Cruise met vertrek in Dubrovnik en Bustour in de Balkan - Dubrovnik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een cruise langs de hoogtepunten aan de Kroatische kust
  • Geniet van de zon vanaf het terras aan boord van de MS Adriatic Princess
  • Reis van historische Dubrovnik naar Split, Hvar, Mijet en Omiš
  • Eindig uw avontuur met een bustour door Sarajevo, Belgrado en Zagreb

Welkom in ... Kroatië!

Dubrovnik

De oude binnenstad van Dubrovnik, een geklasseerde Unesco Werelderfgoedsite, is omringd door stadsmuren die gebouwd werden tussen de 13e en 16e eeuw. Maak een wandeling rond deze prachtige bouwwerken en voel de eeuwenoude geschiedenis van deze plek, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de stad en de Adriatische Zee. Ook tijdens een wandeling door de kasseistraatjes van het historische centrum, kunt u zich goed inbeelden hoe het leven hier vroeger was.

Als u de drukte van de stad even wilt ontvluchten, kunt een boottochtje van vijftien minuten maken naar het eiland Lokrum. Zwemmen in het kristalheldere water, zonnebaden op een betoverend strand of genieten van een verfrissend drankje in een van de talrijke cafés ... In Dubrovnik kan het allemaal!

Korčula

Voor de zuidelijke kust van Kroatië liggen tal van charmante eilandjes met een duizelingwekkende cultuur, eeuwenoude geschiedenis en adembenemende uitzichten. Op het eiland Korčula lijkt het wel alsof de tijd een stukje trager gaat terwijl u de middeleeuwse dorpjes bezoekt. Daarna kunt u proeven van de overheerlijke gastronomie, de fantastische olijfgaarden en wijngaarden bezoeken en het uitzicht bewonderen over de azuurblauwe zee. 's Avonds is een wandeling over de goudgele zandstranden een echte aanrader terwijl de ondergaande zon een magische gloed werpt op de omgeving ... Een betoverend eiland met een eindeloze schoonheid!

Pučišća

Pučišća is een prachtig plekje op het eiland Brač en wordt vaak omschreven als een van de mooiste dorpjes in Europa! Laat u betoveren door de witte kalkstenen huisjes in kronkelende straatjes en de paradijselijke baai. Het hele eiland is bekend om zijn productie van de lekkerste olijfolie en vijgen, reden genoeg dus om een tafeltje uit te zoeken in een van de talrijke restaurantjes. En dankzij de mediterrane vegetatie en de pure berglucht, is dit een echt pareltje!

Omiš

Op zo'n 26 km van Split vindt u een klein en charmant dorpje met een pittoreske haven: Omiš. Dankzij de kleurrijke geschiedenis is dit plekje nog altijd bekend als de thuishaven van de piraten, die handelsschepen aanvielen in de monding van de Cetina rivier in de 13e en 14e eeuw. De piraten van Omiš behoorden tot de meeste gevreesde van de Adriatische kust. Vandaag is het een vredig dorpje met indrukwekkende rotsen, adembenemende stranden en een dramatisch fort uit de 15e eeuw.

Split

De tweede grootste stad van Kroatië is een perfecte locatie om de typische cultuur op te snuiven. Split is bruisend, opwindend en gezellig en biedt de perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Bezoek het Paleis van Diocletianus, een Unesco Werelderfgoedsite en een van de meest indrukkende Romeinse monumenten ter wereld, en geniet vervolgens van een hapje en een drankje in een van de talrijke bars en restaurants. Shoppen krijgt een unieke sfeer als u het doet omringd door de oude stadsmuren en de dramatische bergen met het turquoise water van de Adriatische Zee, maken het plaatje compleet. Split is een stad die u moet gezien hebben!

Hvar

Hvar is een Kroatisch eiland dat de kleurrijke geschiedenis in de verf zet, maar toch met een strakke blik richting de toekomst kijkt. Het maakt deel uit van de centrale Dalmatische Eilanden en barst van de ongerepte natuur. Op slechts 10 km van Hvar Town vindt u een van de mooiste dorpjes van het eiland, gesticht in de 15e eeuw: Vrboska. De twee oevers van de spectaculaire baai worden verbonden door verschillende, oude bruggen en daaraan dankt Vrboska ook zijn bijnaam als "Little Venice". De Heilige Maria van Genade kerk en fort is een indrukwekkende architecturale site terwijl het Fisherman's Museum een onmisbare halte voor wie de geschiedenis van het eiland beter wil leren kennen.

