Safari in een 4X4 - Marrakech en Essaouira - Marrakech - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste Marokkaanse landschappen in een 4x4 voertuig, begeleid door een Engelstalige chauffeur-gids
  • Kom in contact met de warme lokale bevolking in de keizerlijke stad Marrakech en in authentieke Berberdorpen
  • Proef de smaken van de Marokkaanse keuken dankzij een halfpensionformule en verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels
  • Bewonder de ambachtelijke meubelmakers van de souk van Essaouira

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Marokko!

Vertrek op een magische reis die u uw hele leven zult blijven herinneren! Laat u betoveren door de charme en kleuren van Marokko en beleef onvergetelijke dagen tussen de woestijn en betoverende steden.

Reis over de rustige wegen in een 4x4 met uw chauffeur-gids en ontdek dit land op een bijzondere manier. Van de authentieke okerstad Marrakech tot het ongerepte Essaouira. Onderweg komt u langs contrasterende landschappen met magische bergen en een glooiend landschap. En op elke plaats ontmoet u een hartelijk volk met een verfijnde levenskunst en een bruisende energie. Het is onmogelijk om niet toe te geven aan de charmes van Marokko!

Reisbeschrijving

We geven u de keuze tussen een rondreis van 5 of 7 nachten. Alles is voor u geregeld zodat u in alle rust kunt genieten. De accommodatie is traditioneel en comfortabel en alle transfers zijn inbegrepen. Uw Engelstalige chauffeur neemt u mee naar de mooiste plekjes in een 4x4 langs prachtige landschappen, typische dorpjes en adembenemende panorama's.

UW REISROUTE

Rondreis van 6 dagen / 5 nachten:
Dag 1 : Aankomst in Marrakech 
Dag 2: Marrakech - Plateau de Kik - Amizmiz - Azgour
Dag 3: Azgour - Imin Dounite - Agafay Desert
Dag 4: Agafay Desert - Ait Imour - Abaynou - Essaouira
Dag 5: Essaouira - Marrakech 
Dag 6: Marrakech - Vertrek

Rondreis van 8 dagen / 7 nachten:
Dag 1 : Aankomst in Marrakech 
Dag 2: Marrakech - Plateau de Kik - Amizmiz - Azgour
Dag 3: Azgour - Imin Dounite - Agafay Desert
Dag 4: Agafay Desert - Ait Imour - Abaynou - Essaouira
Dag 5: Essaouira 
Dag 6: Essaouira - Marrakech 
Dag 7: Marrakech 
Dag 8: Marrakech - Vertrek

Uw programma van 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Marrakech
Aankomst in Marrakech. Op de luchthaven wordt u ontvangen door onze vertegenwoordiger en overgebracht naar uw hotel. 
Diner en overnachting in uw hotel in Marrakech.

Dag 2: Marrakech - Plateau de Kik - Amizmiz - Azgour
Na het ontbijt begint u aan een uitzonderlijke tocht naar de zuidkant van de Hoge Atlas, naar het meer van Takerkoust en de vallei van Anogal, op zo'n 80 km ten zuiden van Marrakech. U daalt af naar de vallei van Marigha, het Kik-plateau, en rijdt verder langs de dorpen van Ouzguita, gedomineerd door de Hoge Atlas. Kleine dorpjes, olijfboomgaarden en groene vegetatie leiden u naar de vallei van Oued Nfiss. U zult de pittoreske Berberdorpen van Dnassa ontdekken, omringd door olijf-, vijgen-, walnoot-, kweepeer-, pruim- en amandelplantages. Op een hoogte van 1800 meter is het uitzicht absoluut prachtig en in de wintermaanden zal de besneeuwde achtergrond van de Atlas-pieken u aangenaam verrassen.

U stopt in de stad Amizmiz en gaat verder naar de Anogal-vallei. U bezoekt Imi N'Tala en luncht er met de lokale bewoners. Na de lunch gaat u verder met de 4x4-rit door een reeks typische dorpen langs de Amazigh Anougal-vallei. Dit is een unieke kans om u onder te dompelen in het plattelandsleven. In de vroege namiddag arriveert u in het dorp Tnirt voor een panoramische stop op de top van Gorza. Daal de vallei af om het mijngebied van Azgour te bezoeken, met panoramisch uitzicht op de hooglanden van Tolkin en de berg Ardouz, die deel uitmaakt van het Hoge Atlasgebergte. Laat in de middag komt u aan in het dorp Tnirt. Sluit uw ervaring af met een typische Berberse kookles met Said en zijn familie.
Diner en overnachting in Riad Benijja of vergelijkbaar. 
Dag 3: Azgour - Imindounit Gorges - Agafay-woestijn 
Het ontbijt wordt geserveerd op het terras. De rit van vandaag is door een rustige omgeving, ver weg van het massatoerisme. Het bezoek van dit deel van de Atlas is een formidabel avontuur! Daal de vallei af om het mijngebied van Azgour te bezoeken, met panoramisch uitzicht op de hooglanden van Tolkin en de berg Ardouz, die deel uitmaakt van het Hoge Atlasgebergte. Hier stopt u opnieuw om enkele foto's te maken voordat u verder gaat op onverharde wegen die leiden naar meer afgelegen Berberdorpen. U komt aan in het dorp Adaghas (2000 meter), waar u zult lunchen in een gezellige en traditionele herberg. Het uitzicht is magnifiek, met hoge toppen, waaronder Toubkal, de hoogste berg van de Hoge Atlas (4167 meter). 

