Autoreis door Nieuw-Zeeland van Auckland naar Christchurch - Auckland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vlieg mee naar Nieuw-Zeeland en verken zowel het Noorder- als het Zuidereiland tijdens één enkele onvergetelijke reis
  • Beleef een zorgeloze vakantie dankzij de inbegrepen huurauto en comfortabele hotels
  • Maak kennis met de hartelijke en gastvrije lokale bevolking
  • Laat u verleiden tot enkele optionele rondleidingen en activiteiten

Welkom in ... Nieuw-Zeeland!

Op zoek naar de reis van uw leven? 
Reis met ons mee naar
 Nieuw-Zeeland voor een onvergetelijk verblijf! Het land van de Kiwi's verwelkomt u met open armen … Dit ware paradijs in de Zuidelijke Stille Oceaan met zijn spectaculaire landschappen zal u ongetwijfeld bekoren!

In dit land vol avontuur heeft u de keuze tussen talrijke buitensporten en unieke ervaringen die u zich nog lang zult blijven herinneren. Ontdek een intrigerende cultuur en ontmoet de vriendelijke lokale bevolking die u graag zal laten kennismaken met hun betoverend mooi land. Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Tijdens deze autoreis in 18 nachten heeft u de mogelijkheid om het land van noord naar zuid te verkennen en al zijn geheimen te ontdekken.

Dankzij uw inbegrepen 
huurauto reist u door majestueuze landschappen en heeft u de tijd om te stoppen waar en wanneer u maar wilt. Speciaal voor u hebben we een schitterend reisprogramma samengesteld!

Uw reisroute
Dag 1 & 2: Auckland
Dag 3: Whitianga - Coromandel
Dag 4 & 5: Hobbiton Matamata & Rotorua
Dag 6: Taupo & Tongariro
Dag 7: Wellington
Dag 8 & 9: Picton & Abel Tasman
Dag 10: Greymouth
Dag 11: Fox Glacier
Dag 12 & 13: Queenstown
Dag 14: Te Anau
Dag 15 & 16: Dunedin
Dag 17 & 18: Christchurch
Dag 19: Auckland
Dag 20: Vertrek

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1 & 2: Auckland
Bij aankomst in Auckland haalt u uw huurauto op bij de balie van Hertz in de aankomsthal. Deze huurauto categorie G (CFAR - een compacte SUV of gelijkwaardig) brengt u later terug bij de luchthaven van Christchurch.

Welkom in The City of Sails, oftewel het sprankelende en kosmopolitische Auckland, de grootste metropool van het land! De stad bevat zowel Polynesische, Aziatische en Europese culturen waardoor het leven er divers, aantrekkelijk en vooral erg vrolijk is. Met haar milde klimaat, de zee en vele stranden is deze stad een echte buitenstad. Inwoners genieten hier volop van het buitenleven. Men telt er een honderdtal bijna verlaten stranden op minder dan een uur van het centrum en 1 inwoner op 4 bezit een boot. Bovendien is Auckland ook een vulkanische stad. 

De stad telt 60 gedoofde vulkanen waarvan een aantal tot park omgevormd werden. Mount Eden met een top van 196 m is de hoogste van de stad en biedt een spectaculair uitzicht over de omstreken. In het westen van Auckland, eens voorbij de Waitakere Ranges waar u geniet van het prachtige landschap, kunt u ontspannen op de zwarte zandstranden van Piha en Karekare. Neem de tijd om deze intrigerende stad te leren kennen. En vooral, take it easy, zoals de Nieuw-Zeelanders zelf! 

