Safari in Kenia met strandverlenging - Nairobi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak uw kinderdroom waar met een onvergetelijke tour om wilde dieren en adembenemende landschappen te ontdekken
  • Bewonder de de iconische Kilimanjaro met zijn eeuwige sneeuwtapijt
  • Proef van de kleurrijke en kruidige plaatselijke keuken, pure verwennerij voor de smaakpapillen
  • En ook... Maak een safari in een 4x4, slaap in authentieke lodges en duik in het kristalheldere water van de Indische Oceaan

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kenia

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantie?
Ontdek spectaculaire landschappen, ontmoet majestueuze wilde dieren, deel een glimlach met de warme Afrikaanse bevolking en laat al uw zintuigen verwennen door de magische sfeer... U bent in Kenia!

De verschillende kleuren van de lucht en de aarde in de prachtige nationale parken laten u niet onberoerd, maar ook de paradijselijke stranden en het kristalheldere water van de Indische Oceaan maken deel uit van uw reis. Ontspanning, avontuur, ontdekkingen en adembenemende natuur... Deze ervaring raakt u recht in het hart!

Reisbeschrijving

Om u de kans te geven Kenia te ontdekken zoals het hoort, stellen we u een rondreis van 8 dagen voor met vertrek in Nairobi. Aan boord van een 4x4 met open dak bewondert u de adembenemende landschappen en de wilde dieren. En dankzij uw Engelstalige gids/chauffeur geeft dit land al zijn geheimen prijs!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Nairobi
Dag 2: Nairobi / Nationaal Reservaat Masai Mara
Dag 3: Nationaal Reservaat Masai Mara
Dag 4: Masai Mara / Nakurumeer
Dag 5: Nakurumeer / Nationaal Park Amboseli
Dag 6: Nationaal Park Amboseli / Nationaal Park Tsavo West
Dag 7: Nationaal Park Tsavo West - Taita Hills Wildreservaat
Dag 8: Taita Hills Wildreservaat - Mobassa
Dag 9: Diani Beach
Dag 10: Diani Beach
Dag 11: Diani Beach - Mombassa

Dag 1: Aankomst in Nairobi                                
Bij aankomst in Nairobi wordt u ontvangen op de luchthaven en overgebracht naar Hotel Eka waar u vrije tijd heeft om de rest van de dag te relaxen.

Overnachting in Hotel Eka in een Superior Kamer met ontbijt.

Hotel Eka 
Dit moderne hotel biedt elk comfort en faciliteiten die u nodig heeft om uit te rusten na uw lange vlucht. Dit ligt op een ideale locatie op de route van Nairobi naar Mombassa - de hoofdstad van Kenia. U ontdekt de smaakvol ingerichte kamers, 2 restaurants, een bar, een vergaderzaal, een zwembad en nog veel meer!

Dag 2: Nairobi - Nationaal Reservaat Masai Mara
Na het ontbijt verlaat u Nairobi en reist u naar de vruchtbare hooglanden van Kenia. U daalt af op de weg die door Italiaanse krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog is aangelegd en passeert het indrukwekkende satellietstation Longonot onderweg naar Narok. Vervolgens rijdt u langs talloze hectares tarwe en gerst voordat u, op tijd voor de lunch, Masai Mara bereikt. 
Na de lunch vertrekt u voor een eerste safari en keert u bij zonsondergang terug naar de lodge.

Overnachting in de Keekorok Lodge met volpension.

Keekorok Lodge 
De Keekorok Game Lodge opende de deuren in 1965 en ligt in helemaal in het zuiden van het Nationaal Reservaat Masai Mara op zo'n 280 km van Nairobi. De charme wordt gecreëerd door de authentieke materialen zoals zandsteen, cederhout die gebruikt worden in de openbare ruimtes en in de kamers. Voor de lodge vindt u een verhoogde loopbrug van 300 meter die door een klein bos loopt tot aan een gezellige bar.
Dag 3: Nationaal Reservaat Masai Mara
Na een vroeg ontbijt vertrekt u 's ochtends met de auto en keert u in de loop van de voormiddag terug naar het kamp. 
Na de lunch en misschien een kleine siësta, gaat u op een andere safari en keert u terug naar de lodge voor zonsondergang.
Mogelijkheid om een Safari met een luchtballon bij te boeken vroeg in de ochtend (zie details bij extra opties).

