10-daagse rondreis door Kenia met safari's - Nairobi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek verschillende nationale parken en bekijk de big 5 van dichtbij
  • Verblijf in comfortabele lodges
  • Ontspan op het einde van de reis op het strand!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kenia!

Deze uitgebreide safari reist door vier zeer gevarieerde wildernisgebieden, beginnend in Nairobi en eindigend aan de oevers van de charmante Indische Oceaan. Van de meren van de Great Rift Valley en open vlaktes van de Mara tot de glooiende heuvels van Tsavo, is dit een geweldige start voor een safaritrip. Voor de grote finale verwelkomt Diani Beach u voor wat ontspanning tussen de oceaan en palmbomen.

Reisbeschrijving

Dag 1: Nairobi 
Dag 2: Nairobi - Masai Mara National Reserve
Dag 3: Masai Mara National Reserve
Dag 4: Masai Mara – Lake Nakuru
Dag 5: Lake Nakuru - Amboseli National Park
Dag 6: Amboseli National Park – Tsavo West National Park 
Dag 7: Tsavo West National Park – Taita Hills Game Reserve
Dag 8: Taita Hills – Mombasa
Dag 9: Jacaranda Indian Ocean Beach
Dag 10: Transfer naar luchthaven van Mombasa en vertrek

Dag 1: Nairobi
Bij aankomst in Nairobi wordt u opgehaald en naar het Eka Hotel gebracht. Vrije namiddag.
Overnachting in Eka Hotel.

Dag 2: Nairobi - Masai Mara National Reserve
Na het ontbijt verlaat u Nairobi voor de vruchtbare hooglanden van Kenia. Op de weg, die werd gebouwd door Italiaanse krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog, rijdt u de kloof af. Onderweg is er de charmante kapel, die aan de voet van de kade werd gebouwd. Ga langs het indrukwekkende Longonot Earth Satellite Station en steek het dal over naar Narok. Vervolg uw reis door hectare tarwe en gerst voordat u aankomt voor de lunch bij de Masai Mara. Na de lunch gaat u op uw eerste gamedrive en bij zonsondergang keert u terug naar de lodge.
Overnachting in de Keekorok Lodge met volpension.

Dag 3: Masai Mara National Reserve
Na een vroeg ontbijt maakt u 's ochtends een gamedrive en komt u laat in de ochtend terug naar het kamp. Na de lunch en misschien een siësta, begint u aan een nieuwe gamedrive en keert u terug naar de lodge bij zonsondergang. (Het is mogelijk om een optionele ballonvaart in de vroege ochtend vooraf te boeken.)
Overnachting in de Keekorok Lodge met volpension.

Dag 4: Masai Mara - Lake Nakuru
U verlaat de Masai Mara na het ontbijt en rijdt door de "graanschuur" van Kenia, waar hectaren tarwe en gerst het landschap bedekken terwijl u naar het noorden rijdt naar Narok, het districtshoofdkwartier van dit deel van Maasailand. Rijd over de uitgestrekte vlaktes van de Rift Valley en zoek naar giraf- en gazelle-kuddes terwijl u de Mai Mahiu beklimt voordat u rond het middaguur aankomt bij Lake Nakuru. Zodra u aankomt in het park, kunt u het wild bekijken op weg naar de lodge. Na de lunch en een siësta is er een gamedrive in de namiddag, en bij zonsondergang keert u terug naar de lodge. Het nationale park, bekend om zijn vogels, biedt de mogelijkheid om flamingo's te observeren. Zwart en witte neushoorns en de met uitsterven bedreigde Rothschild-giraffe wonen hier ook.
Overnachting in Lake Nakuru Lodge met volpension.
Dag 5: Lake Nakuru - Amboseli National Park
Na een vroeg ontbijt verlaat u Lake Nakuru en rijdt u richting Nairobi. Ga vervolgens naar het zuiden in de richting van Amboseli voor een picknick onderweg. Bij aankomst is er een game viewing op weg naar de lodge als de zon ondergaat.
Overnachting in de Amboseli Serena Safari Lodge met volpension.

