Rondreis in Myanmar met optionele verlenging naar Ngapali - Mandalay - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de niet te missen plekjes in Myanmar met een plaatselijke gids 
  • Beleef een unieke ervaring en overnacht in een paalwoning op het Inle-meer
  • Trakteer uzelf op een strandverblijf in het paradijselijke Ngapali 
  • Geniet van een magisch moment tijdens een tocht over de mythische Irrawaddy rivier

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Myanmar

Zin in een buitengewone ervaring?
Dan is een vakantie naar Myanmar iets voor u! Dompel uzelf onder in een magisch land met prachtige landschappen en een goed bewaarde cultuur. Myanmar grenst aan Bangladesh, China, India, Laos en Thailand en is één van de meest unieke landen in Azië.

Maak een rondreis en ontdek de meest formidabele bezienswaardigheden. Van Mandalay tot het Inle-meer en de sublieme landschappen van Ava en Bagan... U zult uw ogen niet geloven bij het zien van zoveel schoonheid. 
Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan... Pak uw koffers en volg ons naar Myanmar!

Reisbeschrijving

Kies de formule die het best bij u past: een rondreis van 9 nachten in een groep van 2 tot 18 personen (aanbieding 1) of een privérondreis van 9 nachten (aanbieding 2), beide vergezeld van een plaatselijke, Engelstalige chauffeur/gids.

We bieden u ook de mogelijkheid om een verlenging van 3 nachten toe te voegen aan zee in Ngapali, een plek waar u de meest paradijselijke stranden van het land vindt.

De volgende opties zijn mogelijk:
- Groepsreis van 9 nachten
- Privérondreis van 9 nachten
- 12 nachten waarvan een groepsreis van 9 nachten met verlenging van 3 nachten naar Ngapali
- 12 nachten waarvan een privérondreis van 9 nachten met verlenging van 3 nachten naar Ngapali

De verlenging naar Ngapali is aan te raden tussen december en april. 

Enkele hoogtepunten van uw reis zijn:
- Overnachting in een paalwoning op het Inle-meer
- Cruise op de Irrawaddy rivier
- Ontdekking van Pindaya
- Bezoek aan de minder bekende site van Po Win Taung
- Optionele strandverlenging naar Ngapali
- Uw maaltijden in plaatselijke restaurants om de typische smaken te leren kennen

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Yangon
Dag 2: Yangon / Heho (vlucht) / Inle-meer (overnachting in Nyaung Shwe)
Dag 3: Inle-meer / Indein (overnachting op het Inle-meer)
Dag 4: Inle-meer / Pindaya / Kalaw
Dag 5: Kalaw / Mont Popa / Bagan
Dag 6: Bagan
Dag 7: Bagan / Pakkoku / Monywa
Dag 8: Monywa / Sagaing / Mandalay
Dag 9: Mandalay / Amarapura / Ava / Mingun
Dag 10: Vertrek uit Mandalay

En als u kiest voor de strandverlenging naar Ngapali:
Dag 10: Mandalay / Thandwe (vlucht) / Ngapali
Dag 11 & 12: Ngapali
Dag 13: Ngapali / Yangon / Terugvlucht

Uw programma voor 9 nachten in groep of privé

Dag 1: Aankomst in Yangon
Aankomst op de internationale luchthaven van Yangon waar u warm onthaald wordt door uw privéchauffeur. Privétransfer naar uw hotel en welkomstdrankje (vruchtensap).

In de middag ontmoet u uw lokale Engelstalige gids in de lobby van het hotel en vertrekt u met een
 privébus op verkenning in de grootste stad van het land. Rangoon, in 1989 officieel Yangon genoemd, is de economische hoofdstad en de grootste stad van Myanmar met meer dan 4 miljoen inwoners. Deze stad ligt op de plaats waar de rivieren Yangon en Bago samenkomen, op 30 kilometer van de baai van Martaban aan de Andamanse Zee.

