Privérondreis: De schatten van Peru - Lima - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen hebben ons hun vakantie al toevertrouwd! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de schatten van Peru, een land dat traditie en authenticiteit combineert
  • Bezoek de steden Lima en Cusco en mis zeker de wereldbekende Machu Picchu niet
  • Logeer in alle comfort in hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen
  • Laat u charmeren door de Inca ruïnes, prachtige natuur en koloniale architectuur

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Peru

Wilt u een betoverend, ongerept en adembenemend land ontdekken?
Kom met ons mee naar dit pareltje in Zuid-Amerika met onmetelijke valleien, ondoordringbare natuur, eeuwenoude tradities en wereldbekende monumenten... Peru is zonder twijfel één van de meest fascinerende landen ter wereld! Deze ruwe diamant trekt bezoekers van over de hele wereld en nu krijgt u de kans om zelf te ontdekken waarom.

Ervaar de legendes van de Machu Picchu, stap in de voetsporten van de Inca-beschaving in de Heilige Vallei, ontdek de combinatie tussen moderniteit en koloniale architectuur in de steden en bewonder de majestueuze landschappen van de Andes. Deze reist raakt u recht in het hart!

Reisbeschrijving

U zult uw ogen uitkijken tijdens deze privétour langs de mooiste plekken in Peru! Van Lima naar Cusco langs de Heilige Vallei en de Machu Picchu, zonder Arequipa, Puno en Colca Canyon te vergeten. U wordt ondergedompeld in de plaatselijke cultuur, ontmoet de locals, bewondert de natuurlijke landschappen en Inca ruïnes... Dit land ademt geschiedenis en traditie uit!

We bieden u de keuze uit 2 programma's:
- Aanbieding 1: Mythisch Cusco - 8 dagen/7 nachten met of zonder vlucht
- Aanbieding 2: De schatten van de zuidelijke Andes - 12 dagen/11 nachten met of zonder vlucht

Uw programma voor 8 dagen/7 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima
Dag 3: Lima - Cusco
Dag 4: Cusco - Heilige Vallei
Dag 5: Heilige Vallei - Aguas Calientes - Machu Picchu
Dag 6: Aguas Calientes - Heilige Vallei - Cusco
Dag 7: Cusco
Dag 8: Cusco - Lima - Vertrek

Uw programma voor 12 dagen/11 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima - Arequipa
Dag 3: Arequipa 
Dag 4: Arequipa - Colca Canyon 
Dag 5: Colca Canyon & tour - Puno
Dag 6: Puno
Dag 7: Puno - Cusco
Dag 8: Cusco
Dag 9: Cusco - Heilige Vallei - Aguas Calientes
Dag 10: Aguas Calientes - Ollantaytambo - Cusco
Dag 11: Cusco
Dag 12: Cusco - Lima - Vertrek

Uw programma voor Mythisch Cusco - 8 dagen/7 nachten

Dag 1: Aankomst in Lima
Transfer naar het hotel in Lima waar u de eerste nacht doorbrengt en kunt bijkomen van de lange vlucht.

Overnachting in Lima.

Dag 2: Lima - Tour door de stad
Ontbijt in het hotel. Uw bezoek aan de hoofdstad begint in het centrum van Lima, een plek die representatief is voor het koloniale en republikeinse tijdperk, maar waar ook architectuur te vinden is uit de twintigste eeuw. U bezoekt het presidentiële paleis en de kathedraal van Lima, beide indrukwekkende bouwwerken die nog steeds in gebruik zijn. Vervolgens gaat het naar het klooster van San Francisco waar u een fantastische collectie aan oude boeken vindt en een netwerk aan catacomben die open zijn voor het publiek.

Daarna bezoekt u de moderne wijk Miraflores waar u stopt bij het Parque del Amor ofwel het Park der liefde, gelegen bovenop de kliffen van Miraflores waar u een prachtig uitzicht krijgt op de baai van Lima.


