Privérondreis in Maleisië en strandverlenging op Phuket - Kuala Lumpur - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van deze complete rondreis om alle geheimen van Maleisië te ontrafelen
  • Ontdek de weelderige jungle in het Taman Negara Nationaal Park voor een volledige onderdompeling in de natuur 
  • Kom meer te weten over de bijzondere wereld van de thee op de theeplantages van de Cameron Highlands
  • En ook... Kies voor een paradijselijke strandverlenging naar Phuket

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Maleisië

Wat als we u zouden vertellen dat u het beste van Zuidoost-Azië kunt ontdekken in één enkele reis?
Kom met ons mee naar een land vol contrasten: Maleisië! Tussen futuristische gebouwen, authentieke markten, weelderige natuur en prachtige stranden, wacht een ervaring om nooit te vergeten!


Het contrast tussen oud en nieuw valt u al onmiddellijk op in de hoofdstad Kuala Lumpur met immense en hypermoderne winkelcentra naast eeuwenoude tempels en charmante straatjes. Maar ook het Taman Negara Nationaal Park zal u verbazen, maar wel op een heel andere manier, met prachtige natuur en wilde dieren.

Weelderig groene heuvels vol theeplantages wachten in de Cameron Highlands en eindigen doet u waar u begon: in Kuala Lumpur. Daarna kunt u kiezen voor een verlenging naar de stranden van Phuket in Thailand om uw vakantie in schoonheid af te sluiten... U hoeft niet meer te weerstaan, uw droomvakantie wacht!

Reisbeschrijving

Maleisië is een ware smeltkroes van culturen met zowel een culturele, architecturale als natuurlijke rijkdom. We nemen u mee naar bruisende steden, maar ook naar ongerepte natuur om de avonturier in uzelf los te laten. Tijdens een privérondreis van 9 dagen en 8 nachten, ontdekt u de mooiste plekjes van het land.

Voor uw verlenging kunt u kiezen tussen 4, 5, 6 of 7 nachten aan de stranden van Phuket in het Chanalai Flora Resort.

Uw programma in Maleisië ziet er als volgt uit:
Dag 1: Kuala Lumpur
Dag 2: Kuala Lumpur - Melaka - Kuala Lumpur
Dag 3: Kuala Lumpur
Dag 4: Kuala Lumpur - Taman Negara
Dag 5: Taman Negara
Dag 6: Taman Negara - Cameron Highlands
Dag 7: Cameron Highlands
Dag 8: Cameron Highlands - Kuala Lumpur
Dag 9: Kuala Lumpur

Dag 1: Kuala Lumpur
Aankomst op de internationale luchthaven van Kuala Lumpur waar u wordt ontvangen door onze vertegenwoordiger. Transfer naar het hotel en vrije avond om al een eerste keer op verkenning te gaan.

Overnachting in Kuala Lumpur.

Dag 2: Kuala Lumpur - Melaka - Kuala Lumpur
Na een vroeg ontbijt in het hotel vertrekt u richting Melaka, een gezellige stad rijk aan historisch erfgoed. Deze stad ten zuiden van Kuala Lumpur staat sinds 2008 op de Unesco Werelderfgoedlijst en neemt u meer dan 600 jaar terug in de tijd. Ooit werd de stad bezet door de Portugezen, de Nederlanders en de Britten, en daar ziet u vandaag nog altijd de sporen van. U brengt een bezoek aan de St. Peter's kerk uit 1710, bekend als de oudste christelijke kerk van het land. Ook de grootste Chinese begraafplaats (zeventiende eeuw) buiten China, is een bezoekje waard, zonder het Portugese fort 'A Famosa' uit 1511 te missen. 

Tijdens deze excursie bezoekt u:
- St. John's Fort, bij mooi weer heeft u hier een prachtig uitzicht op de stad en kunt u zelfs Indonesië zien liggen aan de andere kant
- Bandar Hilir, de oudste wijk van de stad
StPaul's Hill met de ruïnes van de St. Paul's Church
- Porta de Santiago, het enige overblijfsel van het oude Portugese fort
- Jonker Street met zijn kleurrijke antiekwinkeltjes
- Cheng Hoon Teng Chinese tempel
- Melaka Straits moskee die een unieke pagode heeft in plaats van een minaret
- St. Peter's Church
- Bukit Cina, het Chinese kerkhof

Terugkeer naar Kuala Lumpur tegen de avond.

