Rondreis van 8 nachten op Sri Lanka + verlenging op de Malediven - Sri Lanka - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een unieke ontdekkingsreis in Sri Lanka om een onvergetelijk avontuur te beleven
  • Kies de verblijfsduur en het hoteltype dat het beste bij je past
  • Profiteer van een adults only hotel op de Malediven om in alle rust te genieten van bijzondere momenten
  • Verken de schitterende zeebodem van de Malediven bij de beroemde duiklocaties Kiki Reef, Lion's Head en Shark Point, die je met de boot in 20 minuten kunt bereiken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op ... Sri Lanka & de Malediven!

Droom je van een combinatie van nietsdoen, witte zandstranden en spectaculaire bezienswaardigheden? Lees dan zeker verder! Met Sri Lanka's ongerepte natuur, majestueuze tempels en prachtige kleuren weet je niet waar te beginnen... En dan is er nog het plezier van ontspannen op de adembenemende stranden van de Malediven! De legendarische stranden en het kristalheldere water zullen je een onvergetelijke reis bezorgen... Aarzel niet, pak je koffers in!

 

Kies de duur die het beste bij je past:

13 nachten:
8 nachten Sri Lanka rondreis in 4* hotels + 5 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*
8 nachten Sri Lanka rondreis in 5* hotels + 5 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*

15 nachten:
8 nachten Sri Lanka rondreis in 4* hotels + 7 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*
8 nachten Sri Lanka rondreis in 5* hotels + 7 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*

16 nachten:
8 nachten Sri Lanka rondreis in 4* hotels + 8 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*
8 nachten Sri Lanka rondreis in 5* hotels + 8 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*.


18 nachten:
8 nachten Sri Lanka rondreis in 4* hotels + 10 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*
8 nachten Sri Lanka rondreis in 5* hotels + 10 nachten Centara Ras Fushi Resort 4*.

Reisprogramma

Klaar om naar Sri Lanka te vertrekken? Dit prachtige land, bekend om zijn theeplantages en ongelooflijke tempels, staat klaar om je te verwelkomen. Om je verblijf nog ongelooflijker te maken, hebben we de keuze uit elegante 4*- of 5*-hotels en de lengte van je rondreis, met een verlenging.

 

Reisprogramma:  

Dag 1 : Galle
Dag 2 : Tissamahharama / Yala
Dag 3 : Nuwara Eliya
Dagen 4-5: Kandy
Dagen 6-7 : Sigiriya / Habarana
Dag 8 : Waikkal
Dag 9 : Vertrek

Reisbeschrijving

Dag 1 : Galle

Aankomst op Bandaranaike International Airport. Na het afsluiten van de immigratieformaliteiten verzamelt je jouw bagage waar de luchthavenvertegenwoordiger van H.O.T Destination Management je zal ontmoeten in de aankomsthal met een bordje en je naar de transfer zal begeleiden. Je wordt onmiddellijk naar uw hotel gebracht.
Inchecken in het hotel en ontspannen. Diner in een restaurant in de Peddlers Street in het Galle Dutch Fort met een glas bier.

 

Overnachting in het hotel in Galle.

 

DAG 2: TISSAMAHHARAMA / YALA 

Ontbijt in het hotel en transfer naar Tisamaharama/ Yala. Bezoek onderweg Galle Dutch Fort en geniet van een Galle City Tour.

 

Galle City Tour (ongeveer 01 uur)

Galle wordt wel de beroemde Tarshish van de Bijbel genoemd en is de haven waar de Portugezen voor het eerst aan land gingen in Sri Lanka. Het beroemde fort in Galle werd oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen in 1589 en kreeg de naam Santa Cruz. Na de Nederlandse bezetting werd het verwoest en op grotere schaal herbouwd tot een gebied van 36 hectare. Versterkt door de Nederlanders die in de 17e en 18e eeuw over maritiem Sri Lanka regeerden, heeft de stad nog steeds de sfeer van het oude Holland. Oude Nederlandse kerken en monumenten met wapenschilden, goed bewaard gebleven fort en wallen, imposante gekuifde en van een monogram voorziene poort uit 1669, veel goed bewaard gebleven Oud-Hollandse huizen en smalle steegjes die nog steeds Nederlandse namen dragen.