Overnachting in de Keekorok Lodge met volpension.

Dag 4: Masai Mara - Nakurumeer
Na het ontbijt verlaat u de Masai Mara en doorkruist u de "graanschuur" van Kenia, waar tarwe en gerst het landschap naar Narok, het districtshoofdkwartier van Masailand, domineren. U steekt de uitgestrekte vlaktes aan de voet van de Riftvallei over en kunt verschillende kuddes giraffen en gazellen spotten voordat u rond het middaguur het Nakurumeer bereikt en incheckt in uw lodge.

Na de lunch en een dutje gaat u in de middag op safari en keert u bij zonsondergang terug naar de lodge. In dit nationaal park, bekend om zijn talrijke vogelsoorten, kunt u onder andere flamingo's bewonderen. Het is ook de thuisbasis van zwarte en witte neushoorns en de met uitsterven bedreigde Rothschild-giraf.

Overnachting in de Lake Nakuru Lodge met volpension.

Lake Nakuru Lodge
Deze prachtige lodge ligt in het hartje van één van de dichtstbevolkte nationale parken van Kenia op slechts 2 uur van Nairobi en omringd door weelderige bossen. Aan de rand van het bruisende dorp Nakuru ligt een opmerkelijk park dat internationaal bekend is omdat hier zowel de witte als zwarte neushoorn te vinden is. Deze dieren worden hier beschermd en vandaag is de populatie in het park meer dan 50 jaar oud en blijft het aantal toenemen. Daarnaast vindt u hier ook de zeldzame Rothschild-giraffen, buffels, luipaarden, zebra's, elanden en zelfs leeuwen.
Dag 5: Nakurumeer - Nationaal Park Amboseli
Na een vroeg ontbijt maakt u een boottocht op het Nakurumeer en zet u de tocht verder naar Nairobi om richting het zuiden te rijden naar Amboseli. Onderweg neemt u een picknick lunch en bij aankomst maakt u een safari richting de lodge tot aan zonsondergang.

Overnachting in de Amboseli Serena Safari Lodge met volpension.

Amboseli Serena Safari Lodge
Met de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, op de achtergrond, biedt de Amboseli Serena Safari Lodge een absolute toplocatie in het hartje van het nationaal park! Rond de accommodatie vindt u acaciabomen, uitgestrekte savanne en een prachtig uitzicht op de iconische berg. De moerassen in de omgeving worden gevoed door het smeltwater vanop de Kilimanjaro en lokken tal van olifanten, nijlpaarden en buffels.

In het hartje van de lodge, onder de schaduw van de palmbomen, vindt u een prachtig zwembad. Elke kamer ligt in een gebouw met 1 verdieping en is ingericht in een typisch Manya Masai thema met handgemaakte muurschilderingen. De eetruimte bereikt u via een brugje over een beekje en de lounge en de bar beschikken over een groot terras met een hardvuur waar u 's avonds geniet van een cocktail onder de sterrenhemel. 
Dag 6: Nationaal Park Amboseli - Nationaal Park Tsavo West
Na een safari in de vroege ochtend bent u vrij om de rest van de voormiddag zelf in te vullen. Na de lunch vertrekt u richting het Nationaal Park Tsavo West door het spectaculaire Shetani lavagebied, een herinnering aan de lavastroom die de Chyulu Hills de afgelopen 3 eeuwen over het gebied hebben gespuwd. Het Tsavo Nationaal Park is het grootste van het land en tijdens de rit naar uw lodge geniet u al van aan adembenemend spektakel bij zonsondergang.

Overnachting in de Kilaguni Serena Safari Lodge met volpension.

Kilaguni Serena Safari Lodge
De fantastische ligging in de schaduw van de Kilimanjaro en de vulkanische heuvels van Chyulu is de absolute troef van deze gezellige accommodatie. De sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van traditionele stenen en aan de eigen waterput van de lodge ziet u elke dag olifanten, buffels en andere wilde dieren drinken en rusten. Dit was één van de eerste lodges in het park en biedt comfortabele kamers met een eigen veranda.
Dag 7: Nationaal Park Tsavo West - Taita Hills natuurreservaat
's Ochtends profiteert u van nog een safari in het park met een bezoek aan de Mzima Springs. Na de lunch in de lodge vertrekt u naar Taita Hills Game Sanctuary om de rest van de dag te genieten van de prachtige omgeving en de wilde dieren die te voorschijn komen bij zonsondergang.

