Grand Hotel Terminus 4* - Bergen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verwelkom het nieuwe jaar op een adembenemende locatie in Noorwegen tussen de majestueuze bergen en de dramatische fjorden
  • Gebruik Bergen als uw uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen en een ritje te maken op de Flam Railway
  • U verblijft in het comfortabele Grand Hotel Terminus met een dagelijks ontbijt inbegrepen
  • En ook... Mis zeker het spectaculaire vuurwerk op oudejaarsavond niet!

Welkom in... Noorwegen

De Noorse fjorden behoren tot de mooiste en best bewaarde natuurlandschappen ter wereld! We nemen u mee naar een plekje waar indrukwekkende fjorden, majestueuze bergen, prachtige gletsjers, spectaculaire watervallen en kristalheldere meren elkaar ontmoeten. De pittoreske dorpjes die in dit landschap verspreid liggen, lijken zo uit een sprookje te komen!

U verblijft in het charmante en schilderachtige Bergen, een kleurrijke stad waarvan de bruisende waterkant op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Vooral in de winter, wanneer de kasseistraatjes bedekt worden onder een laagje sneeuw en de kerstversiering overal voor een magische sfeer zorgt, is deze plek een bezoekje meer dan waard.

Tijdens deze onvergetelijke tour maakt u verschillende excursies die u naar de mooiste uitzichten van het land brengen, met onder andere een rit op de Flåm Railway en een cruise aan het bekende Nærøyfjord. U weet niet waar eerst te kijken!

Reisbeschrijving

Deze tour neemt u voor 4 nachten mee naar een plek met een uitzonderlijke schoonheid tijdens de eindejaarsperiode, zodat u het nieuwe jaar op de best mogelijke manier inzet: met spetterend vuurwerk dat de omringende bergen en fjorden een magische gloed geeft. Wacht niet langer en vier  Oud en Nieuw in Noorwegen!

Vrijdag 29 december: Aankomst in Bergen
Aankomst op de luchthaven Bergen Flesland en transfer naar het hotel.

Overnachting in het Grand Hotel Terminus 4*, ontbijt inbegrepen. 

Zaterdag 30 december: Noorwegen in een notendop
Deze spannende daguitstap naar de fjorden combineert een prachtige treinrit (het station ligt vlak naast het hotel) met de bus een een cruise tussen de fjorden. Het avontuur begint in Bergen, waar u de trein neemt naar Voss en van daar neemt u de bus naar Gudvangen. U rijdt door de adembenemende Nærøy vallei om uiteindelijk aan te komen bij de plek waar u inscheept aan boord van de cruise langs het Nærøyfjord tot aan Flåm. U vaart over het smalste fjordkanaal in Europa, een uitzonderlijke plek die onlangs uitgeroepen is tot UNESCO Werelderfgoed.

In Flåm neemt u de lunch (niet inbegrepen) voor u aan boord stapt van de Flåm Railway, een spectaculaire trein die u meeneemt langs wondermooie berglandschappen met watervallen en meren. Dit is de langste spoorlijn over de steile bergwanden ter wereld! Na dit onvergetelijke avontuur, neemt u de trein vanuit Myrdal terug naar Bergen.

Vertrek om 8.45 uur en terug om 18 uur.

Details van de excursie:
8:43u Bergen - Voss 9:56u (trein)
10:10u Voss – Gudvangen 11:05u (bus)
12:00u Gudvangen – Flåm 14:00u (boot)
14:40u Flåm – Myrdal 15:30u (Flåmsbana trein)
15:43u Myrdal – Bergen 17:57u (trein) 


Vertrek- en aankomsttijden onder voorbehoud. Deze tour is zonder gids, alle informatie over het transport vindt u in de reisinformatie.

Overnachting in het Grand Hotel Terminus 4*, ontbijt inbegrepen.
Zondag 31 december: Mount Floyen excursie in Bergen 
Vandaag neemt u de Floibanen kabelspoorweg naar de top van de Floyen berg om het adembenemende uitzicht over Bergen te bewonderen. Dit is ook de ideale  plek om het vuurwerk te bekijken dat om middernacht het nieuwe jaar zal inluiden (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Overnachting in het Grand Hotel Terminus 4*, ontbijt inbegrepen.

Maandag 1 januari: Vrije dag 
Vrije tijd om Bergen en omgeving op uw eigen ritme te verkennen.

Overnachting in het Grand Hotel Terminus 4*, ontbijt inbegrepen.

Dinsdag 2 januari: Terugvlucht 

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het prachtige Noorwegen. U keert terug via een gedeelde transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met een koffer vol onvergetelijke herinneringen.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Grand Hotel Terminus 4*

Dit comfortabele hotel ligt in het hartje van Bergen op 10 minuten wandelen van het Torgalmenningen plein. De moderne en gezellige kamers en de eigentijdse faciliteiten zorgen voor een verblijf dat u niet snel zult vergeten. In de spa vindt u een fitnessruimte en sauna, ideaal om tot rust te komen na een dag vol avontuur, en dankzij de huurfietsen gaat u makkelijk op verkenning in de stad.

Het hotel werd bekroond met de prestigieuze prijs 'Houens Fonds Diplom' voor zijn uitzonderlijke architectuur en de indrukwekkende façade kreeg de status van Werelderfgoed in 2012.

Na uw ontdekkingen van de stad en omgeving, keert u terug naar het hotel om te genieten van een drankje of hapje in de elegante Whiskey Bar.

Uw kamer

Uw comfortabele Standaard Kamer (14-20 m²) is modern ingericht met lichte en vrolijke kleuren, de ideale oase van rust om te genieten van een welverdiende nachtrust. Hier vindt u een queensize bed, gratis wifi, een minibar en een volledig uitgeruste badkamer met haardroger.

Let op: het bed voor een eventuele derde persoon is waarschijnlijk een slaapbank of kampeerbed.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension en restaurants

Tijdens uw avonturen tussen de Noorse fjorden, geniet u elke ochtend van een heerlijk ontbijt (inbegrepen) dat u in buffetvorm wordt aangeboden in het Grand Hotel Terminus 4*.
U proeft van de heerlijke Scandinavische smaken om de dag op de best mogelijke manier te starten. In de gezellige en elegante Whiskey Bar neemt u een heerlijk hapje, lichte lunch of aperitiefje voor het diner.

Wij raden u aan... Bezoek 's werelds grootste peperkoekstad!

Grand Hotel Terminus 4*
Tijdens een vrije dag raden wij u absoluut aan om 's werelds grootste peperkoekstad te bezoeken! De miniatuur huisjes, treintjes, auto's en schepen, zijn allemaal gemaakt van peperkoek. Scholen uit de regio werken ieder jaar mee aan om een miniatuur versie van Bergen te maken, helemaal van peperkoek.

Deze excursie is enkel een aanbeveling en is niet inbegrepen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 4 nachten in het Grand Hotel Terminus 4*
- Dagelijks ontbijt
- 'Noorwegen in een notendop' daguitstap naar de fjorden
- Mount Floyen Excursie met de Floibanen kabelspoorweg
- Gedeelde transfer van en naar luchthaven

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Excursies en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Verzekeringen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het hotel beschikt over:

  • Gratis WiFi
  • Bar
  • Meertalig personeel
  • Vergaderzaal
  • Bagageruimte

De kamers zijn uitgerust met:

  • Queensize bed
  • Gratis WiFi
  • Minibar
  • Badkamer met douche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Sauna

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Bergen en uw hotel bedraagt ongeveer 17 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Grand Hotel Terminus 4*