Overnachting in Kuala Lumpur.

Dag 3: Kuala Lumpur
Na het ontbijt is het tijd om de schitterende hoofdstad te ontdekken. Begin met een bezoek aan Royal Selangor waar de plaatselijke ambachtslieden aan het werk ziet en u een batikfabriek bezoekt. Daarna neemt u de 272 trappen naar de tempels van de Batugrotten, gevestigd in kalkstenen rotsen van 400 miljoen jaar oud. Deze thuisbasis van de hindoegoden ligt 100 meter boven de grond en is de plek waar u de Cathedral Cave, de Art Gallery Cave en de Museum Cave kunt bewonderen.

De tour is niet mogelijk tijdens het Thaipusam festival op 21 januari 2019 (+ 1 dag vooraf en 1 dag achteraf, datums onder voorbehoud).
Tijdens een bezoek aan de tempels moet u gepaste kledij dragen (shorts of korte rokjes zijn niet toegestaan). Het huren van een "sarong" is mogelijk.

Na het bezoek heeft u de avond vrij om zelf in te vullen zoals u dat wil.

Overnachting in Kuala Lumpur.
Dag 4: Kuala Lumpur - Taman Negara (242 km - 4 uur)
Na het ontbijt in het hotel wordt u overgebracht naar Hotel Istana waar u de pendeldienst van Explorer Package neemt richting het Taman Negara Nationaal Park.




Uw programma ziet er als volgt uit:
7.30u: registratie voor de transfers in de lobby van Hotel Istana
8.00u: Vertrek richting Kuala Tahan met de bus
12.00u: Aankomst aan de pier van Kuala Tahan. Transfer met de boot naar Taman Negara. Regelen van vergunningen en licenties. Lunch vrij te nemen.
15.00u: Inchecken in het hotel in Taman Negara (mits beschikbaar)
19.00u: Diner in restaurant Seri Mutiara
20.30u: Ontmoeting met de gids in de lobby
20.45u: Avondwandeling met gids

Dag 5: Taman Negara

Vandaag ziet uw programma er zo uit:

7.30u: Ontbijt in restaurant Seri Mutiara
9.30u: Bezoek aan de Canopy Walkway op 30 meter boven de grond om het uitzicht te bewonderen. Verder naar de Teresek heuvel.
13.00u: Lunch in restaurant Seri Mutiara
14.30u: Excursie met boot naar de watervallen van Lata Berkoh met korte wandeling in de jungle. Zwemmen aan de voet van de watervallen omringd door de natuur.
19.00u: Diner in restaurant Seri Mutiara
Dag 6: Taman Negara - Cameron Highlands (256 km - 4,5 uur)
7.30u: Ontbijt
11.45u: Uitchecken uit de kamer
12.00u: Boottransfer tot aan Kampung Kuala Tahan waar uw gids u opwacht voor uw transfer naar de Cameron Highlands. Deze regio in de bergen staat bekend om zijn theeplantages. Onderweg houdt u halte aan de watervallen van Iskandar voor een mooie foto.

Dankzij de ligging op 1542 meter boven zeeniveau, heerst hier het perfecte klimaat voor thee, maar ook voor andere gewassen zoals aardbeien.

Overnachting in de Cameron Highlands.

Dag 7: Cameron Highlands
Na het ontbijt bezoekt u een theeplantage en de fabriek, gevolgd door een lekker kopje thee natuurlijk! Daarna staat een bezoek aan een vlindertuin op het programma, net als een groenteboerderij, aardbeikwekerij en rozentuin. Lunch vrij te nemen. Vrije tijd om het belangrijkste stadje van de streek te bezoeken, Tanah Rata, voor u terugkeert naar het hotel. 

Overnachting in de Cameron Highlands.

Dag 8: Cameron Highlands - Kuala Lumpur (249 km - 4 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek terug naar Kuala Lumpur. Vrije tijd in de stad.

Overnachting in Kuala Lumpur.