Deze oude citadel is een van Sri Lanka's must-see attracties en zit boordevol geschiedenis en charme. Leer hoe het grootste fort in Azië werd gebouwd, wandel langs de wallen en geniet van het panoramische uitzicht op het fort, de haven en het kristalheldere water eronder. Ontmoet afstammelingen van de oorspronkelijke koopmansfamilies. Ervaar de fascinerende boetiekjes en
musea met koloniale antiek tot restaurants.

 

Jeepsafari naar Yala Nationaal Park

's Middags, om 14.30 uur, vertrek naar het Yala National Park voor een jeepsafari. Yala National Park, het op een na grootste nationale park van Sri Lanka, ligt in het zuidoosten van het eiland in de droge, semi-aride klimaatregio, grenzend aan de Indische Oceaan. Het aantal geregistreerde zoogdieren in Yala is maar liefst 44, terwijl het ook een van de hoogste dichtheden luipaarden ter wereld heeft. Niemand minder dan de majestueuze Sri Lankaanse olifant en het luipaard nemen een ereplaats in in dit nationaal park. Terugkeer naar het hotel tegen 17u30.

 

Overnachting in het hotel in Tissamaharama.

 

DAG 3: NUWARA ELIYA

Na het ontbijt check-out van het hotel en transfer naar Nuwara-Eliya.

 

Treinreis Ella- Nanu Oya

Reizen per trein in Sri Lanka is een unieke ervaring. Het spoor strekt zich uit over het schilderachtige heuvellandschap, een magisch
ongerept landschap. De trein rijdt nog steeds op de legendarische route die in de 19e eeuw werd aangelegd. Welke route je ook kiest,
je bent verzekerd van een onvergetelijke reis. 

 

*Let op: het is mogelijk dat ons agentschap in Sri Lanka de dag van de trein en/of de route wijzigt. Dit doen ze als ze horen dat een trein overvol is en/of de vertragingen zullen toenemen.

**Opmerking: Houd er rekening mee dat je met een eenvoudige stoptrein reist en dat deze minder comfortabel is dan je gewend bent.
De treinreis zal worden bevestigd op basis van beschikbaarheid en de zitplaatsklasse van de treintickets zal afhangen van de beschikbaarheid

 

Overnachting in Nuwara Eliya.

Dag 4: Kandy

Na het ontbijt check-out bij het hotel en maak je de transfer naar Kandy.


Bezoek onderweg een theeplantage om het proces van het maken van Sri Lankaanse thee te zien.

 

Bezoek een theeplantage en theefabriek met een theeplukervaring

Sri Lanka is de thuisbasis van 's werelds beste, wereldwijd bekende Ceylon Thee, met zijn fijne rijke smaak en heldere gouden kleur, Het is ongeëvenaard in termen van kwaliteit. Tijdens het bezoek krijg je inzicht in de ware kunst van het verbouwen en produceren van dit favoriete brouwsel.

 

Opmerkingen: Theeplukervaring niet beschikbaar op feestdagen

 

Aankomst in Kandy. Geniet na de lunch van een Tuk Tuk rit in Kandy City met je chauffeur. Dit duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

 

Kandy city tour per Tuk-Tuk

De winkels zijn genesteld te midden van groene heuvels, afgewisseld door de Mahaweli rivier en het prachtige Kandy Lake als middelpunt. Kandy is zeker de meest pittoreske stad op het eiland en het meest bezocht. Nog steeds heeft het veel van zijn ouderwetse charme en tradities, ambachten en de typische Sri Lankaanse manier van leven behouden. Bezoek het Batik en Houtsnijwerk Centrum. Krijg inzicht in lokale ambachten en kunst, of fijngeslepen edelstenen, je vindt ze naar hartenlust in Kandy.

