Ontdekking van Malta vanuit Hotel Soreda 4* - Malta - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de talrijke schatten van Malta dankzij ons compleet en zorgvuldig uitgestippelde reisprogramma
 • Geniet van talrijke inbegrepen excursies om alle culturele en historische pareltjes te leren kennen
 • Kom na een bewogen dag tot rust in een comfortabel en stijlvol 4* hotel
 • Profiteer van een vrije dag om zelf op verkenning te vertrekken

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

Ontdek de schatten van Malta tijdens een zorgvuldig uitgezocht en compleet programma van 8 dagen / 7 nachten. We hebben tal van excursies voorzien om u kennis te laten maken met de plaatselijke cultuur, geschiedenis en de mooiste uitzichten. Uw gids vertelt u alles wat u moet weten over de hoofdstad Valletta, de "drie steden", het naburige eiland Gozo ... Dit mediterrane pareltje heeft geen geheimen meer voor u! Bovendien heeft u een vrije dag om zelf op verkenning te gaan of lekker te relaxen.

 

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Malta - Qawra

Dag 2: Excursie naar Valletta

Dag 3: Excursie naar het eiland Gozo

Dag 4: Excursie naar de "drie steden"

Dag 5: Excursie "Geschiedenis en traditie"

Dag 6: Excursie "Prehistorisch Malta"

Dag 7: Vrije dag

Dag 8: Qawra - Luchthaven van Malta

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Malta - Qawra

Aankomst op de internationale luchthaven van Malta en vertrek richting uw hotel in Qawra.

Opmerking: De transfer van de luchthaven naar het hotel is niet inbegrepen, maar optioneel en met bijbetaling bij te boeken in de tweede stap van het boekingsproces.

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

 

DAG 2: EXCURSIE NAAR VALLETTA

Ontbijt in het hotel.

 

Dagexcursie naar de hoofdstad Valletta met verkenning van de stad. U bezoekt het archeologisch museum en de weelderig versierde Sint-Janscokathedraal. In deze kerk van de Orde van Malta is het bekende schilderij van Carvaggio te bewonderen, De onthoofding van Johannes de Doper.

Vervolgens gaat het naar het Grootmeesterspaleis en de Barrakka-tuinen met een magisch uitzicht op de "Grote Haven". Na de middag is het tijd voor een audiovisuele show met de naam "Malta Experience". 

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

 

DAG 3: EXCURSIE NAAR HET EILAND GOZO

Ontbijt in het hotel.

 

Dagexcursie naar het naburige eiland Gozo voor een bezoek aan de tempels van Ggantija, de stad Victoria met de prachtige citadel, de Heilige Maagd Basiliek Ta’Pinu en de Calypso-grot. Ten slotte gaat u nog langs een van de meest pittoreske vissersdorpjes van het eiland, Marsalforn of Xlendi. Rond 16.00 uur keert u terug naar Malta.

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

Dag 4: Excursie naar de "drie steden" (halve dag)

Ontbijt in het hotel.

 

Deze ochtend reist u naar Senglea waar u een wandeling maakt in de oude stad. Cospicua is de volgende halte en bij de "Oude Poort" van Vittoriosa (Birgu) stopt u om de kerk van Saint Lawrence en het vrijheidsmonument te bewonderen.

Vervolgens wandelt u langs de Promenade van Birgu tot aan het Fort Sint-Angelo om dit indrukwekkende fort langs de buitenkant te bewonderen. Vanaf hier krijgt u ook een fantastisch uitzicht op de versterkte muren rond Valletta. Rond de middag keert u terug naar het hotel waar u de rest van de dag vrij heeft.

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

 

DAG 5: EXCURSIE "GESCHIEDENIS EN TRADITIE"

Ontbijt in het hotel.

 

Vandaag staat een bezoek aan de oude hoofdstad Mdina op het programma. Deze volledig ommuurde stad wordt ook wel "de stille stad" genoemd en biedt één van de mooiste uitzichten op de rest van het eiland. De lunchpauze is in Mdina of Rabat om daarna de St Paul's Grotto te bezoeken. Het was hier dat St Paul zich volgens de legende drie maanden schuilhield tijdens zijn verblijf op Malta.

U kunt de plaatselijke fauna en flora leren kennen in de botanische tuinen van San Anton om daarna halte te houden bij de Rotunda kerk van Mosta, de derde grootste "dome" ter wereld. Een bezoek aan het ambachtelijke dorpje Ta' Qali mag niet ontbreken, waar u onder andere de getalenteerde glasblazers aan het werk kunt zien.

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

 

DAG 6: EXCURSIE "PREHISTORISCH MALTA"

Ontbijt in het hotel.

