Pestana Ocean Bay 4* - Funchal - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • We nemen u mee naar een populair strand op het Portugese bloemeneiland
  • Dankzij de all-inclusiveformule ontdekt u de heerlijke plaatselijke keuken zonder zorgen
  • Kies optioneel voor een huurauto om in alle vrijheid op verkenning te gaan
  • En ook... Breng een bezoek aan de Kathedraal van Funchal met zijn prachtige houten dak

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Een voorproefje...

Welkom op... Madeira

Droomt u van een bezoek aan 'de tuin van de Atlantische Oceaan'? Dit is uw kans...
We nemen u mee naar het Portugese eiland Madeira, een eiland met adembenemende uitzichten, dichte bossen, vulkanische landschappen, kleurrijke tuinen, een eeuwenoude cultuur, authentieke charme en het prachtige blauw van de Atlantische Oceaan... Er zijn maar weinig eilanden met zoveel diversiteit!
U logeert op een bevoorrechte locatie aan het strand niet ver van de hoofdstad Funchal. Hier ontmoet het blauw van de lucht de azuurblauwe oceaan en de stralende zon, omringd door weelderige natuur, historische architectuur, lekker eten en een warme bevolking.
Laat u verleiden door het 'Bloemeneiland'!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Het Hotel Pestana Ocean Bay 4* biedt een panoramisch uitzicht op de kliffen van Câmara de Lobos en een directe toegang tot één van de grootste stranden van het eiland. Maak gebruik van de vele faciliteiten en ontdek het ruime aanbod aan activiteiten - van sport, cultuur of verwennerij - u kiest het helemaal zelf!

Dankzij de gratis pendeldienst van het hotel gaat u makkelijk op verkenning in het historische centrum van Funchal en bij uw terugkeer proeft u van de heerlijke gastronomie... Deze vakantie heeft het allemaal!

Uw kamer

Voor een vakantie in alle comfort, hebben we voor u een Klassieke Studio (31 m²) gereserveerd.

Uw kamer is modern ingericht met lichte tinten en kleurrijke accenten, comfortabel meubilair en hedendaagse faciliteiten zoals een volledig uitgeruste kitchenette. Op het balkon vindt u tuinmeubilair, de perfecte plek om van het prachtige uitzicht te genieten... De ontspanning begint al van bij het ontwaken!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension en restaurants

Dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule geniet u van een vakantie zonder zorgen.

het Hotel Pestana Ocean Bay beschikt over een restaurant en twee bars. Het Arlequim restaurant is de perfecte plek om van uw ontbijt te genieten met uitzicht op zee. Ook de lunch en het diner worden hier geserveerd en er worden regelmatig shows en muziekavonden georganiseerd in de bar van het restaurant.

Aan de rand van het zwembad vindt u de Pool Bar voor een verfrissende cocktail tussen het zwemmen of zonnebaden door.

Activiteiten

Elke dag van uw verblijf op Madeira barst van de mogelijkheden om te ontspannen of op verkenning te gaan. Begin de dag met een wandeling op het strand of een ontdekking van de weelderige natuur in de omgeving, met groene bossen, vulkanische landschappen en kristalhelder water. Bij uw terugkeer naar het hotel komt u tot rust aan de rand van het zwembad, geniet u van pure verwennerij in de spa, werkt u aan uw conditie in de fitnessruimte of profiteert u van een uniek moment met de kinderen in de spellenkamer... Deze vakantie belooft uniek te worden!

Extra opties

Huurauto

Extra opties
Ontdek de uniek schatten van Funchal en de rest van het eiland in alle vrijheid als u kiest voor een huurauto van categorie A voor 3 of 7 dagen, de beste manier om de schoonheid van Madeira echt te leren kennen!

Het weer

Jan
min : 13°C max : 19°C
Feb
min : 13°C max : 19°C
Mrt
min : 14°C max : 19°C
Apr
min : 14°C max : 20°C
Mei
min : 15°C max : 21°C
Jun
min : 18°C max : 22°C
Jul
min : 19°C max : 24°C
Aug
min : 20°C max : 25°C
Sep
min : 19°C max : 25°C
Okt
min : 18°C max : 24°C
Nov
min : 16°C max : 22°C
Dec
min : 14°C max : 20°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 217
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Tuin
  • Lift
  • Kluis
  • Gratis parking
  • Gratis internet in de openbare ruimtes
  • Gratis pendeldienst naar het centrum
  • Medische dienst (met supplement)
  • Wasserij (met supplement)

De kamers zijn uitgerust met:

  • Kitchenette
  • Plafondventilator
  • Televisie
  • Radio
  • Telefoon
  • Balkon met tuinmeubilair
  • Badkamer met bad of douche
  • Haardroger (met supplement)

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Kinderbad
  • Directe toegang tot het Formosa strand
  • Speeltuin en spellenkamer voor kinderen
  • Spa
  • Turks stoombad
  • Massages en behandelingen
  • Fitnessruimte
  • Biljart
  • Tafeltennis
  • Schaken
  • Animatieprogramma

Alle praktische informatie over de (optionele) huurauto:
- U kunt kiezen voor een duur van 3 of 7 dagen
- Uw dient de auto bij het hotel op te halen en weer af te geven
- Minimumleeftijd: 22 jaar
- De bestuurder moet minstens 2 jaar in bezit zijn van het rijbewijs
- De auto moet met hetzelfde benzineniveau ingeleverd worden als ontvangen.
- Bij ontvangst wordt een geldige creditcard gevraagd voor de borg.

Inclusief:
* Onbeperkt aantal kilometers
* Overheidsbelastingen:

Exclusief:
* All-riskverzekering: €10,- per dag (met eigen risico van €300,-)
* Kinderzitje (ter plaatse beschikbaar en te betalen): €5,- per dag

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: U vliegt met een chartervlucht die enkel vanuit Parijs vertrekt. U krijgt de vluchttijden later doorgestuurd.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Funchal en uw hotel bedraagt ongeveer 20  km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Pestana Ocean Bay 4*