Rondreis langs Muscat en het mysterieuze Oman - Muscat - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de magie van het betoverende land Oman
  • Ga op ontdekking langs de woestijn, maar ook langs de kust tijdens deze bijzondere rondreis
  • Maak een rondreis van 7 nachten en bekommer u om niets dankzij een goedgevuld programma
  • Dit wordt een uitzonderlijke en unieke reis om nooit meer te vergeten 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Oman!

Oman wordt beschouwd als een van de meest fascinerende en verleidelijke landen in het hele Midden-Oosten. De steile bergen, ongelooflijke woestijnen en kleine dorpen zijn slechts enkele van de schoonheden die u in Oman kunt bewonderen.
Tijdens deze rondreis krijgt u de gelegenheid om de duizend jaar oude geschiedenis en cultuur te leren kennen en unieke en ongerepte natuurlandschappen te ontdekken. Oman is ongetwijfeld een land dat u zal verrassen en u onvergetelijke herinneringen zal bezorgen.

Reisbeschrijving

Uw reisprogramma ziet er als volgt uit:
7 nachten waarvan 2 nachten in Muscat + 1 nacht in Djabal Sjams + 1 nacht in Nizwa + 1 nacht in Wahiba + 1 nacht in Sur + 1 nacht in Muscat.

Uw reisprogramma

Dag 1: Muscat
Bij aankomst in Muscat wordt u naar het hotel gebracht en heeft u de rest van de avond vrij.
Overnachting in Muscat.

BELANGRIJK:
Het is zeer belangrijk dat u de route van uw vluchten controleert om de dag en het tijdstip van vertrek en aankomst in Muscat te kennen.


Dag 2: Muscat
Na het ontbijt vertrekt u voor een rondleiding van een halve dag om de belangrijkste bezienswaardigheden van Muscat te ontdekken. U heeft de mogelijkheid om de Grote Moskee te bezoeken (draag aangepaste kledij) en brengt een bezoek aan de vismarkt en soek van Muttrah.
Na een wandeling door het oude stadsgedeelte kunt u het prachtige Al Alam Palace bewonderen en daarna gaat u langs bij het Bait Al Zubair Museum waar u meer over de geschiedenis van Oman kunt ontdekken.
Overnachting in Muscat.
Dag 3: Muscat - Al Hamra - Djabal Sjams
Na het ontbijt gaat u naar het kleine dorpje Al Hamra, waar u het museum kunt bezoeken dat door de bewoners is opgericht. In de vroege namiddag komt u aan bij Djabal Sjams, de hoogste berg van Oman op 3009 meter boven de zeespiegel. U heeft de mogelijkheid om de omgeving te ontdekken voordat u terugkeert naar het hotel.
Overnachting in Djabal Sjams.

Dag 4: Nizwa - Jabrin - Nizwa
U gaat vandaag op weg naar Nizwa. In de ochtend heeft u de mogelijkheid om bij aankomst de stad te verkennen en een echte traditionele soek te bezoeken. Vervolgens bezoekt u naar het grote fort van Nizwa dat in de 17e eeuw werd gebouwd. Vanaf het hoogste punt van de toren kunt u genieten van een adembenemend panorama dat verder reikt dan de stad. Vanuit Nizwa reist u verder naar het kasteel van Jabrin, een van de best bewaarde kastelen van het land dat u een idee geeft van hoe de mensen in vroegere tijden in Oman leefden. Bij uw terugkeer in Nizwa, heeft u de rest van de dag vrij om de stad te ontdekken.
Overnachting in Nizwa.
Dag 5: Nizwa - Wadi Bani Khalid - Wahiba
Na het ontbijt gaat u verder naar Wadi Bani Khalid, waar u rond het middaguur aankomt. Vanuit het niets ziet u deze fantastische natuurlijke oase vol meren met kristalhelder water verschijnen in het midden van de woestijn. Na een moment van afkoeling  reist u verder naar een van de duinen van de Wahiba woestijn. In de namiddag komt u aan op het kamp waar u de mogelijkheid heeft om een bedoeïenenhuis te bezoeken. In de avond kunt u genieten van een barbecue onder de sterrenhemel.
Overnachting in Wahiba.

Dag 6: Wahiba - Ibra - Vrouwenmarkt - Sur
In de ochtend vertrekt u naar Ibra, een van de oudste steden van Oman en nog steeds het commerciële, religieuze en artistieke centrum van het land. De stad, beroemd om zijn handwerk, heeft een zeer grote markt waar u de lokale producten kunt bewonderen. Onderweg kunt u stoppen om wat foto's te nemen in Al Hamoosa.
Met een beetje geluk kunt u 's nachts schildpadden op het strand zien.
Overnachting in Sur.
Dag 7: Sur - Wadi Tiwi - Bimmah zinkgat - Qurayyat - Muscat
Na een korte rondleiding door de stad Sur gaat u naar Wadi Tiwi om de bananen- en papajaplantages te bewonderen. Onderweg langs de witte stranden gaat u richting het zinkgat van Bimmah, een enorme krater gevuld met water. Deze laatste halte wordt beschouwd als de ingangspoort naar Quriyat dankzij de aanwezigheid van de vuurtoren. Nadien keert u terug naar de hoofdstad Muscat voor uw laatste nacht.
Overnachting in Muscat.

Dag 8: Muscat
Na uw laatste ontbijt in het hotel wordt u naar de luchthaven van Muscat gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis overnacht u in de volgende hotels (of gelijkwaardig):
Muscat: 3 nachten in City Seasons Muscat
Djabal Sjams: 1 nacht in The View Oman
Nizwa: 1 nacht in Golden Tulip Nizwa
Wahiba: 1 nacht in Desert Nights Camp
Sur: 1 nacht in Turtle Beach Resort of Ras Al Jinz Turtle

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens uw rondreis in Oman zijn de maaltijden volgens het programma.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten in hotels in Oman volgens programma
- Maaltijden volgens programma
- Transfers per bus met airconditioning tijdens de rondreis
- Engelstalige chauffeur tijdens de rondreis
- Bezoeken en entreeprijzen volgens programma
- Luchthaventransfers inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Opgelet:
- De meeste bezienswaardigheden zijn gesloten op vrijdagochtend, behalve Nizwa. 
- Het ontmoetingspunt in de luchthaven van Oman is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of onkosten omwille van vertragingen, ziekte, weersomstandigheden, stakingen, oorlog, quarantaine of andere oorzaken. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis langs Muscat en het mysterieuze Oman