Onze suggesties: 
- Maak een wandeling over de vulkanen van Mount Eden of een Tree Hill
- Dineer in een van de vele restaurants van Viaduct of Ponsonby
- Klim naar de top van de Sky Tower en observeer de stad en haar omgeving
- Bezoek de Victoria Market in het weekend om een souvenir van uw reis naar Nieuw-Zeeland terug te brengen

Dag 3: Whitianga - Coromandel
Geniet van een ochtendrit naar het schiereiland Coromandel richting Whitianga (ongeveer. 190 km / 1.30 uur). Coromandel is een wereld ver weg van de drukte van de stad en heeft een ruig berglandschap bedekt met natuurlijk regenwoud dat over de hele lengte van het schiereiland loopt. De westkant heeft een ruige kustlijn, met inheemse Pohutakawa bomen die tot aan de kustlijn groeien. Aan de oostelijke kant zijn er verschillende grote baaien, met prachtige, witte zandstranden. Geen wonder dat dit schiereiland een favoriete vakantiebestemming is voor Kiwi's!
Dag 4 & 5: Hobbiton Matamata & Rotorua
Vandaag rijdt u van Coromandel naar Rotorua. Onderweg, in Matamata, kunt u eventueel het Hobbit Village van The Lord of the Rings films bezoeken.

Een reis in Nieuw-Zeeland zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan deze regio. Vulkanen en geothermische bronnen bepalen hier het landschap. De stad ligt op het grensvlak van twee tektonische platen gaande van White Island tot Mount Ruapehu in het Tongariro National Park en werd gebouwd op de Ring of Fire, een gebied met veel vulkanische activiteit. De geur van zwavel is er alomtegenwoordig en de uitbarsting van de geisers maken van de stad een absoluut unieke plaats. 

Rotorua is ook de voorouderlijke grond van de Te Awara, een bevolking die er al 600 jaar woont en waarvan de aanwezigheid veel culturele bezienswaardigheden brengt. Houdt u van avontuur? Dan kunt u in Rotorua een parachutesprong doen, zorbing uitproberen (in een plastieken bal een helling afdalen), of een MTB-parcours volgen. Het is ook een gebied waar u forel kunt vissen in de verschillende meren en omliggende rivieren.

Onze suggesties:
- Ontdek de Maori cultuur met dansen, liederen en typische maaltijden
- Bezoek het Maori museum en de Bath House Art Gallery
- Bezoek het geothermale park Wai-O-Tapu

Dag 6: Taupo & Tongariro
Het oudste nationale park van het land ligt in het centrum van het Noordereiland en is rond de Tongariro-vulkaan gesitueerd. Het park is rijk aan culturele en heilige plaatsen voor de Maori's en werd reeds in 1993 erkend als Unesco-werelderfgoed. Het park beslaat 7.600 vierkante kilometer en daarin bevinden zich drie actieve vulkanen: de Tongariro (1.968 m), Ngaurhuoe (2.290 m) en Ruapehu (2.797 m). De Ruapehu domineert het natuurreservaat en is de meest actieve vulkaan. Ze barst ongeveer elke 50 jaar uit. U kunt hier adembenemend mooie landschappen bewonderen.

Onze suggesties:
- Wandelen op de Tongariro-vulkaan, bekend om haar smaragdgroene meren
- Wandelen door de Whakapapanui-kloof naar de Taranaki-watervallen

Dag 7: Wellington
Vertrek vanuit Tongariro richting Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Wellington City ligt in het centrum van Nieuw-Zeeland. Deze strategische ligging heeft ertoe geleid dat de stad in 1865 Auckland heeft vervangen als hoofdstad. Een paar jaar geleden werden de cinematografische faciliteiten van de stad verdubbeld. Een bezoek aan het museum Te Papa is zeker de moeite waard. Verder kunt u ook naar Zealandia gaan, een natuurreservaat met veel lokale diersoorten.

Onze suggesties:
- Te Papa Museum, het grootste museum in Nieuw-Zeeland
- Het Zealandia Nature Reserve, waar u veel endemische soorten zult vinden


Dag 8 & 9: Picton & Abel Tasman
Vertrek met de ferry vanuit Wellington om 9.00 uur en aankomst in Picton, vervolgens gaat het richting Abel Tasman Park (180km). Verblijf twee nachten in Motueka in het Avalon Motor Motel in een Standaard Kamer met ontbijt 

De oversteek van de Cook Strait (92 km / 3 uur) met de ferry is niet alleen een middel om van het Noordereiland naar het Zuidereiland te gaan, het is reizen zoals nooit tevoren! 