 

Overnachting in het hotel in Kandy.

 

DAG 5: KANDY

Ontbijt in het hotel en vertrek dan voor een bezoek aan de Tempel van de Tand in Kandy.

 

De Tempel van de Tand 

Sri Dalada Maligawa is een monumentaal architectonisch erfgoed van niet alleen Kandy maar heel Sri Lanka. De Relikwie Tand werd naar Kandy gebracht door koning Wimaladharmasuriya-I die hem meenam uit Delgamuwa in Sabaragamuwa.

 

Opmerkingen: Voor het bezoek is gepaste kledij vereist. Bloemen om te offeren kun je kopen langs de weg naar de tempel. Je mag je camera's meenemen; schoeisel moet worden uitgedaan bij de ingang van de tempel en er zijn veilige opbergmogelijkheden beschikbaar.

 

Na het bezoek aan de Kandy Tempel kun je de Peradeniya Botanical Garden bezoeken (optioneel en tegen bijbetaling) of terugkeren naar het hotel om te ontspannen.

 

Bezoek 's avonds tegen 16.00 uur de Kandyan Dance Cultural Show in Kandy City (ongeveer 2 uur). Terugkeer naar het hotel tegen 19:00u.

 

Overnachting in het hotel in Kandy. 

Dag 6: Sigiriya Habarana

Na het ontbijt check-out uit bij het hotel en maak je de transfer naar Sigiriya/Habarana (ongeveer 2 tot 3 uur). Bezoek onderweg de Dambulla Grottempel (ongeveer 2 uur). 

 

Dambulla Grottempel

Ook bekend als de Gouden Tempel van Dambulla, bestaande uit 5 grotten en een schilderachtige gevel uitgehouwen in de zijkant van een steile rotswand, herbergt Dambulla Grottempel oude schilderijen met afbeeldingen van de Boeddha en zijn leven.

 

Na je bezoek aan Dambulla ga je verder naar Sigiriya. Kies voor een Jeep Safari in Minneriya National Park, Kaudulla National Park of Eco Park (optioneel en tegen bijbetaling) of check-in in het hotel om uit te rusten en te ontspannen.

 

Als je wilt genieten van een Jeef Safari, zorg dan dat je om 14.30 uur klaarstaat bij het National Park Ticketing Office. Na de safari kun je het park om 17.30 uur verlaten om verder te rijden naar het hotel.

 

Overnachting in het hotel in Sigiriya / Habarana.

 

DAG 7: SIGIRIYA / HABARANA

Ontbijt in het hotel en vertrek om 8.30 uur om Sigiriya Rock Fortress te beklimmen. De beklimming duurt ongeveer 3 uur en is afhankelijk van je gezondheid en leeftijd. Je chauffeur zal je begeleiden naar de top van het fort.

 

Sigiriya - (Leeuwenrots)

Sigiriya is een grote stenen en oude rotsvesting en paleisruïne in het centrale Dambulla van Sri Lanka, omgeven door de overblijfselen van een uitgebreid netwerk van tuinen, reservoirs en andere structuren. Sigiriya is een populaire toeristische bestemming en staat ook bekend om zijn oude schilderingen (fresco's) die doen denken aan de Ajanta grotten in India. Het is een van de zeven werelderfgoederen van Sri Lanka. Het is ook door UNESCO uitgeroepen tot het 8e wereldwonder. 

 

Fietstocht & dorpservaring in Sigiriya

Geniet van een schilderachtige catamarantocht in het stuwmeer, een ontspannen tocht met veel natuur en wilde dieren onder begeleiding van een 'expert'. Je kunt het traditionele leven ervaren en een wandeling maken door het dorp en de groentegewassen in de omgeving. Vervolgens kun je het plezier van het dorpsleven ervaren in een dorpshuis. Terugkeer naar het hotel.

