Roadtrip in Nieuw-Zeeland - Auckland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de weelderige landschappen van Nieuw-Zeeland
  • Reis op uw eigen tempo met de inbegrepen huurauto en overnacht in comfortabele accommodaties tijdens elke etappe
  • Wandel door de straten van de grote steden en meng u tussen de lokale bevolking
  • En ook... Probeer extreme sporten voor een grote dosis adrenaline!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Nieuw-Zeeland

Op zoek naar de reis van uw leven? Vertrek naar Nieuw-Zeeland voor een onvergetelijk verblijf! Het land van de Kiwis verwelkomt u… Dit ware paradijs in de Zuidelijke Pacific met zijn verrassende landschappen zal u absoluut bekoren. 

In dit land vol avontuur heeft u de keuze tussen vele buitensporten en unieke ervaringen die u zich nog lang zult blijven herinneren. Geniet van de cultuur en ontmoet de lokale bevolking die u graag zal laten kennismaken met hun land. Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Tijdens deze rondreis van 15 dagen/14 nachten heeft u de mogelijkheid om het land van noord naar zuid te verkennen en alle geheimen te ontdekken. In uw huurauto ziet u majestueuze landschappen en heeft u de tijd om te stoppen waar en wanneer u maar wilt. We hebben een op maat gemaakt programma samengesteld om alle aspecten van het eiland te verkennen.

Uw reisroute
Dag 1: Auckland
Dag 2 en 3: Rotorua
Dag 4: National Park Tongariro
Dag 5: Wellington
Dag 6 en 7: National park Abel Tasman
Dag 8: Greymouth
Dag 9: Fox Glacier
Dag 10 en 11: Queenstown
Dag 12 en 13: Dunedin
Dag 14: Christchurch
Dag 15: Vertrek

Uw programma

Dag 1: Auckland
U bent aangekomen in The City of Sails, oftewel het sprankelende en kosmopolitische Auckland, de grootste metropool van het land! De stad bevat zowel Polynesische, Aziatische en Europese culturen waardoor het leven er divers, aantrekkelijk en vooral erg vrolijk maakt. Met haar milde klimaat, zee en vele stranden is deze stad een echte buitenstad. Inwoners genieten hier volop van het buitenleven. Men telt er een honderdtal bijna verlaten stranden op minder dan een uur van het centrum en 1 inwoner op 4 is in het bezit van een boot. Auckland is ook een vulkanische stad.

De stad telt 60 gedoofde vulkanen waarvan een aantal tot park omgevormd werden. Mount Eden met een top van 196m is de hoogste van de stad en biedt een spectaculair uitzicht over de omstreken. In het westen van Auckland, eens voorbij de Waitakere Ranges waar u geniet van het prachtige landschap, kan u ontspannen op de zwarte zandstranden van Piha en Karekare. Neem de tijd om deze intrigerende stad te leren kennen. En vooral, take it easy, zoals de Nieuw-Zeelanders zelf!

Onze suggesties:
- Maak een wandeling over de vulkanen van Mount Eden of een Tree Hill
- Dineer in een van de vele restaurants van Viaduct of Ponsonby
- Klim naar de top van de Sky Tower en observeer de stad en haar omgeving
- Bezoek de Victoria Market in het weekend om een souvenir van uw reis naar Nieuw-Zeeland terug te brengen
- Surf in Muriwai en bekijk de noordelijke jan-van-gentkolonies

Haal uw huurauto op bij de Go Rental verhuurbalie op de luchthaven. Overnachting in Auckland in het Auckland City Hotel (of vergelijkbaar) in een Tweepersoonskamer met continentaal ontbijt inbegrepen.