In Hvar Town zelf kunt u door de 13e-eeuwse straatjes wandelen voorbij gotische paleizen en moderne bouwwerken. En de fantastische stranden aan de Adriatische Zee maken dit betoverende eiland tot de paradijselijke bestemming die het is.

Mljet

Mljet is zonder twijfel het meest groene van alle Kroatische eilanden en bezaaid met weelderige mediterrane vegetatie. Voeg daar het kristalhelder water aan toe, de zachte zandstranden en de kleurrijke onderwaterwereld, en u weet waarom Mljet wordt genoemd als een van de mooiste eilanden van het land. En in het noorden van het eiland liggen twee zoutwatermeren die een bezoekje meer dan waard zijn. Kom het zelf ontdekken!

Reisbeschrijving

We nemen u mee op een uitzonderlijk avontuur van 14 nachten op ontdekking van alle pareltjes aan de Kroatische kust tijdens een cruise, gevolgd door een bustour op het Balkanschiereiland.

Uw reis ziet er als volgt uit:
14 nachten waarvan 7 nachten aan boord van de MS Adriatic Princess en 7 nachten bustour in Standaard Kamers van 4* hotels.

Uw programma in het kort:
Cruise:
Dag 1: Aankomst in Dubrovnik
Dag 2: Dubrovnik - Korčula
Dag 3: Korčula - Pučišća - Omiš
Dag 4: Omiš - Split
Dag 5: Split - Hvar - Vela Luka
Dag 6: Vela Luka - Pomena - Slano
Dag 7: Slano - Dubrovnik
Dag 8: Dubrovnik

Bustour:
Dag 9: Dubrovnik (dagexcursie naar Montenegro)
Dag 10: Dubrovnik
Dag 11: Dubrovnik - Mostar - Sarajevo
Dag 12: Sarajevo - Belgrado
Dag 13: Belgrado - Novi Sad - Osijek - Vukovar 

Dag 14: Osijek - Vukovar - Zagreb
Dag 15: Zagreb - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma van de cruise

Dag 1: Zaterdag - Aankomst in Dubrovnik (diner inbegrepen)
Bij aankomst in Dubrovnik kunt u inschepen vanaf 14.00 uur. U stapt aan boord van het cruiseschip en kunt onmiddellijk genieten van een welkomstdrankje en een snack en kennismaken met de Cruise Director en de crew. U krijgt uitleg over het schip en de veiligheidsvoorschriften en kunt vervolgens genieten van een lekker diner aan boord. 
Overnachting aan boord in Dubrovnik.


Dag 2: Zondag - Dubrovnik - Korčula (ontbijt en lunch inbegrepen)
In het zuiden van Kroatië zijn tal van pareltjes te vinden! U start de dag met een verkenning van Dubrovnik, een prachtige historische stad die ook bekend is als de 'Parel van de Adriatische Zee'. De majestueuze stadsmuren, de architectuur en de unieke sfeer nemen u terug mee in de tijd toen deze stad nog een onafhankelijke republiek was met de Venetiaanse republiek als belangrijkste rivaal. Daarna vaart u richting het eiland Korčula, met een korte stop voor een verfrissende zwembeurt bij de eilandengroep Elafieten. Bij het binnenstappen van de stad Korčula wordt u begroet door talrijke standbeelden van leeuwen die u vertellen dat dit ooit een Venetiaans bastion was. 
Overnachting aan boord in Korčula.

Optioneel:
- Dubrovik tour met bustransfer van de haven (Gruz) naar de oude stad (wandeltour-pakket, op dag 2 of dag 7)
- Korčula Town wandeltour (wandeltour-pakket)

Dag 3: Maandag - Korčula - Pučišća - Omiš (ontbijt en lunch inbegrepen)
Het ontbijt wordt deze ochtend geserveerd met een prachtig uitzicht op de de Korčula-archipel en gevolgd door een schilderachtige rondvaart rond het schiereiland Pelješac en het eiland Hvar. Onderweg kunt u een verfrissende duik nemen als u dat wenst. U vaart verder naar de thuishaven van het Kroatische marmer, het eiland Brač. De witte kalksteen die hier gewonnen wordt, heeft u vast al eens gezien, bijvoorbeeld op de gevel van het Witte Huis of de Bundestag in Berlijn. Terug op het vasteland wordt u verbaasd door de dramatische rotsen die de achtergrond bieden voor het kleine stadje Omiš aan de monding van de Cetina rivier. 
Overnachting aan boord in Omiš. 