 

Overnachting in het hotel in Sigiriya / Habarana.

 

DAG 8: WAIKKAL

Na het ontbijt vertrek uit het hotel en transfer naar Negombo (ongeveer 3 tot 4 uur). Na aankomst in Negombo, geniet je van een boottocht in de lagune met je chauffeur gids (ongeveer 2 uur). 

 

Boottocht in de lagune

Welkomstcocktail: Je krijgt een direct bereide verfrissende Arrack Cocktail of king coconut.

Boottocht in Negombo. De Negombo Lagoon is een uitgestrekte vlakte met verschillende eilanden. Lagune krabben en garnalen, mangroveplanten en andere soorten moerasplanten vind je zowel op de eilanden als langs de landerijen die aan de lagune grenzen. Verschillende soorten watervogels zoals reigers, aalscholvers en stormvogels zijn een extra attractie voor dit bezoek. Na de boottocht kan je inchecken in het hotel en even uitrusten.

 

Overnachting in Waikkal.

 

DAG 9: VERTREK NAAR HUIS

Na het ontbijt check-out bij het hotel en transfer naar de luchthaven. 

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 4* of 5* hotels overeenkomstig het programma (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Entreegelden overeenkomstig het programma
  • Transfers overeenkomstig het programma
  • Herbruikbare glazen waterfles per persoon, bij aankomst

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Voor je comfort hebben we Standaard Kamers geselecteerd in de volgende hotels.

 

4*-hotels:

In Galle: The Yara Galle Fort (of gelijkwaardig)

In Tissamaharama: Chaarya Resort and Spa (of gelijkwaardig)

In Nuwara Eliya: Mirage Kings Cottage (of gelijkwaardig)

In Kandy: Radisson Kandy (of gelijkwaardig)

In Sigiriya: Hotel Sigiriya (of gelijkwaardig)

In Waikkal: Club Hotel Dolphin (of gelijkwaardig)

 

5*-hotels:

In Galle: The Heritage Galle Fort (of gelijkwaardig)

In Tissamaharama: Cinnamon Wild Yala (of gelijkwaardig)

In Nuwara Eliya: The Westbury Palace (of gelijkwaardig)

In Kandy: Castle Hill Bungalow (of gelijkwaardig)

In Habarana : Cinnamon Lodge (of gelijkwaardig)

In Negombo: Villa Hundira (of gelijkwaardig)

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); je geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Extra opties

Jeep Safari naar Minneriya National Park, Kaudulla National Park of Eco Park

Extra opties

Deze nationale parken in Habarana zijn de beste plekken in het land om wilde olifanten te zien, die vaak in enorme aantallen aanwezig zijn.

 

Goed om te weten: Olifanten verhuizen naar een van deze nationale parken. Daarom zullen we het beste park kiezen om meer olifanten te zien.

Peradeniya Botanische Tuin

Extra opties

De Royal Botanic Gardens, Peradeniya liggen ongeveer 5,5 km ten westen van de stad Kandy in de centrale provincie van Sri Lanka.
In 2016 werd de tuin bezocht door 1,2 miljoen lokale bewoners en 400.000 buitenlandse bezoekers. De tuin ligt vlakbij de Mahaweli rivier. Het is beroemd om zijn collectie orchideeën. Als Sri Lanka's grootste tuin, een elegante en ruime 147 hectare, is er genoeg tijd nodig om een wandeling te maken door de imposante Avenue of Royal Palms. Er zijn zo'n 4.000 verschillende plantensoorten in Peradeniya Gardens.

Centara Ras Fushi Resort & Spa 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Green tax

Centara Ras Fushi Resort & Spa 4* is een resort alleen voor volwassenen boven de 18 jaar, gelegen op een ongerept eiland op de atol van Noord Malé. Het is een waar stukje paradijs!

