Cruise in Kroatië - Dubrovnik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een magische reis en ontdek de juwelen van Kroatië 
  • Geniet van de traditie, cultuur en de geschiedenis van een schitterend land
  • Overnacht op een cruiseschip en bezoek de verschillende steden zonder uw bagage te hoeven dragen
  • En ook... Kies uit een van de voorgestelde routes, selecteer uw cruiseboot, profiteer van het mooie weer en geniet!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kroatië

Wij stellen een bijzondere reis aan u voor, een uniek avontuur voor een heerlijke vakantie. Ontdek de geschiedenis en de schoonheid van Kroatië en de Adriatische eilanden.

Bezoek alle mythische bezienswaardigheden en een prachtig landschap, dompel u onder in de geschiedenis en traditie van een schitterend land en verken verschillende steden die u zullen verbazen. 

Maar dat is niet alles, u kunt kiezen uit twee verschillende routes en 4 schepen om te genieten van een spectaculaire cruise.

Het is belangrijk dat u ons tijdig het adres van uw hotel doorgeeft als u al in Kroatië bent, of uw vluchtnummer, vluchtijden en luchthaven als u aankomt met het vliegtuig, zodat we uw transfer naar de haven kunnen vastleggen. De eerste en laatste nacht worden doorgebracht aan boord in de haven.

* Het e-mailadres waar u deze info naartoe kunt sturen, staat in de voucher.

Reisbeschrijving

Reisroute A110 en Reisroute A150

Dag 1: Aankomst in Split

Transfer vanaf de luchthaven van Split of van het hotel naar de haven, waar u in de namiddag aan boord stapt van uw cruiseschip. U wordt hartelijk ontvangen met een welkomstreceptie.
Dag 2: Split – Bol – Hvar

De volgende dag gaat u verder naar Bol, een klein stadje op het eiland Brac waar u kunt zwemmen in de "Gouden Hoorn". Geniet van het 530 meter lange strand met gouden stenen dat wordt beschouwd als het beste strand in Kroatië. Deze unieke plaats verandert van vorm en positie, afhankelijk van de wind.

U keert terug naar uw schip voor de lunch en gaat verder naar Hvar, een van de meest populaire eilanden in de Adriatische Zee. Het eiland staat ook bekend als het "Kroatische Madeira" en is tevens een van de grootste eilanden van Kroatië. Neem deel aan een rondleiding door de stad Hvar waar het eerste publieke theater van Europa is gevestigd (ouder dan het Shakespeare Theater in het Verenigd Koninkrijk). Vrije avond om Hvar te verkennen op uw eigen tempo.

* Let op: Als gevolg van de beperkte capaciteit van de haven van Hvar (in het hoogseizoen in juli en augustus) kan het zijn dat u aanmeert in de haven worden vervangen door Stari Grad / Jelsa. In dit geval zal een transfer per bus worden georganiseerd van en naar Hvar.
Dag 3: Hvar – Korčula

Na het ontbijt gaat u verder naar Korčula. Geniet van een verfrissende duik in een van de ongerepte baaien envan uw  lunch aan boord. In het begin van de middag komt u aan in Korčula, waar de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo werd geboren. U maakt een wandeling door de smalle, geplaveide straatjes. De avond bent u vrij om de stad te verkennen en te genieten van een diner in een van de restaurants.
Dag 4: Korčula eiland – Dubrovnik

In de ochtend vaart u door naar Dubrovnik, deze "Parel van de Adriatische Zee" is door UNESCO op de werelderfgoedlijst geplaatst. Maak een wandeling door de oude stad en bewonder de schoonheid. De rest van de dag bent u vrij om deze charmante stad zelf te ontdekken.
Dag 5: Dubrovnik – Mljet

Vandaag reist u verder naar het noorden. Na de lunch komt u aan op het eiland Mljet. Het Mljet Nationaal Park bestaat uit 5 verschillende bossen, vele soorten vogels en 2 diepe meren: Veliko Jezero en Malo Jezero. Dit prachtige eiland was vermoedelijk de favoriete vakantiebestemming van de Griekse held Odysseus. Vrije avond in Mljet.
Dag 6: Mljet – Pučišća

Geniet van een rustige ochtend aan boord van uw cruise en lunch aan boord. In de namiddag komt u aan in Pučišća, een mooie kleine stad op het eiland Brac. 's Avonds kunt u genieten van een diner met de kapitein aan boord van uw cruise.
Dag 7: Pučišća – Omiš – Split

Na het ontbijt reist u verder naar Omiš waar beruchte piraten ooit hun fortuin hebben gemaakt. U heeft de mogelijkheid om een korte wandeling te maken, en vervolgens aan boord van een kleine boot over de rivier de Cetina te varen, een beschermd natuurgebied. U gaat verder naar Radman Mills om te genieten van een lokaal aperitiefje. 

Na een bezoek aan Omiš, vaart u verder naar Split. Als de tijd het toelaat maakt u halverwege een stop om een verfrissende duik te nemen in de zee. Lunch aan boord. Aan het eind van de avond komt u aan in Split. Geniet van een rondleiding door het historische centrum van de stad geklasseerd als werelderfgoed door UNESCO. Vrije avond in Split.
Dag 8: Split- Vertrek

Na het ontbijt is het tijd om van boord te gaan. U zal worden overgebracht naar de luchthaven of naar uw hotel in Split.

