Cocoon Maldives 5* - Malediven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een fenomenaal hotel dat intimiteit en elegantie moeiteloos combineert
  • Proef van de creatieve en exotische keuken
  • Doe mee aan de sportieve activiteiten zoals duiken en snorkelen
  • Laat je verwennen in de spa met een massage

Cocoon Maldives 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Green tax inbegrepen

Het Cocoon Maldives 5* is uniek in zijn soort. Hier worden luxe, design, kunst en een persoonlijke benadering perfect gecombineerd. De setting op een ongerept tropisch eiland zorgt voor een vakantie die je niet snel zult vergeten.

 

Omringd door de azuurblauwe lagune, weelderige vegetatie en een fantastisch wit zandstrand, waan je je helemaal weg van de wereld! Over de inrichting en de gebruikte materialen is zorgvuldig nagedacht, zodat een moderne en intieme sfeer gecreëerd werd die perfect past in de natuurlijke omgeving.

 

Er zijn drie restaurants, twee bars, een duikcentrum, een spa en een kinderclub, en dat alles in een spectaculaire omgeving. Eén ding is zeker: hier wil je nooit meer weg!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Beach Villa, Beach Suite, Lagoon Villa, Lagoon Suite, Beach Suite met zwembad of Lagoon Suite met zwembad

Beach Villa (50 m²)

Deze halfvrijstaande Beach Villa's liggen aan de kant van het eiland waar de zon opkomt, op de grens tussen land en zee. Ze zijn ontworpen met het oog op maximale privacy en bieden uitzicht op en gemakkelijke toegang tot het privéstrand en de prachtige turquoise lagune daarachter.

Maximale kamercapaciteit

Lagoon Suite (70 m²)

De Lagoon Suite is elegant en biedt een fantastisch uitzicht op de lagune, die je bovendien rechtstreeks vanuit je bed kan bewonderen! Zwevende bedden, comfortabel meubilair en rustieke elementen zorgen voor een volledige onderdompeling in de natuurlijke omgeving.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Beach Suite (70 m²)

Een suite op het strand... Als je kiest voor deze Beach Suite, kies je voor een oase van rust. Beleef een onvergetelijke vakantie in een unieke omgeving.

Maximale kamercapaciteit

Lagoon Villa (70 m²)

De luxe Lagoon Villa's boven het water zijn het toppunt van ingetogen elegantie. Elk element is gekozen om gevoelens van kalmte en ontspanning op te wekken.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Beach Suite met zwembad (70 m²)

Neem plaats in deze ruime en elegante Beach Suite met een Italiaans design. Je zal volop genieten van je eigen privézwembad, met een prachtig uitzicht op het groene en blauwe landschap om je heen.

Maximale kamercapaciteit

Lagoon Suite met zwembad (70 m²)

Deze fantastische Lagoon Suites liggen aan de lagune van het hotel en bieden hierop een prachtig uitzicht. Je vindt er heerlijk zachte bedden en een mooie inrichting. Maak gebruik van je privézwembad voor een verfrissende duik.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • 1x diner (vast menu, exclusief drankjes) in à-la-carterestaurant vanaf 7 nachten bij verblijf tussen 01/09/23 - 15/12/23 & 01/05/24-31/10/24
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • Speciale korting op all-inclusive XXL-pakketten vanaf 10 nachten

Tijdens je verblijf op dit tropische eiland hoef je je nergens zorgen over te maken dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule. 

Kies voor nog meer zorgeloosheid met de XXL all-inclusiveformule, optioneel en met bijbetaling.

 

Met de keuze uit drie verschillende restaurants en twee bars, vind je altijd het gerecht of het drankje waar je zin in hebt. Met buffetmaaltijden, thema-avonden, een wereldkeuken, à-la-cartegerechten, gegrilde zeevruchten en nog veel meer, kan je elke dag een nieuwe smaaksensatie beleven!

Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12

Uw kamer

Op vakantie tijdens de feestdagen? Ga het nieuwe jaar in met een galadiner, inbegrepen bij deze aanbieding.

Kerstgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12

Uw kamer

Op vakantie tijdens de feestdagen? Vier gezellig Kerstmis op 24 december met een galadiner, inbegrepen bij deze aanbieding.

Activiteiten

Of je nu een sportliefhebber bent, houdt van een frisse duik in het water of gewoonweg de hele dag niets wilt doen op het strand, je zit helemaal goed bij Cocoon Maldives!

 

Om de onderwaterwereld te leren kennen kan je ter plaatse een snorkelexcursie reserveren mits beschikbaar. Bij de excursiebalie van het hotel kan je tal van excursies boeken of een les regelen bij de duikschool. Duik de onderwaterwereld in, ga snorkelen of bezoek de nabij gelegen eilanden.

 

Voor de allerkleinsten is er de kinderclub waar je kinderen in goede handen zijn bij professionele animatoren. Ondertussen kan je je onder handen laten nemen door een expert in de spa. 's Avonds is er animatie voor iedereen: een culturele avond, een muzikale show en meer.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel per watervliegtuig zijn inbegrepen.

Let op: Als je kiest voor een verblijf zonder vlucht, plan je aankomst in Male voor 15.00 uur en terugkeer vanaf Male na 10.00 uur om te profiteren van de transfers.

 

Aanvullende informatie voor de watervliegtuigtransfer:

- De watervliegtuigtransferaanbieder legt een bagagevrijstelling op van maximaal 20 kg voor ingecheckte bagage in het ruim en maximaal 5 kg voor handbagage, het extra gewicht wordt in rekening gebracht ($5,00 per kg als indicatie).

- Het hotel en de transferverstrekker kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele claims die voortvloeien uit gemiste internationale vluchten, vertragingen van de watervliegtuigoverbrenging als gevolg van slechte weersomstandigheden of in geval van overmacht.

- De watervliegtuigen werken alleen bij daglicht. Als u in Male aankomt met een internationale vlucht na 15.30 uur, wordt de transfer naar Cocoon Maldives de volgende dag verzorgd en is de nacht in Male voor jouw rekening.

 

Belangrijke informatie over de aanbiedingen zonder vlucht:

Om je transfers te organiseren, gelieve ons je vluchtschema binnen 48 uur na reservatie mee te delen door het specifieke formulier in je account in te vullen. Zonder deze informatie zijn je transfers niet mogelijk.

 

De transfers zijn alleen beschikbaar vanaf de luchthaven van Male.

... verder lezen

Welkom in ... de Malediven!

Sluit je ogen en laat je meevoeren door een zoete droom …


Met zijn 26 atollen en 1000 koraaleilanden in het hart van de Indische Oceaan zijn de Malediven een formidabele paradijselijke bestemming. Van azuurblauwe lagunes tot witte zandstranden met wuivende kokospalmen en een kleurrijke onderwaterwereld … Deze wondermooie omgeving lijkt te mooi om waar te zijn!


Reis van atol naar atol en geniet intens van een vakantie waar al je wensen in vervulling gaan. In deze intieme en exclusieve omgeving kan je profiteren van de tropische zon of al snorkelend of duikend de onderzeese fauna en flora verkennen … Aan jou de keuze!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 150

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 6 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Octopus Restaurant
  • Manta Restaurant
  • Palm Grill
  • Loabi Loabi Bar
  • Kurum Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Kinderclub
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cocoon Maldives 5*