Bezoek aan de pagode Kyaukhtatgyi en zijn enorme boeddha van 70 meter lang waarvan de voeten beschreven zijn met 108 heilige tekens en wandeling langs het grote koninklijke meer (Kandawgyi)Vervolgens gaat het naar de indrukwekkende pagode van Shwedagon en zijn gouden stoepa van bijna 100 meter, een magische plaats bij zonsondergang. Deze pagode is een heuse stad in de stad waar heel wat gelovigen bidden en offers brengen. Met zijn gouden koepel domineert de pagode de stad. Bij zonsondergang fonkelt hij zoals duizenden lichtjes. Het is één van de meest belangrijke boeddhistische plaatsen en één van de grootste religieuze plaatsen ter wereld (5 hectare). Op de top van een kunstmatige heuvel van 55 meter hoog, zijn er twee terrassen die dienst doen als basis voor de 100-meter hoge stoepa. 
Het is aan de voet van deze terrassen dat de gelovigen hun offers zetten (bloemen, kaarsen en goudblaadjes).

Welkomstdiner in een plaatselijk restaurant.

Overnachting in het hotel.

Dag 2: Yangon / Heho / Inle-meer (31km/50min)
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Yangon waar u een vlucht van 1,5 uur neemt naar Heho. Daar neemt u de route richting Nyaung Shwe, de toegangspoort tot het Inle-meer. Transfer naar de pier van Nyaung Shwe, waar u aan boord gaat van een gemotoriseerde kano. Verkenning van een ongelooflijk kader: een meer gelegen in diepe bossen, een blauwe en paarse oase bezaaid met eilanden, tempels en kloosters.

Eerste contact met de Inthas, beroemd om hun vreemde manier (uniek in de wereld!) van vissen met een valstrik en roeien met één been. Dit is ook de gelegenheid om naar de drijvende markt te gaan en een dorp van paalwoningen te bezoeken midden in de "drijvende tuinen". Bezoek aan het klooster van Nga Phe, helemaal in hout, gebouwd op palen en met een indrukwekkende verzameling Boeddhabeelden.

Lunch in een lokaal restaurant in een paalwoning, gevolgd door een bezoek aan het klooster van Phaung Daw U dat 5 Boeddhabeelden uit de 12e eeuw, afkomstig van het Maleisische schiereiland herbergt. Daarna maakt u een wandeling in het dorp en bezoekt u enkele van de vele fabrieken. Tenslotte maakt u kennis met de lokale ambachten van het Inle-meer, waaronder het weven van lotusbloemstelen en een typische en artisanale sigarenfabriek.

Terugkeer naar Nyaung Shwe per kano. Aankomst voor zonsondergang tussen 16.30u en 17.00u, aangezien de schippers niet meer varen na zonsondergang.

Diner in een lokaal restaurant.

Overnachting in het hotel in het dorp Nyaung Shwe.
Dag 3: Inle-meer / Indein (overnachting op het Inle-meer)
Ontbijt in het hotel gevolgd door een excursie met een gemotoriseerde kano naar de meest belangrijke bezienswaardigheden van het Inle-meer. Het meer is bewoond door de Inthas (zonen van het meer) die leven in paalwoningen gegroepeerd in heuse dorpen, waarvan sommigen midden in het meer liggen, zoals de hoofdstad Ywama.

Elke vijf dagen is er een drijvende markt in Ywama (te bezichtigen afhankelijk van de dag). Via een smal kanaal gaat u langs de drijvende tuinen naar het dorp Indein waar u een wandeling van ongeveer 40 minuten maakt door het dorp en het omliggende bos, tot het prachtige complex van Alaung Sitthou en de oude, in het struikgewas verborgen stoepa's. 

Lunch in een plaatselijk restaurant in Indein, waarna u geniet van een panoramisch uitzicht over het meer vanaf het klooster van Indein.

Terugkeer voor zonsondergang.

Diner en overnachting in het hotel op het Inle-meer.

Dag 4: Inle-meer / Nyaung Shwe / Pindaya / Kalaw (65 km/1 uur en 20 min)
Ontbijt in het hotel. In de ochtend rijdt u naar Pindaya en brengt u een bezoek aan de grotten van Pindaya, waar meer dan 8000 Boeddhabeelden te vinden zijn die verspreid zijn in opeenvolgende kamers. Ze zijn gemaakt van albast, teak, marmer, baksteen en cement, verguld of wit geverfd en sommige zijn uit de rots gehouwen. Bezoek vervolgens een workshop en zie hoe Birmaanse parasols worden gemaakt van Shan-papier van moerbeiblad. Pindaya wordt bevolkt door de Tangyo etnische groep.

