Hotel Dreams Tulum Resort & Spa 5* met of zonder Yucatan rondreis - Tulum - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Helemaal bijkomen op een prachtig wit zandstrand
  • Geniet van uw all-inclusive formule en zeg dag tegen alle zorgen
  • Profiteer van de kortingsbonnen van $200 te gebruiken in het resort
  • En ook... Begin uw vakantie met een reis van 4 dagen door het indrukwekkende Yucatan!

Trip advisor Certificaat Hospitality Excellence
Dit hotel won de Certificate of Excellence van de toonaangevende website TripAdvisor. Dit is een certificaat voor hotels en accommodaties die zich constant inzetten voor een excellente gastvrijheid. .

Welkom in... Mexico

Heeft u zin om te vertrekken naar een topbestemming in de Caribische Zee? Kom met ons mee naar Tulum, een oude mayastad in Quintana Roo, op het schiereiland Yucatán in het uiterste oosten van Mexico. Deze stad ligt op een klif van 12 meter hoog aan de Riviera Maya en is één van de populairste vakantiebestemmingen voor toeristen in Mexico.

Vlakbij Tulum liggen ook de opgravingen van Xelha. De stad is geheel ommuurd en er staan verschillende tempels die u meteen op uw to do lijstje kan zetten. Gaat u mee op ontdekking?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Welkom in het Hotel Dreams Tulum Resort & Spa, een luxueus 5-sterren resort direct aan zee en op slechts 5 minuten van de ruïnes van Tulum. Deze vakantie zal in teken staan van ontspanning, genot en plezier.
Het resort werd gebouwd in een eigentijdse hacienda-stijl en bevindt zich te midden van een groene omgeving, gevolgd door het prachtige witte zandstrand...

Hotel Dreams Tulum Resort is een luxe vakantie-oord, ideaal voor een vakantie met het hele gezin, met zijn tweetjes, of met vrienden. Dankzij de unieke "Unlimited-Luxury®" all-inclusiveformule hoeft u nergens aan te denken!

Om van uw vakantie een buitengewoon verblijf te maken, biedt het hotel kortingsbonnen van $200 per kamer en per verblijf, te gebruiken in het resort:
- Vouchers van $100 onderverdeeld in twee bonnen van $40 en een bon van $20 te gebruiken voor spabehandelingen (niet bruikbaar op schoonheidsproducten in de wellnessboetiek)
- Vouchers van $60 onderverdeeld in een bon van $40 en een bon van $20 te gebruiken voor een romantisch diner (niet bruikbaar op de aankoop van flessen wijn)
- Vouchers van $40 onderverdeeld in vier bonnen van $10 te gebruiken bij de aankoop van flessen wijn in de restaurants.

Reis met uw gezin en geniet van gratis accommodatie voor het 1e kind dat de kamer van 2 volwassenen deelt, behalve van 07/07 tot 24/08 en van 24/12 tot 31/12. De kamer voor het delen van een tweede kind met 2 volwassenen is gratis voor alle periodes.

Uw kamer

Uw nachten in Tulum brengt u door in een Deluxe Garden View Kamer (42 m²) of in een Junior Suite Deluxe Garden View (48 m²).

Deluxe Garden View Kamer
Deze ruime kamers zijn elegant en werden ingericht in koloniale stijl met een balkon of terras zodat u een prachtig uitzicht over de weelderige tuinen heeft. U zult hier heerlijk slapen!

Junior Suite Deluxe Garden View
Deze kamers zijn wat moderner ingericht dan de Deluxe Kamers, maar natuurlijk met hetzelfde comfort. Bovendien heeft u een extra zithoek voor nog meer luxe!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Uw dagen in Tulum worden gekleurd door een all-inclusive formule waarbij u kan beginnen met een heerlijk ontbijt, de dag kan voortzetten met een luchtige lunch en kan afsluiten met een verrukkelijk diner, inbegrepen in dit aanbod.

