Uitzonderlijke cruise langs de Malediven - 7 nachten - Male - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vaar van atol naar atol voor een bijzondere ontdekking van de Malediven
  • Profiteer van privacy aan boord van een luxe cruiseschip met slechts 11 cabines
  • Geniet met volle teugen van uw schitterende cabine en de volpensionformule
  • En ook... Ontdek het kleurrijke onderwaterleven van de Indische Oceaan!

Welkom op... de Malediven

Wie de Malediven zegt, zegt luxe, romantiek en ontspanning op een tropische locatie met eindeloze witte zandstranden en prachtige koraalriffen in de Indische OceaanMet 26 natuurlijke atollen en meer dan 1000 eilanden is er een eindeloze keuze aan paradijselijke stranden en turquoise lagunes.

Ook onder het wateroppervlak valt er heel wat te ontdekken, met prachtige koraalriffen en meer dan 2000 soorten kleurrijke vissen. Tijdens deze cruise kunt u de Malediven van een andere kant bewonderen. Vaar langs de prachtige atollen en stop op paradijselijke stranden.


De bemanning staat tot uw beschikking en zal er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken. Ontdek de mooiste locaties, proef de lokale specialiteiten en ontspan in het azuurblauwe water. We zullen u niet meer vertellen. Ga mee en ontdek het zelf!

Uw cruise

De grootste troef van de Malediven zijn ongetwijfeld de parelwitte zandstranden en de azuurblauwe Indische Oceaan. Geniet 7 nachten van de schoonheid van het turquoise water en ontdek de mooiste landschappen van de Malediven. Vaar van atol naar atol en neem de mooiste foto's. Dit wordt een reis om nooit te vergeten!


Zo ziet een dag op de cruise eruit:
08:00u - 09:30u: Continentaal ontbijt
09:30u - 10:00u: Varen
10:00u - 11:30u: Snorkelen of duikintroductie
11:30u: Drankje (vruchtensappen, kokosnoot)
12:30u: Lunch met verse vis; groenten, rijst, lokaal fruit
14:00u: Zwemmen, snorkelen
16:00u: Varen richting nachtlocatie
17:00u: Op sommige dagen bezoekt u een bewoond of verlaten eiland (altijd voor zonsondergang)
20:00u: Diner (meestal verse vis en traditionele Maldivische gerechten)
Vrije avonden aan boord van het schip.
Één avond in de week: presentatie van de fauna van de Indische Oceaan.

Uw programma

Vertrek vanaf de zuidelijke Male Atol richting Vaavu en Ari. Wandel over het witte zandstrand van een woestijneiland of op een zandbank, zwem in het turquoise water... Deze vakantie barst van ontspanning en avontuur in een adembenemende natuur.

Vóór de schemering meert het schip aan in het rustige water van een lagune. Op een eiland maakt u kennis met de Maldivische cultuur in een dorp waar de inwoners de voorouderlijke kennis van de bouw van houten schepen nog hebben doorstaan.



Elke dag selecteert de bemanning een koraalrif of een lagune om te snorkelen of te duiken. Ontdek het kleurige onderwaterleven en de grote hoeveelheid vis die het rif bewonen. Op een verlaten eiland geniet u van een barbecueavond en de laatste middag van uw reis kunt u gaan winkelen in Male.

Tenslotte kunt u optioneel kiezen voor een uitstapje met de kano of een visexcursie (tegen bijbetaling) om uw cruise compleet te maken. Alle wateractiviteiten zoals duiken en snorkelen zijn onder toezicht van een gekwalificeerde instructeur. Voor elke activiteit geven de instructeurs een gedetailleerde presentatie van de locatie, de stromen, de fauna en de veiligheidsregels. De keuze van de locatie is volgens het inzicht van de kapitein en de hoofdinstructeur, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Welkom aan boord

Stap aan boord van de Princess Haleema, een luxe schip waarop u zich de koning van het rijk zult voelen! Dit 36 meter lange cruiseschip met 4 dekken staat volledig in het teken van uw comfort en ontspanning. Raak gecharmeerd door de gastvrijheid van de Malediven, geniet van volledige privacy en profiteer van alle faciliteiten.

Uw nachten brengt u door in een Standaard Cabine, ingericht met hout en lichte kleuren. De cabine is chic en elegant en u zult heerlijk slapen in deze ruime en rustgevende ruimte.


Van 15 juli tot 7 oktober zal de Moonima uw oase van rust zijn. Geniet van een heerlijk verblijf op dit schip met 3 dekken en 8 hutten. Bewonder de mooiste landschappen van de archipel in een buitengewone setting en een trendy sfeer... Dit wordt een onvergetelijke vakantie!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Ontdek de rijkdom van de Maldivische keuken dankzij uw volpensionformule (inclusief frisdrank).

Het eten op de Malediven bestaat voornamelijk uit vis, meestal gecombineerd met kokosnoot en rijst. Paprika, Spaanse pepers, uien, kerriebladeren en citroensap worden veelvuldig gecombineerd met viscurry’s, gedroogde vis, vissoep, rihaakuru, tonijnpâté en viscrème met gember... Dat wordt genieten!

Activiteiten aan boord

U kunt heerlijk zonnebaden op het zonneterras of  ontspannen in de jacuzzi op de Princess Haleema. Het oneindige blauw zal niet uit uw zicht verdwijnen. Bewonder het kleurrijke onderwaterleven in de oceaan en ontdek de talrijke vissoorten. Tijdens elke tussenstop aanschouwt u nieuwe atollen en eilanden met een bijzondere cultuur en indrukwekkende bevolking.

Details over de cruise:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- Aantal cabines Princess Haleema: 11
- Aantal cabines Moonima (tussen 15 juli en 7 oktober): 8
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Let op: kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan op de cruise.
Bij annulering wordt deze aanbieding niet vergoed.

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachting in een Standaard Cabine
- Volpension op basis van ontbijt, lunch, diner (frisdrank inbegrepen)
- Assistentie aan boord
- Bezoeken aan de eilanden volgens programma
- 2 snorkeltrips per dag

Niet inbegrepen in de prijs:
- Bezoeken en alle optionele excursies
- Duikuitrusting
- Alcoholische dranken
- Fooien voor de bemanning
- Alle persoonlijke uitgaven
- Optionele verzekering
- Mogelijke verhogingen in luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen 
- Lokale belastingen, ter plaatse te betalen
- Activiteiten niet vermeld in het programma

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

De volpensionformule omvat:
- 3 maaltijden per dag (continentaal en lokaal ontbijt, lunch en diner: groenten, vis, gevogelte, rijst)
- Snack in de middag
- Thee, koffie, water, frisdrank, fruitsap, soda water inbegrepen

De volpensionformule omvat niet:
- Alcoholische dranken
- Alle maaltijden en drankjes die niet vermeld zijn

De cabines zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Doucheruimte met toilet
  • Handdoeken, bed- en badlinnen
  • Kluis
  • Stopcontact 220V
  • Wifi in uw cabine tegen extra kosten (ongeveer €9)

Aanwezig op het schip:

  • Uitrusting voor watersporten (Complete uitrusting: €120 / Shorty, Flippers, Masker, Tube: €20)
  • Duikschool (Duiktraining: €10 / Eerste duik met gecertificeerde apparatuur en instructeur: €45 / Beginnerscursus niveau 1 inclusief 6 duiken met uitrusting en certificatie: €380)
  • Lounge
  • Bibliotheek
  • Jacuzzi (Princess Haleema)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Transfers van en naar de luchthaven van Malé zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Uitzonderlijke cruise langs de Malediven - 7 nachten