Hotel Drift Thelu Veliga Retreat 4* - Male - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op een ongerept eiland dat nog steeds prachtig bewaard is gebleven
  • Geniet van een moment van totale ontspanning bij de Spa
  • Spring in het diepe en ontdek een buitengewone onderwaterwereld

Welkom op... de Malediven

De Malediven zijn de thuisbasis van enkele van de best bewaarde geheimen van de Indische Oceaan. De turquoise wateren zijn vol leven, dus duik met uw snorkel of duikmateriaal de oceaan in. De kleine eilanden zijn vol weelderige tropische vegetatie, die schaduw geven van de zon. De witte poeder zandstranden zijn zacht en vormen samen met de blauwe lagunes een paradijs.

Van de 2000 eilanden die deel uitmaken van de Malediven, zijn er slechts 200 bewoond, inclusief de eilanden die geselecteerd zijn voor vakantieoorden. Elk eiland heeft haar eigen hotel of resort met haar eigen faciliteiten.

Geniet van uw verblijf in de Malediven en ontdek de beroemde walvishaaien, zeeschildpadden en roggen. Maak uw dromen waar!

 

Om u te helpen


Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw 4* hotel

10 minuten... Dat is de tijd die u nodig heeft om het eiland Thelu Veliga rond te gaan. Op dit paradijsje vindt u slechts één hotel: Drift Thelu Veliga Retreat 4*. U zult vast en zeker gecharmeerd zijn door de prachtige accommodaties, waaronder bungalows bij het strand.

Moderne technologie is aanwezig maar zo min mogelijk, zodat u echt de gelegenheid krijgt om op te gaan in de natuur....

Spa, restaurant, bar... alles is hier intiem. Deze reis is in twee woorden samen te vatten: ontspanning en ontdekking!

Uw kamer

U verblijft in een Beach Villa (ong. 39 m²) of een Water Villa (54m²)

Beach Villa

Uw villa verwelkomt u tegenover het strand, in een intieme sfeer tussen het blauw van de oceaan en het groen van de weelderige natuur van het eiland. Geniet van de luxe service en comfortabele voorzieningen, gecombineerd met traditionele en handgemaakte meubilair. 

Water Villa
Prachtig gelegen aan de rand van een helderblauwe lagune, wat een plezier om hier te ontwaken! De badkamer is zo ingericht dat u liggend in uw bad kunt genieten van het uitzicht... 

Maximale kamercapaciteit Beach Villa:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of

Maximale kamercapaciteit Water Villa:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Geniet van een inbegrepen halfpension formule (drankjes exclusief).
U kunt in de volgende stap van de boeking kiezen voor een upgrade naar een all-inclusive formule (ontbijt, lunch, diner en een selectie van drankjes en snacks).

Eten in het openlucht restaurant is echt een waar cadeautje. Geniet van de heerlijke gerechten bereid van verse ingrediënten zoals ter plaatse gevangen vis...

De Bar Lounge biedt uitzicht op de lagune en is aan het strand gelegen. Strek u uit met een boek op een van de ligbedden en bestel een cocktail bij de bar. U kunt hier tevens de hele dag door gerechtjes bestellen.

Voor sommige gerechten en internationale/premium drankjes geldt een toeslag.

Activiteiten

Combineer ontspanning met ontdekking in het Drift Thelu Veliga Retreat 4*. Het hotel biedt vele voorzieningen om optimaal te profiteren van de oceaan. Zwem in de heldere wateren en ga op excursie om de mooiste plekjes te ontdekken.

Maak een tochtje op een catamaran of ga op zoek naar haaien, schildpadden en roggen.

Tegen het einde van de middag gunt u uzelf een moment van absolute ontspanning in de spa of het wellnesscentrum. Massage en ontspanning wachten op u, met op de achtergrond kabbelende golven.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 31°C
Mrt
min : 26°C max : 32°C
Apr
min : 27°C max : 33°C
Mei
min : 27°C max : 33°C
Jun
min : 26°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 25°C max : 30°C
Okt
min : 25°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 30°C
Dec
min : 23°C max : 30°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 30
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting (6 USD per persoon/per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

  • Receptie
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • Bagage opslag
  • Wasserij
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Kingsize bed
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Zithoek
  • Thee en koffiebenodigdheden
  • Haardroger

Activiteiten in het hotel:

  • Privéstrand
  • Snorkelen
  • Duiken
  • Kanovaren
  • Windsurfen
  • Massage
  • Spa en wellness
  • Vissporten
  • Kajak
  • Katamaran
  • Waterskiën
  • Avondentertainment

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen. Bij aankomst op de luchthaven van Male neemt u een watervliegtuig voor 35 minuten boven de atolls Ari tot aan het eiland Thelu Veliga

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Drift Thelu Veliga Retreat 4*