Optioneel: 
- Bezoek aan de school voor steenhouwen (wandeltour-pakket)
- Excursie op de Cetina rivier

Dag 4: Dinsdag - Omiš - Split (ontbijt en diner inbegrepen)
Als u denkt dat het onmogelijk is om de pracht van de voorbije dagen nog te overtreffen, kunt u vandaag verrassing verwachten! De Krka rivier en zijn trechtervormige monding is op z'n minst gezegd indrukwekkend! Een busrit brengt u naar het kleine dorpje Skradin, als het ware de bewaker van de riviermonding en de poort naar het Nationale Park. Verwacht u aan watervallen, rustige meren en ongerepte natuur! Bij uw terugkeer naar de kust, kunt u een bezoek brengen aan Trogir, een klein eilandje dat met het vasteland verbonden is via een brug.

Het hele eiland is een waar openluchtmuseum met prachtige architectuur barstensvol Grieks en Romeins erfgoed. Het is dan ook met reden dat Trogir beschermd wordt door Unesco, net zoals zijn grote broertje en uw volgende halte, Split. Verken de tweede grootste stad van het land op uw eigen tempo of neem deel aan een optionele wandeltour om alles te weten te komen over het Paleis van Diocletianus, ooit de residentie van de Romeinse keizer en vandaag nog altijd het kloppende hart van deze levendige stad. Tenslotte keert u terug naar schip voor het diner aan boord.
Overnachting aan boord in Split.

Optioneel:
- Wandeltour in Split (wandeltour-pakket)
Dag 5: Woensdag - Split - Hvar - Vela Luka (ontbijt en diner met de kapitein inbegrepen)
Voor de kust van Split liggen tal van eilandjes, maar Hvar is het enige dat bekend staat om zijn paarse lavendelvelden, heerlijke rode wijnen en glamoureuze jet-set sfeer aan de bruisende kust. De oude binnenstad van Hvar Town is de thuisbasis van het oudste theater in Europa en absoluut de moeite waard tijdens uw bezoek aan het eiland! Kies voor een optionele wandeltour en om meer te leren over de fascinerende geschiedenis voor u richting de Paklinski-eilanden vaart om te zwemmen in een betoverende omgeving. In de late middag laat uw cruiseschip het anker zakken voor de kust van Vela Luka op Korčula, waar u van een lekker diner met de kapitein kunt genieten.
Overnachting aan boord in Vela Luka.

Optioneel:
- Wandeltour in Hvar (wandeltour-pakket)

Dag 6: Donderdag - Vela Luka - Pomena - Slano (ontbijt en lunch inbegrepen)
Deze ochtend zoekt uw kapitein een afgelegen baai uit waar u kunt zwemmen om de dag op de beste manier te starten, omringd door weelderig groene bossen. Geniet van het geluid van de krekels en de rust terwijl u van de zon geniet, mediteert of uw dagelijkse yogasessie afwerkt. De kristalheldere zee is de absolute troef van de regio en vandaag krijgt u de kans om er volop van te genieten.

Daarna vaart u naar een ander groen eiland, namelijk Mljet. Het nationaal park op dit eiland is de thuisbasis van twee zoutwatermeren die verbonden zijn via een klein kanaal dat naar de zee loopt. Natuurliefhebbers kunnen wandelen of fietsen en avontuurlijke reizigers trekken erop uit met de kajak naar het kleine eilandje in het centrum van het meer. Hier wacht een unieke verrassing: het 12e eeuwse klooster van de Heilige Maria! Breng de avond door in het kleine dorpje Slano.
Overnachting aan boord in Slano.

Optioneel:
- Excursie naar het Mljet Nationaal Park met vrije tijd in het park.

