Reis door Laos met mogelijkheid tot verlenging naar Angkor Wat - Luang Prabang - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef uitzonderlijke momenten in de steden Luang Prabang en Vientiane, die de typische Aziatische sfeer combineren met hun Frans koloniale verleden
  • Geniet van de prachtige natuur en adembenemende uitzichten van dit land tijdens een tocht op de Nam Ou rivier
  • Verken de machtige Mekong rivier vanop een privé boot die u naar Luang Prabang brengt
  • En ook... Maak gebruik van de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen met een bezoek aan de magische Angkor Wat tempels in Cambodja

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Laos

Als relatief onbekende bestemming in Zuidoost-Azië, wordt weleens gezegd dat Laos 'het land is waar men den rijst hoort groeien', dankzij de ontspannen sfeer en tragere levensstijl. De ideale bestemming dus om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 

Uw reis door dit magische land begint in Luang Prabang, de oude hoofdstad ofwel 'het land van een miljoen olifanten en de witte parasol'. Deze voormalige Franse koloniale stad aan de Mekong rivier ademt vandaag een combinatie van Europese charme en Oosterse spiritualiteit uit. Daarna gaat u enkele uren noordelijk naar het adembenemende Nong Khiaw. Hier zorgen de majestueuze bergen en de Nam Ou rivier voor een landschap waar u stil van wordt. Tenslotte ontmoet u de machtige Mekong opnieuw in de moderne hoofdstad Vientiane. Ook hier ontdekt u prachtig versierde tempels naast restanten van de Franse bezetting, met zelfs een eigen Arc de Triomphe. 

Kies er vervolgens voor om te verlengen met 5 nachten naar het buurland Cambodja. De Angkor Wat tempels nabij Siem Reap, de grootste verzameling van religieuze monumenten ter wereld, moet u minstens één keer in uw leven gezien hebben. De prachtige tempels midden in de weelderige natuur zullen u ongetwijfeld verbazen en de Cambodjanen zelf zullen u raken met hun aanstekelijke glimlach. 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Tijdens deze rondreis van 7 nachten (of 12 nachten met verlenging naar Cambodja), kunt u de koninklijke steden van Zuidoost-Azië op uw eigen ritme ontdekken. 
In optie en met bijbetaling kunt u een geleide tour door Luang Prabang en Vientiane boeken of enkele bijzondere tempels ontdekken in Cambodja.

Tijdens de hele reis hebt u de keuze uit 3*, 4* of 5* hotels om u een maximum aan comfort te bieden.

Dag 1 : Luang Prabang - Aankomst
Bij aankomst op de luchthaven wacht een chauffeur u op om u naar uw eerste hotel te brengen.
Vrije tijd om te bekomen van de lange reis.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 2 : Luang Prabang - vrije dag 
Na het ontbijt in het hotel hebt u een vrije dag om deze prachtige stad van Noord-Laos te ontdekken. Bezoek de mooiste tempels, wandel langs de Mekong en neem een maaltijd met zicht op deze machtige rivier of leer zelf typische Laotiaanse gerechten te maken tijdens een kookles. Een bezoek aan de levendige avondmarkt met handgemaakte souvenirs mag zeker niet ontbreken! 
Bij de extra opties hebt u de mogelijkheid om met bijbetaling een geleide tour door de stad te boeken waarbij u de belangrijkste tempels ontdekt, uitleg krijgt over het koloniale verleden en de prachtige Kuang Si watervallen bezoekt.
Overnachting in Luang Prabang.
Dag 3 : Luang Prabang – Nong Khiaw 
Ontbijt in het hotel om 7h30 zodat u klaar bent voor een vroeg vertrek richting Nong Khiaw in een privé voertuig met gids. Onderweg stopt u bij het mooie dorpje Ban Na Ngan waar de Lu Mien bevolking nog een traditionele levensstijl heeft. Tegen de middag komt u aan in het prachtige Nong Khiaw en kunt u inchecken in uw hotel.
Vrije lunch
In de namiddag gaat u aan boord van een traditionele boot voor een cruise op de Nam Ou rivier. Geniet van het spectaculaire landschap langs de oevers van deze rivier. U bezoekt het dorp Ban Sop Jam, dat enkel per boot bereikbaar is en waar de Khmu stam leeft. Terugkeer naar Nong Khiaw met de mogelijkheid om te stoppen in Muang Ngoi.
Overnachting in Nong Khiaw.
Dag 4 : Nong Khiaw – Luang Prabang 
Na het ontbijt vertrekt u richting de Pak Ou grotten, gelegen waar de Mekong en de Nam Ou rivier samenvloeien. U bezoekt de 'grotten van de duizenden Boeddha's', uitgehouwen uit een klif met zicht over de rivier. Vrije lunch. Tocht met privé boot over de Mekong richting Luang Prabang.
Vrije tijd en overnachting in Luang Prabang.