Lunch in een lokaal restaurant, waarna u in de middag naar Kalaw reist. Met zijn milde klimaat en dennenbossen is dit een dorp gebouwd door de Britten als ontsnapping aan het warme klimaat van de vlaktes.
Aankomst in het hotel.

Diner en overnachting in het hotel (diner vrij te nemen in Nyaugshwe voor reizen in 2019).
Dag 5: Kalaw / Mont Popa (191 km/5u) / Bagan (68 km/1,5u)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Bagan via Mont Popa, een rotsachtige berg met zicht over de vlakte van Bagan en de plek waar men de Nats, Birmese geesten, vereert. De meest belangrijke bezienswaardigheid is niet zozeer het klooster van Mont Popa zelf (slechts weinig toeristen hebben de moed hebben om de 800 treden in de zon te beklimmen!), maar wel het kleine museum gewijd aan de Nats. Uiteraard bent u meer dan welkom om u aan de beklimming te wagen; u zult beloond worden met een adembenemend uitzicht!

Lunch in een lokaal restaurant onderweg, waarna u opnieuw op weg gaat en even stopt aan een klein artisanaal atelier voor een demonstratie en proeverij van snoepjes en palmalcohol. "Geschiedenis van Toddy Palm of palmsuiker", één van de meest nuttige planten voor Myanmar en naburig India. Deze palmboom alomtegenwoordig op het Birmese platteland en herkenbaar aan zijn bladeren in waaiervorm. De bloemstelen worden geknipt om het sap te kunnen oogsten. Deze zeer gesuikerde vloeistof wordt gefermenteerd, met de bekende Toddy of palmwijn als eindresultaat.

Ditzelfde sap kristalliseert na verdamping tot een suiker die verhandeld wordt. U maakt een wandeling door de palmplantages en kunt de boeren hoog in de palmbomen aan het werk zien.

Aankomst in Bangan aan het einde van de dag en transfer naar uw hotel. Bagan is zonder twijfel de meest adembenemende plaats in Myanmar, misschien zelfs van heel Zuidoost-Azië. Aan de oevers van de Irrawaddy rivier en op een oppervlakte van 40 km², staan duizenden tempels (2219 om precies te zijn).

Diner van lokale specialiteiten met marionnettenspektakel.


Overnachting in Bagan (diner vrij te nemen in Bagan voor reizen in 2019).

Dag 6: Bagan
Ontbijt in het hotel, waarna u op verkenning gaat in Bagan. Al de stadsvestigingen zijn gebouwd van de 11e tot de 13e eeuw door opeenvolgende heersers (Anawratha, Kyanzittha, Alaungsithu, Narapatisithu,...).
Deze ongelooflijke verzameling tempels maakt van Bagan een hoogtepunt van uw reis in Myanmar en de zonsondergang op deze plaats zal een onuitwisbare indruk op u nalaten.

Bezoek aan de pittoreske markt van Nyaung Oo, waarna u het Oude Bagan bezoekt. Bezichtiging van de Shwezigon pagode en zijn prachtige gouden stoepa, de muurschilderingen van de Wetgyi Inn Gubyaukgyi tempel en de Htilominlo tempel, gekend omwille van hun delicate stukwerk.

Lunch in een lokaal restaurant. Na de middag staat een bezoek aan 
de tempel van Ananda op het programma, een prachtig voorbeeld van de Birmese architectuur en bekend pelgrimsoord voor de bevolking van Myanmar. daarna gaat het naar het dorp Mynkaba ten zuiden van de tempel.

Halte aan de tempel van Mynkaba-Gubaukkyi, met zijn muurschilderingen en indrukwekkende fresco's. Deze tempel is ook één van de oudste van Bagan en dateert uit 1113. Vervolgens bezoek aan de tempel van Manuha, een ander Birmees pelgrimsoord en het naburige Nanpaya, één van de meest zeldzame tempels waarbij de bakstenen bedekt zijn met zandsteen. Hier heeft u de mogelijkheid om enkele kleine familiale lakwerkateliers te bezoeken en de eeuwenoude technieken van deze ambacht te bewonderen.

