Sheldrick Watervallen. Dit wordt gevolgd door een safari en lunch in de Green Safari Lodge.
Avondmaaltijd bij de lodge (canapés voorzien maar drankjes niet inbegrepen).

Overnachting in Green Safari Lodge op basis van volpension.

Dag 2 Shimba Hills - Ngutuni/Taita Hills (245km/4u)
Na het ontbijt vertrekt u naar de Ngutuni Sanctuary. Geniet van een safari en lunch in Ngutuni Lodge. Na de lunch rijdt u naar Taita Hills. Check in bij Sarova Saltlick Lodge.Diner en overnachting in Sarova Saltlick Lodge.

Dag 3 Taita Hills - Diani Beach (290km/5u)
In de vroege ochtend maakt u een safari gevolgd door een ontbijt in de lodge. Safari gevolgd door lunch in Taita Hills Lodge. Na de lunch vertrekt u naar Diani Beach.

Safari Accommodatie

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
Ashnil Aruba Lodge
Ashnil Aruba Lodge ligt in het hart van het Tsavo East National Park. De locatie aan de oevers van de Aruba Dam is geweldig. Diverse waterplassen in de buurt trekken wild, zodat u regelmatig wilde dieren zult spotten! De lodge is zorgvuldig ontworpen en het hoofdgebouw ligt heerlijk in de schaduw van acacia bomen. Er zijn 46 kamers en 6 tenten, allemaal goed ingericht met een terras.
Shimba Hills Green Safari Lodge
De Shimba Hills Green Safari Lodge kijkt uit op het olifantreservaat en ligt ten zuiden van Mombasa, 450 meter boven zeeniveau. Het ligt op iets meer dan 16 km van het strand van Diani. Het resort heeft een koel en winderig klimaat en beschikt over 7 tenthouten chalets in canvas. De lodge is gelegen aan de rand van het reservaat in een weelderige tuin en beschikt over een grote centrale hal met restaurant en bar en een prachtig en uitnodigend zwembad met jacuzzi.
Sarova Saltlick Lodge
Sarova Salt Lick Game Lodge is een van de bekendste resorts van Kenia dankzij zijn warmte, levendigheid en legendarische gastvrijheid. Een favoriet bij reizigers die op zoek zijn naar luxe accommodatie. Sarova Salt Lick Game Lodge is een luxe safari-ontsnapping in het hart van het Wildlife Sanctuary van Taita Hills, met uitzicht op een waterplas en de uitgestrekte Tsavo-vlakten. Tot de faciliteiten behoren een restaurant, een loungebar en een gratis zwembad.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 32°C
Feb
min : 24°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 21°C max : 29°C
Jun
min : 20°C max : 28°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 28°C
Sep
min : 21°C max : 29°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Alle praktische informatie over uw reis:

Inbegrepen in de prijs:
3/4/5 Nachten Accommodatie bij Neptune Beach Resort - Standaard Kamer - All Inclusive
1 of 2 nachten op Safari - Volpension
4/6/7 Nachten Accommodatie bij Neptune Paradise - Superior Kamer - All Inclusive
Gratis 1/2 dagen Mombasa City Tour
Meet & Greet-diensten
Luchthaventransfer (gedeeld) in minibus 
Alle transport- en wildritten op safari's zijn in een minibus met pop-up dak met een Engelssprekende chauffeur-gids (gedeeld)
Gegarandeerde stoel bij het raam
Maaltijden en accommodatie zoals aangegeven
Alle parkkosten en overheidsbelasting
½ liter fles mineraalwater per persoon per dag tijdens wildritten

Niet inbegrepen in de prijs:

Visum en internationale vluchten
Luchthavenbelastingen (ter plaatse te betalen)
Fooien
Drankjes
Persoonlijke reis-, bagage- en medische verzekering
Telefoonrekening, wasserij en eventuele persoonlijke zaken

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het hotel Neptune Beach Resort 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 78
Check-in: 12u
Check-out: 10u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het hotel 

Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4*:


Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteitAantal kamers in het hotel : 92


Check-in: 12u
Check-out: 10u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.





Praktische informatie over de kamer:






Het hotel Neptune Beach Resort 4* beschikt over:

  • Bagageopslag
  • Valutawissel
  • 24-uursreceptie
  • WiFi
  • Snackbar
  • Restaurant (buffet)
  • Bar

Het hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* beschikt over:

  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Valutawissel
  • WiFi

De kamers van hotel Neptune Beach Resort 4* zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • WiFi
  • Balkon
  • TV
  • Koffie- en theefaciliteiten

De kamers van hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Balkon
  • WiFi
  • Koelkast
  • Waterkoker

Activiteiten bij hotel Neptune Beach Resort 4*:

  • Avondentertainment
  • Kids Club
  • Entertainment Team
  • Duiken (Toeslag)
  • Darten
  • Tafeltennis
  • Biljart
  • Hengelsport (Toeslag)
  • Tennisbaan

Activiteiten bij hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4*:

  • Avondentertainment
  • Kids Club
  • Watersportfaciliteiten (ter plaatse) (Toeslag)
  • Entertainment Team
  • Snorkelen
  • Bibliotheek
  • Darten
  • Windsurfen
  • Tafeltennis
  • Biljart
  • Speeltuin
  • Hengelsport (Toeslag)
  • Tennisbaan
  • Buitenzwembad (hele jaar)
  • Massage (Toeslag)
  • Wellnesscentrum (Toeslag)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Noord en Zuid Mombasa Beach en Safari