Dag 5 : Luang Prabang - vrije dag 
Ontbijt in het hotel en vrije dag in de stad. Maak van deze laatste dag in de voormalige hoofdstad gebruik om plekken te bezoeken die u nog niet gezien heeft of de laatste souvenirs op de kop te tikken. Vroege vogels staan op voor dag en dauw om de dagelijkse ronde van de monniken te zien die offers ophalen bij de plaatselijke bevolking. Dit prachtig ritueel is typisch voor het boeddhisme en geeft een prachtig schouwspel met de monniken in hun oranje gewaden.
Overnachting in Luang Prabang. 
Dag 6 : Luang Prabang - Vientiane
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw vlucht richting Vientiane. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar het hotel brengt.
Vrije tijd en overnachting in Vientiane.

Dag 7 : Vientiane - Vrije dag 
Ontbijt in het hotel.
Vrije dag om de hoofdstad van Laos te ontdekken, met zijn Frans koloniale gebouwen, prachtige tempels en zelfs een Laotiaanse versie van de Arc de Triomph - Patuxai. 
Bij de extra opties hebt u de mogelijkheid om met bijbetaling een geleide tour door de stad te boeken waarbij u uitleg krijgt over de geschiedenis van de stad en de mooiste plekjes bezoekt.

Dag 8 : Vientiane – Vertrek 
Na het ontbijt in het hotel hebt u nog wat vrije tijd vooraleer u wordt overgebracht naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Reisbeschrijving van de verlenging naar Cambodja

Als u voor de verlenging in Cambodja kiest, is het reisprogramma identiek tot aan dag 7 en verder als volgt:

Dag 8 : Vientiane - Siem Reap
Na het ontbijt in het hotel hebt u nog wat vrije tijd voor u wordt overgebracht naar de luchthaven voor uw vlucht richting Siem Reap. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar het hotel brengt.
Vrije tijd en overnachting in Siem Reap.

Dag 9 : Siem Reap 
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om de stad zelf te ontdekken, met zijn gezellige marktjes, enthousiaste straatverkopers en restaurants voor ieders smaak. U hebt de mogelijkheid om bij de extra opties de excursie naar de Banteay Srei – Banteay Srame tempels te boeken met bijbetaling. 
Overnachting in Siem Reap. 

Dag 10 : Siem Reap 
Na het ontbijt in het hotel gaat u het magische tempelcomplex van Angkor Wat ontdekken. U kunt ervoor kiezen om zelf een fiets te huren om naar de verschillende tempels te rijden of een tuk-tuk te nemen naar de mooiste plekjes. Bij de extra opties hebt u de mogelijkheid om de excursie Angkor Thom – Angkor Wat per tuk-tuk bij te boeken met bijbetaling.
Overnachting in Siem Reap. 
Dag 11 : Siem Reap 
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om te ontspannen of nog een dag door te brengen in het tempelcomplex van Angkor Wat. Bij de extra opties kunt u de excursie 'Roluos tempels en Drijvend Dorp' bijboeken. U bezoekt dan de verzameling tempels op zo'n 13 km van Siem Reap die beschouwd worden als één van de eerste bouwwerken van het Khmer rijk en gaat verder richting het Tonle Sap meer waar heuse dorpen op het water gebouwd zijn.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 12 : Siem Reap 
Ontbijt in het hotel. Op uw laatste volledige dag in Cambodja kunt u ervoor kiezen om nogmaals enkele tempels van Angkor Wat te bezoeken, in de stad zelf te blijven of gewoon te ontspannen in het hotel.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 13 : Siem Reap – Vertrek 
Na het ontbijt in het hotel hebt u nog wat vrije tijd voor u wordt overgebracht naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Uw hotels

Om u een reis aan te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet, hebt u de keuze uit 3*, 4* of 5* hotels die met zorg uitgekozen zijn om u een maximum aan comfort te bieden.
De 3* hotels zijn:
Luang Prabang : Villa Chitdara Hotel of gelijkwaardig  
Nong Khiaw : Nong Khiaw Riverside of gelijkwaardig
Vientiane : Orchid Hotel of gelijkwaardig  
Tijdens de verlenging naar Siem Reap : City River Hotel of gelijkwaardig