Op het uiteinde van het Zuidereiland bevindt zich het kleinste natuurreservaat van Nieuw-Zeeland: het National Abel Tasman Park. Het park is 225 km² groot en vele gebieden zijn enkel via de zee toegankelijk. De pracht van de stranden en het kristalblauwe water is er echt indrukwekkend.

Onze suggesties:
- Een kajaktocht om de prachtige landschappen te bewonderen en zeeleeuwen van dichtbij te bekijken
- Ontspan op een van de vele witte zandstranden en verwonder u over de weelderige turquoise kleur van het water
- Bekijk de zeevogels in Farewell Spit


Dag 10: Greymouth
's Ochtends na uw ontbijt verlaat u Abel Tasman om de westkust te ontdekken. Dit gebied is het meest vochtige van Nieuw-Zeeland waardoor de nog wilde landschappen een bijzondere uitstraling hebben. De stad Hokitika is de hoofdstad van nefriet ook wel groensteen of punamu in het Maori, een gesteente dat enkel op het Zuidereiland te vinden is. Vroeger werd nefriet gebruikt om werktuigen en wapens te maken, nu wordt het enkel nog gebruikt voor de vervaardiging van juwelen en siervoorwerpen. Volgens de Maori is het een sacrale steen die macht bezit. 

In Punakaiki treft u de Pancake Rocks aan, rosten met het uiterlijk van een stapel pannenkoeken. Het zijn kalksteenformaties die geërodeerd zijn door wind en water. De rotsen zijn vooral mooi bij hoog tij, omringt door de zee.

Onze suggesties:
- Bezoek een jade atelier
- Wandel langs Pancake Rocks in Punakaki
- Bezoek een oude goudmijn
Dag 11: Fox Glacier
Vertrek vanuit Punakaiki richting Fox Glacier. Gletsjers worden gevormd wanneer er meer sneeuw valt dan dat er sneeuw smelt. De grootste gletsjers van Nieuw-Zeeland zijn Fox met een lengte van 13 km en Franz Josef met een lengte van 11 km. Het zijn de enige gletsjers ter wereld met een ijslandschap en een subtropische vegetatie aan de zee. De gletsjer Fox begint onderaan de Mount Tasman op ongeveer 2500m en eindigt op amper 300m hoogte. Hoewel hij zich vele jaren heeft teruggetrokken, wordt hij vandaag steeds langer, gaande van een paar centimeters tot meters per dag. 

Onze suggesties:
- Een wandeling van een halve dag of een volledige dag op de Fox-gletsjer
- Helikoptervlucht over de gletsjers
- Wandeling naar Lake Matheson waar u de weerspiegeling van de toppen Mount Cook, Montt Tasman en La Pérouse kunt bewonderen.


Dag 12 & 13: Queenstown
Vertrek vanuit Fox Glacier richting Queenstown. In de regio van Central Otago zijn de landschappen in permanente evolutie waardoor prachtige kleurpaletten worden gevormd. Queenstown is een van de grootste toeristische centra van het land geworden omwille van de vele openluchtactiviteiten en de avontuurlijke sfeer die er heerst. De hoofdstad van de Zuidelijke Alpen is een prachtige stad omringd door grootse bergen aan het prachtige Wakatipumeer. Een wandeling in Glenorchy, waar Lords of the Rings werd opgenomen, is een echte aanrader.