Dag 9: Kuala Lumpur
Profiteer van het ontbijt en de faciliteiten in het hotel voor u zich klaarmaakt om terug richting de luchthaven te gaan waar uw vlucht huiswaarts of richting Phuket wacht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om uw comfort te garanderen, hebben we op elke locatie een 3* of 4* accommodatie uitgezocht waar u logeert in een Chalet of een Deluxe Kamer.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Kuala Lumpur: Apple Boutique Hotel (Deluxe Kamer)
- Taman Negara: Mutiara Taman Negara Resort 4* (Chalet)
- Cameron Highlands: Heritage Hotel 4* (Deluxe Kamer)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Gedurende de hele reis geniet u van een ideale start van de dag met een lekker ontbijt. Zo heeft u de kans om veel energie op te doen voor de avonturen die wachten, maar bent u ook vrij om de plaatselijke smaken te ontdekken voor uw andere maaltijden.

Het rijke culinaire erfgoed van Maleisië is gevarieerd met invloeden uit India, China en tal van andere landen. Proef zeker van pasembur, een plaatselijke salade met groenten, curry, inktvis, krab en een kruidige pindasaus. Laksa is een gerecht op basis van noedels, kokosmelk, zeevruchten, sojascheuten en heel veel kruiden. Dat wordt smullen!

Uw optionele strandverlenging naar het Chanalai Flora Resort Phuket

Als u ervoor kiest om uw vakantie te verlengen naar de stranden van Phuket, is het Chanalai Flora Resort 4* uw ideale uitvalsbasis aan de zuidwestkust van het eiland. Op minder dan een uur van de luchthaven en vlak aan het strand van Kata, geniet u van de rust, de zon en het ruime aanbod aan winkels, restaurants en animatie in de omgeving. U wordt hartelijk ontvangen met een lekker welkomstdrankje en een verfrissende handdoek.

U neemt uw intrek in een Deluxe Pool View Kamer (37 m²) waar een eigentijds design gecombineerd wordt met plaatselijke en authentieke elementen. Zo wordt een lichte en gezellige omgeving gecreëerd met prachtige kleuren waar u helemaal tot rust kunt komen. Bovendien blijft u in contact met het thuisfront dankzij de wifi in uw kamer.

Elke ochtend wacht een lekker ontbijt voor u gaat relaxen aan het zwembad of op het strand. Voor nog meer gemoedsrust, kunt u optioneel en met toeslag kiezen voor halfpension (ontbijt en diner, exclusief dranken).

En daar stopt het niet: als u de eindejaarsperiode in dit resort doorbrengt, geniet u van een overheerlijk galadiner op kerst- en/of nieuwjaarsavond (bij verblijven op de nacht van 24/12 en/of 31/12). 

Uw excursie op Phuket: Siam Niramit dansshow

Uw optionele strandverlenging naar het Chanalai Flora Resort Phuket
Dit artistieke en culturele spektakel geeft u een uniek inzicht in de Thaise gebruiken en gewoontes. Een groep van meer dan 100 artiesten in weelderige kostuums geven het beste van zich zelf met adembenemende decors op de achtergrond. Hier wordt de allernieuwste technologie gebruikt om een unieke, inspirerende en realistische show te geven. Het spektakel start om 20.30u, maar de deuren openen om 17.30u zodat u de andere attracties op het domein kunt ontdekken.

Gesloten op dinsdag.
Duur: ongeveer 6 uur

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in een Chalet of Deluxe Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Bezoeken volgens het programma: ontdekking van Taman Negara met een gids, avondwandeling in de jungle, Canopy Walkway en een boottocht naar Lata Berkoh 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Andere kamertypes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Excursies en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Fototoestemmingen en videotoestemmingen
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten

De toeristenbelasting (10 PM per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over de optionele verlenging:

Alle praktische informatie over het Chanalai Flora Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 144
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • TV
  • Kluis
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad
  • Zonneterras
  • Aan het strand
  • Watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inclusief voor alle aanbiedingen. Op Phuket (als u kiest voor aanbieding 2), moet u zelf de luchthaventransfers regelen. De afstand tussen luchthaven van Phuket en het Chanalai Flora Resort bedraagt ongeveer 47 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis in Maleisië en strandverlenging op Phuket