Rondreis door Marokko in 5 of 7 nachten - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Reis met ons mee naar het gebied van de Berbers en ontdek een authentieke en minder bekende kant van Marokko
 • Pak onderweg uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde hotels op basis van een formule in halfpension
 • Beleef een comfortabele en zorgeloze reiservaring dankzij de inbegrepen transfers met Engelstalige chauffeur 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Marokko!

Marokko is niet alleen maar zand en woestijn ... Dit fascinerende Maghrebijnse land heeft veel meer te bieden, zoals bruisende steden met een rijke geschiedenis en indrukwekkende landschappen met een unieke charme.

U mag zich verwachten aan prachtige nationale parken, weelderige oases en het magnifieke Atlasgebergte. Marokko is pure magie en deze rondreis zal de perfecte manier zijn om zijn talrijke wonderen en onbekende hoeken te ontdekken!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis in 5 nachten: 1 nacht in Agadir + 1 nacht in Guelmim + 1 nacht in Tafraout + 1 nacht in Taroudant + 1 nacht in Agadir
- Rondreis in 7 nachten: 1 nacht in Agadir + 1 nacht in Guelmim + 1 nacht in Tafraout + 1 nacht in Taroudant + 3 nachten in Agadir
Just for you
Speciaal voor u:
 • Engelstalige chauffeur
 • Een halve liter mineraalwater per persoon per dag

Uw reisprogramma in 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Agadir (inclusief diner)
Zodra u in Agadir bent geland, wordt u naar het hotel gebracht (reistijd: ongeveer 30 minuten). In het Berbers betekent Agadir 'versterkte schuur of dorp'.
Diner en overnachting in Agadir.

Dag 2: Agadir - Tiznit - Lagzira - Guelmim (inclusief ontbijt en diner)
Na het ontbijt en de check-out wordt u om 8.00 uur opgehaald voor een dag vol bezoekjes op weg naar Guelmim. 's Ochtends bezoekt u het Souss Massa Nationaal Park, een beschermd gebied dat wereldwijd bekend staat om zijn rijke biodiversiteit en ecosystemen, waar 300 plantensoorten, 250 vogelsoorten en 20 zoogdieren, waaronder de addax, rode hals struisvogels en gazellen, leven. Maar vooral de kale ibis, een van de zeldzaamste vogels ter wereld, is hier de absolute trekpleister. Tijdens de wintermaanden is dit park gevuld met trekvogels die hier stoppen op weg naar de heetste delen van Afrika.

Vervolgens stopt u in Tiznit, de voormalige hoofdstad van het zilver, voor een korte pauze. Hier kunt u traditionele zilveren sieraden kopen, zoals de oude Fatima handtalisman. Aansluitend reist u verder door naar het zuiden, over een van de mooiste wegen van de regio, die u door prachtige oceaanlandschappen en heuvelachtige baaien naar Lagzira brengt, een van de mooiste stranden van Marokko en bekend om zijn twee gigantische stenen bogen die bij eb te bereiken zijn.

Hier kunt u lunchen voordat u aankomt in Guelmim, dat tussen de 10e en 19e eeuw een zeer belangrijke bestemming was voor handelskaravanen die vanuit Niger, Mali en Senegal vertrokken met specerijen, stoffen, goud en slaven. Guelmim is ook wel bekend als de 'stad van de blauwe mannen' vanwege de nomaden die één keer per week hun kamelen kwamen verkopen. U kunt de Tighmert Oasis bezoeken om de Azwafit stam te leren kennen en in hun tent te zitten om een muntthee te drinken en kennis te maken met hun gastvrijheid. Diner en overnachting in Guelmim.
Dag 3: Guelmim - Bouizakarne - Amtoudi - Tafraout (inclusief ontbijt en diner)
Na het ontbijt gaat u via Bouizakarne, de spectaculaire pas in de woestijn, op weg naar de Sahara op het Anti-Atlasgebergte, waar u een pauze kunt inlassen in het Berberdorp Amtoudi. Dit is een groene oase waar men aan landbouw doet en vijgen, abrikozen, amandelen, olijven, dadels en groenten kweekt voor eigen gebruik. Wat Amtoudi onderscheidt van andere oases is de 800 jaar oude graanschuur, gelegen op een heuvel met zicht op het dorp en beschouwd als de best bewaarde 'agadir' in heel Noord-Afrika. Het is een hulpbron die in het verleden van vitaal belang werd geacht voor een gemeenschap die te maken had met waterschaarste en aanvallen van marauders.