Onze suggesties:
- Maak een boottocht op de rivier de Shotover
- Maak de hoogste bungeejump in Nieuw-Zeeland
- Ski in de winter op de vele pistes van de Remarkables
- Picknick aan de rand van Lake Wakaitpu
- Maak een wandeling in Glenorchy en bewonder enkele landschappen van Lord of the Rings
- Neem de weg tussen Queenstown en Arrowtown (50 km) voorbij Coronet Peak en terug langs Lake Hayes
- Loop rond in Arrowtown op ongeveer 20 km van Queenstown, een schilderachtig stadje in de Gold Rush


Dag 14: Te Anau
Vandaag rijdt u langs The Catlins Forest Park naar Te Anau aan de westkust.

Fjordland Park is een van de meest spectaculaire en grootste parken in Nieuw-Zeeland. Deze geclassificeerde site is gekend om haar prachtige beukenbossen, haar bergstromen en watervallen. Te Anau is de grootste stad van de regio vlak bij het grootste meer op het Zuidereiland, Lake Te Anau. Om Manapouri, het startpunt voor fjordcruises, te bereiken, moet u een weg door weelderige bossen, vlaktes en prachtige meren nemen. Milford Sound is een magische site waarvan het hoogste punt de Mitre Peak (1692 m) is. Doubtful Sounds is nog ongerepter, meer afgelegen en minder toeristisch.

Onze suggesties:
- Een cruise door Milford Sound of Doubtful Sound
- Een tochtje met een klein vliegtuig boven Doubtful Sound
- Een ritje per stoomtrein in de Kingston Flyer
Dag 15 & 16: Dunedin
U verlaat Queenstown en gaat naar Dunedin.

De regio Otago biedt een grote diversiteit aan landschappen die de historische architectuur van de steden combineren, een sterk natuurlijk erfgoed met opmerkelijke schoonheid en een rijke fauna met inheemse soorten. De historische Victoriaanse gebouwen van Dunedin behoren tot de best bewaard gebleven op het zuidelijk halfrond en geven een zekere charme aan de stad. Als u weg loopt van de stad richting Oamaru, kunt u elke avond de Little Blue Penguins (de kleinste pinguïns ter wereld) uit het water zien komen. Het schiereiland Otago is ook de thuishaven van geelogige pinguïns (een van de zeldzaamste pinguïns ter wereld), dit schiereiland is een geweldig voorbeeld van ecotoerisme en is nog steeds goed bewaard gebleven.

U kunt ook naar Moeraki lopen, een klein vissersdorpje om de Moeraki-rotsblokken te observeren, een vreemd natuurverschijnsel. Het zijn enorme bolvormige rotsen tot 1m breed verspreid op het strand van Koekohe. Volgens de lokale Maori-legende zijn deze rotsen de overblijfselen van de palingmanden die worden gedragen door het wrak van Arai-te-uru (boot die de voorouders van de Ngai Tahu-bevolking naar het Zuidereiland heeft gebracht). De boot, een gigantische pirogue, was meer dan 1000 jaar geleden op weg naar Nieuw-Zeeland vergaan. In Maori worden "Moeraki Boulders" "te ka-hinaki" genoemd, wat "opbergmanden" betekent.

Onze suggesties:
- Wandel door Portobello, een charmant klein dorpje op het schiereiland Otago
- Neem de historische trein over de Taeiri-kloof met viaducten en tunnels die dateren uit 1879
- Observeer pinguïns
- Wandel over de Central Otago Trail (150 km) te voet of neem de fiets om prachtige landschappen te doorkruisen

Dag 17 & 18: Christchurch
U beëindigt uw roadtrip in Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland (350 km/4.30 uur). Overnachting in Christchurch in Ramada Suites by Wundham Christchurch City (of vergelijkbaar) in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Christchurch was de tweede grootste agglomeratie van Nieuw-Zeeland voor de verschrikkelijke aardbevingen in februari en juni 2011 die de stad gedeeltelijk verwoest hebben. De stad heeft zich geleidelijk heropgebouwd met veel street arts in het centrum. Christchurch is vooral bekend om haar mooie tuinen, musea en restaurants en is het vertrekpunt voor excursies in Antarctica. 