Let op: als uw vlucht na 18:30 uur aankomt in Auckland, dient u tegen een toeslag een pendeldienst van/naar de luchthaven en het hotel te regelen. Uw voertuig staat de volgende ochtend voor u klaar in het depot van het stadscentrum.
Dag 2 en 3: Rotorua
Een reis in Nieuw-Zeeland zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan deze regio. Vulkanen en geothermische bronnen bepalen hier het landschap. De stad ligt op het grensvlak van twee tektonische platen gaande van White Island tot Mount Ruapehu in het Tongariro National Park en werd gebouwd op de Ring of Fire, een gebied met veel vulkanische activiteit. De geur van zwavel is er alomtegenwoordig en de uitbarsting van de geisers maken van de stad een absoluut unieke plaats. 

Rotuara is ook de voorouderlijke grond van de Te Awara, een bevolking die er al 600 jaar woont en waarvan de aanwezigheid veel culturele bezienswaardigheden brengt. Houdt u van avontuur? Dan kan u in Rotuara een parachutesprong doen, zorbing uitproberen (in een plastieken bal een helling afdalen), of een VTT parcours volgen. Het is ook een gebied waar u forel kan vissen in de verschillende meren en omliggende rivieren.

Onze suggesties:
- Ontdek de Maori-cultuur met dansen, liederen en typische maaltijden
- Bezoek het Maori-museum en de Bath House Art Gallery
- Bezoek de St. Faith-kerk uit 1910 en het dorp Ohinemutu
- Geniet van een duik in het thermale water van de Polynesians Pools
- Vlieg over de actieve vulkaan van het witte eiland

Vanuit Auckland neemt u de weg naar Rotorua (228 km / 2u44). Verblijf van 2 nachten in Rotorua in het hotel Holiday Inn (of gelijkwaardig) in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.
Dag 4: Mangaweka
Na het ontbijt verlaat u Rotoroua en rijdt u langs het Lake Taupo naar Tongariro National Park (ongeveer 180 km). U kunt hierna inchecken in het hotel Chateau Tongariro (of gelijkwaardig) voor een overnachting in het Ruapehu-gebergte. U verblijft op basis van een ontbijtformule.

Tongariro National Park omringt de vulkanen van Tongariro, Ngauruhoe en Ruapehu en laat u kennis maken met enkele van de meest contrasterende landschappen van Nieuw-Zeeland.
Het Tongariro National Park - bijna 80.000 hectare groot - werd in 1887 door de Maori-leider Te Heuheu Tukino IV aan de natie geschonken. Iets meer dan honderd jaar later kreeg het park de dubbele status van werelderfgoedsite .
De smaragdgroene meren, alpenweiden en warmwaterbronnen omringen de grootste vulkanen op het Noordereiland en bieden een diversiteit aan fauna en flora.

Dag 5: Wellington 
Vertrek vanuit Tongariro richting Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland (210 km, 2u45). Overnachting in het Travelodge Hotel in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Wellington City ligt in het centrum van Nieuw-Zeeland. Deze strategische ligging heeft geleid dat de stad in 1865 Auckland heeft vervangen als hoofdstad. Een paar jaar geleden werden de cinematografische faciliteiten van de stad verdubbeld. Een bezoek aan het museum Te Papa is zeker de moeite waard. Verder kan u ook naar Zealandia gaan, een natuurreservaat met veel lokale diersoorten.

Onze suggesties:
- Te Papa Museum, het grootste in Nieuw-Zeeland
- Het Zealandia Nature Reserve, waar u veel endemische soorten zult vinden
Dag 6 en 7: Abel Tasman National Park 
Vertrek met de ferry vanuit Wellington om 9u00 en aamkomst in Picton, vervolgens richting Abel Tasman Park (266km). Verblijf twee nachten in Abel Tasman in het Avalon Motor Motel in een Tweepersoonskamer met ontbijt 

De oversteek van de Cook Strait (92 km) met de ferry is niet alleen een middel om van het Noordereiland naar het Zuidereiland te gaan, het is reizen zoals nooit tevoren! 