 

Archeologische sites uit het stenen tijdperk tot aan het bronstijdperk, dat is wat u vandaag kunt verwachten. U bezoekt de tempels van Tarxien en de ondergrondse "Grot van de Duisternis" Ghar Dalam.

Na een halte rond lunchtijd, heeft u de kans de Blauwe Grot te bezoeken (optionele bootexcursie, ter plaatse te betalen) en gaat het richting het vissersdorpje Marsaxlokk. Tot slot leert u alles over "The Limestone Heritage" in een gemoderniseerde steengroeve waar de geschiedenis van de Maltese steengroeven wordt onthuld.

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

 

DAG 7: VRIJ DAG

Ontbijt in het hotel.

 

Profiteer van een vrije dag om zelf op verkenning te gaan of te relaxen in het hotel. U kunt nog tal van excursies maken, op souvenirjacht gaan of gewoon heerlijk zwemmen en zonnebaden bij het zwembad of bij één van de afgelegen baaien op het eiland.

 

Diner en overnachting in Hotel Soreda.

 

DAG 8: QAWRA - LUCHTHAVEN VAN MALTA

Ga terug naar de luchthaven van Malta voor uw terugvlucht.

Opmerking: De transfer van het hotel naar de luchthaven is niet inbegrepen, maar optioneel en met bijbetaling bij te boeken in de tweede stap van het boekingsproces.

Uw accommodatie

Just for you
Speciaal voor u:
 • Standaard Kamer met landzicht
 • Halfpension (exclusief drankjes)
 • 40% korting op eten en drinken in het Ellasia restaurant
 • Excursies en entreeprijzen volgens het programma
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Uw hotel

Maximale kamercapaciteit

Na elke dag vol ontdekkingen en excursies op Malta, kunt u in alle rust bijkomen in het elegante Hotel Soreda 4*. Dit adresje ligt in een gezellige wijk van Qawra, niet ver van het bruisende nachtleven van Bugibba en het pittoreske dorpje Saint Paul's Bay.

 

Hier geniet u in alle comfort van moderne voorzieningen zoals een zwembad en jacuzzi, kunt u lekker eten en alvast wegdromen van uw volgende avonturen in een perfect uitgeruste Standaard Kamer met landzicht

Wilt u op uw vrije dag een flinke portie vitamine D opdoen? Neem dan plaats bij één van de twee buitenzwembaden, waarvan er eentje op het dakterras ligt van het hotel. Een onvergetelijk uitzicht is gegarandeerd! U kunt ook binnen zwemmen of heerlijk bruisen in de jacuzzi, voor u richting de sauna gaat of u eens goed laat verwennen met een massage. 

 

Gerust op vakantie in Hotel Soreda

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

... verder lezen

De maximale kamercapaciteit bedraagt 4 volwassenen OF 2 volwassenen en 2 kinderen.

Uw pension

Uw smaakpapillen worden verwend dankzij het inbegrepen halfpension (exclusief drankjes). De lunch tijdens de excursiedagen en op uw vrije dag is niet inbegrepen.

 

Restaurant Bay Leaf van uw hotel laat u kennismaken met de plaatselijke en internationale specialiteiten, die worden geserveerd in buffetvorm voor het ontbijt en diner. In de snackbar op het dakterras kunt u terecht voor een lekker hapje en een heerlijk drankje vindt u zonder twijfel in de Lounge Bar/Coffee Shop.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken vanachter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Uw bestemming

Welkom op ... Malta!

Bezwijk voor de authentieke charme van Malta! Laat u aangenaam verrassen door het kleinste eiland van Europa ...


We nemen u mee naar een plek die door de oude Grieken het “Honingeiland” werd genoemd en die garant staat voor een fascinerend verblijf. Dit land in de Middellandse Zee is de geboorteplek van de Corto Maltese en ligt letterlijk op het kruispunt tussen oost en west.


Deze culturele smeltkroes draagt nog steeds de sporen van de verschillende beschavingen die elkaar hebben opgevolgd en die elk hun stempel hebben gedrukt op het eiland. Rustig wandelen door de eeuwenoude straatjes van versterkte steden, pittoreske vissersdorpjes bezoeken of snorkelen op eilandjes zoals Gozo en Comino … Alles is te vinden in het sublieme Malta!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 0,5 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Inbegrepen in de prijs:

- Standaard Kamer met landzicht

- Halfpension (exclusief drankjes)

- 40% korting op eten en drinken in het Ellasia restaurant

- Excursies en entreeprijzen volgens het programma

- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

- Assistentie ter plaatse

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Ontdekking van Malta vanuit Hotel Soreda 4*