Transfer naar de grote tempel van Thatbyinyu (de hoogste van Bagan) waar koetsen (2 personen per koets) u opwachten voor een ritje langs de tempels van Bagan. Einde van de rit voor de tempel van Pya Tha Gyi (of gelijkwaardig), waar u uitgenodigd wordt om deel te nemen aan een spektakel bij zonsondergang.

Diner in een lokaal restaurant in Bagan.


Overnachting in het hotel in Bagan.

Dag 7: Bagan / Pakkoku (cruise van 2 uur) / Monywa (158 km/4u)
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Monywa op ongeveer 3 uur rijden van Mandalay. Deze stad is gelegen aan de oostkant van de rivier Chindwin en is de tweede grootse van Hoog-Myanmar. U stapt aan boord van een traditionele boot voor een 2 uur durende cruise naar Pakkoku.

In het gezellige en vredige dorp Pakkoku in de schaduw van honderdjarige bomen, bezoekt u een atelier waar Birmese sandalen worden gemaakt en maakt u een wandeling naar de markt. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Vertrek naar Monywa met een stop in Ma U, bekend omwille van zijn vlechtwerk en wierookstokjes.


Diner en overnachting in het hotel in Monywa.


Dag 8: Monywa / Mandalay (137km/3 uur en 45 min)
Ontbijt in het hotel. Oversteek van de rivier Chindwin over de nieuwe brug om naar de andere oever te geraken. Vertrek met pick-up of 4x4 (voertuigen zonder airco, 1 uur rijden), naar de site van Po Win Taung. Bezichtiging van deze minder bekende site, een indrukwekkend complex dat bestaat uit honderden grotten die doorheen de eeuwen heen zijn ontstaan in de rotsen. Hier kunt u duizenden Boeddhabeelden en muurschilderingen bewonderen die behoren tot de meest verfijnde van heel Zuidoost-Azië.

Bezoek aan de heuvel van Shwe Ba Taung en het kloostercomplex op de rand van een rotswand. 
Terugkeer naar Monywa waar u de lunch neemt in een plaatselijk restaurant.

Vertrek naar Mandalay op ongeveer drie uur rijden van Monywa. Mandalay is de tweede grootste stad van Myanmar, het culturele hart en één van de oude hoofdsteden. Op 19 kilometer ten zuidoosten van Monywa, stopt u even voor een bezoek aan de pagode van Thanbodday, één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de regio. U kunt de tempel, die qua architectuur lijkt op de Mont Merou, bezichtigen. Hier zouden ooit 582.363 Boeddhabeelden binnen geweest zijn en 815 kleine stoepa's buiten!


Onderweg kunt u ook foto's nemen van de Sagaing-heuvel, die bedekt is met honderden witte pagodes en kleine gouden pagodes. 
Aankomst in Mandalay aan het einde van de dag.

Mandalay, met z'n 500 000 inwoners, was de laatste Birmese hoofdstad voor de komst van de Engelsen die van Rangoon (het huidige Yangon) de hoofdstad maakten. Mandalay is echter het kloppend hart van de Birmese cultuur gebleven. 
De stad heeft zijn naam te danken aan de heuvel op 236 meter ten noordoosten van het koninklijk paleis en het is ook de 'meest Birmese' van de grote steden van Myanmar doordat de stad omgeven is door de vier oude sites van Amarapura, Sagaing, Ava en Mingun.

Diner en overnachting in het hotel in Mandalay.
Dag 9: Mandalay / Amarapura / Ava / Mingun
Ontbijt in het hotel, vervolgens zet u koers richting Amarapura, de oude koninklijke hoofdstad (1782-1857) op 12 kilometer ten zuiden van Mandalay. Onderweg bezoekt u de pagode van Mahamuni, omgeven door een pittoreske bazaar en een plek waar u een Boeddhabeeld vindt bedekt met maar liefst 9 ton goud!