Dag 7: Vrijdag - Slano - Dubrovnik (ontbijt en lunch inbegrepen)
Vlak bij Slano ligt het kleine dorpje Ston, een plekje dat niet te missen is voor liefhebbers van de betere gastronomie! Hier vindt u sterke wijnen, een eeuwenoude zoutproductie en de sappigste oesters en mossels. Relax aan boord in Slano voor u terug richting Dubrovnik vaart. Onderweg stopt u bij het eiland Lopud waar u een verfrissende duik kunt nemen.

Bij het binnenstappen in de stad door de immense stadsmuren van Dubrovnik, lijkt het wel alsof u een ander tijdperk betreedt. De façades en straatjes zouden u wel eens bekend kunnen voorkomen, u stapt namelijk in de voetsporen van de cast van Game of Thrones, Star Wars en Robin Hood. Geniet van de unieke sfeer van de stad na zonsondergang, de glitter and glamour en wie weet staat er wel een portie romantiek op het programma! 
Overnachting aan boord in Dubrovnik.

Optioneel:
- Dubrovik tour met bustransfer van de haven (Gruz) naar de oude stad (wandeltour-pakket)
- Taste of Dalmatia

Dag 8: Zaterdag - Dubrovnik - Vertrek (ontbijt en diner inbegrepen)
Geniet van een laatste ontbijt aan boord voor u terug voet aan wal zet rond 9.00 uur. U heeft nog de tijd om contactgegevens uit te wisselen met uw medepassagiers voor u in de late ochtend naar het hotel in Dubrovnik wordt gebracht.
Overnachting in Dubrovnik.

Optioneel kunt u een wandeltour-pakket bijboeken, zie alle optionele excursies aangeduid met 'wandeltour-pakket'.
Het cruiseschip kan veranderd worden zonder voorafgaande kennisgeving.
De route is afhankelijk van de weersomstandigheden en kan op elk moment gewijzigd worden.
Gasten moeten de regels en veiligheidsvoorschriften aan boord volgen (te lezen ter plaatse).
Er zijn specifieke regels voor het meebrengen van drankjes aan boord (zie ter plaatse).
Bij het vertonen van ongewenst gedrag kan de kapitein of het personeel u verzoeken om van boord te gaan.

Uw reisprogramma van de bustour

Dag 9: Dubrovnik - Dagexcursie naar Montenegro (ontbijt en diner inbegrepen)
Vandaag maakt u een opwindende dagexcursie naar Montenegro. U vertrekt aan het hotel door de Konavle vallei en rond de baai van Kotor. De rit gaat verder naar Perast om daar een boot te nemen naar het kunstmatige eiland Onze Lieve Vrouw van de Rots om de barokke kerk uit de 17e eeuw te bezoeken. Vervolgens gaat het naar de stad Kotor waar u geniet van een sightseeing tour met een plaatselijke gids (geen entreeprijzen inbegrepen). Profiteer van wat vrije tijd in Kotor voor u een ferry neemt door de baai van Kotor en u terug richting Dubrovnik rijdt.
Diner en overnachting in het hotel in Dubrovnik.

Dag 10: Dubrovnik (ontbijt en diner inbegrepen) 
Vandaag heeft u de hele dag vrij om de stad op uw eigen tempo te verkennen. U heeft de mogelijkheid om een optionele excursie te maken naar het eiland Korčula, gedrenkt in legendes, verhalen en met fascinerende bezienswaardigheden. Dit eiland is bekend om zijn steenhouwers, schepenbouwers en zeelieden die hun stempel overal ter wereld achterlieten. Wandel door de smalle straatjes, bezoek de prachtige kerken en paleizen en laat u verbazen door een van de best bewaarde middeleeuwse steden in het Middellandse Zeegebied. Na het sightseeing heeft u tijd om te lunchen en te zwemmen. En op de terugweg houdt u halte bij een van de prestigieuze wijnkelders op het Pelješac schiereiland om te proeven van de uitstekende lokale wijnen.
Diner en overnachting in Dubvrovnik.