Reisroute A110 - Kleopatra 5*

Reisroute A150 - Desire Deluxe

Reisroute A150 - Queen Deluxe

* De keuze van de schepen ligt niet vast. Ze kunnen worden veranderd voor een gelijkwaardige boot, overeenkomend met de gekozen categorie.

Reisroute A500 en Reisroute A510

Dag 1: Aankomst in Dubrovnik

Transfer van de luchthaven van Dubrovnik naar de haven waar u 's middags aan boord stapt van uw cruise. Geniet van een welkomstreceptie en installeer u in uw comfortabele cabine. Vrije avond in Dubrovnik.
Dag 2: Dubrovnik –  Korčula

In de voormiddag heeft u de mogelijkheid om een wandeltocht door Dubrovnik te maken. Om 14 uur vertrekt u naar Korčula eiland. Als het weer het toelaat maakt u een tussenstopje om te ontspannen en af te koelen in een van de ongerepte baaien. Lunch aan boord. In de namiddag komt u aan in Korčula, waar de imposante oude vestingswallen u verwelkomen. Het centrum dat bestaat uit een wirwar van straatjes en pleintjes, met gezellige terrasjes en goede restaurants. U brengt hier de nacht door.
Dag 3: Korčula- Pučišća

Na het ontbijt kunt u een georganiseerde wandeling door Korčula maken of de stad op uw eigen tempo bezoeken. In de voormiddag reist u verder naar Brač, bekend om zijn kalksteen en de muzikale cultuur van Pučišća. U brengt een bezoek aan een school waar de techniek van steenhouwen wordt geleerd. Lunch aan boord. In de namiddag kunt een verfrissende duik nemen in een van betoverende baaien van Brač (als het weer het toelaat).
Dag 4: Pučišća- Omiš- Split

Na het ontbijt reist u verder naar Omiš waar beruchte piraten ooit hun fortuin hebben gemaakt. Na een bezoek aan Omiš, vaart u verder naar Split. Als de tijd het toelaat maakt u halverwege een stop om een verfrissende duik te nemen in de zee. Lunch aan boord. Aan het eind van de avond komt u aan in Split. Geniet van een rondleiding door het historische centrum van de stad geklasseerd als werelderfgoed door UNESCO. Vrije avond in Split.
Dag 5: Split- Hvar

In de ochtend vaart u verder naar het eiland Hvar, het zonnigste eiland van Kroatië. Onderweg maakt u een korte stop voor een verfrissende duik in een van de afgelegen baaien. Lunch aan boord en aankomst in Hvar in de namiddag. Naast een uniek cultureel erfgoed, biedt Hvar iets voor iedereen. Geniet van een zonnig klimaat, haar natuurlijke schoonheid, uitstekend eten, lekkere wijn en sportieve activiteiten. Hvar is niet voor niets zo populair in de zomer. Geniet van een vrije avond om Hvar te verkennen op uw eigen tempo.
Dag 6: Hvar – Mljet Parque Nacional

Vandaag reist u verder naar het eiland Mljet. Geniet van een tussenstop met een verfrissende duik in het water en lunch aan boord. Kroatië wordt beschouwd als een groen eiland. Laat u betoveren door de prachtige, ongerepte natuur en het cultureel erfgoed. Het Mljet Nationaal Park bestaat uit 5 verschillende bossen, vele soorten vogels en 2 diepe meren: Veliko Jezero en Malo Jezero. U kunt het park bezoeken op uw eigen tempo (toegang niet inbegrepen).
's Avonds kunt u genieten van een diner met de kapitein aan boord van uw cruiseschip.
Dag 8: Mljet – Dubrovnik

In de ochtend vaart u terug naar Dubrovnik. Lunch aan boord met een stop om te zwemmen. Aankomst in Dubrovnik in de namiddg.
Dag 8: Dubrovnik – Fin del viaje

Na het ontbijt is het tijd om van boord te gaan. U zal worden overgebracht naar de luchthaven of naar uw hotel in Dubrovnik.

Reisroute A500 - Afrodita 4*

Reisroute A510 - Paradis 5*

* De keuze van de schepen ligt niet vast. Ze kunnen worden veranderd voor een gelijkwaardige boot, overeenkomend met de gekozen categorie.

Maximale kamercapaciteit Desire, Paradis, Kleopoatra Classic, Adriatic Queen Superior en Afrodita:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Maximale kamercapaciteit Kleopatra Superior:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Baby

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:


Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten op een cruiseschip in een Klassieke of Superior Cabine (afhandelijke van de route en boot)
- Halfpension (ontbijt en 6 lunches, inclusief water)
- Welkomstdrankje
- Dagelijks vers fruit 
- Wifi aan boord

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken   
- Persoonlijke uitgaven en fooien   
- Alle andere, niet vermelde diensten   
- Toeristen- en havenbelasting, toegang tot het Nationaal Park Mljet

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.


Het is belangrijk dat u ons tijdig het adres van uw hotel doorgeeft als u al in Kroatië bent, of uw vluchtnummer, vluchtijden en luchthaven als u aankomt met het vliegtuig, zodat we uw transfer naar de haven kunnen vastleggenWijziging en annuleringsvoorwaarden
Tot 29 dagen vóór het vertrek: 30% kosten
Tussen de 29-22 dagen voor vertrek: 35% kosten
Tussen de 21-15 dagen voor vertrek 50% kosten
Minder dan 14 dagen voor vertrek: 100% kosten

Door weersomstandigheden, technische of veiligheidsredenen, kunnen sommige activiteiten geannuleerd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise in Kroatië