De 4* hotels zijn:
Luang Prabang : Sada Hotel of gelijkwaardig   
Nong Khiaw : Nong Khiaw Riverside of gelijkwaardig
Vientiane : Ansara Boutique Hotel of gelijkwaardig  
Tijdens de verlenging naar Siem Reap : Tara Angkor Hotel of gelijkwaardig

De 5* hotels zijn:
Luang Prabang : Mékong River View of Xieng Thong Hotel of gelijkwaardig
Nong Khiaw : Nong Khiaw Riverside of gelijkwaardig
Vientiane : Settha Palace Hotel of gelijkwaardig
Tijdens de verlenging naar Siem Reap : Le Méridien Hotel of Angkor Palace Resort of gelijkwaardig

Deze reis neemt u mee naar de mooiste plekken van het land. In sommige regio's zijn enkel standaard of traditionele verblijven beschikbaar. Om aan uw hoge eisen te voldoen, hebben de accommodatie zorgvuldig uitgekozen volgens de plaatselijke normen. Deze reis is geschikt voor wie houdt van bijzondere locaties, mooie natuur en culturele ontdekkingen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Gedurende de hele reis kunt u elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt, zodat u voor de andere maaltijden de kans hebt om de typische smaken van deze regio te ontdekken.

Proef zeker van de typische gedroogde vis of de heerlijke Khao Soi soep. Drink een glaasje rijstwijn met de locals en ga op de marktjes op zoek naar exotische vruchten zoals drakenfruit, ananas, mango's en papaja.

Extra opties

Geleid bezoek door Luang Prabang - dag 2

Extra opties
U vertrekt om 8h om deze prachtige stad in het noorden van Laos te ontdekken met een gids. De dag begint met een bezoek aan Wat Sen, de oudste tempel van de stad. Vervolgens gaat het richting de prachtige Wat Xieng Thong met een bijzonder dak dat tot bijna op de grond komt, een typisch voorbeeld van de plaatselijke architectuur. Vervolgens bezoekt u de impressionante stupa van Wat Visoun om vervolgens langs Wat Aham en Wat Mai Suwannaphumaham te gaan.
Lunch in een plaatselijk restaurant.
Na de lunch vertrekt u richting de dorpjes Ban Ouay, Ban Ou en Ban Thapene waar de Hmong bergvolkeren leven. De namiddag eindigt in schoonheid bij de adembenemende Khuang Si watervallen.
Terugkeer naar het hotel.

Geleid bezoek van Vientiane - dag 7

Extra opties
Om 8h komt uw gids u halen aan het hotel. De eerste halte van de dag is vlakbij de grens met Thailand, in het merkwaardige Buddha Park. U stopt even bij de vriendschapsbrug (Friendship Bridge) tussen de twee landen. Deze brug was de eerste in zijn soort als teken van vriendschap tussen Thailand en Laos en werd gebouwd in 1994 met geld van de Australische overheid.
In het Buddha Park kunt u rondwandelen en kijken naar de meer dan 200 merkwaardige boeddhistische en hindoeïstische beeldhouwwerken. Deze opmerkelijke plek langs de Mekong rivier bestaat uit excentrieke beelden gemaakt in 1958 door een Laotiaanse sjamaan.
Terugkeer naar Vientiane waar u het Lao Disabled Womens Development Centre bezoekt. Dit centrum heeft als doel om vrouwen met een handicap om te scholen tot volwaardige leden van de gemeenschap. U krijgt de kans de vrouwen te ontmoeten en kunt een, door de vrouwen zelf, handgemaakt souvenir kopen om het centrum te steunen.
Lunch in een restaurant in de stad.
In de namiddag bezoekt u Wat Si Saket, de mooiste en grootste tempel van de stad. Vervolgens gaat het richting Wat Ho Phra Kaew, oorspronkelijke thuishaven van de smaragdgroene Boeddha, die momenteel in Bangkok staat. U brengt ook een bezoek aan de Talat Sao markt, waar men naast verse groenten en fruit nog tal van andere bijzondere producten kan vinden
De dag eindigt met een bezoek aan Patuxai, de Laotiaanse Arc de Triomphe.