Op het uiteinde van het Zuidereiland bevindt zich het kleinste natuurreservaat van Nieuw-Zeeland: het National Abel Tasman Park. Het park is 225 km² groot en vele gebieden zijn enkel via de zee toegankelijk. De pracht van de stranden en het kristalblauwe water is er echt indrukwekkend.

Onze suggesties:
- Een kajaktocht om de prachtige landschappen te bewonderen en zeeleeuwen van dichtbij te bekijken
- Ontspan op een van de vele witte zandstranden en verwonder u over de weelderige turquoise kleur van het water
- Bekijk de zeevogels in Farewell Spit

Dag 8: Greymouth
's Ochtends na uw ontbijt verlaat u Abel Tasman om de westkust te ontdekken en verblijft u in Punkaiki (287 km / 3u36). Overnachting in Greymouth in het Oak Lodge B&B (of vergelijkbaar) in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Dit gebied is het meest vochtige van Nieuw-Zeeland waardoor de nog wilde landschappen een bijzondere uitstraling hebben. De stad Hokitika is de hoofdstad van nefriet ook wel groensteen of punamu in het Maori, een gesteente dat enkel op het Zuidereiland te vinden is. Vroeger werd nefriet gebruikt om werktuigen en wapens te maken, nu wordt het enkel nog gebruikt voor de vervaardiging van juwelen en siervoorwerpen. Volgens de Maori is het een sacrale steen die macht bezit. 

In Punakaiki treft u de Pancake Rocks aan, rosten met het uiterlijk van een stapel pannenkoeken. Het zijn kalksteenformaties die geërodeerd zijn door wind en water. De rotsen zijn vooral mooi bij hoog tij, doordringt door de zee.

Onze suggesties:
- Bezoek een jade atelier
- Wandel langs Pancake Rocks in Punakaki
- Bezoek een oude goudmijn
Dag 9 : Fox Glacier 
Vertrek vanuit Punakaiki richting Fox Glacier (240km). - Overnachting in Fox Glacier in Fox Glacier Lodge B&B (of vergelijkbaar) of Franz Josef, afhankelijk van beschikbaarheid, in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Opmerking: u kunt worden ondergebracht in Franz Josef op basis van beschikbaarheid.


Gletsjers worden gevormd wanneer er meer sneeuw valt dan dat er sneeuw smelt. De grootste gletsjers van Nieuw-Zeeland zijn Fox met een lengte van 13km en Franz Josef met een lengte van 11km. Het zijn de enige gletsjers in de wereld met een ijslandschap en een subtropische vegetatie aan de zee. De gletsjer Fox begint onderaan de Mount Tasman op ongeveer 2500m en eindigt op amper 300m hoogte. Hoewel hij zich vele jaren heeft teruggetrokken, wordt hij vandaag steeds langer, gaande van een paar centimers tot meters per dag. 

Onze suggesties:
- Een wandeling van een halve dag of een volledige dag op de Fox-gletsjer
- Helikoptervlucht over de gletsjers
- Wandeling naar Lake Matheson waar u de weerspiegeling van de toppen Mount Cook, Montt Tasman en La Pérouse kunt bewonderen.
Dag 10 & 11 : Queenstown 
Vertrek vanuit Fox Glacier richting Queenstown (327km). Twee nachten in het Blue Peaks hotel in een Tweepersoonskamer met ontbijt 

In de regio van Central Otago zijn de landschappen in permanente evolutie waardoor prachtige kleurpaletten worden gevormd. Queenstown is één van de grootste toeristische centra van het land geworden omwille van de vele buitenluchtactiviteiten en de avontuurlijke sfeer die er heerst. De hoofdstad van de Zuidelijke Alpen is een prachtige stad omringd door grootse bergen aan het prachtige Wakatipumeer. Een wandeling in Glenorchy, waar Lords of the Rings gedraaid werd, is een echte aanrader.