Overnachting in Lima, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Lima - Heilige Vallei
Transfer naar de luchthaven van Lima waar u de vlucht neemt naar Cusco. Bij aankomst wacht uw transfer die u naar uw hotel in de Heilige Vallei brengt. Het eerste bezoek van de dag is aan Awana Kancha (het huis der wevers), beschouwd als een openluchtmuseum voor de Zuid-Amerikaanse textielindustrie. Hier ontmoet u de lama's en alpaca's die de wol leveren en ontdekt u de verschillende technieken waarmee prachtige kledingstukken gemaakt worden. Na dit bezoek gaat het terug naar het hotel in Urubamba.

Overnachting in de Heilige Vallei, ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Heilige Vallei
Na het ontbijt in het hotel start de dag met een bezoek aan de markt van Pisac waar u handgemaakte producten vindt door de plaatselijke bewoners, waaronder kledij van alpacawol, muziekinstrumenten, schilderijen, beelden, sieraden en replica's van oude Inca-voorwerpen. Daarna ontdekt u de archeologische site van Pisac waar u het grootste aantal terrassen in de regio vindt, een echt meesterwerkje gemaakt door de lokale Inca-boeren!

Verwen uzelf met een gastronomisch festijn door de bekende chef Nacho Solis in Ranch Wayra terwijl u de Paso Peruano paarden bewondert die hier leven. Na de lunch zet u de tocht verder naar Ollantaytambo, een typische stad naar het ontwerp van de Inca's waar de bewoners vandaag nog altijd hun eeuwenoude tradities in ere houden. Toen Pachacuti de stad veroverde vernielde hij het oude en bouwde een compleet nieuwe stad. Vandaag wordt dit beschouwd als één van de meest opmerkelijke archeologische sites van het Inca-rijk. Terugkeer naar uw hotel in de Heilige Vallei.

Overnachting in de Heilige Vallei, ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Heilige Vallei - Station van Ollantaytambo - Machu Picchu
Ontbijt in het hotel en transfer naar het station van Ollantaytambo waar uw excursie naar de Machu Picchu begint met een treinreis van ongeveer 2 uur naar Aguas Calientes (ook bekend onder de naam "Machu Picchu Pueblo"). Dit is de laatste halte voor de belangrijkste archeologische site van het land en misschien wel de meest magische bezienswaardigheid.

In het dorpje zelf vindt u een plaatselijke markt, restaurants en accommodatie voor degenen die hier willen overnachten en de beklimming vroeg in de ochtend maken. U neemt de bus naar de Machu Picchu, een waar architecturaal meesterwerkje dat dienst deed als heiligdom en woonplaats voor militair leider Pachacuti. Machu Picchu wordt weleens vertaald als "oude berg" en werd door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed en opgenomen als één van de 7 moderne wereldwonderen. Hier bezoekt u de Inti Punku (zonnepoort), de Wayna Picchu (indien mogelijk) en de Inca brug. Terugkeer naar Aguas Calientes voor de lunch in Café Inkaterra.

Overnachting in Aguas Calientes, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 6: Machu Picchu - Station van Ollantaytambo - Cusco
Ontbijt in het hotel. Vrije dag.

Optionele excursie (ter plaatse te regelen):
U keert terug naar de Machu Picchu, een plek waar u maar niet genoeg van kunt krijgen, en bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden. Intipunku (de zonnepoort) is de toegang tot de site als u het Inca Trail volgt vanaf Ollantaytambo. De zonsopgang is hier adembenemend! U kunt de Wayna Picchu (volgens beschikbaarheid) beklimmen, wat "jonge berg" betekent. De beklimming duurt ongeveer 1 uur en de belangrijkste attractie is de "Tempel van de Maan", een complex van ondergrondse constructies dat gebruikt werd door de Inca elite. Tenslotte kunt u de Inca brug zien, een indrukwekkende rots met een holte ongeveer halfweg, die wordt overbrugt door houten planken. De Inca's konden hun stad beschermen door de houten planken weg te nemen, en daarmee de toegang tot de stad te belemmeren.

Daarna keert u terug naar het station van Aguas Calientes om de trein terug naar Ollantaytambo en uiteindelijk terug naar Cusco te nemen.

Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.
Dag 7: Cusco
Ontbijt in het hotel gevolgd door een tour door de stad die begint bij de Coricancha, een tempel gewijd aan de god van de zon, ook bekend onder de naam Quri Kancha of "behuizing van goud". Deze tempel werd gebouwd door Pachacuti en diende als basis voor het Santo Domingo klooster na de aankomst van de Spanjaarden. De belangrijkste plek in in Inca-rijk bestond volledig uit goud: de muren, plafonds, altaren,... 