 

Het witte zand en de sprankelende lagune maken het de perfecte plek voor allerlei wateractiviteiten. De magische onderwaterwereld behoort tot de meest begeerde duikgebieden van de Malediven.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Beach villa

Beach Villa (45 m²)

Jouw Beach Villa ligt aan een fijn zandstrand aan de rand van een blauwe lagune en heeft een royale oppervlakte. Met een zithoek en uitzicht over het water kun je er op elk moment van de dag even tussenuit.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • Kerstgaladiner en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Het Centara Ras Fushi Resort & Spa 4* biedt een uitzonderlijke culinaire ervaring. In het hoofdrestaurant Al Khaimah kan je genieten van de internationale kwaliteitskeuken, waar smakelijke gerechten met zorg worden bereid.

 

Voor iets exotischer eten kun je dineren in restaurants zoals Suan Bua, het Aziatische restaurant met verfijnde gerechten uit het Verre Oosten, evenals Oceans, specialist in zeevruchten.

Kerstgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12

Uw kamer

Op vakantie tijdens de feestdagen? Vier gezellig Kerstmis op 24 december met een galadiner, inbegrepen bij deze aanbieding.

Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12

Uw kamer

Op vakantie tijdens de feestdagen? Ga het nieuwe jaar in met een galadiner, inbegrepen bij deze aanbieding.

Gold all-inclusive in Centara Ras Fushi Resort & Spa

Uw kamer

Voor extra comfort kun je kiezen voor het Gold all-inclusive pakket bij je verblijf in Centara Ras Fushi Resort & Spa.

Inbegrepen in Gold all-inclusive:

  • Meet & Greet op Velana International Airport en assistentie bij transfers per speedboot.

  • Stijlvol inchecken met signature mocktails

  • Dagelijks ontbijt met een uitgebreide internationale selectie tot halverwege de ochtend in het Oceans Restaurant

  • Kies uit onbeperkte lunch- en dinermogelijkheden per maaltijd in Oceans Restaurant (internationaal, buffet), Suan Bua (Thais Restaurant), La Brezza (Italiaans Restaurant) of Al Khaimah (Arabisch Restaurant - alleen beschikbaar voor diner).

  • Dagelijks bijgevulde minibar met een Premium Setup met één van elke soort; wodka 50 ml, gin 50 ml, whisky 50 ml, die kan worden vervangen door 1 x keuze uit rode, witte, rosé of mousserende wijn
  • Dranken verkrijgbaar van het GAI drankenmenu dat bestaat uit internationale en premium merken, wijnen (rood, wit en mousserend), bier, alcoholische dranken en een selectie cocktails, evenals plat water, frisdranken, koffiespecialiteiten (cappuccino, espresso, latte), theeselectie en sappen
  • Afternoon tea, met gebak en broodjes en een selectie thee en filterkoffie, wordt geserveerd van 15.30 tot 16.30 uur.

  • Sundowners Selectie van hapjes: tapas en smakelijke hapjes geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur

  • Spa Cenvaree: dagelijkse spa-tegoeden van 50 USD per villa in te wisselen bij SPA Cenvaree. Credits kunnen worden gespaard en gebruikt voor spabehandelingen à la carte menu bij SPA Cenvaree (exclusief spa-producten)

  • Excursie: 1 x House Reef Snorkelen per boot per villa, per verblijf 

  • Wasserij: 4 stuks per villa per dag

... verder lezen

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot niet-gemotoriseerde watersporten en snorkelmateriaal gedurende het verblijf

Talrijke dagelijkse activiteiten zoals watersporten, beachvolleybal, duiken, een fitnesscentrum en een chill-lounge maken dit fantastische 4*-resort tot een perfect verblijf op de Maldiven.

Vervoer en transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Tijdens de rondreis zijn luchthaventransfers inbegrepen. 

