Verblijf ten noorden van de poolcirkel voor 4 of 5 nachten - Tromso - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • U zult verblijven in het noorden van de poolcirkel, zowel mogelijk in de zomer als de winter
  • Geniet van de vele activiteiten om uzelf onder te dompelen in dit unieke land
  • U verblijft in een comfortabel hotel gelegen in het centrum van de stad
  • En ook...Bewonder het adembenemende uitzicht

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in...Noorwegen

Heeft u altijd het verre Noorden willen ontdekken? Maak nu een ongelooflijke reis naar het hart van het noordpoolgebied. Een reis naar een nog niet aangetast stukje aarde. Noorwegen zal u raken met zijn besneeuwde bergen en frisse heldere lucht.
 
Maak een excursie naar het noorderlicht, bewonder het lichtgroen tot donker paarse licht in de paarse hemel. Geniet van deze bijzondere ervaring!

Tromso zal u voortdurend verrassen met zijn vissershavens, lokale gastronomie en de vele musea en culturele evenementen. Een reis om niet te missen!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw Reis

Kaap op het hoge Noorden!
Wij hebben voor u een unieke vakantie, met een breed scala aan activiteiten. Dus wacht niet langer om deze vakantie te boeken.

In de winter (1 tot 31 maart) kunt u genieten van de schoonheid van de besneeuwde landschappen, het noorderlicht en een unieke ervaring op een sneeuwscooter.

Kiest u voor een reis in de zomer (15 mei tot 31 augustus) dan kunt u wandelen of kajakken. Geniet van de omgeving van Tromso.

Wij hebben voor u zes verschillende opties:
- Aanbieding 1: Verblijf 4 nachten Klassieke zomer of winter
- Aanbieding 2: Verblijf 5 nachten Klassieke zomer of winter
- Aanbieding 3: Verblijf 4 nachten Winter met 1 nacht noorderlicht
- Aanbieding 4: Verblijf 5 nachten Winter met 1 nacht noorderlicht
- Aanbieding 5: Verblijf 4 nachten Zomer  met 1 familie wandeling
- Aanbieding 6: Verblijf 5 nachten Zomer met 1 familie wandeling

U programma bij 4 nachten:
- Dag 1: Aankomst in Tromso
- Dag 2,3 en 4: Verblijf in Tromso
- Dag 5: Vertrek

U programma bij 5 nachten:
- Dag 1: Aankomst in Tromso
- Dag 2,3,4 en 5: Verblijf in Tromso
- Dag 5: Vertrek

Uw Reis in Detail

Voor een verblijf van 4 nachten:
Dag 1: Aankomst in Tromso
Informatie op de luchthaven en privé transfer naar uw hotel. U overnacht in Thon Tromso (of vergelijkbaar).

Dag 2,3 en 4: Verblijf in Tromso
U ontbijt in het hotel. U heeft uw dagen vrij om de prachtige stad te verkennen, indien u het klassieke aanbod heeft gekozen.
Afhankelijk van de gekozen aanbieding kunt u genieten van uw avond excursie naar het noorderlicht of de familie wandeling.
U kunt ook, optioneel, een tour met sneeuwscooter maken, een kajak tocht of een wandeling met sneeuwschoenen.
De excursies kunnen gepland worden op een van de drie dagen.

Dag 5: Vertrek
Een laatste ontbijtbuffet in het hotel. Daarna een privé transfer naar de luchthaven en vlucht terug.

Voor een verblijf van 5 nachten:
De aanbieding is gelijk aan de aanbieding van 4 nachten, alleen u verblijft 1 nacht extra in het hotel in Tromso. U vertrekt op dag 6.

Uw excursies

Indien u de aanbieding Winter met excursie noorderlicht heeft gekozen:
Elke minibus of bus heeft een professionele bestuurder en gids. Dit team heeft een speciale missie: u het spectaculaire natuurverschijnsel laten bewonderen. Het team maakt hierbij gebruik van satellieten.
Deze tour is inclusief warme chocolademelk, koekjes en een foto van het noorderlicht (als deze gezien wordt).

Indien u de aanbieding Zomer met excursie familie wandeling heeft gekozen:
De tour is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (voor baby's buggy meenemen). De wandeling neemt u mee op het Hakøy eiland. Na een korte wandeling langs de kust en de omliggende eilanden, zult u vuur leren maken en worstjes kunnen grillen. Kinderen kunnen ook mee helpen met bessen plukken en u kunt vogels spotten. Een mooie manier om de Noorse natuur te leren kennen met de familie. 

Uw hotel

U zult verblijven in het Thon Tromso 3* hotel (of vergelijkbaar). Het hotel vindt u in het centrum van de stad en biedt u alle comfort die u nodig heeft tijdens deze reis.

U zult verblijven in een Standaard Kamer, van 20 vierkante meter. Hier zult u heerlijk kunnen slapen en ontspannen. Geniet van onder ander een volledig uitgeruste badkamer, gratis toegang tot de Wifi, een televisie en een minibar.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is inclusief ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd in een buffet vorm.
Noorwegen biedt u voldoende culinaire specialiteiten voor de rest van de maaltijden, geniet ervan!

Extra opties

Tour op de sneeuwscooter (6 uur in de winter)

Extra opties

U heeft geen speciale vaardigheden nodig om een ​​sneeuwscooter rijden, u hoeft alleen maar een normale fysieke conditie te hebben. We beginnen met een grondige introductie over de veiligheid. De tour is in totaal 30 km met een hoogteverschil van 625m.

U heeft een sneeuwscooter voor 2 personen: een bestuurder en een passagier per sneeuwscooter, met de mogelijkheid om posities te veranderen tijdens de reis. Het hoogste punt van de cursus is een bevroren meer, waar u kunt versnellen. Als de tijd en het weer het toelaten, kunt u proberen te ijsvissen op het meer.

Aan het einde van de reis, wordt er u een warme maaltijd geserveerd in Lavvu (Samische tent). De prijs is inclusief transfers, sneeuwscooter safari, kleding en een lunch of diner.

Wandeltocht met sneeuwschoenen (2 uur in de winter)

Extra opties
Korte trip op gemakkelijk terrein, geschikt voor beginner. Ontdek de prachtige en wilde natuur, met een gids. Warme dranken en lokale pannenkoeken tijdens de tour.
 

Excursie met Kajak

Extra opties
Ontdek de oceaan op een intense en spannende manier. Kajak langs de Noorse kust, met een ongelooflijke bergen van de regio Tromsø op de achtergrond. U ontdekt de rijke fauna van het gebied, met name vogels en vissen. Het is niet nodig om veel kajak ervaring te hebben voor deze excursie.

Minimumleeftijd: 13 jaar

Het weer

Jan
min : -7°C max : -3°C
Feb
min : -6°C max : -2°C
Mrt
min : -5°C max : 0°C
Apr
min : -2°C max : 4°C
Mei
min : 3°C max : 8°C
Jun
min : 6°C max : 12°C
Jul
min : 9°C max : 15°C
Aug
min : 7°C max : 14°C
Sep
min : 4°C max : 10°C
Okt
min : 1°C max : 5°C
Nov
min : -3°C max : 1°C
Dec
min : -5°C max : -1°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven en uw hotel bedraagt 10 minuten.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Let op: indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten, dient u in het bezit te zijn van een ESTA-reistoestemming.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Verblijf ten noorden van de poolcirkel voor 4 of 5 nachten