De volgende halte is de kathedraal van Cusco, het meest indrukwekkende bouwwerk aan de Plaza de Armas dat ongeveer een eeuw nodig had om gebouwd te worden (van 1560 tot 1654) met stenen van de inca-site Sacsayhuaman. Het fort van Sacsayhuaman is de volgende halte, gelegen op enkele minuten buiten de stad en gebouwd door Pachacuti in de vijftiende eeuw. Dit immense fort bestaat uit gigantische stenen waarvan de bouw vandaag nog altijd een raadsel is. Dit is ook de plek waar elk jaar op 24 juni het feest van de zon, of de Inti Raymi wordt gehouden.

Daarna zet u koers richting Kenko op 4 km van Cusco. Er wordt gezegd dat dit rotsheiligdom de plek was waar landbouwrituelen werden gehouden. Tenslotte ontdekt u Puca Pucara op 7 km van de stad, een archeologische vindplaats waarvan de naam "rode vesting" betekent. Het was waarschijnlijk een verdedigingspost bestaande uit pleinen, baden aquaducten, muren en torens.

Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Cusco - Lima - Vertrek
Na het ontbijt gaat het naar de luchthaven waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht terug naar Lima en aansluitend uw terugvlucht.

Uw programma voor De schatten van de zuidelijke Andes - 12 dagen/11 nachten

Dag 1: Aankomst in Lima
Bij aankomst op de luchthaven wacht uw transfer naar het hotel in de stad.

Overnachting in Lima.

Dag 2: Lima - Arequipa
Na het ontbijt in het hotel wordt u naar de luchthaven gebracht om de vlucht naar Arequipa te nemen. Bij aankomst wacht uw gids voor de transfer naar uw hotel, onderweg krijgt u meer uitleg over de verschillende attracties in de stad.

Uw ontdekking van Arequipa begint aan de Plaza de Armas, één van de mooiste, koloniale pleinen in Peru, waar u ook de prachtige kathedraal uit de 18e eeuw vindt. De volgende halte is het Santa Catalina klooster uit 1579 dat nog altijd in gebruik is en de kerk van de "C
ompañía de Jesús" uit 1590 in een klassieke barokke stijl, waar u prachtige kunst en muurschilderingen kunt bewonderen. De dag sluit u af in de Yanahuara en Carmen Alto wijken om van het prachtige panorama op het platteland rond Arequipa te genieten.

Overnachting in Arequipa, ontbijt in begrepen.

Dag 3: Arequipa 
Op de luchthaven van Arequipa staat het vervoer te wachten om u naar het hotel te brengen. Onderweg zal een gids u informeren over de attracties en diensten die de stad biedt, tot slot zal hij u helpen bij het inchecken in het geselecteerde hotel. 

Uw reis begint op de Plaza de Armas, een van de mooiste van Peru, naast de prachtige kathedraal van Arequipa, gebouwd in de XVII eeuw en vele malen herbouwd na verschillende aardbevingen. Van daaruit gaat u naar het Santa Catalina klooster, een authentiek klooster uit 1579 dat nog steeds in gebruik is. Bezoek daarna de ´Iglesia de la Compañía de Jesús´ (1590), een klassiek voorbeeld van de barokke lokale architectuur waar u een uitzonderlijke collectie schilderijen en muurschilderingen kan bewonderen. Om de dag af te sluiten, bezoek de wijken Yanahuara en Carmen Alto, om een panoramisch uitzicht te hebben over het landschap van Arequipa.
Overnachting in Arequipa, ontbijt en ticket naar Convento Santa Catalina en Iglesia de la Compania inbegrepen.

Dag 4: Arequipa - Colca Canyon & Vallei

Ontbijt in het hotel en vertrek richting Yura en Colca Canyon. Hier vindt u karakteristieke geologische formaties zoals ravijnen, bergketens en kloven. U rijdt richting het Pampa Cañahuas reservaat, een grote vlakte bevolkt door vicuña's, één van de vier kameelachtigen van de Andes. Doorkruis pampas Viscachani en Toccra en wandelt rond de krater van de Chucura vulkaan om "Los Andes" te bereiken in Patapampa, gelegen op 4800 meter hoogte. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de verschillende vulkanen rond Arequipa. 