Na de lunch rijdt u verder naar het dorp Imindounit, waarbij u onderweg verschillende dorpen passeert (Douzro, Tagadirt, Ighizaran, Ibardaten, Adassil, Mjdid, Maghossa en Irgan Warshan). Afhankelijk van het seizoen bent u getuige van verschillende landelijke activiteiten. Uiteindelijk komt u aan in Imindounit, waar u een korte en gemakkelijke makkelijk kunt maken naar de rivier. Van hieruit kunt u een steile kloof bewonderen en betreden, met behulp van palen en eenvoudige bruggen. Nadat u hier wat tijd heeft doorgebracht, vertrekt u naar de Agafay-woestijn. Onderweg bezoekt u het dorp Anbdour.

Vervolgens komt u aan in de Agafay-woestijn, waar een weelderige traditionele maaltijd in een tent vol tapijten, zachte verlichting en woestijnjuwelen u verwelkomt na een lange dag vol ontdekkingen.
Diner en overnachting in het woestijnkamp.
Dag 4: Agafay-woestijn - Ait Imour - Abaynou - Essaouira
Na het ontbijt verlaat u de Agafay-woestijn en rijdt u naar het westen van de Alhaouz-vlakte, boven enkele kleine rivieren (wadi's). In de buurt van deze traditionele irrigatiesystemen bevinden zich onderaardse afvoerkanalen, van Saharaanse oorsprong. Een belangrijke bron voor het plattelandsleven in het dorp Abaynou, dat bekend staat om zijn natuurlijke waterbronnen.

Vervolg uw weg vanuit Safri langs het dorre en halfwoestijnachtige achterland van Chyadma. In dit minder droge gebied is een groot deel van het land bedekt met thuja, rozemarijn en arganbomen. Ontdek vervolgens de souk El Khemis, een open souk waar ambachtslieden, smeden en antiek te vinden zijn. Elke dag van de week komen de verkopers hun waren presenteren, de donderdag- en zondagochtend zijn de beste tijden om te bezoeken. Ga verder langs het Arganbos richting de kust van de regio Alhaouz. Aankomst op het strand van Sidi Kaouki waar u geniet van een lunch in een lokaal restaurant. Maak na de lunch een korte wandeling naar Sidi Mbarek, een klein Berbers dorpje ten zuiden van Essaouira. Wandel naar de kleine waterval en bezoek het oude Marabout. Het landschap biedt een rijke wisselwerking van groen, blauw en geel. Aankomst in Essaouira in de namiddag en check-in in uw hotel. Vrije middag om Essaouira zelf te verkennen.
Overnachting in Essaouira. 

Dag 5: Essaouira - Marrakech 
Na het ontbijt vertrekt u uit uw hotel en gaat u terug naar het binnenland, naar het platteland rond Essaouira. De eerste panoramische stop is bij de Ksob Wadi aan de Atlantische kust, met een prachtig uitzicht op het eucalyptus thuja-bos omringd door zandduinen, een ideale plek om vogels te observeren. Onze reis gaat verder naar het dorp Ain el Hajar, de zogenaamde "Tuinen van Essaouira", een weelderige groene oase met grote palmbomen, olijfbomen en granaatappelbomen, die op hun beurt zorgen voor schaduw voor de uien, maïs en andere gewassen. U maakt hier een korte wandeling voordat u verdergaat naar Sidi Lmokhtar. Lunch onderweg voor de terugkeer naar Marrakech. Check-in in uw hotel en rest van de dag vrij om Marrakech te bezoeken.
Overnachting in Marrakech.

Dag 6: Vertrek 
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Marrakech gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw programma van 7 nachten

Dag 1 tot 4: Idem als het reisprogramma in 5 nachten

Dag 5: Essaouira
Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel om "Le Mogador Essaouira" te ontdekken, dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Het combineert geschiedenis en cultuur met een modern gedeelte dat zich op de promenade bevindt. Onze tour begint in de oude vissershaven, die er aangenaam fascinerend uitziet als de vissersboten aanmeren. U kunt zelfs houten boten zien maken en het eiland Mogador in de verte. Bezoek het museum "Sidi Mohamed Ben Abdallah, de voormalige Alaouite sultan, de stichter van de stad", terwijl antropologie en kunst samenkomen in dit pittoreske museum van regionale kunst dat gerenoveerd is in een traditioneel huis met wapens, instrumenten, tapijten en historische foto's van Essaouira.

