Cruise Montenegro-Kroatië in 7 nachten - Dubrovnik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Montenegro en Kroatië tijdens een schitterende cruise
  • Vaar van baai naar baai en bewonder de fascinerende landschappen en een rijk erfgoed
  • Geniet van een adult only cruise voor rustige momenten
  • En ook... Proef de lokale specialiteiten en verwen uw smaakpapillen

Welkom in... Montenegro en Kroatië

Wij stellen een bijzondere reis aan u voor, een uniek avontuur voor een heerlijke vakantie. Ontdek de geschiedenis en de schoonheid van de Adriatische Zee aan boord van een schoener.

De Montenegrijnse en Kroatische kust heeft zoveel te bieden en er is zoveel te ontdekken... van het prachtige Tivat en Perast, langs het intrigrerende Dubrovnik en het oude centrum van Kotor! Deze cruise geeft u de mogelijkheid om unieke landschappen te ontdekken, een weelderige natuur omringd door kristalhelder water en charmante steden vol geschiedenis.

Bezoek alle mythische bezienswaardigheden en een prachtig landschap, dompel u onder in de geschiedenis en traditie en verken verschillende steden die u zullen verbazen. Klaar voor een onvergetelijke cruise?

Reisbeschrijving

Montenegro
Volg de zon naar het zuidoosten, naar het prachtige Montenegro! Dit land wordt gekenmerkt door een prachtige natuurlijke schoonheid, een fascinerende cultuur en rijke tradities. In de afwisselende landschappen vindt u majestueuze bergen, diepe dalen, een indrukwekkende kustlijn, azuurblauwe zee en nog veel meer.
Kroatië
Kroatië is een land met ongelooflijke contrasten en een rijk cultureel erfgoed. Dankzij de ligging tussen de Balkan en Midden-Europa werd er eeuwenlang gevochten voor Kraotië door concurrerende rijken. Ieder rijk heeft zijn merk achtergelaten bij dit fascinerende volk en een rijke erfenis van historische steden, diverse architectuur en heerlijke gerechten gecreëerd. 

Tijdens deze onvergetelijke cruise van 7 nachten ontdekt u de prachtige Adriatische kust voor een complete onderdompeling in de plaatselijke cultuur. U overnacht in een Standaard Cabine op basis van halfpension.

De cruise vertrekt elke zondag van 27/05 tot 07/10 (laatste vertrek) vanuit de haven van Tivat.

Uw reisroute:
- Dag 1: Zondag: Aankomst in Tivat
- Dag 2: Maandag: Cavtat
- Dag 3: Dinsdag: Mljet (Okuklje)
- Dag 4: Woensdag: Sipan
- Dag 5: Donderdag: Dubrovnik
- Dag 6: Vrijdag: Kotor
- Dag 7: Zaterdag: Perast
- Dag 8: Zondag: Baai van Kotor - Tivat

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Tivat (Montenegro)
Stap om 17 uur aan boord van uw cruiseship in Tivat. Tivat is een kustplaats in het centrale deel van de Boka-baai, onder de heuvel Vrmac, aan de voet van de berg Lovcen. De stad staat bekend om zijn buitengewone natuurlijke schoonheid. Het hele jaar door speelt de zon een belangrijke rol en maakt Tivat een perfecte bestemming in zowel de zomer als de winter. Het andere deel van Tivat bestaat uit twee eilanden: het bloemeneiland van St. Mark en het eiland van Onze-Lieve-Vrouw van Barmhartigheid. De overblijfselen in deze regio's wijzen op het leven in Tivat uit de Bronstijd (20e eeuw voor Christus). De stad overleefde de Romeinse overheersing en middeleeuwse heerschappij van de Venetiaanse, Oostenrijkse en Turkse rijken.
Welkomstdrankje en diner aan boord.
Overnachting aan boord in Tivat.

Dag 2: Cavtat (Kroatië)
De tweede dag vertrekt u naar Cavtat in Kroatië, 20 kilometer ten zuidoosten van Dubrovnik. Cavtat ligt ten zuiden van de Zupa-baai en staat bekend om zijn prachtige haven, schitterende oevers en weelderige vegetatie. U zult de belangrijkste toeristische attracties kunnen ontdekken zoals de barokke kerk St Nicolas, het Franciscaanse gotische klooster "Notre Dame des Neiges", die de naam van de benedictijnse kerk van Mrkan heeft overgenomen. De belangrijkste inkomsten van de stad zijn afkomstig van visserij en landbouw.
Overnachting aan boord in Cavtat.
Ontbijt en lunch aan boord.