Dag 6: Amboseli National Park - Tsavo West National Park
Na een ochtendsafari is de rest van de ochtend vrij, gevolgd door een lunch in de lodge. Na de lunch vertrek naar Tsavo West. De reis gaat naar het oosten over de spectaculaire lavastroom van Shetani, die doet denken aan de stromen die gedurende de laatste drie eeuwen over de schilderachtige hellingen van de nabijgelegen Chyulu-heuvels hebben gevloeid. Een zigzaggende weg door doornstruiken en acacia brengt u naar Tsavo National Park, dat samen (oost en west) de grootste van de Keniaanse parken vormt. Bij aankomst kunt u genieten van wild te bekijken op weg naar uw lodge. Bij zonsondergang bereikt u uw lodge.
Overnachting in de Kilaguni Serena Safari Lodge met volpension.

Dag 7: Tsavo West National Park - Wildreservaat Taita Hills
Geniet 's ochtends van een gamedrive in het park, inclusief een bezoek aan Mzima Springs met zijn kijkgaten onder water. Na de lunch in de lodge gaat u naar de Taita Hills Game Sanctuary voor de rest van de namiddag, waar u wild kunt spotten uit de ondergrondse schuilplaats van de lodge of vanaf de balkons van de lodge.
Overnachting in de Sarova Saltlick Game Lodge met volpension.

Dag 8: Taita Hills - Mombasa
Na het ontbijt een gamedrive in het Taita Hills Game Sanctuary. De lunch wordt geserveerd in Sarova Taita Hills Game Lodge voordat u uw reis voortzet en op tijd arriveert bij Baobab Beach Resort voor de lunch. Vrije dag met halfpension.
Verblijf in een tuinkamer bij de Jacaranda Indian Ocean Beach Club voor 2 nachten.

Dag 9: Jacaranda Indian Ocean Beach Club

Dag 10: Transfer naar luchthaven van Mombasa voor vertrek

Uw hotels

U brengt een nacht door in een superior kamer in Eka Hotel in Nairobi, zes nachten in standaard kamers in lodges en twee nachten in een kamer met zicht op tuin in Jacaranda Indian Ocean Beach Club 4*.

Eka Hotel
Het Eka Hotel is een modern hotel op een ideale locatie aan de Mombasa Road in Nairobi. Het biedt smaakvol ingerichte kamers, twee restaurants, een bar, conferentiefaciliteiten, een zwembad en een scala aan andere faciliteiten.

Uw lodges

Keekorok Lodge
Keekorok Game Lodge werd geopend in 1965 en ligt aan de zuidkant van het Masai Mara National Reserve, op ongeveer 280 kilometer van Nairobi. Het is gelegen op de directe route van de jaarlijkse migratie en was de eerste lodge die werd gebouwd in de Mara. De charme van Keekorok ligt in het genereuze gebruik van lokale bouwmaterialen. Zandsteen, cederhout en andere lokale materialen worden gebruikt in alle kamers en openbare ruimtes. Aan de voorzijde van de lodge is een voetpad van 300 meter hoog dat door een klein rivierbos slingert naar een kleine bar aan het ene uiteinde. Deze kijkt uit op een verhoogde weg waar regelmatig nijlpaarden en andere dieren worden waargenomen.

Lake Nakuru Lodge
Lake Nakuru Lodge ligt in het hart van een van de meest dichtbevolkte wetlands van Kenia (Ramsar), op slechts twee uur rijden van Nairobi. Aan de rand van het bruisende marktstadje Nakuru ligt een werkelijk opmerkelijk Nationaal Park, dat internationale bekendheid heeft gekregen. In dit volledig omheinde park van 188 vierkante kilometer worden zowel zwarte als witte neushoorns geboren - en worden ze zorgvuldig beschermd. De huidige neushoornpopulatie is meer dan 50 en blijft zich vermenigvuldigen. De van Rothschildgiraffe is een andere zeldzaamheid en het park heeft een veel buffels, luipaarden, zebra's, elanden, waterbokken en leeuwen. Lake Nakuru Lodge ligt in het zuidoosten van het park en biedt een prachtig uitzicht op het meer en de flamingo's, waarvoor het terecht beroemd is. De lodge en huisjes worden omgeven door weelderige tuinen. Er is een goed activiteitenprogramma en 's avonds entertainment.