Overnachting in de Sarova Saltlick Game Lodge met volpension.

Saltlick Lodge
Deze lodge ligt midden in het natuurreservaat naast het Tsavo Nationaal Park en speelt een belangrijke rol in het beschermen van de unieke fauna van Kenia. Elke ruime kamer is gezellig ingericht met een etnische toets.

Dag 8: Taita Hills - Mombassa
Na het ontbijt maakt u een laatste safari in het Taita Hills natuurreservaat en gaat u voor de lunch richting de Sarova Taita Hills Game Lodge. Daarna vertrekt u naar het Baobab Beach Resort waar u de rest van de dag vrij heeft om te relaxen.

Overnachting in een Superior Kamer in het Baobab Beach Resort and Spa voor 3 nachten met de all-inclusiveformule.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Omdat uw comfort onze grootste zorg is, hebben we op elke locatie een uitstekend hotel, lodge of kamp uitgezocht midden in de natuur en voorzien van moderne faciliteiten. U logeert telkens in een Standaard Kamer en profiteert van een authentieke ervaring.



Uw accommodatie tijdens de tour (of gelijkwaardig):
- Nairobi: Eka Hotel 
- Nationaal Reservaat Masai Mara: Keekorok Lodge 
- Nakurumeer: Lake Nakuru Lodge 
- Nationaal Park Amboseli: Amboseli Serena Safari Lodge 
- Nationaal Park Tsavo West: Kilaguni Serena Safari Lodge 
- Taita Hills Game Sanctuary: Saltlick Lodge 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens dit onvergetelijke avontuur geniet u van volpension (vanaf dag 2, exclusief dranken).

Proef van de heerlijke, plaatselijke specialiteiten en laat uw smaakpapillen verwennen met de kruidige, aromatische Afrikaanse keuken. Bovendien profiteert u van een halve fles mineraalwater per persoon per dag tijdens de safari's.

Extra opties

Safari met een luchtballon

Extra opties
Wilt u nog meer magie ervaren tijdens deze uitzonderlijke reis? Kies dan voor een vlucht met een luchtballon boven het Masai Mara park! De dieren en de natuur bewonderen vanuit de lucht is een unieke sensatie die u niet snel zult vergeten. U staat erg vroeg op met een tas koffie of thee om tussen 4.45u en 5.00u te vertrekken naar het startpunt van uw vlucht. U kunt de piloot helpen met het vullen van de luchtballon en wordt dan in de mand (8 tot 12 personen) geholpen.

Bij zonsopgang stijgt u op en voelt u de frisse lucht door uw longen stromen terwijl u de adembenemende wereld bewondert vanuit de mand. De piloot neemt u gedurende 1 uur mee naar daar waar de wind u brengt en laat u veilig landen midden in de savanne. Daar wordt u opgewacht door een team met auto's die u terugbrengen naar het kamp.

Uw strandverblijf in het Baobab Beach Resort 4*

Gedurende 3 nachten ontdekt u dit tropische en groene paradijs! Dit hotel zet zich continu in voor het respect voor, en behoud van de natuur en werd in 2001 bekroond met een "Environmental Award". Het hotel ligt tussen het bos en het strand en biedt u de gelegenheid om te genieten van de vele vlinders, vogels en apen. Het Baobab Beach Resort & Spa maakt gebruik van zonne-energie en recycleert het gebruikte water. 

Het resort dat uit drie accommodaties bestaat, werd compleet gerenoveerd in 2005 en is één van de mooiste hotels van het land. Profiteer van de faciliteiten van uw hotel, ontspan in de spa of proef exotisch fruit en verse zeevruchten... Hier beleeft u de tijd van uw leven!

Uw kamer

Uw nachten aan de paradijselijke stranden van Kenia brengt u door in een Superior Kamer (35 m²).