Dag 3: Mljet (Okuklje - Kroatië)
Vervolgens vaart u verder naar Mljet en in het bijzonder Okuklje, genesteld in de mooie baai van het noorden van het eiland. Deze beschermde baai is populair op de route langs de zee in Dubrovnik. De kustlijn toont kleine vredige dorpen met veel seizoensgebonden accommodatie, restaurants en cafes. U kunt genieten van een verfrissende duik in het kristalheldere water. Omringd door bergen, belooft Okuklje u een perfecte locatie als u dol bent op wandelen en een panoramisch uitzicht.
Overnachting aan boord in Mljet.
Ontbijt en lunch aan boord.
Dag 4: Sipan (Kroatië)
Sipan is algemeen bekend als "Gouden Eiland" en is het grootste en meest bevolkte eiland van alle Elafitiarchipel. De winters zijn mild met een rijke culturele traditie. Op het eiland zijn er twee dorpen, Šipanska Luka en Sudurad, die met een weg met elkaar verbonden zijn. Ooit was Šipan het geliefde toevluchtsoord van de aristocratie van Dubrovnik. Zij lieten op dit groene eiland hun rijk versierde renaissance zomerpaleizen optrekken. 
Overnachting aan boord in Sipan.
Ontbijt en diner aan boord.

Dag 5: Dubrovnik (Kroatië)
Ontdek deze stad doordrenkt met een unieke culturele en politieke geschiedenis. Dubrovnik staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en staat wereldwijd bekend om zijn schoonheid. Het is ook een van de beroemdste en meest aantrekkelijke steden van de Middellandse Zee. Naast de natuurlijke schoonheden, het culturele en historische erfgoed, biedt Dubrovnik u een schitterend verblijf.
Overnachitng aan boord in Dubrovnik.
Ontbijt en diner aan boord.

Dag 6: Kotor (Montenegro)
Keer terug naar Montenegro en maak een tussenstop in Kotor, bekend om zijn zakelijke activiteiten en beroemde zeilers. Het oude centrum van Kotor, omgeven door een indrukwekkende verdedigingsmuur, is bijzonder goed bewaard gebleven en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege zijn middeleeuwse architectuur en talrijke monumenten met historische en culturele waarde. Een van de must-see monumenten in de stad is de Sveti Tripun-kathedraal. Andere monumenten en bezienswaardigheden van Kotor zijn ook een bezoek waard: Sveti Luka-kerk (13e eeuw), Sveta Ana-kerk (12e eeuw), Sveta Marija-kerk (13e eeuw), Gospe-kerk od Zdravlja (15e eeuw), het Prinselijk paleis (17e eeuw) en het Napoleontheater (19e eeuw).
Overnachting aan boord in de Baai van Kotor.
Ontbijt en diner inbegrepen.
Dag 7: Perast
De cruise gaat verder naar Perast, aan de Baai van Kotor en twaalf kilometer ten noorden van het stadje Kotor. Het is een oude stad aan de voet van de 873 meter hoge St. Elias heuvel en met uitzicht over de Verige zeestraat, het smalste deel van de Baai van Kotor. Perast heeft een mooie ligging en de mildste temperatuur van de regio. Overblijfselen uit Neolithische culturen (3500 voor Christus) werden ontdekt in de Spila-grotten vlak bij Perast. Andere archeologische vondsten leveren een duidelijker bewijs van de oude beschaving die teruggaat tot de vroege christelijke en Illyrische Romeinse tijd. De meest bezochte bezienswaardigheid van Perast zijn de twee voor de kust van Perast liggende eilandjes, het St. Maria of het Onze-Lieve-Vrouwe van de Rotsen eiland (Gospa od Skrpjela) en het St. George eiland (Sveti Dorde eilandje).
Overnachting aan boord in Perast.
Ontbijt en lunch aan boord.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Welkom aan boord!