Dag 11: Dubrovnik - Mostar - Sarajevo (ontbijt en diner inbegrepen)
Deze ochtend vertrekt u richting Mostar, de stad der bruggen, waar u onmiddellijk de vergelijking met Venetië ziet. U maakt een wandeling met een gids in Mostar en heeft vrije tijd voor de lunch voor u vertrekt richting Sarajevo. De hoofdstad van Bosnië en Herzegovina is een van de historisch interessantste steden in Europa en de plek waar het West- en Oost-Romeinse Rijk splitsten en waar de bevolking van het orthodoxe oosten, het Ottomaanse zuiden en het Rooms-Katholieke westen elkaar ontmoetten. U geniet van een stadstour in Sarajevo, gevolgd door een diner en overnachting in het hotel.
Dag 12: Sarajevo - Belgrado (ontbijt en diner inbegrepen)
De hoofdstad van Servië, Belgrado, is uw volgende bestemming. Onderweg geniet u van een korte stop in Zvornik, een charmant dorpje aan de Drina rivier. Belgrado ligt aan de samenvloeiing van de Sava en de Donau rivier en is een verrassende, opwindende stad. De straatjes, de pleinen, de monumenten, de parken, de fonteinen en de archeologische sites zullen vast en zeker indruk op u maken. U maakt een tour door de stad met een gids en kunt daarna de zonsondergang boven de rivier bewonderen.
Diner en overnachting in Belgrado.

Dag 13: Belgrado - Novi Sad - Osijek - Vukovar (ontbijt en lunch inbegrepen)
Deze ochtend vertrekt u naar Novi Sad, de tweede grootste stad van Servië en eveneens gelegen aan de Donau. Bovendien ligt deze stad op een waar kruispunt tussen geschiedenis en moderniteit en is het een plek die barst van de culturele bezienswaardigheden die zelfs grotere en bekendere steden niet kunnen overtreffen. Het indrukwekkende fort, de kerken in verschillende bouwstijlen en de voetgangerszone die u moeiteloos naar tal van musea en kunstgalerijen brengt ... Een onvergetelijke bestemming!

Uw plaatselijke gids neemt u mee naar alle 'must-sees' in de stad voor u verder gaat naar Ilok. Hier heeft u de kans om van de plaatselijke wijnen te proeven in een van de meest bekende en meest prestigieuze wijnkelders van Kroatië, IločkiPodrumi. Na uw wijnproeverij geniet u van een traditionele lunch en onderweg naar uw volgende bestemming, Osijek, stopt u nog in Vukovar, de grootste rivierhaven waar de Vuka en de Donau elkaar ontmoeten. Deze stad rees uit de assen van de Kroatische Onafhankelijkheidsoorlog in de jaren 90 en is een symbool voor onafhankelijkheid.
Overnachting in Osijek of Vukovar.
Dag 14: Osijek - Vukovar - Zagreb (ontbijt en lunch inbegrepen)
U start deze ochtend met een ontdekking in Osijek, een stad vol rivieren en de grootste stad van Oost-Kroatië die prachtig gelegen is aan de oevers van de Drava rivier. Deze plek ligt in de weelderige regio Slavonië met unieke natuurlijke wonderen en een overheerlijke gastronomie. Bereid u voor op eindeloze vlaktes vol mais en zonnebloemen, barokke architectuur en open ruimtes. Dit gebied van groot belang voor de landbouw dankzij de vruchtbare vlaktes en Osijek is dan ook de semi-officiële culinaire hoofdstad. 

Uw stadstour gaat van de kathedraal naar het Tvrdja fort. Daarna rijdt u verder naar Đakovo, waar de twee opvallende torens van de kathedraal het eerste zal zijn wat u ziet bij het naderen van de stad. Na een bezoek aan de rest van de stad, gaat het verder naar Zagreb, gevolgd door een bezoek aan het authentieke dorpje Stara Kapela waar u luncht (exclusief drankjes).

Bij aankomst in Zagreb geniet u van een sightseeing tour door de versterkte stad, het historische centrum, de Sint-Marcuskerk met zijn kleurrijke dak, de kathedraal, het Kroatische Nationaal Theater en de universiteit. Tussen de indrukwekkende panden en barokke kerken, liggen tal van groene zones en terrasjes waar u kunt nippen van een drankje.
Overnachting in Zagreb.

Dag 15: Zagreb - Vertrek
U geniet van een transfer van het hotel naar de luchthaven van Zagreb waar u de vlucht huiswaarts neemt.

