Combinatie Oslo en Bergen per trein - Oslo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de twee grootste steden van Noorwegen tijdens één enkele reis
  • Vaar door de Oslofjord en ontdek de archipel vanuit een andere invalshoek
  • Neem de trein van Oslo naar Bergen en maak een betoverend mooie reis over een van de mooiste spoorlijnen ter wereld
  • Kom helemaal tot rust in comfortabele en zorgvuldig geselecteerde hotels

Welkom in ... Noorwegen!

Op zoek naar een formidabele vakantiebestemming omgeven door spectaculaire landschappen?
Reis met ons mee naar Noorwegen! Ontdek een wilde natuur en maak kennis met een authentieke en van legendes doordrongen cultuur.
U reist van Oslo naar Bergen langs fjorden, hoge bergen en indrukwekkende watervallen. U bezoekt ook twee zeer verschillende steden, die elk de lokale tradities op een bewonderenswaardige manier in stand houden. Staan uw koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Wij bieden u een samenvatting van het beste van Noorwegen, te ontdekken in 4 nachten/5 dagen of in 6 nachten/7 dagen, naar gelang uw keuze bij de reservering.

Vlieg naar Oslo en reis van daaruit per trein door de prachtige landschappen van Noorwegen naar Bergen, over een van de mooiste spoorlijnen ter wereld. Dankzij deze aanbieding profiteert u bovendien ook van een 2-uur durende cruise door de Oslofjord! 

De volgende opties zijn mogelijk voor uw verblijf:
- 4 nachten:
2 nachten in Oslo + 2 nachten in Bergen
- 6 nachten:
3 nachten in Oslo + 3 nachten in Bergen

Uw reisroute in 4 nachten/5 dagen
Dag 1: Aankomst in Oslo
Dag 2: Oslo
Dag 3: Oslo - Bergen (trein)
Dag 4: Bergen
Dag 5: Vertrek uit Bergen

Uw reisroute in 6 nachten/7 dagen
Dag 1: Aankomst in Oslo
Dag 2 & 3: Oslo
Dag 4: Oslo - Bergen (trein)
Dag 5 & 6: Bergen
Dag 7: Vertrek uit Bergen

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Uw reisprogramma
Dag 1: Aankomst in Oslo
Bij aankomst op de luchthaven van Oslo zorgt u zelf voor transport naar uw hotel.
De rest van de dag vult u in zoals u zelf verkiest.
Dag 2: Oslo
Vandaag verkent u Oslo op uw eigen tempo: het middeleeuwse fort van Akershus, het Opera House, het Koninklijk Paleis of het Vigeland Beeldenpark. Na een lunch kunt u ontspannen, op souvenirjacht gaan of een bezoek brengen aan het Fram-museum, Vikingschepen of andere bezienswaardigheden.

Bovendien profiteert u van een 2-uur durende cruise door de Oslofjord. U vaart door smalle geulen en langs idyllische baaien en een labyrint van eilanden met kleine vakantiehuizen.

Dag 3: Oslo - Bergen (trein)
Na het ontbijt gaat u aan boord van de trein naar Bergen. Deze reis laat u toe om prachtige en gevarieerde landschappen te ontdekken, langs het hoogste plateau van Europa, het Hardangervidda, op een hoogte van meer dan 1200 meter.

De verbinding Oslo-Bergen, bekend als de Bergensbanen, wordt beschouwd als een van de mooiste spoorwegroutes ter wereld. De reis duurt 7 uur, maar dankzij de adembenemende panorama's gaat de tijd snel voorbij.
De rest van de dag heeft u de tijd om Bergen te ontdekken en uw intrek te nemen in het hotel.

Dag 4: Bergen
Grijp de kans om deze prachtige stad te ontdekken, van de glinsterende vismarkt tot de smalle straatjes van het oude Bryggen, dat een symbool is geworden van het culturele erfgoed van Noorwegen en nu op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Dag 5: Vertrek uit Bergen
Naar gelang het vertrekuur van uw vlucht huiswaarts, kunt u deze charmante stad nog wat verder verkennen. Aansluitend gaat u naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Indien u kiest voor de aanbieding is 6 nachten/7 dagen, profiteert u van een extra dag in beide steden.

Uw hotels

Tijdens deze reis zijn uw welzijn en comfort onze hoogste prioriteit.
Daarom hebben we speciaal voor u mooie hotels geselecteerd, waar u uw koffers uitpakt in een Standaard Kamer.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Oslo: Park Inn by Radisson Oslo 
- Bergen: Thon Hotel Orion Bergen

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Maak van de gelegenheid gebruik om te proeven van lokale specialiteiten, zoals overheerlijke gerookte zalm!

Uw inbegrepen excursie

2-uur durende cruise door de Oslofjord

Uw inbegrepen excursie
U vaart door smalle geulen en langs idyllische baaien en een labyrint van eilanden met kleine vakantiehuizen. De ligging van de Noorse hoofdstad aan een fjord die zich bijna tot in het centrum uitstrekt, is werkelijk uniek. Ontdek het landschap aan boord van een toeristische boot en navigeer door smalle geulen en beschutte baaien. Zo bewondert u de hoofdstad vanuit verschillende invalshoeken.

NB. De cruise is in het Engels. Andere talen zijn beschikbaar op aanvraag.
U dient de aankoopbon af te drukken en mee te nemen om te profiteren van deze activiteit.
Vertrek: Kaai 3 aan het stadhuis van Oslo

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : -7°C max : -2°C
Feb
min : -7°C max : -1°C
Mrt
min : -4°C max : 4°C
Apr
min : 1°C max : 10°C
Mei
min : 6°C max : 16°C
Jun
min : 10°C max : 20°C
Jul
min : 13°C max : 22°C
Aug
min : 12°C max : 21°C
Sep
min : 8°C max : 16°C
Okt
min : 3°C max : 9°C
Nov
min : -1°C max : 3°C
Dec
min : -4°C max : 0°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer
- Ontbijt
- 1 cruise van 2 uur door de Oslofjord
- 1 ticket voor de panoramische trein van Oslo naar Bergen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Optionele verzekeringen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Luchthaventransfers
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Oslo en Bergen per trein