Tijdens de verlenging op de Malediven zijn luchthaventransfers per speedboot inbegrepen.

Bestemmingen

Welkom in ... Sri Lanka!

De ‘traan van India’, Sri Lanka, nodigt je uit voor een uniek avontuur!

 

Deze parel van de Indische Oceaan zal je onophoudelijk verrassen. In dit afgelegen stukje paradijs vind je maar liefst acht bezienswaardigheden die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staan. Het oude Ceylon nodigt je uit op een magnifieke reis langs eeuwenoude boeddhistische tempels, weelderige theeplantages, nationale wildparken en exotische stranden.

 

Laat je vertederen door intrigerende grijze reuzen in het olifantenweeshuis van Pinnawala, geniet van een panoramisch uitzicht op de jungle vanop de 180-meter hoge Leeuwenrots en verwen jouw smaakpapillen met pittige lokale specialiteiten. Je mag rekenen op een unieke reiservaring in een betoverend mooi land!

Welkom in ... de Malediven!

Sluit je ogen en laat je meevoeren door een zoete droom …


Met zijn 26 atollen en 1000 koraaleilanden in het hart van de Indische Oceaan zijn de Malediven een formidabele paradijselijke bestemming. Van azuurblauwe lagunes tot witte zandstranden met wuivende kokospalmen en een kleurrijke onderwaterwereld … Deze wondermooie omgeving lijkt te mooi om waar te zijn!


Reis van atol naar atol en geniet intens van een vakantie waar al je wensen in vervulling gaan. In deze intieme en exclusieve omgeving kan je profiteren van de tropische zon of al snorkelend of duikend de onderzeese fauna en flora verkennen … Aan jou de keuze!

Meer details ...

Trésors du Sri Lanka

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie in 4* of 5* hotels overeenkomstig het programma (afhankelijk van de gekozen aanbieding)

- Halfpension (exclusief drankjes)

- Entreegelden overeenkomstig het programma

- Transfers overeenkomstig het programma

- Herbruikbare glazen waterfles per persoon, bij aankomst

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Centara Ras Fushi Resort & Spa

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Minibar
  • Tv
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Al Khaimah
  • La Brezza
  • Oceans
  • Suan Bua
  • Bar du lobby Giraavaru

Uw all-inclusive pakket omvat :

- Ontvangst op de internationale luchthaven Velana en hulp bij transfers per speedboot.

- Welkomstcocktails bij aankomst.

- Dagelijks ontbijt met een brede internationale selectie tot halverwege de ochtend in het Oceans restaurant.

- Lunch: Mogelijkheid om te dineren in het Oceans restaurant (internationaal, buffet), Suan Bua (Thais restaurant, vast menu) of La Brezza (Italiaans restaurant, vast menu).

- Diner: Mogelijkheid om te dineren in Oceans restaurant (internationaal, buffet), Suan Bua (Thais restaurant, vast menu of $40 tegoed per persoon, één keer per dag), La Brezza (Italiaans restaurant, vast menu of $40 tegoed per persoon, één keer per dag) of Al Khaimah (Arabisch restaurant - $40 tegoed per persoon, één keer per dag).

- Dagelijkse minibarservice met een selectie snacks, frisdranken en mixers, mineraalwater, chocolade en bier. De minibar wordt eenmaal per dag bijgevuld. Extra vullingen worden in rekening gebracht.

- Standaard drankjes van de AI-drankkaart verkrijgbaar in de hotelbars. Dagelijks geserveerd van 11.00 tot 23.00 uur.

- De bar bij het zwembad is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

- Afternoon tea, met gebak en broodjes en een selectie thee en filterkoffie, wordt geserveerd van 15.30 tot 16.30 uur.

- Sundowners Selectie van hapjes: tapas en smakelijke hapjes geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitnessruimte

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 8 nachten op Sri Lanka + verlenging op de Malediven