Onze suggesties:
- Maak een boottocht op de rivier de Shotover
- Maak de hoogste bungeejump in Nieuw-Zeeland
- Ski in de winter op de vele pistes van de Remarkables
- Picknick aan de rand van Lake Wakaitpu
- Maak een wandeling in Glenorchy en bewonder enkele landschappen van Lord of the Rings
- Neem de weg tussen Queenstown en Arrowtown (50 km) voorbij Coronet Peak en terug langs Lake Hayes
- Loop rond in Arrowtown op ongeveer 20 km van Queenstown, een schilderachtig stadje in de Gold Rush

Dag 12 en 13: Dunedin
U verlaat Queenstown en gaat naar Dunedin (282 km/3u28). Verblijf 2 nachten in Dunedin Leisure Lodge (of vergelijkbaar) in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

De regio Otago biedt een grote diversiteit aan landschappen die de historische architectuur van de steden combineren, een sterk natuurlijk erfgoed met opmerkelijke schoonheid en een rijke fauna met inheemse soorten. De historische Victoriaanse gebouwen van Dunedin behoren tot de best bewaard gebleven op het zuidelijk halfrond en geven een zekere charme aan de stad. Als u weg loopt van de stad richting Oamaru, kunt u elke avond de Little Blue Penguins (de kleinste pinguïns ter wereld) uit het water zien komen. Het schiereiland Otago is ook de thuishaven van geelogige pinguïns (een van de zeldzaamste pinguïns ter wereld), dit schiereiland is een geweldig voorbeeld van ecotoerisme en is nog steeds goed bewaard gebleven.

U kunt ook naar Moeraki lopen, een klein vissersdorpje om de Moeraki-rotsblokken te observeren, een vreemd natuurverschijnsel. Het zijn enorme bolvormige rotsen tot 1m breed verspreid op het strand van Koekohe. Volgens de lokale Maori-legende zijn deze rotsen de overblijfselen van de palingmanden die worden gedragen door het wrak van Arai-te-uru (boot die de voorouders van de Ngai Tahu-bevolking naar het Zuidereiland heeft gebracht). De boot, een gigantische pirogue, was meer dan 1000 jaar geleden op weg naar Nieuw-Zeeland vergaan. In Maori worden "Moeraki Boulders" "te ka-hinaki" genoemd, wat "opbergmanden" betekent.

Onze suggesties:
- Wandel in Portobello, een charmant klein dorpje op het schiereiland Otago
- Neem de historische trein over de Taeiri-kloof met viaducten en tunnels die dateren uit 1879
- Observeer pinguïns
- Wandel over de Central Otago Trail (150 km) te voet of neem de fiets om prachtige landschappen te doorkruisen

Dag 14: Christchurch
U beëindigt uw roadtrip in Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland (361 km/4u30). Overnachting in Christchurch in Quest Christchurch (of vergelijkbaar) in een Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Christchurch was de tweede grootste agglomeratie van Nieuw-Zeeland voor de verschrikkelijke aardbevingen in februari en juni 2011 die de stad gedeeltelijk verwoest hebben. De stad heeft zich geleidelijk heropgebouwd met veel street arts in het centrum. Christchurch is vooral bekend om haar mooie tuinen, musea en restaurants en is het vertrekpunt voor excursies in Antarctica. 

Onze suggesties:
- Bezoek de stad en haar tuinen en het kunstcentrum
- Wandel naar het schiereiland Akaroa om de wilde flora en fauna te bewonderen
- Maak een rondleiding door het Antarctica-centrum met informatie over Antarctica en veel activiteiten, zoals de simulatie van een storm op Antarctica, u kunt ook "blauwe pinguïns" observeren

Dag 15: Vertrek 
Afleveren van de huurwagen aan de luchthaven van Christchurch ongeveer 3u voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

U verblijft uitsluitend in Standaard Kamers in uitstekende hotels, speciaal voor u uitgekozen omwille van hun comfort en ideale ligging.

