Safari in Masai Mara en Diani Beach - Nairobi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Gouden savannes, een schouwspel van wilde dieren en stranden met turquoise water bieden u een onvergetelijke ervaring
  • Versterk uw band met de natuur dankzij de Afrikaanse wilde dieren in het Masai Mara National Park
  • U krijgt de mogelijkheid om uit te rusten in een volledig uitgerust kamp 
  • Geef deze fascinerende reis de gepaste finishing touch in all inclusive aan Diani Beach, met uitzicht op de Indische Oceaan

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kenia

Kenia staat klaar om u een land en een cultuur doordrongen van de Indische Oceaan te laten zien. 
Laat ons u meenemen naar zijn essentie, de uitgestrekte vlaktes bezaaid met wilde natuur en een leven in alle puurheid. Laat u meenemen naar de paradijselijke stranden van fijn wit zand, om er te rusten in de schaduw van een palmboom.
Wij zijn er alvast van overtuigd dat dit een onvergetelijke ervaring wordt... Voor de lengte van uw verblijf kan u uit volgende opties kiezen:
7 nachten: 1 nacht in Nairobi + 2 nachten safari in Masai Mara in volpension + 4 nachten in Diani Beach in all inclusive
10 nachten: 1 nacht in Nairobi + 2 nachten safari in Masai Mara in volpension + 7 nachten in Diani Beach in all inclusive

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Dag 1: Nairobi
Bij aankomst in Nairobi wordt u in de luchthaven opgewacht met een bord met de naam van de klant en de leverancier (zoals aangegeven op uw bevestiging). Transfer naar het Eka hotel. De rest van de dag kan u vrij besteden.
U verblijft in een Superior kamer in het Eka hotel op basis van een ontbijtformule.

BELANGRIJK:
Het is uiterst belangrijk dat u uw vluchtgegevens controleert voor de dag en het tijdstip van vertrek uit België en aankomst in Nairobi, en van het vertrek in Mombasa en aankomst in België.
Dag 2: Nairobi - Masai Mara (280 km / 5 uur)
Na het ontbijt in het hotel ontmoet u de chauffeur van de safari en vertrekt u richting Masai Mara voor een korte voorstelling. U komt aan in de namiddag. Check in en lunch in het Mara River Camp. Siesta gevolgd door een safari tot zonsondergang.
Accommodatie in Mara River Camp in een Superior kamer op basis van volpension. 
Dag 3: Masai Mara
Safari in Masai Mara gedurende de hele dag.
Accomodatie in River Camp in Superior kamer op basis van volpension. 
Dag 4: Masai Mara - Nairobi (280 km / 5 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar Nairobi. Voor de lunch trekken we naar het beroemde restaurant Carnivore.
Transfer met vliegtuig naar Mombasa. Aankomst op de internationale luchthaven van Mombasa en transfer naar Diani Beach.
Aankomst in het resort en check-in.
Accommodatie in Neptune Village Beach Resort in een Garden Superior kamer op basis van all inclusive. 
Dag 5 tot 7 of 5 tot 10: Diani Beach
Geniet van de zon en het strand in het Neptune Village Beach Resort op basis van een all inclusive verblijf. 
Dag 8 of 11: Diani Beach - Internationale luchthaven Moi
Uitchecken van de hotelkamer om 10 uur. U wordt opgewacht voor uw transfer naar de internationale luchthaven van Moi, waar u uw terugvlucht neemt.

BELANGRIJK:
Het is uiterst belangrijk dat u uw vluchtgegevens controleert voor de dag en het tijdstip van vertrek uit België en aankomst in Nairobi, en van het vertrek in Mombasa en aankomst in België.

Uw hotels

Eka Hotel 5*

1 nacht in Nairobi in ontbijtformule

Bij aankomst in de hoofdstad van Kenia, verblijft u in een elegant en modern hotel, gelegen op 10 minuten rijden van de zakenwijk en de luchthaven.
Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een zwembad en gratis wifi, zodat u met het thuisfront verbonden kan blijven.

In uw kamer vindt u een flatscreen-tv, luxe beddengoed, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf!

Mara River Camp

2 nachten in Masai Mara in volpension

Tussen prachtige vegetatie en de majestueuze Mara-rivier, verblijft u in één van de meest charmante kampen in Kenia.
Het bestaat uit 19 superieure kamers waar u kan ontspannen tussen de elegante decoratie met een Afrikaans tintje. In uw kamer heeft u muskietennetten, een badkamer en elektriciteit tot uw beschikking.