Vanuit Amtoudi reist u naar Timoulay, waar u op uw eigen tempo kunt lunchen voordat u de dorpen Izerbi en Agigal bezoekt, en een van de belangrijkste centra van de Berbercultuur, Tafraout, een dorp dat op keien in perfecte balans ligt. De landschappen die u in dit dorp kunt bewonderen zijn ronduit spectaculair.

Tafraout is de thuisbasis van Berberstammen met tradities en gewoonten die teruggaan tot voor de Arabische veroveringen en het verzet tegen stadsuitbreiding. Voordat u bij uw hotel aankomt heeft u tijd om het dorp Agard Oudad te bezoeken, dat aan de voet van een complex van rode granieten keien ligt. Diner en overnachting in Tafraout.

Dag 4: Tafraout - Igherm - Tiout - Taroudant (inclusief ontbijt en diner)
Na het ontbijt gaat u op weg naar Taroudant langs enkele van de mooiste locaties van de Anti-Atlas, langs pittoreske dorpjes, Igherm en de oase van Tiout. Hier kunt u een wandeling maken door de weelderige oase en een kopje verse muntthee drinken bij een Berberse familie thuis.

Na de lunch gaat u verder naar Taroudant, het 'kleine Marrakech'. Verborgen achter de muren zijn de pleinen van Taroudant gevuld met markten waar de Berbers de producten van de Souss-vallei verhandelen. Na het inchecken in het hotel krijgt u een rondleiding door Taroudant waarbij u de wallen en de vijf monumentale poorten bezoekt, voordat u in een koets stapt voor een rondleiding door de medina en wat tijd doorbrengt met winkelen op het Talmaklat-plein. Diner en overnachting in Taroudant.
Dag 5: Taroudant - Agadir (ontbijt en diner inbegrepen)
Na het ontbijt keert u terug naar Agadir via de Souss-vallei en het Argan-bos. Daarna kunt u het eerste krokodillenpark in Marokko bezoeken om een dag met 300 krokodillen door te brengen in een indrukwekkende tropische en botanische tuin.

Bij aankomst in Agadir checkt u in bij het hotel. Daarna heeft u vrije tijd om te ontspannen aan het zwembad of te kiezen voor een spabehandeling om de Marokkaanse Berberse gebruiken te ontdekken in combinatie met aromatherapie. 
Diner en overnachting in Agadir.

Dag 6: Vertrek (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma in 7 nachten

Tot dag 5 zal het reisprogramma hetzelfde zijn als de rondreis in 5 nachten.

Dag 6: Agadir (ontbijt en diner inbegrepen)
U geniet van een vrije dag om te ontspannen in het hotel of op het strand.
Diner en overnachting in Agadir.

Dag 7: Agadir (ontbijt en diner inbegrepen)
U geniet opnieuw van een vrije dag om te ontspannen in het hotel of op het strand.
's Avonds wordt het diner geserveerd in een mooi romantisch restaurant in de buurt van de jachthaven van Agadir. Overnachting in Agadir.

Dag 8: Vertrek (ontbijt inbegrepen)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

De reisroute kan gewijzigd worden als gevolg van technische operationele en meteorologische redenen.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis in 5 of 7 nachten logeert u in mooie Standaard Kamers in zorgvuldig geselecteerde hotels.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Agadir: Odyssee Park Hotel 4*
- Guelmim: Oasis Palm Hotel 4*
- Tafraout: Les Amandiers Hotel
- Taroudant: Riad Dar Zahra

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een formule in halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De transfers zijn inclusief als volgt:
- Transfers per minivan tussen de verschillende locaties tijdens de rondreis (4 dagen)
- Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in hotels volgens het reisprogramma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Engelstalige chauffeur
- Transfers tussen de hotels
- Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

NB.
- U heeft een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis door Marokko in 5 of 7 nachten