Uw cruiseschip

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Cabine op het benedendek of een Cabine op het hoofddek.
  • Halfpension (ontbijtbuffet en lunch of diner, inclusief ½ liter water tijdens de maaltijden)
  • Koffie en thee de hele dag
  • Vers fruit de hele dag
  • Snack in de middag
  • Gebruik van alle voorzieningen aan boord
Welkom aan boord van de MS Adriatic Princess, een stijlvol en modern motorjacht dat u meeneemt op een onvergetelijke cruise aan de Dalmatische kust. Dankzij de beperkte grootte van het schip, kunt u makkelijk aanmeren in charmante baaien en kleine havens. Maar dat wil niet zeggen dat u hoeft in te boeten aan luxe, de 18 ruime en volledig uitgeruste cabines zijn uitstekend uitgerust om u een onvergetelijke ervaring te garanderen aan boord. Elk van de cabines beschikt over twee eenpersoonsbedden of een queensize tweepersoonsbed en een eigen badkamer. U krijgt de keuze tussen een Cabine op het benedendek of een Cabine op het hoofddek.

Verder is er aan boord een salon-restaurant met airconditioning, een volledig uitgeruste bar en een lounge in open lucht met comfortabele sofa's om te relaxen. Het grote zonneterras ligt op het hoogste dek van het schip is en de ideale plek om de panorama's te bewonderen van deze magische regio.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw hotels tijdens de bustour

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer
  • Halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes)
  • Wijnproeverij in Ilok
Tijdens de bustour door de Balkan komt u elke avond tot rust in een comfortabel 4* hotel dat we met veel zorg voor u hebben uitgekozen. U overnacht er telkens in een moderne en volledig uitgeruste Standaard Kamer.

Uw hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Dubrovnik: Hotel Valamar Lacroma 4* 
- Sarajevo: Hotel Colors In 4*
- Belgrado: Hotel Zira 4* 
- Osijek: Hotel Osijek 4*
- Zagreb: Hotel Astoria 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens de cruise aan boord van de MS Adriatic Princess, geniet u van halfpension bestaande uit een ontbijtbuffet en een dagelijkse lunch, behalve op dag 1, 4 en 5, wanneer het diner geserveerd wordt aan boord (inclusief ½ liter water tijdens de maaltijden).

En ook gedurende de bustour wacht elke ochtend een lekker ontbijt in het hotel, en een lunch of diner (exclusief drankjes) dankzij het inbegrepen halfpension.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de haven zijn inclusief voor aanbiedingen met vlucht. Alle andere transfers tijdens de cruise en de bustour zijn inbegrepen bij alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 6°C max : 12°C
Feb
min : 6°C max : 13°C
Mrt
min : 8°C max : 14°C
Apr
min : 11°C max : 17°C
Mei
min : 14°C max : 21°C
Jun
min : 18°C max : 25°C
Jul
min : 21°C max : 29°C
Aug
min : 21°C max : 28°C
Sep
min : 18°C max : 25°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 10°C max : 17°C
Dec
min : 8°C max : 14°C

Details over uw cruise

Alle praktische informatie over uw cruise:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Taal aan boord: Engels
- Bemanning van 9 personen inclusief Cruise Manager

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten aan boord van de MS Adriatic Princess Cabine op het benedendek of Cabine op het hoofddek
- Halfpension (ontbijtbuffet en lunch of diner (op dag 1, 4 en 5) , inclusief ½ liter waaltijd tijdens de maaltijden)
- Koffie en thee de hele dag
- Vers fruit de hele dag
- Snack in de middag
- Gebruik van alle voorzieningen aan boord
- Verse handdoeken om de andere dag
- Vers beddengoed twee keer per week 
- Dagelijkse schoonmaakservice
- Excursies volgens het programma
- Wifi aan boord
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verhuur van strandhanddoeken
- Excursiepakket met wandeltours (ter plaatse te betalen)
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Wasservice in bepaalde haven
- Toegang tot het Mljet Nationaal Park
- Toegang tot het Krka River Nationaal Park

- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting (€ 45,00 per persoon) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw bustour

Alle praktische informatie over uw bustour:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Bustour in het Engels of Frans

Inbegrepen in de prijs:
- Bustour van 7 nachten met een bus met airconditioning
- Transfers en gids volgens het programma
- Overnachtingen in de vermelde hotels
- Halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes)
- Stadsbezoeken met gids volgens het programma
- Wijnproeverij in Ilok
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise met vertrek in Dubrovnik en Bustour in de Balkan