Autotour door Namibië - Windhoek - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verken Namibië met een huurauto
 • Verblijf in authentieke lodges
 • En ook... beleef de fascinerende dierenwereld van dichtbij in nationale parken!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Namibië!

Ontdek het schitterende Namibië met zijn prachtige weidse landschappen. Een veelzijdig land dat menigeen fascineert door zijn eindeloze savannes, zijn bushland en zijn bewoners, die vooral in de rurale gebieden nog in traditionele dorpen leven. Ook de bijzonder rijke dierenwereld van Namibië zal u fascineren, deze wordt beschermd in reusachtige nationale parken en natuurreservaten.

Verken Namibië veertien dagen lang op eigen houtje met uw eigen huurauto - stap in en beleef het avontuur!

De rondreis in het kort

Dag 1 Aankomst in Windhoek.

Dag 2 en 3 Verblijf in Intu Africa Camelthorn Lodge met ontbijt en diner, optionele rondrit door de natuur.

Dag 4 en 5 Verblijf in The Elegant Desert Lodge met ontbijt en diner, rit door de Namibwoestijn en een uitstapje naar de Sossusvlei, Dodevlei en de Sesriem Canyon.

Dag 6 en 7 Verblijf in The Stiltz met ontbijt, u maakt een rit naar Swakopmund en onderneemt eventueel andere activiteiten.

Dag 8 Verblijf in de Vingerklip Lodge met ontbijt en diner, uitstapje naar Twyfelfontein, de Brandberg, de Orgelpijpen, naar het traditionele dorp Damara, het Versteende Woud en een wandeling op de Hausberg.

Dag 9, 10 en 11 Verblijf in het dorp Etosha met ontbijt en diner en een rit naar het nationale park.

Dag 12 en 13 Verblijf in The Elegant Farmstead met ontbijt en een rit door de omgeving van Okahandja.

Dag 14 Terugreis naar Windhoek

Inbegrepen zijn 13x ontbijt en 8x diner, de maaltijden worden geserveerd volgens het reisprogramma.

Indien de onderkomens niet beschikbaar zijn, zullen deze vervangen worden door een vergelijkbaar onderkomen.

De rondreis in detail

Dag 1 - 50 km Windhoek
Uw reis begint in het pittoreske Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Bij aankomst op het vliegveld haalt u uw auto op bij het verhuurbedrijf en maakt u een korte rit naar Windhoek. Nadat u bent ingecheckt in het guesthouse, kunt u de rest van de dag de stad verkennen. Bekijk bijvoorbeeld het centrum met zijn gebouwen in koloniale stijl, de cafés en de handarbeidersmarkt.

Overnachting in het Elegant Guesthouse of een vergelijkbaar onderkomen.

Dag 2 en 3 - 250 km Kalahariwoestijn
's Ochtends rijdt u de grootste woestijn ter wereld in, de Kalahariwoestijn. De San (ook wel bekend ams bosjesmannen) omschrijven deze als de ziel van de wereld, een terechte emotionele beschrijving van deze omgeving van rode zandduinen en eindeloze zandvlakten begroeid met acacia's en struiken. Hier is het goed mogelijk spiesbokken en springbokken in hun natuurlijke omgeving te bekijken. Andere flora en fauna kunt u tijdens een rit in de late namiddag ontdekken.

Overnachting in de Intu Africa Camelthorn Lodge of een vergelijkbaar onderkomen, ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Dag 4 - 360 km Namibwoestijn
Vandaag rijdt u door eindeloze vlaktes en lang uitgestrekte bergketens door de Namibwoestijn, de oudste woestijn ter wereld. Uw lodge is vlakbij twee van de beroemdste bezienswaardigheden van Namibië: Sossusvlei met enkele van de hoogste zandduinen ter wereld en de Sesriem Canyon. Het is mogelijk beide de volgende dag te bezoeken .

Overnachting in The Elegant Desert Lodge of een vergelijkbaar onderkomen, ontbijt en diner zijn inbegrepen.
Dag 5 - 300 km Sossusvlei
Nog voordat de zon opkomt, rijdt u naar de poort van het Namib Naukluft Park, want dit is de beste tijd om de omgeving te verkennen! U kunt naar de Dodevlei wandelen en bij de Sossusvlei een duin oplopen. Daarna rijdt u terug naar de ingang van het park. Van hier uit kunt u nog een uitstapje naar de Sesriem Canyon maken, waar de rivier de Tsauchab in miljoenen jaren een grote kloof in de lagen zand, kiezel en conglomeraat gevormd heeft. Dan keert u terug naar de lodge, waar u een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen of lekker kunt afkoelen met een drankje.