Uw hotels tijdens de roadtrip:
- Auckland: Auckland City Hotel of vergelijkbaar
- Rotorua: Holiday Inn Hotel of vergelijkbaar
- Mangaweka: Mairenui rural retraite B&B of iets dergelijks
- Wellington: Travelodge Hotel of vergelijkbaar
- Abel Tasman: Avalon Motor Motel of vergelijkbaar
- Greymouth: Oak Lodge B&B of vergelijkbaar
- Fox Glacier: Fox Glacier Lodge B&B of Franz Josef, afhankelijk van beschikbaarheid, of vergelijkbaar
- Queenstown: Blue Peaks of vergelijkbaar
- Dunedin: Dunedin Leisure Lodge of vergelijkbaar
- Christchurch: Quest Christchurch of vergelijkbaar

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Geniet van elk moment van uw reis in Nieuw-Zeeland dankzij het inbegrepen ontbijt.

Maak van de gelegenheid gebruik om regionale specialiteiten en lokale producten van verse kwaliteit te proeven (lam, vis, schaaldieren, kiwi, honing ...). De Nieuw-Zeelandse keuken heeft veel invloeden, waaronder Aziatisch. Liefhebbers van zoet en hartig kunnen hier kun hartje ophalen!

Huurauto

Uw huurauto categorie C type Go Compact zorgt voor totale vrijheid. U krijgt ook een reisdagboek hebben dat u voor uw vertrek per e-mail wordt toegestuurd, zodat uw verblijf op zijn best verloopt!

Om uw leven gemakkelijker te maken, kunt u de gratis reisgids-app van Go New Zealand op uw Android of iPhone downloaden. Deze applicatie is in het Engels zal u informeren over bezienswaardigheden, cultuur en geschiedenis van het land en de afstand tussen bestemmingen.

Extra opties

Traditioneel Maori spektakel met diner

Extra opties
Excursie naar het Teori Maori Cultural Center, op 5 minuten van het centrum van Rotorua.

Te Pō - Inheemse avond van 18:00 tot 21:00 uur. Een reservatie op voorhand is aan te raden.

Een onvergetelijke avond met cultuur, dansen, liederen, mythes en legendes en de  Maori-keuken! De avond begint met een snelle blik op de plaats waar uw maaltijd (hangi) wordt bereid. De voorbereiding houdt in dat een gat in de grond met gloeiende stenen wordt gegraven en bedekt wordt met een dunne laag grond. Vervolgens wordt het eten in een zak met kruiden (manuka-bladeren) verpakt en in het gat net boven de gloeiende stenen geplaatst om ongeveer 3 uur te laten koken!

De avond wordt voortgezet met een Powhiri, een authentieke welkomstceremonie. Powhiri is een Maori-ritueel wanneer twee groepen elkaar voor de eerste keer ontmoeten. Verzamel bij de ingang van de Marae Rotowhio, daar zal u worden uitgenodigd voor deze traditie die begint met het geluid van een pūtatara (schelp). Uit respect word er tijdens de ceremonie totale stilte gevraagt. U wordt dan uitgenodigd om de Tupuna Whare (voorouderlijke ontmoetingsplaats) binnen te gaan, waar u Maori-legendes en Maori-liederen te horen krijgt.

U wordt dan naar de plek geleid waar u van uw maaltijd kan genieten (buffet, drankjes niet inbegrepen). Tegen het vallen van de avond zijn er nog een paar magische momenten in de vallei van Te Puia, waar u uw reis naar het Maori-land eindigt met enkele legendes rond de Pohutu-geiser.

Openingstijden van het Te Puia-centrum:Zomer: van eind september tot begin april: van 8 tot 18 uur (laatste voorstelling om 17 uur).

