Avontuur tussen de winterse fjorden met optioneel verblijf in Oslo - Bergen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een magische reis in Noorwegen tussen de majestueuze fjorden
  • Vertrek op avontuur met de Flåm Railway
  • Logeer in moderne hotels met een authentieke sfeer
  • Kies voor aanbieding 2 en breng uw eerste en laatste nacht door in Oslo

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Noorwegen!

Ontdek de winterse kleuren van Noorwegen tijdens een prachtige reis langs charmante steden, betoverende fjorden en ongerepte natuur. U bezoekt de prachtige stad Bergen en gaat via Myrdal naar Flåm over een iconische spoorlijn tussen de besneeuwde landschappen. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om uw verblijf te starten en eindigen in de bruisende hoofdstad Oslo.
In Noorwegen worden onvergetelijke herinneringen gemaakt!

Reisbeschrijving

We stellen u een rondreis van 5 nachten voor waarbij u de eerste 2 nachten in Bergen doorbrengt, gevolgd door 2 nachten in Flåm om te eindigen met een nacht in Bergen. Als u voor aanbieding 2 kiest, brengt u een nacht door in Oslo voor uw avontuur en een nacht in Oslo na de tour.

Uw programma van 5 nachten:
Dag 1: Aankomst in Bergen
Dag 2: Bergen
Dag 3: Bergen - Myrdal - Flåm
Dag 4: Flåm
Dag 5: Flåm - Gudvangen - Voss - Bergen
Dag 6: Bergen - Vertrek

Uw programma van 7 nachten:
Dag 1: Aankomst in Oslo
Dag 2: Oslo - Bergen
Dag 3: Bergen
Dag 4: Bergen - Myrdal - Flåm
Dag 5: Flåm
Dag 6: Flåm - Gudvangen - Voss - Bergen
Dag 7: Bergen - Oslo
Dag 8: Oslo - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma van 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Bergen
Aankomst op de internationale luchthaven van Bergen Flesland en bustransfer naar het hotel.
Overnachting in Bergen.

Dag 2: Bergen
Ontbijt in het hotel. Vrije dag om de stad op uw eigen tempo te ontdekken en door de charmante straatjes te wandelen op zoek naar een leuk souvenir, een gezellig restaurant en de mooiste plekjes om foto's te maken.
Overnachting in Bergen.
Dag 3: Bergen - Myrdal - Flåm
Na het ontbijt neemt u de Vy trein van Bergen naar Myrdal, een prachtig gelegen plekje waar u de beroemde Flåmsbana trein naar Flåm neemt. De reis tussen de besneeuwde bergen zal letterlijk uw adem wegnemen!

In de bekende lokale Aegir Bryggeri (een bierbrouwerij) kunt u een presentatie en proeverij van bier bijwonen, inclusief het proeven van drie bieren. Het bezoek aan de brouwerij vindt plaats tussen 16.30 en 17.00 uur (start om 17.30 uur vanaf 18 maart). De duur van het bezoek is 30-45 minuten.
Overnachting in Flåm.

Dag 4: Flåm
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel en een vrije dag in dit pittoreske stadje. Bezoek niet alleen het schilderachtige centrum, maar ook de prachtige natuurlijke omgeving met uitzicht op spectaculaire fjorden.
Overnachting in Flåm.
Dag 5: Flåm - Gudvangen - Voss - Bergen
Deze ochtend maakt u, na het ontbijt in het hotel, een cruise tussen de fjorden van Flåm naar Gudvangen, een ervaring die u nooit meer zult vergeten! In Gudvangen staat de bus u op te wachten om u naar Voss te brengen waar u uiteindelijk de Vy trein terug richting Bergen kunt nemen. Ook op deze routes reist u door majestueuze landschappen.
Overnachting in Begen.

Dag 6: Bergen - Vertrek
Ontbijt in het hotel. De bus brengt u terug naar de Flesland luchthaven in Bergen waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma van 7 nachten

Als u gekozen heeft voor aanbieding 2 met verblijf in Oslo, brengt u de eerste en laatste nacht door in de Noorse hoofdstad. Uw programma ziet er dan als volgt uit.

Dag 1 Aankomst in Oslo
Aankomst op de internationale luchthaven van Oslo, transfer op eigen gelegenheid naar het centrum en overnachting in het Clarion Hotel The Hub 4*.

Dag 2-6: Identiek als bij het programma van 5 nachten

Dag 7: Bergen - Oslo
Transfer terug naar Oslo waar u een laatste nacht doorbrengt in het Clarion Hotel The Hub 4* in het hartje van de hoofdstad.