Onze suggesties:
- Bezoek de stad en haar tuinen en het kunstcentrum
- Wandel naar het schiereiland Akaroa om de wilde flora en fauna te bewonderen
- Maak een rondleiding door het Antarctica-centrum met informatie over Antarctica en veel activiteiten, zoals de simulatie van een storm op Antarctica, u kunt ook "blauwe pinguïns" observeren

Dag 19: Auckland
U brengt uw huurauto binnen bij de luchthaven van Christchurch en u checkt in voor uw vlucht naar Auckland. Eenmaal u in Auckland aankomt zal uw Engelstalige privéchauffeur u naar het hotel brengen.

Dag 20: Vertrek
Uw privéchauffeur brengt u naar de luchthaven van Auckland voor uw vlucht naar huis.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in Standaard Kamers in mooie hotels, speciaal voor u uitgekozen omwille van hun ligging en comfort. Zo rust u optimaal uit na een intense dag vol ontdekkingen!

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Auckland: Auckland City Hotel
- Whitianga:
At Parklands Place
- Rotorua:
Copthorne Hotel Rotorua
- National Park:
Chateau Tongariro Hotel
- Wellington:
 Travellodge Hotel Wellington
- Abel Tasman:
Kimi Ora Resort 
- Greymouth:
Oak Lodge B&B
- Fox Glacier:
Fox Glacier Lodge B&B
- Queenstown:
Copthorne Hotel and Resort Queenstown Lakefront
- Te Anau:
 Te Anau lodge
- Dunedin:
The Brothers Boutique Hotel
- Christchurch:
Rendez Vous Christchurch Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt

Maak van de gelegenheid gebruik om regionale specialiteiten en lokale verse producten te proeven (lam, vis, schaaldieren, kiwi's, honing ...). De Nieuw-Zeelandse keuken heeft veel invloeden, waaronder Aziatisch. Zowel liefhebbers van zoet en hartig kunnen hier kun hartje ophalen!

Extra opties

Diner en traditionele Maori-show

Extra opties
Begint om 18.00 uur Te Puia Rotorua - duur 3 uur (van 1 april tot 30 september). Een avond die u niet snel zult vergeten: een mix van cultuur, dansen, muziek, mythes & legendes, natuurlijke wonderen en de Maori-keuken! Uw avond begint met een snelle blik op de plaats waar uw maaltijd wordt bereid, in de grond... waar het eten wordt gestoofd. De bereiding van uw traditionele diner (hangi) begint 's middags om zeker te zijn van van een perfect maaltijd. De stenen waarop wordt gekookt, hebben ongeveer 2 uur nodig om te voorverwarmen. De manden waar het voedsel in wordt geplaatst, zijn verpakt in manuka-bladeren om ze een unieke rooksmaak te geven, waarna ze in de grond worden ingegraven om ongeveer 3 uur te worden gestoofd!

De avond wordt voortgezet met een Powhiri, een authentieke welkomstceremonie. Powhiri is een Maori-ritueel wanneer twee groepen elkaar voor het eerst ontmoeten. iedereen verzameld zichbij de ingang van Marae Rotowhio en u zal worden uitgenodigd voor deze traditie die begint met het geluid van een pūtatara (schelp). Gelieve stil te blijven tijdens deze ceremonie uit respect. U wordt dan uitgenodigd om de Tupuna Whare (voorouderlijke ontmoetingsplaats) binnen te gaan, waar u vele Maori-legendes kunt ontdekken. Laat u meeslepen in de mythische haka of zoete melodieën van de Maori-liedjes.

U wordt dan naar de plek geleid waar u van uw maaltijd zult genieten (buffet, drankje niet inbegrepen). Vervolgens wordt u 's nachts voor een paar magische momenten in het dal van Te Puia gebracht, waar u uw reis in het Maori-land eindigt met enkele legendes rond Pohutu Geyser.