Bezoek aan het geothermale park Rotorua

Extra opties
Toegang tot de geothermische site
Al duizenden jaren lang wordt Wai-o-tapu door vulkanische activiteit gekarakteriseerd en beschouwd als de meest kleurrijke en diverse geothermische locatie in het land. Tijdens wandelingen van 30 tot 75 minuten langs kleine paden kunt u de diversiteit van landschappen ontdekken.

The Lady Knox Geyser, uitbarsting om 10:15 uur, tot 10 tot 20 meter hoog
Een gids voor de site Wai-o-Tapu (Engels) zal elke dag vanaf 10.15 uur de geschiedenis en de mechanica van de geiser uitleggen met een kleine informele presentatie. De geiser bevindt zich op een andere locatie, op ongeveer 3 minuten rijden van het informatiecentrum Wai-o-Tapu. De routebeschrijving naar de geiser vindt u bij de ingang.

De modderpoel
Het uitbarsten van modderpoelen is een onvermijdelijk punt van de site. Dit is de plek van een voormalige grote moddervulkaan die in de jaren 1920 door erosie is aangetast.

Praktische informatie:
- Houd er rekening mee dat de Lady Knox Geyser dagelijks om 10:15 uur uitbarst
- U krijg een document met uw toegangsticket (kaart om u te lokaliseren en informatie over de verschillende kenmerken van het park).
- Het wordt aanbevolen om schoenen te dragen die geschikt zijn om op een vulkanische grond te lopen (sneakers, platte schoenen, sandalen en slippers zijn niet geschikt).

Openingstijden: Elke dag van 08.30 uur tot 17.00 uur (laatste toegang om 15.45 uur)
Eerste Kerstdag: van 08:30 tot 13:00 uur (laatste toegang om 11:45 uur)

Cruise op Lake Taupo

Extra opties
Op weg naar Mangaweka maakt u een stop om even te ontspannen aan Lake Taupo! Vaar op een kleine zeilboot op dit rustige meer en bewonder het Maori-beeldhouwwerk.

Vertrek vanaf Lake Taupo om 10:30 uur.
Ongeveer 2 uur onderweg.

Kajak, zee en zeeleeuwen

Extra opties
In de natuur van Nieuw-Zeeland geniet u van de mooie stranden met wit en goudkleurig zand. Ontdek de turquoise wateren en het park om te wandelen, kajakken en fauna en flora te combineren.

Vertrek om 09:10 vanaf Kaiteriteri. U begint uw tour met wat veiligheidsinformatie van uw gids. U gaat dan voor 2 uur zeekajakken met een ervaren gids. Uw gids kent de mooiste geheime plekken van het park en zal u ten alle tijden van dienst zijn. U kunt de kleine 'blauwe pinguins' en verschillende zeevogels bewonderen. Vervolgens stopt u in een kleine baai met een adembenemend panorama voor de lunch (lunch niet inbegrepen), en ruilt dan uw kajakuitrusting in voor wandelschoenen.

Om 13:00 uur maakt u een wandeling door het kristalheldere water van het park naar Torrent Bay en verder naar het Marine Reserve op het Tonga-eiland. U neemt hier een korte pauze om een kolonie zeeleeuwen te observeren en vervolgens te landen op het Tonga Quarry-strand. Hier heeft u de keuze om te ontspannen of een wandeling te maken zonder gids. In dit tweede geval zullen uw bootgastheren u naar het begin van uw wandeling wijzen en u naar het ophaalpunt wijzen. De terugkeer naar Kaiteriteri zal rond 16u10 zijn.

Wat moet u meenemen:
- Zwemkleding
- Een strandlaken
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème
- Een kleine rugzak met water en een snack
- Een camera (een beschermende tas wordt meegeleverd om uw bezittingen te beschermen)
- Extra kleding
- Een warme trui
- Zachte schoenen om te wandelen (geen slippers)
- Een lunch

Helikoptervlucht over de gletsjers bij Fox Glacier

Extra opties
Combineer de opwinding van het lopen op een gletsjer met de sensatie van een helikoptervlucht!