Ga verder naar de medina. Deze vestingstad uit het midden van de 18e eeuw, een waar labyrint van straten, werd gebouwd met de principes van de hedendaagse Europese militaire architectuur in een Noord-Afrikaanse context, waar we de mogelijkheid hebben om door de oude straten te wandelen en ons voor te stellen hoe het leven voor ons was. Verken de souks met lokale kunstenaars die hun handwerk van cederhout, aardewerk, juwelen, enz. verkopen. Onze laatste stop is bij de wallen en plaatsen rond La Scala waar seizoen 3 van Game of Thrones werd gefilmd (Astapor). De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Geniet van een verfrissend drankje in het café op het terras met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Dit is een perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van de stad.
Overnachting in Essaouira.
Dag 6: Essaouira - Marrakech 
Na het ontbijt vertrekt u uit uw hotel en gaat u terug naar het binnenland, naar het platteland rond Essaouira. De eerste panoramische stop is bij de Ksob Wadi aan de Atlantische kust, met een prachtig uitzicht op het eucalyptus thuja-bos omringd door zandduinen, een ideale plek om vogels te observeren. Onze reis gaat verder naar het dorp Ain el Hajar, de zogenaamde "Tuinen van Essaouira", een weelderige groene oase met grote palmbomen, olijfbomen en granaatappelbomen, die op hun beurt zorgen voor schaduw voor de uien, maïs en andere gewassen. U maakt hier een korte wandeling voordat u verdergaat naar Sidi Lmokhtar. Lunch onderweg voor de terugkeer naar Marrakech. Check-in in uw hotel en rest van de dag vrij om Marrakech te bezoeken.
Overnachting in Marrakech.

Dag 7: Marrakech 
Na het ontbijt in het hotel ontmoet u de gids in het hotel en vertrekt u voor een rondleiding in de oude medina. U bezoekt de tuin die zich uitstrekt over een weelderig groen gebied rond de Koutoubia-toren. Het Bahia-paleis, beroemd om zijn 50 marmeren zuilen, werd verkozen tot mooiste paleis te wereld. Het is een van de beste voorbeelden van Moorse architectuur ter wereld, waarvan de klassieke bogen bedekt zijn met bladgoud en stucwerk. De wandeling gaat door smalle en levendige steegjes. U bezoekt ook de beroemde souks, waar bekwame ambachtslieden ingewikkelde artikelen van leer, sieraden en meubels maken. 

Uw lunch wordt geserveerd in een typisch Marokkaans restaurant. Vervolgens gaat u naar het Djemaa el Fna-plein, het centrale plein van Marrakech, voor een digestieve thee of vers sinaasappelsap.
Overnachting in Marrakech.

Dag 6: Vertrek 
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Marrakech gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Om u een vakantie in alle comfort te garanderen, hebben we op elke bestemming een comfortabel hotel of riad voor u gereserveerd. U logeert telkens in een Standaard Kamer voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft voor een welverdiende nachtrust.

Uw hotels tijdens de rondreis (of vergelijkbaar):
- Marrakech : Le chant des oliviers
- Tnirt : Riad Benija 
- Agafay : Luxury Desert Camp 
- Essaouira : Riad Chakir 
- Marrakech : Palm Menara 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Wie Marokko zegt, zegt ook heerlijke gerechten, verse kruiden en fantastische geuren en smaken! Daarom profiteert u van halfpension (exclusief drankjes). Laat uw zintuigen verwennen met de typische Marokkaanse specialiteiten in uw hotels. 

Als u kiest voor de rondreis van 5 nachten bestaat de halfpensionformule uit 5 ontbijten, 2 lunches en 3 diners. Als u kiest voor de rondreis van 7 nachten bestaat de halfpensionformule uit 7 ontbijten, 4 lunches en 3 diners. 


Tajine, kefta, couscous, zoete gebakjes en muntthee... De Marokkaanse keuken is rijk, gevarieerd, aromatisch en overheerlijk! 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 18°C
Feb
min : 8°C max : 20°C
Mrt
min : 10°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 28°C
Jun
min : 17°C max : 31°C
Jul
min : 20°C max : 36°C
Aug
min : 20°C max : 36°C
Sep
min : 18°C max : 32°C
Okt
min : 15°C max : 27°C
Nov
min : 10°C max : 21°C
Dec
min : 7°C max : 18°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het reisprogramma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Excursies en transfers volgens het programma
- Gedeelde transfers in een 4X4 gedurende 3 of 4 dagen (van 2 tot 5 personen) met Engelstalige chauffeur
- Lokale gids in Marrakech en Essaouira voor de rondreis van 7 nachten
- Toegang tot Bahia Palace voor de rondreis van 7 nachten

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Let op:
- U heeft een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari in een 4X4 - Marrakech en Essaouira