Neptune Village Beach Resort & Spa

4 of 7 nachten in Diani Beach in all inclusive

U zal genieten van de grote en weelderige tuinen, maar vooral ook van het prachtige strand op slechts enkele passen van uw hotel.
Het animatieteam zal u entertainen met dagelijks wisselende programma's, met activiteiten zoals traditionele dansen, aquagym, een discotheek, ... 

Uw vijf zintuigen zullen een bijzondere belevenis ervaren dankzij de aroma's en smaken van de restaurants:
Karamu
Het hoofdrestaurant van het hotel serveert maaltijden in buffetvorm. Tijdens het ontbijt, de lunch en het diner worden er ook frisdranken, vruchtensappen, water, huiswijn, lokaal bier, thee en koffie geserveerd.

Bustani
A la carte-restaurant. Gelegen aan het zwembad, serveert een uitgebreid aperitiefmenu en à la carte-menus, met een selectie van specialiteiten met zeevruchten en vis.

Thee- en koffieservice
Koffie en thee zijn gedurende de hele dag beschikbaar. Op regelmatige tijdstippen worden u ook broodjes, gebak en koekjes aangeboden.

Bars
De twee bars serveren tussen 10u 's ochtends en middernacht een verscheidenheid aan lokale alcoholische dranken, vruchtensappen, cocktails, bier en frisdranken.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Voor uw vertrek

- Taal: Swahili en Engels
- Munteenheid: Keniaanse shilling
- Klimaat: Tropisch
- Tijdzone: UTC +3
- Administratieve formaliteiten:
Identiteitskaart:
Uw identiteitskaart moet minimum 6 maanden geldig zijn.

Visa:

Om in Kenia toegelaten te worden, heeft u, ongeacht de reden voor uw reis, een visum nodig. Dit kan verkregen worden op de luchthaven van Nairobi, die van Mombasa en in de grotere grensovergangen van het land (dit dient gecontroleerd te worden alvorens u naar de grens te begeven), alsook via een nieuw online aanvraagsysteem.

Voor de online visumaanvraag dient de aanvrager zich te registreren en de stappen in de sectie 'Department of Immigration Services' te volgen. Houdt rekening met volgende zaken:
- U moet een foto en een kopie van uw identiteitskaart hebben.
- De aanvraagprocedure kan tot een week in beslag nemen, start deze dus ruim voor de geplande reis.
- De betaling moet voldaan worden met kredietkaart of bankkaart.
- Wanneer u de goedkeuring ontvangt via e-mail, dient u zich te registreren op de website om uw visum af te drukken, zodoende het te kunnen voorleggen bij het binnengaan in Kenia.

De soorten en prijzen van de visa, ook voor min zestienjarigen, zijn als volgt:
- Transitvisa (max. 24u): €20
- Visa voor eenmalige toegang: €40
- Visa voor meerdere toegangen: €100

Sinds 1 februari 2016 zijn alle kinderen jonger dan 16 jaar, die reizen in gezelschap van hun ouders, vrijgesteld van het betalen van de visumkosten.

Op de internationale luchthavens van Nairobi en Mombasa worden betalingen van visumkosten zowel in euro als in Amerikaanse dollar geaccepteerd. Het is aan te raden het gepaste bedrag bij de hand te hebben. Voor de grensposten wordt aangeraden te betalen in Amerikaanse dollar.

Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om het Uniform Visum voor Oost-Afrika aan te vragen. Dit is gedurende 90 dagen geldig, kost €75 en biedt meerdere toegangen tot Kenia, Oeganda en Rwanda.

Informatie met betrekking tot eisen betreffende toegang tot uw bestemming is indicatief en enkel geldig voor klanten met een Belgische nationaliteit. Het is de plicht van de klant om ervoor te zorgen dat hij over alle nodige documenten bezig om de bestemming binnen te mogen. Voyage Privé kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden in het geval dat de klant niet kan reizen, noch voor kosten ten gevolge van het ontbreken van reisdocumenten. 

ZEER BELANGRIJK:
Binnen de 24 uur na uw reservering, moeten wij een kopie van de gescande identiteitskaarten van alle deelnemers ontvangen. Dit is noodzakelijk aangezien wij zonder het ontvangen de identiteitskaarten binnen deze termijn uw reservatie niet kunnen garanderen. In de e-mail met bevestiging wordt meegedeeld naar welk e-mailadres u deze documenten dient te verzenden.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari in Masai Mara en Diani Beach