De gletsjer overvliegen zal u toelaten om een deel van de ontoegankelijke gletsjer te bereiken en te verkennen en u zult spectaculaire grotten en ijsbogen zien. U begint uw vlucht vanaf de toppen van de lagere gletsjer, hier is het ijs constant in beweging. Daarna maakt u een rondrit over het bovenste gedeelte van het ijs en Victoria Falls voordat u landt. De landingsplaats op vossengletsjer is uitzonderlijk mooi!

Uw gids zal u dan voorzien van stijgijzers, speciaal ontworpen voor deze ijscondities en u zult hem volgen op de gletsjer, waar de ongelooflijke ijsgrotten zichtbaar zijn. Elk vertrek is een echte verkenningstocht!

Houd er rekening mee dat dit een natuurlijke en steeds veranderende omgeving is. IJskarakteristieken veranderen voortdurend en er kan geen garantie worden gegeven over de waargenomen landschappen.
Vlucht vanaf minimum 4 personen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud.

Duur van de totale excursie: 4 uur
Als het weer het toelaat, is de tijd op het ijs ongeveer 2.30 uur.

Wat moet u meenemen:
- 3 tot 4 lagen warme kleding zoals polar fleece, warme jassen (jeans wordt niet aanbevolen)
- Een hoed en handschoenen
- Zonnebril
- Zonnebrandcrème
- Een kleine rugzak met water en een snack
- Een camera

Cruise op de Milford Sound Fjords in Queenstown

Extra opties
De beste manier om Milford Sound te verkennen! U maakt 's ochtends een busrit naar Manapouri voor uw cruise op Milford Sound en keert aan het eind van de dag terug naar Queenstown.

Tijdens uw cruise op de fjord geeft een gids met gespecialiseerde kennis over de geschiedenis van de regio, de flora en fauna u een gedetailleerde interpretatie in het Engels. U ontdekt de vele watervallen, observeert dolfijnen, zeeleeuwen en soms zelfs de zeldzame pinguïns van Fiordland. Geniet van het weelderige landschap door te ontspannen tijdens deze cruise van 2,5 uur in de zomer en 2 uur in de winter.

Wat moet u meenemen: 
- comfortabele schoenen (laarzen of sneakers) 
- een regenjas
- een warme jas 
- zonnebril 
- zonnebrandcrème 
- een camera 
- geld om snacks op de boot te kopen

Otago Peninsula Wildlife en Penguin Place in Dunedin

Extra opties
Combineer cruisen in de Otago Peninsula met een rondleiding door de "Penguin Place" waar u de geeloogpinguïns vindt.

Profiteer van deze cruise op het schiereiland Otago om deze unieke natuur in de regio te observeren met zijn koninklijke albatrossen. Na het vertrek aan de Otago Harbour, vaart u langs het historische dorp Careys Bay, prachtige baaien met schitterende kleuren, heuvels, landbouwgrond en bossen.

Uw schipper zal u vertellen over de Maori legendes, de schilderachtige Otago Peninsula, de eerste kolonisten arriveerden en u informeren over de vulkanische geologie van het gebied.

Vervolgens gaat u meer de bus naar het natuurreservaat Penguin Place, waar u kennis kunt maken met de prachtige geeloogpinguïns die alleen zijn gevonden op de Zuid-Oost kust van Nieuw-Zeeland en een bedreigde diersoort zijn. U kunt natuurfotograaf spelen en het unieke gedrag van pinguïns observeren. Bij uw terugkeer reist uw bus langs het schiereiland Otago om het prachtige landschap te bewonderen.