Amboseli Serena Safari Lodge
De Amboseli Serena Safari Lodge, gelegen tegen de glorieuze achtergrond van de hoogste berg van Afrika, de schitterende Kilimanjaro, geniet een unieke bevoorrechte locatie in het hart van dit wereldberoemde nationale park. De lodge is afgelegen in een acacia-bos en kijkt uit over de gouden savanne-vlaktes en biedt een vrij uitzicht op de berg. Vlakbij zijn een reeks smaragdgroene moerassen gevoed door de smeltende sneeuw van de Kilimanjaro. Als enige bron van water in het park trekt dit een groot aantal olifanten, nijlpaarden, buffels en ander wild aan. Elke kamer bevindt zich in een gebouw van één verdieping dat direct uitkomt op het pand en elk een Maasai Manyatta-thema weerspiegelt. Elke kamer heeft met de hand geschilderde muurschilderingen. De centrale eetruimte is toegankelijk via een vakwerkbrug over een smeltwaterstroom. De lounge en bar hebben een ruim terras en een brandende vuurplaats waar u 's avonds kunt genieten van cocktails. Activiteiten zijn onder meer dagelijkse safaritochten in op maat gemaakte traditionele safarivoertuigen, zonsondergangen op Observation Hill, bushontbijt, bushdiners, Maasai-dansvoorstellingen, bezoeken aan Maasai-dorpen en boomplantprogramma's. Onze luxueuze kamers met eigen badkamer bevinden zich in twee gelijkvloerse gebouwen aan de rechter- en linkerkant van de hoofdreceptie en de eetzaal. Elke smaakvol ingerichte kamer beschikt over een op Masai geïnspireerde, met de hand geschilderde muurfresco, een kingsize bed of twee aparte bedden, een royaal muskietengordijn, een badkamer (met inloopdouche), een bureau en een eigen veranda.

Kilaguni Serena Safari Lodge 
Deze klassieke, stenen lodge ligt verscholen in de torenhoge Kilimanjaro en wordt beschermd door de vulkanische pracht van de Chyulu-heuvels. Het kijkt uit over zijn eigen waterplaats, die dagelijks wordt bezocht door olifanten, buffels en een verscheidenheid aan dieren in het wild. De lodge is een van de eerste lodges ooit gebouwd in een nationaal park. Het is koel, stil en kalm om de dieren optimaal te kunnen observeren. Het is ook ideaal voor het bezoeken van alle belangrijke bezienswaardigheden van het park. De lodge is gemaakt van vulkanisch gesteente en maakt gebruik van de natuurlijke rotspartijen van een vallei die bekend staat als de "Plaats van de Jonge Neushoorn". Het heeft een rieten centrale eethoek en een uit rots gebouwde bar met een schilderachtig uitzicht op de waterpoel. Alle ruime kamers hebben een eigen badkamer en een eigen veranda. Sommige kijken uit op de waterput, anderen op de Chyulu-heuvels, een van de jongste vulkanische ketens ter wereld. De lodge biedt een verscheidenheid aan game drives, begeleide wandelingen, bush breakfasts, vulkaan beklimmingen en excursies naar de Mzima Springs, een reeks kristalheldere vijvers gevoed door het smeltwater van de Kilimanjaro, waar veel nijlpaarden vanuit een verzonken kamer bekeken kunnen worden.

Salt Lick Lodge
Salt Lick Lodge ligt in het hart van een privé-natuurreservaat, grenzend aan Tsavo National Park, en speelt daarom een steeds belangrijkere rol in de bescherming en het behoud van Keniaans natuurlijk erfgoed. De hele lodge staat op palen en biedt 24-uurs observatie vanuit elke hoek van de lodge. De kamers zijn twee verdiepingen en verbonden door verhoogde platforms - met uitzicht op een zout tapijt en een klein watergat. Elke kamer is ruim en prachtig etnisch ingericht in overeenstemming met de Tsavo-omgeving. De kamers zijn ruim en beschikken over alle nodige moderne voorzieningen. Het restaurant, de bar en de grote balkons kijken uit op de waterplaats en het zoutmeer, die worden gebruikt door de bewoners van het plaatselijke park. Er is ook een ondergrondse schuilplaats voor meer ontmoetingen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens uw verblijf in Nairobi is het ontbijt inbegrepen.
De safari is inclusief volpension.
Jacaranda Indian Ocean Beach 4 * biedt halfpension.