Lunch in het plaatselijke dorpje Chivay en transfer naar het hotel in de vallei van Colca Canyon. De rest van de dag bent u vrij om bijvoorbeeld de warmwaterbronnen te bezoeken.

Overnachting in Colca, ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Ticket naar Colca Canyon inbegrepen. 
Dag 5: Colca Canyon & Valley Tour - Puno
Ontbijt in het hotel. Maak u klaar voor een adembenemende dag in Condor's Cross. U ademt de onmetelijke landschappen van Colca Canyon in, één van de diepste kloven ter wereld met een diepte van 4160 meter, twee keer zo groot als de Grand Canyon! Terwijl u het uitzicht bewondert, ziet u de condors over de vallei vliegen, een magisch schouwspel.

U daalt af in de vallei om enkele dorpjes te ontdekken aan de oevers van de Colca rivier, zoals Chivay, Pinchollo, Maca, Achoma en Yanque, waar pittoreske koloniale kerken deel uitmaken van het landschap. De majestueuze pieken van de Andes zorgen voor een spectaculaire achtergrond. U stopt ook bij Antahuilque en Choquetico om het adembenemende uitzicht op de vallei te bewonderen. 

Na de middag vertrekt u naar Puno, aan de westelijke oever van het Titicacameer. De route neemt u mee door het nationaal reservaat Salinas y Aguada Blanca en het betoverende "stenen bos" van Patahuasi. De landschappen veranderen constant tussen weidse vlaktes, rotsformaties en lagunes vol met kraanvogels. Bij aankomst in Puno wordt u naar het hotel gebracht.

Overnachting in Puno, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 6: Puno
Ontbijt in het hotel. Transfer naar de haven van Puno om de drijvende Uros-eilanden te bezoeken. De Uros zijn een oude bevolkingsgroep die leeft op kunstmatig aangelegde eilanden die gemaakt zijn van riet uit het meer. Deze mensen leven eenvoudig en koken meestal buiten. Na ongeveer 90 minuten komt u aan op het eiland Taquile. In tegenstelling tot de andere eilanden in het meer, waar de bewoners Aymara spreken, spreekt men hier Quechua. Ze maakten deel uit van het Inca-rijk en de overblijfselen van deze cultuur zijn vandaag nog altijd zichtbaar in de huizen. U maakt een kleine tour over het eiland en gaat daarna terug naar Puno.

Overnachting in Puno, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 7: Puno - Cusco
Na het ontbijt in het hotel wordt u naar het busstation gebracht voor een reis door de adembenemende landschappen van de hoogvlaktes van de Andes, bezaaid met dorpjes, lama's en vicuña's. Onderweg bezoekt u de archeologische sites van Pukara (uit 200 voor Christus tot 300 na Christus) en Raqchi om de ruïnes te bezoeken van een Inca tempel gewijd aan de god Wiracocha.

Een andere halte brengt u naar Andahuaylillas, een charmant dorpje bekend om zijn kerk van San Pedro Apostol, die trots de bijnaam "Sixtijnse Kapel van de Andes" draagt. Het interieur is volledig versierd met muurschilderingen, altaren en barok houtsnijwerk. Bij aankomst in Cusco wordt u naar het hotel gebracht.

Overnachting in Cusco, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 8: Cusco
Ontbijt in het hotel gevolgd door een tour door de stad die begint bij de Coricancha, een tempel gewijd aan de god van de zon, ook bekend onder de naam Quri Kancha of "behuizing van goud". Deze tempel werd gebouwd door Pachacuti en diende als basis voor het Santo Domingo klooster na de aankomst van de Spanjaarden. De belangrijkste plek in in Inca-rijk bestond volledig uit goud: de muren, plafonds, altaren,... 

De volgende halte is de kathedraal van Cusco, het meest indrukwekkende bouwwerk aan de Plaza de Armas dat ongeveer een eeuw nodig had om gebouwd te worden (van 1560 tot 1654) met stenen van de Inca-site Sacsayhuaman. Het fort van Sacsayhuaman is de volgende halte, gelegen op enkele minuten buiten de stad en gebouwd door Pachacuti in de vijftiende eeuw. Dit immense fort bestaat uit gigantische stenen waarvan de bouw vandaag nog altijd een raadsel is. Dit is ook de plek waar elk jaar op 24 juni het feest van de zon, of de Inti Raymi wordt gehouden.