Halve dag tour. Dagelijkse vertrekken: 
- In de zomer: vertrek om 08:30 uur en terugkomst om 14:00 uur / vertrek om 13:30 uur en terugkomst om 19:00 uur 
- In de winter: vertrek om 13:00 uur en terugkomst om 18:00 uur

Goed om te weten: 
- De transfer zijn inbegrepen (op aanvraag) 
- Bewolking en wind is uitstekend weer om de albatrossen te observeren 
- Een warme jas kan tijdens de cruise worden geleend en het achterdek van de boot is gesloten en verwarmd 
- Een verrekijker om de dieren in het wild te observeren en informatiebladen worden verstrekt 
- Souvenirs en drankjes zijn te koop

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen volgens het programma
- Ontbijt
- Huurauto zoals aangegeven in het programma
- Ferry van Noordereiland naar Zuidereiland
- Belastingen
- Reisdagboek
- Engelstalige assistentie

Niet inbegrepen in de prijs:
- Activiteiten, ingangsgeld voor musea en natuurparken, niet vermelde maaltijden
- Verzekeringen
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over de huurauto:

Voor uw inbegrepen huurauto, vindt u hieronder de bijbehorende voorwaarden.

Om te weten:
- Ophalen van het voertuig aan de Go Rantal verhuurbalie op de luchthaven
- Uw huurprijs is inclusief onbeperkte kilometers, extra chauffeurs, verlatingskosten, routekaarten, CB-kosten, luchthaventransfers naar het depot en omgekeerd, standaardverzekering en 24-uurs wegenwachtservice
- Uw voertuig moet met volle brandstof naar het depot worden teruggebracht. Het is verboden in het voertuig te roken.
- Een internationaal rijbewijs is verplicht. De minimumleeftijd om dit voertuig te besturen is 21 jaar oud.
- Het voertuig mag met de veerboot oversteken.

Voertuig voorwaarden: 
- Voor Go Zippy, Compact, Premium Hatch, Touring, Executive, People mover, 4x4 Intermediate Vehicles, is een aftrekbaar bedrag van NZD 2500 vereist ter plaatse voor mensen boven de 25 en NZ $ 3500 voor mensen tussen 21 en 24 jaar oud.
- Om uw eigen risico te verlagen tot NZ $ 0 kunt u dit eigen risico terugbetalen door NZ $ 24 per huurdag te betalen (ter plaatse te betalen)
Franchises worden niet gedebiteerd, de huurder neemt een afdruk van uw creditcard in het geval er zich een incident voordoet op het voertuig.

Optionele GO All Inclusive-verzekering:
- Franchise voor NZ $ 0
- Inclusief lekke band en kapotte voorruit
- Kosten voor het buiten de openingstijden nemen of afleveren van het voertuig op NZ $ 0
- Inclusief baby-autozitje / stoelverhoger
- GPS inbegrepen
- Skirek inbegrepen
- Bandkettingen indien nodig inbegrepen

Opties ter plaatse te betalen:
- GPS-verhuur: NZ $ 8 per dag
- Autozitje / stoelverhoger voor baby's / kinderen: NZ $ 35 per huurperiode
- Skiverhuur: NZ $ 35 per huur
- Kettingen voor banden: NZ $ 35 per huur)
- Ophalen van uw voertuig buiten de openingstijden: NZ $ 35 per huur
- Levering van uw voertuig buiten de openingstijden: NZ $ 35 per boeking

Directe kosten ter plaatse in geval van schade aan het voertuig:
- Benzine als het voertuig niet wordt bijgetankt: NZ $ 3 / liter + NZ $ 25 voor administratiekosten
- Een boete van NZ $ 200 zal van uw creditcard worden afgeschreven als u in het voertuig hebt gerookt

Opmerking: U kunt de gratis reisgids-app van Go New Zealand op uw Android of iPhone downloaden. Deze applicatie is in het Engels zal u informeren over bezienswaardigheden, cultuur en geschiedenis van het land en de afstandd tussen bestemmingen.

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht: Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchturen aan ons mee te delen, ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid van de huurauto niet gegarandeerd worden.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U kunt de huurauto ophalen en inleveren op de luchthaven.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Roadtrip in Nieuw-Zeeland