Ontdek de geheimen van Noord-Marokko - Tanger - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek fascinerende en nog onontdekte plekken tijdens deze geweldige rondreis langs Noord-Marokko
  • Bezoek charmante steden zoals de befaamde 'blauwe stad' Chefchaouen
  • Geniet van uw verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels en proef van de heerlijke Marokkaanse specialiteiten en lekkernijen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Marokko !

Wanneer iemand Marokko zegt, denken we meteen aan woestijn, duinen en zand. Maar Marokko is veel meer dan dat. Het land bruist van de steden met een rijke geschiedenis en weelderige landschappen en prachtige meren en rivieren. Bewonder de ongelooflijke zonsondergang en de prachtige hemel verlicht door de sterren en de maan. Marokko straalt pure magie uit en deze rondreis door het noorden is de perfecte manier om de charme en meest ongekende hoekjes van dit betoverende land te ontdekken. U reist langs steden zoals Tanger, Fez en Meknes en langs de befaamde 'blauwe stad' Chefchaouen die zeker tot uw verbeelding zal spreken. 
Pak uw koffers en vertrek op een onvergetelijk avontuur!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis van 5 nachten waarvan 1 nacht in Tanger, 2 nachten in Chefchaouen, 1 nacht in Fez en 1 nacht in Tanger
- Rondreis van 7 nachten waarvan 1 nacht in Tanger, 2 nachten in Chefchaouen, 1 nacht in Meknes, 1 nacht in Fez en 1 nacht in Tanger

Uw reisprogramma voor 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Tanger
Bij uw aankomst in de luchthaven van Tanger wordt u per transfer naar uw hotel in Tanger gebracht waar u de rest van de dag vrij kunt besteden om te ontspannen of de stad op uw eigen ritme te verkennen.
Diner en overnachting in Tanger.

Dag 2: Tanger/ Tétouan / Chefchaouen
Na het ontbijt in het hotel bezoekt u de Petit Socco en de Grand Socco (uit het Spaans wat betekent soek). De Grand Socco ligt aan de ingang van de medina van Tanger. Nadien bezoekt u de Amerikaanse legatie, het eerste Amerikaanse historische monument dat zich buiten de Verenigde Staten bevindt. Het gebouw, in Moorse stijl, werd door de Sultan Mulay Slimane in 1821 aangeboden aan de VS. 
Na een korte stop in Tétouan  met een begeleide wandeling reist u verder naar Chefchaouen.
Diner en overnachting in Chefchaouen.

Dag 3: Chefchaouen
Na het ontbijt wordt de hele dag gewijd aan het bezoek van de prachtige blauwe parel in het Rifgebergte met zijn majesteitelijke deuren en gevels. Deze plek in de bergen in het noordoosten van Marokko, die beschouwd wordt als een heilige stad, biedt een magisch uitzicht op de Middellandse Zee.
Diner en overnachting in Chefchaouen.
Dag 4: Chefchaouen /Meknes / Fez
Na het ontbijt gaat u op weg naar Meknes en bezoekt u de beroemde Bab Mansourpoort en ook de Madrassa Bou Inania, een religieuze school die werd gesticht door de Merinidensultan Abu al-Hasan, die midden in de medina is gelegen en geldt als een hoogtepunt in de bouwkunst van de Meriniden. 
Nadien wordt u per transfer naar uw hotel in Fez gebracht.
Diner en overnachting in Fez.

Dag 5: Fez / Tanger
Na het ontbijt in het hotel reist u naar de oudste van de 4 koningssteden. U bezoekt de indrukwekkende Moskee van Al Karaouine, het Madrassa Al-Attarine en het heiligdom van Moulay Idriss.  Daarnaast staat Fez ook bekend om zijn ambachtelijke leer- en tapijt-industrie. Ook andere ambachten worden al eeuwenlang uitgevoerd in de stad, zoals het maken van mozaïek en keramiek.
Nadien keert u terug naar uw hotel in Tanger.
Diner en overnachting in Tanger.

Dag 6: Tanger /Vertrek
Na uw laatste ontbijt wordt u per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma voor 7 nachten

Dag 1 tot 3: gelijk aan uw reisprogramma van 5 nachten

Dag 4: Chefchaouen / Meknes 
Na het ontbijt gaat u op weg naar Meknes en bezoekt u de beroemde Bab Mansourpoort en ook de Madrassa Bou Inania, een religieuze school die werd gesticht door de Merinidensultan Abu al-Hasan, die midden in de medina is gelegen en geldt als een hoogtepunt in de bouwkunst van de Meriniden. 
Diner en overnachting in Meknes.
Dag 5: Meknes / Fes
Na het ontbijt in het hotel reist u naar de oudste van de 4 koningssteden. U bezoekt de indrukwekkende Moskee van Al Karaouine, het Madrassa Al-Attarine en het heiligdom van Moulay Idriss.  Daarnaast staat Fez ook bekend om zijn ambachtelijke leer- en tapijt-industrie. Ook andere ambachten worden al eeuwenlang uitgevoerd in de stad, zoals het maken van mozaïek en keramiek.
Diner en overnachting in Fez.

Dag 6: Fez / M'diq / Tanger
Na het ontbijt zet u uw reis verder naar Tanger maar maakt u een tussenstop in M'diq, ook gekend als Rincón wat zoveel betekent als 'hoek'. Dit kleine kuststadje staat bekend om zijn beeldschone landschappen en prachtige stranden. Nadien keert u terug naar uw hotel in Tanger.
Diner en overnachting in Tanger.

Dag 7: Tanger
Ontbijt in het hotel. Vandaag heeft u de hele dag vrij om op uw eigen ritme de stad te verkennen en op ontdekking te gaan in de omgeving. 
Diner en overnachting in Tanger.

Dag 8: Tanger / Vertrek
Na uw laatste ontbijt wordt u per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis in Marokko verblijft u in een Standaard Kamer in de geselecteerde 4* hotels.

Uw hotels tijdens uw reis (of gelijkwaardig):
In Tanger: Hilton Garden Inn Tanger City Center
In Chefchaouen: Dar Ba Sidi 
In Fez: L'Escale 
In Meknes: Hotel Transatlantique

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Tijdens uw rondreis profiteert u van halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.
De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 9°C max : 17°C
Feb
min : 10°C max : 18°C
Mrt
min : 11°C max : 21°C
Apr
min : 12°C max : 21°C
Mei
min : 14°C max : 23°C
Jun
min : 17°C max : 27°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 20°C max : 29°C
Sep
min : 19°C max : 27°C
Okt
min : 16°C max : 24°C
Nov
min : 12°C max : 20°C
Dec
min : 10°C max : 18°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- Deze rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- In Marokko is het niet toegestaan dat ongehuwde koppels met de Marokkaanse nationaliteit in dezelfde kamer verblijven.

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 4* hotels volgens reisprogramma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Bezoeken en entreeprijzen volgens reisprogramma
- Franstalige of Engelstalige gids
- Transport tijdens de duur van het verblijf
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.
U heeft een paspoort nodig om Marokko binnen te komen, een ID-kaart voldoet niet.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek de geheimen van Noord-Marokko