De volgende restaurants/bars van het hotel verwelkomen u:
Portofino - Mediterraans & Italiaanse keuken
Himitsu - Chinese & Thaise gerechten
Seaside Grill - Gerechten met zeevruchten
El Patio - Mexicaanse gerechten
Bordeaux - uitsluitend toegankelijk voor volwassenen - Traditionele Franse keuken
Gohan - Japanse specialiteiten
World Café - Buffet, Internationaal
Coco Café - Koffie, snacks
Grill Barefoot voor de lunch met terras.

Activiteiten

Geniet van het zwembad, de fitnesszaal of het strand. Voor de allerkleinsten beschikt het hotel over een kinderclub, Maya thème Explorer club, exclusief voor kinderen tussen 3 en 12 jaar, geopend elke dag van 09u00 tot 22u00. Een keer per week organiseert de kinderclub een campingavontuur op het strand, waarbij de kinderen elkaar beter kunnen leren kennen en een fantastische tijd beleven.

Paradijs op aarde

Uw optionele rondreis door Yucatan voor 4 dagen en 3 nachten

2 reizen in 1, zegt u dat iets?
Voor uw zonnige verblijf aan de Riviera Maya, nemen we u mee op avontuur op het Yucatán schiereiland, een regio die perfect is om de ziel, cultuur en geschiedenis van Mexico te leren kennen. De piramide van Kukulcan, de piramide van Devin, de prachtige cenoten (watergrotten), koloniale gebouwen, de heerlijke kruidige keuken, de kleurrijke ambachten... Er wachten enkele unieke wereldwonderen tijdens deze ontdekking! Yucatán is een stukje van het land met kleurrijke tradities, magie, feesten en passie...
Stop met dromen, vertrek naar Yucatán!

Uw reisbeschrijving

Vertrek voor 4 dagen/3 nachten naar het prachtige Yucatán en ontdek deze unieke, warme en verrassende regio. U bezoekt eeuwenoude monumenten, prachtige natuur en de meest bijzondere plekjes.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Cancun
Dag 2: Cancun - Chichén Itzá - Izamal - Mérida
Dag 3: Mérida - Uxmal - Chocolademuseum - Mérida
Dag 4: Coba - Tulum

Dag 1: Aankomst in Cancun
Aankomst op de internationale luchthaven van Cancun en transfer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te bekomen van de vlucht.

Overnachting in Hotel La Quinta of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen

Dag 2: Cancun - Chichén Itzá - Izamal - Mérida
Na het ontbijt in het hotel ontmoet u uw chauffeur die u naar Chichén Itzá brengt, uitgeroepen tot één van de 7 wereldwonderen. Hier vindt u voorbeelden van de unieke en typische Maya-architectuur zoals de beroemde piramide van Kukulcán. U brengt een bezoek aan de archeologische site voor u verder gaat naar de magische stad Izamal, bekend als de 'Gele Stad', met zijn prachtige bouwwerken, koloniale architectuur en bijzondere sfeer. Na de middag vertrekt u richting Mérida.

Overnachting in Hotel Español Paseo de Montejo of gelijkwaardig
Dag 3: Mérida - Uxmal - Chocolademuseum - Mérida
Ontbijt in het hotel en vertrek voor een bezoek aan de archeologische site van Uxmal. Na de middag brengt u een lekker bezoek aan het chocolademuseum voor u terugkeert naar Mérida voor een panoramische tour door deze koloniale stad.

Overnachting in Hotel Español Paseo de Montejo of gelijkwaardig

Dag 4: Coba - Tulum - Playa Del Carmen
Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan de archeologische site van Coba voor u naar Tulum vertrekt, een andere oude Mayastad en archeologische vindplaats. Deze site is extra bijzonder door het prachtige uitzicht op de Caraïbische Zee. Na dit onvergetelijke bezoek, gaat u richting het hotel Now Jade Riviera Cacun 5* voor een verblijf van 4, 7 of 11 nachten.