Openingsuren van het centrum van Te Puia: april tot eind september, van 8 tot 17 uur (laatste entree om 16 uur)
Excursie naar het Maori-cultureel centrum van Te Puia lis 5 minuten van het centrum van Rotorua
Te Pō - inheemse avond van 18:00 tot 21:00 uur (dagelijks)- reserveringen worden sterk aanbevolen

Betreed het universum van Lord of the Rings

Extra opties
In het midden van landbouwgrond op het Noordereiland, bezoekt u het Hobbit (Hobbiton) Village van The Lord of the Rings en The Hobbit-films.

Deze fascinerende rondleiding van 2 uur voert u terug naar de wereld van Peter Jackson. Tijdens het bezoek ziet u het Hobbits House, de Green Dragon Inn, de molen en andere infrastructuur en tuinen die volledig zijn gebouwd voor de films.

Vertrek elke dag.
Openingstijden: vanaf 8.00 uur

Bezoek aan het geothermische park

Extra opties
Begint om 9.00 uur vanuit Wai-O-Tapu (van 1 april tot 30 september). Wai-o-Tapu wordt al duizenden jaren gekraakt door vulkanische activiteiten en wordt beschouwd als de meest kleurrijke en gevarieerde geothermische locatie in het land. U zult in staat zijn om de diversiteit van de landschappen te ontdekken door kleine paden van 30 tot 75 minuten te bewandelen.

The Lady Knox Geyser barst uit om 10:15 uur tot 10 tot 20 meter hoog. Een gids naar de site Wai-o-Tapu (Engels) zal elke dag vanaf 10:15 uur de geschiedenis en de mechanica van de geiser uitleggen door een kleine informele presentatie in het amfitheater vlak bij de geiser. De geiser bevindt zich op een andere locatie, ongeveer 3 minuten rijden van het informatiecentrum in Wai-o-Tap. De routebeschrijving om daar te komen zal bij de ingang worden gegeven. Het uitbarsten van modderpoelen is een atypisch en onvermijdelijk punt van de site. Dit is de site van een voormalige grote moddervulkaan verwoest door erosie in de jaren 1920.

Praktische informatie :
- Houd er rekening mee dat de Lady Knox Geyser dagelijks om 10:15 uur uitbarst
- U krijgt een kaart mee met uw toegangsticket (kaart om u te lokaliseren en informatie over de verschillende kenmerken van het par).
- Het wordt aanbevolen om schoenen te dragen die geschikt zijn om op een vulkanisch terrein te lopen (sneakers, platte schoenen, sandalen en slippers zijn niet geschikt).
Openingsuren: elke dag van 08:30 uur tot 17:00 uur (laatste toegang om 15:45 uur

Stranden, baaien en zeehonden

Extra opties
In het hart van de natuur van Nieuw-Zeeland!
Geniet van de stranden van wit, gouden zand en turquoise wateren van het park door te gaan wandelen, kajakken en het verkennen van de flora en fauna in een paradijselijke plaats.

9:00 uur: Ontmoet uw gids bij Kaiteriteri 09:20 uur: Vista Cruise verlaat Kaiteriteri voor een mooie cruise langs de eilanden en de gouden inhammen van de Astrolabe Road naar Anchorage Beach. 10:05 uur: Op de gouden zand van onze zandstrand, aan de voorkant van uw Torrent Bay Lodge, zal uw vriendelijke en ervaren gids u in een stabiele dubbele kajak plaatsen met volledige instructies en een veiligheidsbriefing. U kunt dan peddelen tussen de voorgebergten, baaien en eilanden van de granietkust.

Uw gids zorgt ervoor dat u het meeste uit uw dag haalt op basis van getijden, weersomstandigheden, interesses en vaardigheden. Pas op voor blauwe pinguïns en andere zeevogels die langs de kust verblijven. Geniet van de capriolen in de zeehondenkolonie op Pinnacle Island (als het weer het toelaat). Stop in een gouden baai en neem gerust een lunchpauze. Op uw terugreis, bij een gunstige wind, zal uw gids met een zeil door de bries navigeren.
15:30 uur: neem deel aan de Vista-cruise (er is ook een pick-up om 17:15 uur) om vervolgens om 18:00 uur terug te keren naar Kaiteriteri.
16:15 uur: Terugkeer naar Kaiteriteri

Vertrek elke dag om 09:00 uur van Kaiteriteri.