Banteay Srei – Banteay Srame - dag 9

Extra opties
Samen met een gids bezoekt u het tempelcomplex van Angkor Wat, de grootste religieuze site die behoord tot het Cultureel Werelderfgoed. 
Dit bezoek bestaat uit:
- Banteay Srei ofwel de citadel van de vrouwen. Deze interessante tempel in het midden van de jungle heeft een bijzondere charme door zijn opmerkelijke staat van bewaring en unieke details.
- Banteay Srame is een andere, goed bewaarde tempel bestaande uit zandstenen muren die roze van kleur zijn en versierd zijn met prachtige beeldhouwwerken en bas-reliëfs.
- Lunch in een plaatselijk restaurant.
- Ta Prohm, de tempel die letterlijk omarmd wordt door de wortels van gigantische bomen en klimplanten.
- Prasat Kravan is gewijd aan de hindoe goed Vishnou met prachtige bas-reliëfs van de god en zijn avatars.
- Srah Srang, deze tempel bestaat uit een bassin van 700 meter lang en 350 meter breed, de ideale plek om de dag af te sluiten.
- Banteay Kdei is een opmerkelijke tempel omwille van de grote beeldhouwwerken en de gezichten die uitgehouwen zijn.

Angkor Thom – Angkor Wat per tuk tuk - dag 10

Extra opties
Vertrek om 8h per tuk-tuk richting het majestueuze tempelcomplex Angkor Wat. Onderweg komt u jungle en kleine dorpjes tegen. Deze excursie laat u toe om de mooiste tempels van het complex te ontdekken.
Het bezoek bestaat uit:
- De Bayon Tempel, gelegen in het midden van het complex en gekend omwille van zijn 54 torens met meer dan 200 uitgehouwen gezichten van Avolokitesvara (een reïncarnatie van Boeddha).
- Het koninklijk paleis
- Phimeanakas, een hindoe tempel uit de tiende eeuw in piramidevorm.
- Het olifantenterras is 350 meter lang en bevat prachtige beelden die een processie van olifanten voorstellen.
- Terras van de Melaatse Koning
- Lunch in een plaatselijk restaurant.
- In de namiddag is het dan eindelijk tijd om de Angkor Wat tempel zelf te bezoeken. Deze site is sinds 1992 geklasseerd als werelderfgoed en bevat het langste voorbeeld van bas-reliëf ter wereld. De figuren op de muren van de tempel vertellen het verhaal van de Hindoe mythologie.
- De Phnom Bakheng tempel is de ideale plek om de dag af te sluiten en de zonsondergang op deze magische en spirituele plek te bewonderen.
- Terugkeer naar het hotel.

Roluos tempels en Drijvend Dorp - dag 11

Extra opties
Vertrek om 8h richting de Roluos tempels. Deze tempels worden beschouwd als de grootste tempels uit het pre-Angkoriaanse tijdperk en als eerste bouwwerken van het Khmer-rijk. Hier ontdekt u de typische Khmer architectuur en kunst.
- Bezoek aan Preah Ko uit het einde van de negende eeuw en Bakong met zijn boeddhistische klooster.
- Bezoek aan de vier torens van Lolei, een replica van Preah Ko, gebouwd op een eiland waar vandaag vooral rijstvelden te vinden zijn.
Lunch in een restaurant in de buurt.
In de namiddag gaat u richting het dorp Kompong Khleang, een drijvend dorp gebouwd op het water. Hier kunt u adembenemende uitzichten bewonderen aan het Tonle Sap meer en tal van rijstvelden. Wandeling door het dorp en kennismaking met de bewoners. Boottocht op het meer.
Terugkeer naar het hotel.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Kinderen vanaf 5 jaar zijn toegelaten
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De vertrektijden zijn gegarandeerd

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten in een Standaard Kamer in de vermelde hotels of gelijkwaardig (3*, 4* of 5* afhankelijk van uw keuze)
- Transfers in een wagen met airconditioning tussen de luchthaven en het hotel
- Ontbijt
- De vermelde maaltijden volgens het programma
- Overheidsbelastingen en servicekosten
- Vliegticket Luang Prabang-Vientiane (economy class, 20kg bagage en 7kg handbagage inbegrepen)
- Transfers, lunch, toegang en gids als u kiest voor de optionele excursies

In geval van verlenging:
- 5 nachten in Siem Reap in een Standaard Kamer in 3*,4* of 5* hotels (afhankelijk van uw keuze)
- Vliegticket Vientiane-Siem Reap (economy class, 20kg bagage en 7kg handbagage inbegrepen)
- Transfers, lunch, toegang en gids als u kiest voor de optionele excursies

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes en maaltijden niet vermeld in het programma
- Supplement voor bijzonder verzoeken voor de maaltijden 
- Gidsen en toegangsgelden voor bezoeken in uw vrije tijd
- Bijkomende verzekeringen
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Internationale luchthavenbelasting
- Visums voor Laos en Cambodja
- Alle niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis door Laos met mogelijkheid tot verlenging naar Angkor Wat