Opmerking: de overheidsbelasting van ongeveer €9 is niet inbegrepen voor de sites van Uxmal en Chichén Itzá (ter plaatse te betalen). De tarieven zijn indicatief en onder voorbehoud van wijziging.

Uw hotels tijdens de rondreis

Uw hotels tijdens de rondreis
Om u een rondreis in alle comfort te garanderen, hebben we speciaal voor u kwaliteitsvolle en moderne 4* hotels uitgekozen, waar u telkens logeert in een Standaard Kamer. Optioneel en met supplement kiest u voor nog meer luxe in 5* hotels zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie.


Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
- Cancun: La Quinta / Oasis Smart / Four Point (of gelijkwaardig)
- Mérida: Español Paseo de Montejo / Wyndham / Holiday In (of gelijkwaardig)

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (optioneel en met supplement):
- Cancun: Grand Krystal Cancun (of gelijkwaardig)
- Merida: Hyatt of Fiesta Americana (of gelijkwaardig)

Uw pension

Om u klaar te stomen voor een nieuwe dag vol ontdekkingen, begint elke ochtend van deze rondreis met een lekker ontbijt. Wenst u nog meer gemoedsrust na uw avonturen in Yucatán? Kies dan optioneel en met bijbetaling voor halfpension (exclusief dranken) met 3 diners in uw hotels. Proef van taco's, guacamole, margaritas en nog veel meer!

Het weer

Jan
min : 20°C max : 27°C
Feb
min : 20°C max : 28°C
Mrt
min : 20°C max : 29°C
Apr
min : 22°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 23°C max : 30°C
Jul
min : 23°C max : 30°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 23°C max : 30°C
Okt
min : 22°C max : 30°C
Nov
min : 21°C max : 28°C
Dec
min : 20°C max : 27°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 432
Check-in: 15u 
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement.

Voor aanbieding 2, met de Yucatan rondreis:

- Transfers in een bus met airconditioning
- Gids in Chichen Itza en Tulum
- 3 nachten/4 dagen in een Standaard kamer
- Alle bezoeken en excursies vermeld in het prgramma

Niet inbegrepen:
- Binnenlandse vluchten
- Reisverzekering
- Persoonlijke uitgaven en fooien
 - Gids in Uxmal
- Belasting van ongeveer €9,- ter plaatse te betalen voor Uxmal en Chichen Itza

De all-inclusive formule omvat:
- Ontbijt, lunch, diner en snacks in één van de buffetrestaurants of de 6 restaurants .
- Onbeperkt (internationale) alcoholische dranken en frisdranken in één van de 6 bars.
- Minibar, dagelijks aangevuld met flesjes water, frisdranken en bier.
- Water en wijn bij de maaltijden

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Roomservice
  • Bagageruimte
  • Kinderoppas
  • Valutawissel
  • Souvenirwinkel
  • Autoverhuurdienst
  • Excursiedienst
  • Conciërgedienst

De kamers zijn uitgerust met:

  • Tweepersoonsbed of twee tweepersoonsbedden
  • Terras of balkon (gemeubileerd)
  • Luxe meubels
  • DVD/CD-speler
  • Mini-bar, wordt elke dag bijgevuld met bier, frisdrank en water
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Ventilator aan het plafond
  • Directe telefoonlijn
  • Wi-Fi
  • Kluis
  • Koffiezetapparaat
  • Strijkfaciliteiten
  • Ligbad of douche

Activiteiten bij het hotel:

  • 1 hoofdzwembad
  • 1 activiteitenzwembad
  • Aquagym
  • Kajak
  • Zeilen
  • Windsurfen
  • Petanque
  • Tafeltennis
  • Volleybal
  • Tennis
  • Duiken
  • Danslessen
  • Internationaal animatieteam
  • Dreams Spa by Pevonia
  • Kinderclub

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief indien u een verblijf met vlucht bij ons reserveert. De afstand tussen de luchthaven van Cancun en uw hotel bedraagt 25 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Dreams Tulum Resort & Spa 5* met of zonder Yucatan rondreis