De terugkeer naar Kaiteriteri zal rond 16:15 uur zijn.

Om mee te nemen:
- Badpak en strandlaken

- Zonnebril en zonnebrandcrème
- Een kleine rugzak met water en een snack

- Een camera (een beschermende tas wordt meegeleverd om je spullen te beschermen)
- Reserve-kleding (warme trui)
- Lichte schoenen en wandelschoenen (geen slippers
- L
unchpakket

Helikoptervlucht over de gletsjers bij Fox Glacier

Extra opties
Combineer de opwinding van het wandelen op een gletsjer met de sensatie van een helikoptervlucht!

De gletsjer overvliegen zal u toelaten om een deel van de ontoegankelijke gletsjer te bereiken en te verkennen en u zult spectaculaire grotten en ijsbogen zien. U begint uw vlucht vanaf de toppen van de lagere gletsjer, hier is het ijs constant in beweging. Daarna maakt u een rondrit over het bovenste gedeelte van het ijs en Victoria Falls voordat u landt. De landingsplaats op Fox Glacier is uitzonderlijk mooi!

Uw gids zal u dan voorzien van stijgijzers, speciaal ontworpen voor deze ijscondities en u zult hem volgen op de gletsjer, waar de ongelooflijke ijsgrotten zichtbaar zijn. Elk vertrek is een echte verkenningstocht!

Houd er rekening mee dat dit een natuurlijke en steeds veranderende omgeving is. IJskarakteristieken veranderen voortdurend en er kan geen garantie worden gegeven over de waargenomen landschappen.
Vlucht vanaf minimum 4 personen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud. 

Duur van de totale excursie: 4 uur 
Als het weer het toelaat, is de tijd op het ijs ongeveer 2.30 uur.

Cruise door de fjorden van Doubtful Sound

Extra opties
Vertrek vanuit uw hotel in Te Anau om 8.45 uur naar Manapouri. De schoonheid van Doubtful Sound is adembenemend. U zult zich alleen voelen in de wereld in de uitgestrektheid van zijn landschappen.

In Doubtful Sound is de stilte goud, een stilte die alleen wordt verbroken door het zingen van vogels of het geritsel van een verre waterval. Uw dag begint in Manapouri (20 km van Te Anau) met een cruise op het schilderachtige Manapouri-meer gevolgd door een busrit op de Wilmot Pass, door het dichte regenwoud van Fiordland. Vervolgens gaat u bij Doubtful Sound aan boord van onze catamaran gebouwd door Patea Explorer voor een drie uur durende cruise door deze ongerepte fjord. Tijdens de cruise zullen onze ervaren gidsen hun passie voor de regio delen en u informeren over de gevarieerde flora en fauna die u zult tegenkomen, zoals dolfijnen, zeeleeuwen en de zeldzame Fiordland-pinguïn. U maakt dan de tegenovergestelde weg om terug te keren naar Manapouri.

Duur van de cruise: tussen 7 en 8 uur

Om mee te nemen:
- Comfortabele schoenen (laarzen of sneakers)
- Een regenjas
- Een warm jasje
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème en insectenspray
- Een camera
- Contant geld om drankjes of snacks te kopen in de bootbar (lunch niet inbegrepen)

Otago Peninsula Wildlife en Penguin Place in Dunedin

Extra opties
Combineer cruisen door het Otago-schiereiland met een rondleiding door "Penguin Place" waar u de geeloogpinguïns vindt.

Profiteer van deze cruise op het schiereiland Otago om deze unieke natuur in de regio te observeren met zijn koninklijke albatrossen. Na het vertrek aan de Otago Harbour, vaart u langs het historische dorp Careys Bay, prachtige baaien met schitterende kleuren, heuvels, landbouwgrond en bossen.