Overnachting in The Elegant Desert Lodge of vergelijkbaar onderkomen, met ontbijt, diner en een safari bij zonsondergang.

Dag 6 en 7 - 270 km Swakopmund
Vandaag rijdt u naar Swakopmund, een stadje aan de kust dat eens een Duitse kolonie was. Het ligt aan de rand van de oudste woestijn ter wereld en aan de Atlantische Oceaan. U bezoekt de Welwitschiavlakte en het maanlandschap (hier heeft u een vergunning voor nodig). In Swakopmund kunt u een vlucht of een bootstocht met dolfijnen maken, quadbike rijden of zelfs een parachutesprong maken.

Overnachting in The Stiltz of vergelijkbaar onderkomen, met ontbijt.

Dag 8 - 340 km Damaraland
Op weg naar Damaraland komt u langs grote velden vol korstmos en langs de grootste berg van Namibië, de Brandberg. Hier kunt u Twyfelfontein met meer dan 2500 rotsgraveringen van de Werelderfgoedlijst bezoeken. Met een bezoek aan het traditionele dorp Damara ervaart u hoe de inwoners hier al duizenden jaren overleven. In de lodge wordt in de middag een korte wandeling naar de Hausberg aangeboden.

Overnachting in Etosha Village of vergelijkbaar onderkomen, met ontbijt en diner.
Dag 10 - Nationaal park Etosha
Na het ontbijt rijdt u naar het beroemde nationale park Etosha, waar u twee dagen de wilde dieren van dichtbij kunt bekijken. Uw lodge met spetterend uitzicht ligt op de Mopanevlaktes en is slechts enkele kilometers van de parkingang verwijderd. Kort voor zonsondergang rijdt u terug naar de lodge. U kunt ook een sluipjacht in een open terreinwagen door het Etoshapark boeken.

Overnachting in Etosha Village of vergelijkbaar onderkomen, met ontbijt en diner.

Tag 11 - Nationaal park Etosha
Vandaag kunt u weer de hele dag de wilde dieren in het park bekijken. Het nationale park is een van de belangrijkste natuurreservaten van Afrika. In het hart van het park vindt u de Etoshapan, een verzakking van ongeveer 5000m² met een zoutbevattende bodem. Kort voor zonsondergang keert u terug naar de lodge.

Overnachting in Etosha Village of vergelijkbaar onderkomen, met ontbijt en diner.

Dag 12 en 13 - 390 km Otjihaverabergen
's Ochtends rijdt u terug in zuidelijke richting naar de omgeving van Windhoek, waar uw verblijft op een chique boerderij naast een opgedroogde rivierbedding in het majestueuze Otjihaveragebergte. De rest van de dag kunt u vrij besteden. Ontspan bijvoorbeeld bij het zwembad of geniet van het uitzicht op het uitzichtsplatform. Er worden ook verschillende uitstapjes aangeboden.

Overnachting in The Elegant Farmstead of vergelijkbaar onderkomen, met ontbijt.

Dag 14 - 100 km Terugreis
Na een hartig ontbijt rijdt u terug naar Windhoek of verder naar het internationale vliegveld, waar de reis ten einde komt.

Uw hotels

Voor maximaal comfort tijdens uw reis door Namibië hebben we de beste onderkomens in Standaard Kamers in authentieke lodges voor u geselecteerd.

U zult overnachten in onderstaande lodges (veranderingen mogelijk naar beschikbaarheid).


- Intu Africa Camelthorn Lodge
- The Elegant Desert Lodge
- The Stiltz
- Vingerklip Lodge
- Etosha Village
- The Elegant Farmstead

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Vanwege de kamergrootte is het niet mogelijk een derde bed bij te laten plaatsen. Tegen een toeslag kunt u een eenpersoonskamer boeken.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw lodges beschikken over:

 • Wifi
 • Dagelijkse reinigingsservice
 • Lunchpakketten
 • Wassalon (toeslag)
 • Terras
 • Parkeerplaats
 • Tuin
 • Zwembad

De kamers zijn uitgerust met:

 • Wifi
 • Airconditioning
 • Kluisje

Dit kan per onderkomen variëren.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U haalt uw auto op op de luchthaven van Namibië.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Autotour door Namibië