Daarna zet u koers richting Kenko op 4 km van Cusco. Er wordt gezegd dat dit rotsheiligdom de plek was waar landbouwrituelen werden gehouden. Tenslotte ontdekt u Puca Pucara op 7 km van de stad, een archeologische vindplaats waarvan de naam "rode vesting" betekent. Het was waarschijnlijk een verdedigingspost bestaande uit pleinen, baden aquaducten, muren en torens.

Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Cusco - Heilige Vallei
Na het ontbijt in het hotel start de dag met een bezoek aan de markt van Pisac waar u handgemaakte producten vindt door de plaatselijke bewoners, waaronder kledij van alpacawol, muziekinstrumenten, schilderijen, beelden, sieraden en replica's van oude Inca-voorwerpen. Daarna ontdekt u de archeologische site van Pisac waar u het grootste aantal terrassen in de regio vindt, een echt meesterwerkje gemaakt door de lokale Inca-boeren!

Na de lunch in een plaatselijk restaurant zet u de tocht verder naar Ollantaytambo, een typische stad naar het ontwerp van de Inca's waar de bewoners vandaag nog altijd hun eeuwenoude tradities in ere houden. Toen Pachacuti de stad veroverde vernielde hij het oude en bouwde een compleet nieuwe stad. Vandaag wordt dit beschouwd als één van de meest opmerkelijke archeologische sites van het Inca-rijk. Terugkeer naar uw hotel in de Heilige Vallei.

Overnachting in de Heilige Vallei, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 10: Heilige Vallei - Station van Ollantaytambo - Machu Picchu
Ontbijt in het hotel en transfer naar het station van Ollantaytambo waar uw excursie naar de Machu Picchu begint met een treinreis van ongeveer 2 uur naar Aguas Calientes (ook bekend onder de naam "Machu Picchu Pueblo"). Dit is de laatste halte voor de belangrijkste archeologische site van het land en misschien wel de meest magische bezienswaardigheid. 

In het dorpje zelf vindt u een plaatselijke markt, restaurants en accommodatie voor degenen die hier willen overnachten en de beklimming vroeg in de ochtend maken. U neemt de bus naar de Machu Picchu, een waar architecturaal meesterwerkje dat dienst deed als heiligdom en woonplaats voor militair leider Pachacuti. Machu Picchu wordt weleens vertaald als "oude berg" en werd door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed en opgenomen als één van de 7 moderne wereldwonderen. Hier bezoekt u de Inti Punku (zonnepoort), de Wayna Picchu (indien mogelijk) en de Inca brug. Terugkeer naar Aguas Calientes voor de lunch in Café Inkaterra.

Overnachting in Aguas Calientes, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 11: Machu Picchu - Station van Ollantaytambo - Cusco
Ontbijt in het hotel. Vrije dag.

Optionele excursie (ter plaatse te regelen):
U keert terug naar de Machu Picchu, een plek waar u maar niet genoeg van kunt krijgen, en bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden. Intipunku (de zonnepoort) is de toegang tot de site als u het Inca Trail volgt vanaf Ollantaytambo. De zonsopgang is hier adembenemend! U kunt de Wayna Picchu (volgens beschikbaarheid) beklimmen, wat "jonge berg" betekent. De beklimming duurt ongeveer 1 uur en de belangrijkste attractie is de "Tempel van de Maan", een complex van ondergrondse constructies dat gebruikt werd door de Inca elite. Tenslotte kunt u de Inca brug zien, een indrukwekkende rots met een holte ongeveer halfweg, die wordt overbrugt door houten planken. De Inca's konden hun stad beschermen door de houten planken weg te nemen, en daarmee de toegang tot de stad te belemmeren.

Daarna keert u terug naar het station van Aguas Calientes om de trein terug naar Ollantaytambo en uiteindelijk terug naar Cusco te nemen.

Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.