Uw hotel aan het strand

Uw hotel aan het strand
Jacaranda Indian Ocean Beach Resort 4* ligt naast een 16e-eeuwse moskee en wordt omgeven door een prachtige tuin van 16 hectare. Bovendien bevindt het zich vlakbij een prachtig wit zandstrand. Deze accommodatie biedt u de perfecte omgeving voor een ontspannen verblijf. De architectuur en het interieur van het hotel zijn geïnspireerd op de sultans van Zanzibar. Het interieur van het hotel wordt gekenmerkt door Arabische decoraties en verschillende antiquiteiten. Bijzonder opmerkelijk is de kroonluchter in de lobby, die ooit door een Brit aan de sultan was gegeven. Dit unieke resort heeft ook een restaurant, een bar, een zwembad en verschillende sportfaciliteiten.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Kamer met uitzicht op tuin

Kamer met uitzicht op tuin (30m²)

U verblijft in een kamer met uitzicht op de tuin. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met meubels die door de lokale bevolking gemaakt werden. U heeft uw eigen badkamer, een minibar, airconditioning en een centrale plafondventilator. Uw kamer zal u voorzien van alle moderne voorzieningen en een hoog niveau van comfort en gemak. Hier kunt u zich meteen thuis voelen!

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
Spices
Spices is een goed restaurant met een prachtig uitzicht op de zee. De gerechten die hier worden geserveerd zijn van een zeer hoge kwaliteit. Bij Spices worden heerlijke buffetten geserveerd voor ontbijt en lunch en uitstekende table d'hôte-menu's voor het diner. De wijnkaart in dit restaurant biedt ook een brede selectie van exclusieve wijnen uit de hele wereld.

Ocean Terrace
Het Ocean Terrace ligt direct naast het zwembad en biedt de hele dag door een à-la-cartemenu. Hier kunt u genieten van snacks, lichte maaltijden, kindermenu's of vers gegrild vlees. Bij het het Ocean Terrace bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit en snelle service.

Sultan's Bar
De Sultan's Bar is een klassieke bar met warme kleuren. Hier kunt u 's avonds genieten van een verfrissend drankje terwijl u luistert naar de achtergrondmuziek van de pianist. De Sultan's Bar biedt een breed scala aan sterke dranken, wijnen, verse sappen en klassieke cocktails.

Baobab Terrace
Geniet van de frisse zeebries terwijl u op Baobab Terrace zit met uw ochtendkoffie en verse broodjes of geniet 's avonds van een verfrissende cocktail.

Dhow bar
De Dhow Bar is een oude traditionele Arabische zeilboot, direct aan het strand, waar koele drankjes en lichte snacks worden geserveerd.

Activiteiten

Het hotel heeft een scala aan recreatieve faciliteiten en entertainmentopties om ervoor te zorgen dat u zich tijdens uw verblijf in dit uitstekende hotel zult vermaken. Recreatieve faciliteiten omvatten 4 zwembaden, watersporten, 2 tennisbanen, volleybal en croquet, een loopbaan, vogels kijken, een animatieteam en dagelijks entertainment, een pooltafel, tafeltennis en een spa.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 11°C max : 25°C
Feb
min : 11°C max : 26°C
Mrt
min : 12°C max : 26°C
Apr
min : 14°C max : 24°C
Mei
min : 13°C max : 23°C
Jun
min : 11°C max : 22°C
Jul
min : 9°C max : 21°C
Aug
min : 10°C max : 22°C
Sep
min : 10°C max : 24°C
Okt
min : 12°C max : 25°C
Nov
min : 13°C max : 23°C
Dec
min : 12°C max : 23°C

Diani Beach, Ukundu 80400, Kenia

De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt 45 km.

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Nairobi: Superior Kamer, ontbijt
- Safari: Standaard Kamer in een lodge, volpension, vervoer in 7-persoons SUV, Engelssprekende gids, gegarandeerde zitplaats aan het raam, bezoeken aan nationale parken, 1/2 fles mineraalwater per persoon per dag 
- Jacaranda Indian Ocean Beach 4*: Kamer met zicht op de tuin, halfpension
- Collectieve luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken en maaltijden die niet in het programma vernoemd worden
- Supplement voor speciale verzoeken met betrekking tot maaltijden
- Entreegelden, transfers en gids tijdens vrije tijd
- Verzekering, persoonlijke uitgaven en fooien
- Internationale luchthavenbelasting
- Alle diensten die niet in het programma worden genoemd
- Visakosten

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 100 
Check-in: 12.00
Check-out: 10.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden:
Meer dan 60 dagen voor de dag van vertrek: $ 50 US per persoon annuleringskosten
60 tot 32 dagen voor de dag van vertrek: 50% annuleringskosten
31 dagen tot 16 dagen voor de dag van vertrek: 75% annuleringskosten
Minder dan 16 dagen voor de dag van vertrek: 100% annuleringskosten

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Souvernirwinkel
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning en plafondventilator
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Haardroger
  • Telefoon
  • Kluis
  • Balkon

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 10-daagse rondreis door Kenia met safari's