In de wijk van Mahamuni bezoekt u enkele ambachtsateliers die de stad mee op de kaart hebben gezet en die het koninklijk hof bevoorraadden: houtbewerkers, bladgoudslagers, Kalagas wevers en poppenspelers. Wandeling op de bekende U Bein brug, de langste teak-brug ter wereld met meer dan 900 pijlers in teak, elk gemaakt uit één stuk hout, die de 1200-meter lange brug ondersteunen over een groot meer. De pijlers en de dwarsbalken komen uit een oud paleis in Ava.

Vervolgens reist u door naar de oude site van Ava en steekt u een kleine rivier over met de ferry (die lijkt op een groot vlot met een motor) om Ava te bereiken, de oude hoofdstad van verschillende Birmese koninkrijken tussen de 13e en de 18e eeuw, ook wel gekend als Innwa. Kleine koetsen (2 personen per koets) wachten u op voor een origineel bezoek aan deze bijzondere plek. U gaat naar de vestigingen van het koninklijk paleis, de uitkijktoren (onmogelijk om naar boven te gaan omwille van de veiligheid) en het zeer mooie klooster in teak van Bagaya-Okkyaung met maar liefst 68 pijlers in teak.

Lunch in een lokaal restaurant van Ava, gevolgd door de transfer naar de steiger aan de oever van de Irrawaddy rivier waar u aan boord gaat van een lokale boot naar Mingun. U bereikt deze oude koninklijke site in de buurt van Mandalay na een klein uurtje varen.

Bezoek aan de pagode van Mingun waarvan de constructie in het begin van de 19e eeuw door koning Bodawpaya gestart werd en die de grootste van de wereld geweest zou zijn. Door de dood van de koning in 1819 en de aardbeving van 1838, werd dit grootse project stopgezet. Het is verboden om de pagode te beklimmen omdat het absoluut niet veilig is. Bovendien zou het beklimmen het monument verder doen afbrokkelen.

Een andere stop is aan de klok van Mingun (90 ton, 4 meter hoog en 5 meter diameter), de tweede grootste klok ter wereld na die van Moskou. Van hieruit ziet u ook de zeer mooie witte pagode van Hsinbyume. Het bezoek aan deze site in de namiddag is voornamelijk bijzonder mooi bij zonsondergang.

Terugkeer naar Mandalay aan het einde van de dag waar u het diner neemt in een plaatselijk restaurant.

Overnachting in het hotel in Mandalay.

Dag 10: Vertrek uit Mandalay
Ontbijt in het hotel. Op deze laatste dag in Mandalay bezoekt u de meest belangrijke pagodes en tempels van de stad. Bezoek aan het klooster van Shwenandaw, bekend omwille van zijn fijne houtsnijwerk. Vervolgens gaat u naar de pagode Kuthodaw en zijn enorme bibliotheek in steen. Vanop de Mandalay-heuvel heeft u een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad en het koninklijk paleis.

(vrije dag voor reizen in 2019).

U bent vrij om te lunchen waar u wilt, waarna het tijd is om afscheid te nemen van dit prachtige land...

Uw hotels

U reist in alle luxe want op elke bestemming hebben we een schitterend 3* of 4* hotel voor u uitgekozen, zodat u elke avond zeker bent van een welverdiende nachtrust na de avonturen van de dag. De hotels werden geselecteerd om uw kwaliteit, faciliteiten en ligging.Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Yangon: Grand United Alone Hotel 4* - Superior Kamer
- Nyaung Shwe: Cassiopeia Hotel - Deluxe Kamer
- Inle-meer:
 Paramount Hotel 3* - Superior Kamer
- Kalaw: Kalaw Princess Hotel 3* - Deluxe Kamer
- Bagan: Arthawka Hotel 3* - Deluxe Kamer
- Monywa: Win Unity Hotel 3* - Superior Bungalow
- Mandalay: Yadanarbon Hotel 3* - Superior Kamer

En als u kiest voor de verlenging naar Ngapali:
Amata Resort & Spa 4* - Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension (exclusief dranken), vanaf het diner op de dag van aankomst tot het ontbijt op de dag van vertrek (2 diners vrij te nemen in Nyaugshwe en Bagan voor reizen in 2019).

U heeft ook de mogelijkheid om te proeven van de heerlijke Birmese keuken, een ware mix van culturen. Verwen uw smaakpapillen met allerlei soorten curry's, mohinga (een zeer gezouten vissoep met noedels), haut swel kyaw en htamin kyaw!