Dag 12: Cusco - Lima - Vertrek
Na het ontbijt gaat het naar de luchthaven waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht terug naar Lima en aansluitend uw terugvlucht.

Uw hotels

Om uw comfort te garanderen tijdens deze rondreis, bieden we u de keuze tussen een Standaard Kamer of Superior Kamer in 3* of 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen. Zo bent u aan het einde van een bewogen dag zeker van een verkwikkende nachtrust en bent u de volgende ochtend weer klaar voor een nieuwe ontdekkingstocht naar de schatten van Peru.

Uw hotels met Standaard Kamer zijn (of gelijkwaardig):
- Lima: Tambo II 3* 
- Arequipas: Casa Andina Standard 3*
- Colca: Estancia Pozo del Cielo 3*
- Puno: Hacienda Puno 3* 
- Cusco: Suenos del Inka 3* 
- Heilige Vallei: Hacienda del Valle 3*
- Aguas Calientes - Machu Picchu: Waman 3* 

Uw hotels met Superior Kamer zijn (of gelijkwaardig):
- Lima: Casa Andina Select 4*
- Arequipas: Casa Andina Select 4* 
- Colca: Colca Lodge
- Puno: Jose Antonio 4*
- Cusco: Costa del Sol Ramada 4* 
- Heilige Vallei: Casona de Yucay 4*
- Aguas Calientes - Machu Picchu: El Mapi 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Als u kiest voor het programma van 8 dagen/7 nachten, geniet u van een dagelijks ontbijt vanaf dag 2 tot dag 8 en de lunch (exclusief dranken) vanaf dag 4.

Tijdens het programma voor 12 dagen/11 nachten is het ontbijt inbegrepen vanaf dag 2 tot dag 12 en de lunch (exclusief dranken) op dat 3, 4, 5, 7 en 9. Bovendien geniet u van een diner op dag 3 en 4.

Proef van de overheerlijke Peruaanse keuken die altijd vers is en erg gevarieerd. Mis zeker de stevige soep niet, forel of zelfs alpaca vlees. Hier worden altijd natuurlijke en ter plaatse gekweekte ingrediënten gebruikt, en dat proeft u!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

SIM-kaart

Extra opties
Neem uw SiM-kaart (Chip Movistar) in ontvangst op de luchthaven en blijf tijdens uw hele reis verbonden! U geniet van 8Go data en kunt u gebeld worden (geen uitgaande oproepen). U ontvangt transfertijden en meer via SMS of Whatsapp.

Prijs: 13USD per persoon

Het weer

Jan
min : 20°C max : 26°C
Feb
min : 20°C max : 26°C
Mrt
min : 20°C max : 26°C
Apr
min : 18°C max : 24°C
Mei
min : 17°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 20°C
Jul
min : 15°C max : 19°C
Aug
min : 15°C max : 18°C
Sep
min : 15°C max : 19°C
Okt
min : 17°C max : 20°C
Nov
min : 17°C max : 22°C
Dec
min : 18°C max : 24°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer of Superior Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels
- Maaltijden volgens het programma: ontbijt van dag 2 tot dag 8 voor het programma van 7 nachten en van dag 2 tot dat 12 voor het programma van 11 nachten, lunch (exclusief dranken) vanaf dag 4 voor het programma van 7 nachten en op dag 3, 4 , 5, 7 en 9 voor het programma van 11 nachten, diner op dag 3 en voor voor het programma van 11 nachten
- Engelstalige gids
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het programma: Awanacancha, Ollantaytambo en Pisac in de Heilig Vallei; Machu Picchu op dag 5 ; Coricancha, kathedraal, Sacsayhuamán in Cusco; Toeristische kaart van Cusco; kathedraal San Francisco  klooster en Casa Luna in Lima
- Transport in een privévoertuig 
- Transfer van Puno naar Cusco in een toeristische bus met Engelstalige gids (voor verblijven van 11 nachten)
- Retourtickets voor de trein naar Machu Picchu
- Binnenlandse vluchten volgens het programma: Lima - Cusco - Lima voor het programma van 7 nachten; Lima - Arequipa en Cusco - Lima voor het programma van 11 nachten
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermeld entreeprijzen en bezoeken
- Gidsen en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Optionele excursies (ter plaatse te regelen)
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten 
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis: De schatten van Peru