Deze kamers werden ingericht met authentieke elementen die de typische sfeer van het Afrikaanse continent met zich meebrengen. Verder beschikken ze over al het nodige comfort voor een aangenaam verblijf. U zult vooral het terras of balkon met uitzicht op de oceaan, het zwembad of de tuin kunnen waarderen.

Uw pension en restaurants

Uw dagen aan het strand worden gekleurd door een all-inclusiveformule waarbij u kan beginnen met een heerlijk ontbijt, de dag kan voortzetten met een luchtige lunch en kan afsluiten met een verrukkelijk diner.

Het Baobab Beach Resort & Spa biedt een ruime selectie aan bars en restaurants:

Le Karibu 
Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over het strand.
Tapa Tapa Bar
Met uitzicht op het strand en het zwembad, voor al uw drankjes, lichte snacks en broodjes.
Jambo Pool Bar en Café

Deze openluchtbar is omringd door palmbomen.
Maridari Restaurant (te reserveren)
Vlakbij het strand, op enkele meters van de golven. Voor de lunch kunt u hier terecht voor lichte maaltijden en 's avonds Aziatische specialiteiten.
Restaurant Marhaba (met supplement)
U kijkt uit over de Indische Oceaan voor een ontspannen maaltijd.

Activiteiten

Of u nu zin heeft om te relaxen aan de rand van het zwembad, de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken tijdens het snorkelen of zich wil laten verwennen in de fantastische spa van het resort... hier kan het allemaal! Zon, zee, strand en pure verwennerij bieden de perfecte afsluiter van deze reis!

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in een Standaard Kamer met volpension tijdens de safari
- Overnachtingen in een Superior Kamer met de all-inclusiveformule in het Baobab Beach Resort
- Ontvangst op de luchthaven bij aankomst
- Gedeelde luchthaventransfers
- Transport in een 4x4 met open dak (maximum 7 passagiers) tijdens de safari met Engelstalige gids/chauffeur
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam
- Entreeprijzen voor de parken en overheidsbelastingen
- Een halve fles mineraalwater per persoon per dag tijdens de safari's
 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visums
- Luchthavenbelastingen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Medische verzekering

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het programma is flexibel en kan ter plekke aangepast worden. Soms is het nodig om van voertuig te veranderen. Tijdens de safari is er beperkte bagageruimte en zijn koffers niet toegestaan. We raden u aan om een zachte tas mee te brengen die niet zwaarder is dan 15 kg en niet groter dan 65x46 cm. Indien u meer bagage wenst mee te nemen kan die onmiddellijk doorgestuurd worden naar het strandresort (extra kosten kunnen van toepassing zijn).

Details over het hotel tijdens het strandverblijf:

De all-inclusiveformule bestaat uit:
- Ontbijt, lunch en diner
- Plaatselijke dranken van 10.00u tot middernacht (internationale dranken met toeslag)

Drankjes moeten na elkaar besteld worden en niet tegelijk (de vorige consumptie moet op zijn voor u de volgend bestelt). De all-inclusiveformule is individueel en kan niet worden overgedragen.

Het hotel beschikt over:

  • Winkels
  • Terras met parasols
  • Ligstoelen
  • Handdoeken
  • Excursiebureau
  • Was- en strijkservice
  • Babysitter (op aanvraag)
  • Arts (op aanvraag)
  • Pendeldienst naar Mombasa
  • Autoverhuur
  • Bibliotheek
  • Wifi
  • Televisieruimte

De kamers zijn uitgerust met:

  • Bad/douche en toiletten
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Koelkast
  • Televisie
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad
  • Aquafit
  • Beachvolley
  • Tafeltennis
  • 3 tennisbanen met verlichting
  • Aerobics
  • Darts
  • Boogschieten
  • Petanque
  • Duiken (met toeslag)
  • Surfen (met toeslag)
  • Vissen (met toeslag)
  • Golfbanen (met toeslag)
  • Zeilen (met toeslag)
  • Boottochten met glazen vloer (met toeslag)
  • Animaties overdag en 's avonds
  • Fitnessruimte, kapsalon, schoonheidsinstituut, manicure & pedicure

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Nairobi en Hotel Eka bedraagt ongeveer 11 km. De afstand tussen het Baobab Beach Resort en de luchthaven van Mombassa bedraagt ongeveer 47 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari in Kenia met strandverlenging