Uw schipper zal u vertellen over de Maori legendes, de schilderachtige Otago Peninsula, de eerste kolonisten arriveerden en u informeren over de vulkanische geologie van het gebied.

Vervolgens gaat u meer de bus naar het natuurreservaat Penguin Place, waar u kennis kunt maken met de prachtige geeloogpinguïns die enkel leven aan de zuidoostkust van Nieuw-Zeeland en een bedreigde diersoort zijn. U kunt natuurfotograaf spelen en het unieke gedrag van pinguïns observeren. Bij uw terugkeer reist uw bus langs het schiereiland Otago om het prachtige landschap te bewonderen.

Halve dag tour. Dagelijkse vertrekken: 
- In de zomer: vertrek om 8.30 uur en terugkomst om 14.00 uur / vertrek om 13.30 uur en terugkomst om 19.00 uur 
- In de winter: vertrek om 13.00 uur en terugkomst om 18.00 uur

Goed om te weten: 
- De transfer zijn inbegrepen (op aanvraag) 
- Bewolking en wind is uitstekend weer om de albatrossen te observeren 
- Een warme jas kan tijdens de cruise worden geleend en het achterdek van de boot is gesloten en verwarmd 
- Een verrekijker om de dieren in het wild te observeren en informatiebladen worden verstrekt 
- Souvenirs en drankjes zijn te koop

Cruise door Milford Sound in Te Anau

Extra opties
De beste manier om Milford Sound te verkennen!
Rijd met de auto en verken de spectaculaire Milford Road Alpine Road (120 km rijden in beide richtingen). Kom bij Milford Sound aan en volg een lange en rustige cruise van Milford Sound naar de Tasmanzee aan boord van de Milford Mariner of Milford Wanderer. Nature Cruises biedt een ontspannen en flexibele route, ontworpen voor de vrije en onafhankelijke reiziger om gasten de wereldberoemde Milford Sound te laten zien en ervaren.

Breng meer dan twee uur door op onze kleinere boten in de watervallen, bewonder de natuur en luister naar de informatieve opmerkingen van onze natuurspecialist. Bekijk de dieren in het wild, waaronder zeehonden, dolfijnen en pinguïns.

Lunchopties (lunch niet inbegrepen) en thee en koffie zijn beschikbaar.

Dagelijkse vertrekken: vertrek om 10.30 uur (oktober) en om 10.30 of 11.00 uur (van november tot maart)
Duur van de cruise: 3 uur

Om mee te nemen:
- Comfortabele schoenen (laarzen of sneakers)
- Een regenjas
- Een warm jasje
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème
- Een camera
- Contant geld om drankjes of snacks te kopen in de bootbar (lunch niet inbegrepen)

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen uw hotel in Auckland en de luchthaven van Auckland zijn inbegrepen.

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek Nieuw-Zeeland dankzij uw inbegrepen huurauto. Uw huurauto dient u op te halen bij de luchthaven van Auckland en terug te brengen bij de luchthaven van Christchurch.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 16°C max : 23°C
Feb
min : 16°C max : 23°C
Mrt
min : 15°C max : 22°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 10°C max : 16°C
Jun
min : 9°C max : 14°C
Jul
min : 7°C max : 17°C
Aug
min : 8°C max : 14°C
Sep
min : 10°C max : 16°C
Okt
min : 11°C max : 17°C
Nov
min : 13°C max : 19°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in hotels volgens het reisprogramma
- Ontbijt
- Huurauto volgens het reisprogramma
- Ferry van Wellington naar Picton
- Inclusief 15% lokale belastingen
- Luchthaventransfers met privéchauffeur in Christchurch en Auckland (dag 18-20)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Activiteiten, toegangskosten voor musea en natuurparken
- Verzekeringen 
- Persoonlijke uitgaven 
- Fooien 
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autoreis door Nieuw-Zeeland van Auckland naar Christchurch