Uw optionele strandverlenging naar Ngapali

Als u kiest voor de strandverlenging, brengt u 3 nachten door aan zee in het wondermooie Ngapali. U logeert in het Amata Resort & Spa 4* of gelijkwaardig in een Superior Kamer met dagelijks ontbijt. Profiteer van de talrijke activiteiten van uw hotel, waaronder een buitenzwembad, spa, sport, het strand aan de Golf van Bengalen... Zonder deze verlenging is uw verblijf niet compleet!

Uw programma ziet er als volgt uit:

Dag 11: Mandalay / Thandwe / Ngapali
Ontbijt en privétransfer zonder gids naar de luchthaven van Mandalay voor uw vlucht naar Thandwe, een dorp nabij Ngapali Beach. Ontvangst op de luchthaven van Thandwe door het personeel van uw hotel en transfer naar uw hotel, gelegen aan een uitgestrekt strand met kokospalmen, in het hart van de prachtige Bengaalse Baai.

Vrije dag en maaltijden.

Onze suggesties:
- Huur een fiets voor een tochtje door het platteland langs de kust. Aangezien u verschillende vissersdorpjes doorkruist, is dit de gelegenheid om in één van de vele restaurants te proeven van verse zeevruchten.
- Of geniet van de activiteiten die het hotel aanbiedt: zeekajakken, visuitstapjes, cocktail workshops,...).

Overnachting in Ngapali.

Dag 12 en 12: Vrije dagen
Dagelijks ontbijt in het hotel en vrije tijd om van de zon, de zee en het strand te genieten.

Overnachtingen in het hotel.

Dag 14: Ngapali / Thandwe / Yangon / Terugvlucht
Na een laatste ontbijt in het hotel maakt u zich klaar voor uw transfer zonder gids naar de luchthaven van Thandwe waar u een binnenlandse vlucht neemt naar Yangon. Bij aankomst haalt u uw bagage op en is het tijd voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en de hotels onderling zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Ballonvlucht boven Bagan bij zonsopgang

Extra opties
Start uw dag met een vleugje magie tijdens een vlucht in een heteluchtballon over de tempels van Bagan!

Het weer

Jan
min : 14°C max : 29°C
Feb
min : 15°C max : 32°C
Mrt
min : 20°C max : 36°C
Apr
min : 23°C max : 39°C
Mei
min : 25°C max : 37°C
Jun
min : 26°C max : 36°C
Jul
min : 26°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 35°C
Sep
min : 25°C max : 34°C
Okt
min : 24°C max : 33°C
Nov
min : 19°C max : 30°C
Dec
min : 15°C max : 28°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen
- Maximum aantal personen in de groep: 18

Inbegrepen in de prijs:
- Kamer volgens het programma in de vermelde 3* of 4* hotels of gelijkwaardig
- Volpension (exclusief dranken) vanaf het diner op de dag van aankomst tot het ontbijt op de dag van vertrek (2 vrije diners in Nyaugshwe en Bagan voor reizen in 2019)
- Transfers, bezoeken en excursies volgens het programma met chauffeur in een voertuig met airconditioning
- Engelstalige of Franstalige gids
- Een fles water per persoon per dag in het voertuig
- Privécruise Mandalay - Mingun - Mandalay
- Koetsrit in Ava
- Privéboot op het Inle-meer en bij Indein
- Fooien voor bagagevervoer (luchthaven en boten)
- Binnenlandse vlucht van Yangon naar Heho in economy klasse

Als u kiest voor de optionele verlenging:
- Deluxe Kamer
- Ontbijt 
- Transfers volgens het programma
- Binnenlandse vluchten van Mandalay naar Thandwe en van Thandwe naar Yangon in economy klasse

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien (ongeveer $2 per persoon per dag voor de chauffeur en $3 tot $4 per persoon per dag voor de gids)
- Entreeprijzen voor niet vermelde bezoeken en excursies
- Fototoestemming op bepaalde sites
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De hotels zijn indicatief en kunnen ter plekke veranderd worden door hotels van dezelfde categorie. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis in Myanmar met optionele verlenging naar Ngapali