Dag 8: Oslo - Vertrek
Ga op eigen gelegenheid naar de luchthaven en maak u klaar voor uw vlucht terug huiswaarts na een onvergetelijk avontuur.

Uw hotels

Op elke locatie hebben we een comfortabel en modern 3* hotel voor u uitgekozen waar u telkens de nacht doorbrengt in een Standaard Kamer. Zo bent u zeker van een welverdiende nachtrust na de avonturen van de dag.

Uw hotels zijn (of gelijkwaardig):
- 2 nachten in Flåm: Flåmsbrygga Hotel 3* 
- 3 nachten in Bergen (2 nachten aan het begin van de tour en 1 nacht op het einde): Grand Hotel Terminus 3*

- 2 nachten in Oslo (enkel bij aanbieding 2, 1 nacht aan het begin van de tour en 1 nacht op het einde): Clarion Hotel The Hub 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

U geniet van een dagelijks ontbijt in het hotel om voldoende krachten op te doen voor de avonturen van de dag. Ook als u voor de aanbieding met verblijf in Oslo kiest, staat er bij het ontwaken een ontbijt op u te wachten. De Noorse keuken is lekker, gevarieerd en op sommige momenten erg verrassend. Proef het zelf!

Extra opties

Flåm: Ochtendwandeling met sneeuwschoenen en Ægir Viking Plank

Extra opties
Ervaar de pracht van het ochtendlicht vanaf de top van een fjord! Deze excursie begint met een ritje in een minibus die u langs het Aurlandsfjord brengt naar het spectaculaire uitkijkpunt Stegastein op 650 meter hoogte. Onderweg geeft de gids uitleg over het dagelijkse leven op de boerderijen en ziet u plekken waarvan u niet zou verwachten dat er mensen leven. Stap uit en trek sneeuwschoenen aan om op wandeling te vertrekken. Hier ontrafelt uw gids alle geheimen van de prachtige natuur, de fjorden en de cultuur van de streek.

Vanaf het uitkijkpunt ziet u trouwens niet alleen het fjord, maar ook de stadjes Undredal en Flåm, en de witte bergtoppen die de hele fjord omringen. U geniet van een warm drankje terwijl u de schoonheid en de rust opneemt en u krijgt ruim de gelegenheid om foto's te nemen. De wandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De bus brengt u terug naar Flåm, maar niet zonder halte te houden bij een ander uitkijkpunt.

Flåm: Winterse fjordsafari en Ægir Viking Plank

Extra opties
De magische Noorse fjorden mag u niet missen! Deze tour van 2,5 uur neemt u mee naar het Aurlandsfjord en het Nærøyfjord, geklasseerd door Unesco en omringd door besneeuwde pieken. Bewonder het prachtige landschap en luister naar de vele verhalen van uw gids. U keert zich om in Styvi en op de terugweg stopt u bij het charmante stadje Undredal. In een kleine supermarkt wordt u iets warm te drinken aangeboden en de gastheer geeft meer uitleg over het leven in het stadje dat bekend staat om zijn geitenkaas. Natuurlijk moet u van deze lekkernij proeven!

Warme kledij is aanbevolen tijdens deze excursie, vooral tijdens de wintermaanden is de temperatuur erg laag in het fjord.
U moet 30 minuten voor vertrek aanwezig zijn voor de briefing.
Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief in Bergen. Als u voor aanbieding 2 gekozen heeft met verblijf in Oslo, zijn de luchthaventransfers exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : -9°C max : -2°C
Feb
min : -9°C max : -1°C
Mrt
min : -5°C max : 2°C
Apr
min : 0°C max : 7°C
Mei
min : 3°C max : 14°C
Jun
min : 8°C max : 18°C
Jul
min : 10°C max : 20°C
Aug
min : 9°C max : 18°C
Sep
min : 5°C max : 13°C
Okt
min : 1°C max : 7°C
Nov
min : -3°C max : 1°C
Dec
min : -8°C max : -2°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 5 nachten (3 nachten in Bergen en 2 nachten in Flåm) in een Standaard Kamer in 3* hotels
- 2 nachten in Oslo als u voor aanbieding 2 kiest
- Dagelijks ontbijt in het hotel
- Bezoek en proeverij van bier in Aegir Bryggeri, Flåm
- Trein van Bergen naar Myrdal
- Flåmsbana trein van Myrdal naar Flåm
- Cruise van Flåm naar Gudvangen
- Bus van Gudvangen naar Voss
- Trein van Voss naar Bergen
- Luchthaventransfers voor aanbieding 1

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Avontuur tussen de winterse fjorden met optioneel verblijf in Oslo