Om de fascinerende schoonheid van het Montenegrijnse en Kroatische landschap te ontdekken, stapt u aan boord van een charmant en traditioneel schip: een 2 masten schoener met de naam "Patronice". Deze boot is in 2010 gerenoveerd en is gereserveerd voor volwassenen van 18 jaar en ouder.

Dit 22-meter lange cruiseschip is modern ingericht en voorzien van elk hedendaags comfort en faciliteiten. U wordt ondergedompeld in een authentieke wereld met een uitstekend restaurant en gezellige bar. Uw dagen op zee brengt u door op de best mogelijke manier!

Uw cabine

Tijdens uw cruise tussen Montenegro en Kroatië, overnacht u in een Standaard Cabine (12 m²). De schoener "Patronice" biedt comfortabele hutten waar u na lange dagen kunt ontspannen en de verborgen schatten van de vele eilanden aan de Adriatische kust te ontdekken. Tijdens uw avontuur op zee is dit een ware oase van rust met het beste uitzicht dat u zich kunt wensen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Voor absoluut comfort tijdens uw vakantie op zee, verblijft u op basis van halfpension. Neem de tijd om te genieten van het leven aan boord: uw maaltijden (3-gangen lunch of diner) worden vergezeld door drankjes aan boord: water, appelsap, sinaasappelsap, koffie, thee, bier, rode wijn, witte wijn en gin en tonic.

Het leven aan boord

Aan boord van de schoener kunt u genieten van de verschillende landschappen die aan u voorbij trekken.
Neem de tijd om te ontspannen op het zonovergoten dek of trakteer uzelf op een unieke ervaring in de Adriatische Zee dankzij de uitrusting van de boot, waaronder gratis snorkeluitrusting, kano's en visuitrusting.

Details over uw cruise:

Alle praktische informatie over het cruiseship:
De boot is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
Type boot: schoener
Aantal hutten: 9 waarvan 6 voor passagiers en 3 voor bemanning
Deze cruise is uitsluitend voor volwassenen, alleen mensen van 18 jaar en ouder kunnen van het aanbod profiteren.
Maximum aantal reizigers: 12
Leden van de bemanning: 3
Lengte van de boot: 22 meter
2 mast met 4 zeilen en Catepillar 320 PK motor
Aankomsttijden: zondag om 17.00 uur
Vertrektijden: zondag om 10:00 uur
Huisdieren worden niet geaccepteerd.
Annuleringen: bij annulering wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.
Roosters en prijzen zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

De prijs is inclusief:
- Standaard Cabine met badkamer met douchecabine
- Halfpension (ontbijt, lunch of diner, afhankelijk van de dag)
- Gratis drankjes aan boord: water, appelsap, sinaasappelsap, koffie, thee, bier, rode wijn, witte wijn en gin-tonic
- Toeristenbelasting

Opmerking:
- De boot vaart 4 uur per dag afhankelijk van de weersomstandigheden
- De naam van de boot wordt gegeven als een indicatie en kan ter plaatse veranderen voor een boot van dezelfde categorie. Foto's van de boot zijn niet contractueel.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het cruiseship beschikt over:

  • Wifi (indien beschikbaar)
  • Airconditioning 4 uur / dag
  • Lounge met bar
  • Beveiligingsapparatuur

De kajuiten zijn uitgerust met:

  • Tweepersoonsbed
  • Badkamer met douchecabine / toilet (met warm en koud water)
  • Haardroger
  • Kwaliteitsbeddengoed
  • Handdoeken
  • Kleine kluis
  • TV
  • Muziekspeler en dvd
  • Koffiezetapparaat
  • Airconditioning (4 uur / dag)
  • 220 / 12V

Activiteiten op het cruiseschip:

  • Gratis duikuitrusting
  • Kano's
  • Visuitrusting

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De transfers van de luchthaven naar de boot (en terug) zijn optioneel. De afstand tussen luchthaven Tivat en de opstapplaats bedraagt ongeveer 3.4 km, en luchthaven Dubrovnik 48 km.

* Boekt u zelf de vluchten, dan is het aan te raden geen aankomst of vertrek te plannen voor 13:00 uur.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise Montenegro-Kroatië in 7 nachten