Rondreis Fly & Drive Portugal - Lissabon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de belangrijkste steden en mooiste plekjes van Portugal tijdens deze tour die wij speciaal voor u hebben samengesteld
  • Verblijf in comfortabele hotels voor rust en ontspanning
  • En ook... proef van de traditionele lekkernijen en geniet van de vriendelijke bevolking en het mediterrane klimaat!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in...Portugal

We nemen u mee naar Portugal, dat bekend staat om de vriendelijke mensen, de schitterende stranden, de ruige natuur en de aangename temperatuur. Het land vormt het uiterste zuidwestpunt van het Europese vasteland en binnen drie uur bent u al op plaats van bestemming.

De achthonderd kilometer lange kustlijn, het heerlijke eten, de fraaie havenplaatsen en de authentieke sfeer maken van dit land een populaire en heerlijke vakantiebestemming!

 

Reisbeschrijving

Tijdens deze unieke reis ontdekt u het prachtige Portugal door middel van een tour langs de mooiste plekken van het land. Met uw huurauto (inbegrepen in dit aanbod) rijdt u langs belangrijke steden als Lissabon en Porto, maar geniet u ook volop van minder bekende maar gezellige plaatsen als Batalha en Viseu.

Dag 1: Aankomst in Lissabon
Bij aankomst op de luchthaven van Lissabon kunt u gelijk uw huurauto in ontvangst nemen en kan uw roadtrip door Portugal beginnen!

Overnachting in het Czar Lisbon hotel, inclusief ontbijt


Dag 2: Lissabon
U heeft nog een dag in Lissabon om alle bezienswaardigheden en leuke plekjes te ontdekken!

Volgens de legende is Lissabon gesticht door de Griekse held Odysseus tijdens de Odyssee. Het centrum heet de Baixa Pombalina, de benedenstad. Hier bevindt zich het Rossio, het belangrijkste plein van de stad.
In de wijk Bairro Alto, ten westen van Da Baixa, zijn vele restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De ongeveer 30 meter hoger gelegen wijk is vanuit het centrum bereikbaar met de Elevador de Santa Justa. Deze lift is door een leerling van Gustave Eiffel ontworpen in de neogotische stijl van rond 1900.

Overnachting in het Czar Lisbon hotel, inclusief ontbijt

We nemen u mee naar de hoofdstad en tevens de grootste stad van Portugal. De stad ligt in het westen van het land, vlakbij de Atlantische Oceaan in de streek Estremadura.

Volgens de legende is Lissabon gesticht door de Griekse held Odysseus tijdens de Odyssee. Het centrum heet de Baixa Pombalina, de benedenstad. Hier bevindt zich het Rossio, het belangrijkste plein van de stad.

In de wijk Bairro Alto, ten westen van Da Baixa, zijn vele restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De ongeveer 30 meter hoger gelegen wijk is vanuit het centrum bereikbaar met de Elevador de Santa Justa. Deze lift is door een leerling van Gustave Eiffel ontworpen in de neogotische stijl van rond 1900.

Dag 3: Lissabon - Leiria (150 km)
Batalha is een gemeente in het Portugese district Leiria. Batalha is een stad die bekend staat om z'n cultuur. Het prachtige klooster dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat is één van de populairste trekpleisters van Batalha. Het is tevens een van de grootste meesterwerken van de gotische bouwstijl ter wereld.

Overnachting in het Caso do Outerio, inclusief ontbijt
Dag 4: Leiria - Coimbra (80 km)
U vervolgt uw reis naar Coimbra, een reis van 80 kilometer. Deze Portugese stad heeft tijdens de middeleeuwen gefungeerd als hoofdstad. Destijds stond de stad bekend als Aeminium. In Coimbra zijn veel waardevolle herinneringeren bewaard gebleven die ons meer kunnen vertellen over de afgelopen zeven eeuwen. De universiteit heeft hier een groot aandeel in gehad. De vele studenten die de stad telt zorgen ervoor dat de plaatselijke horeca niets te kort komt. Er zijn dan ook veel gezellige clubs, bars, terrassen en restaurants te vinden.

Overnachting in het Grande Hotel Do Luso, inclusief ontbijt
Dag 5: Coimbra - Porto (120 km)
Vandaag gaat u riching Porto, een grote en belangrijke stad in Portugal. Porto dankt zijn naamsbekendheid aan de Port, maar de stad is veel meer dan Port alleen. Natuurlijk mag u een portproeverij tijdens uw bezoek aan de stad niet overslaan. Met name de historische binnenstad van Porto, die door UNESCO in zijn geheel op de werelderfgoedlijst is gezet, is meer dan de moeite waard. De mooie smalle straten en de prachtige vergezichten in deze wijk maken de stad uniek!

Overnachting in het Quality Inn Portus Cale, inclusief ontbijt
Dag 6: Porto - Viseu (130 km)
Deze ochtend rijdt u richting Viseu. Viseu ligt in het noorden van Portugal en is het kruispunt tussen de zeehaven van Aveiro in de Atlantische kust en Salamanca. Wijn is een belangrijk product in deze regio. De stad is rijk aan kloosters, kapellen en kerken en heeft een historische wijk met smalle straatjes, verborgen steegjes en prachtige trappen.

Overnachting in het hotel Palacio Dos Melos, inclusief ontbijt
Dag 7: Viseu - Batalha (160 km)
Vandaag begint u aan de terugreis richting Lissabon. U overnacht weer in de stad Batalha, in Leiria.


Overnachting in het hotel Caso Do Outerio, inclusief ontbijt


Dag 8: Vertrek

Vandaag is het helaas alweer tijd om afscheid te nemen van het prachtige Portugal. U kunt uw huurauto weer afgeven op de luchthaven van Lissabon.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw reis verblijft u in comfortabele Standaard Kamers in 3 of 4* hotels.

In Lissabon verblijft u in het Czar Lisbon, een 4* hotel in het centrum van de stad. In Batalha overnacht u in het Casa Do Outerio met prachtige balkons en uitzichten. Voor Coimbra hebben we voor het Grande Hotel Do Luso gekozen. Dit 4* hotel ligt op een heuvel van Bacaco en heeft een heerlijk buitenzwembad. Tijdens uw verblijf in Viseu overnacht u in het Palacio Dos Melos, dat recentelijk nog is gerenoveerd.

* Indien deze hotels niet beschikbaar zijn, verblijft u in een gelijkwaardig hotel.

Let op: Parkeren is tegen betaling bij het Czar Lisbon (€10,-/dag) en het Quality Inn Portus Cale (€9,-/dag).

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

U verblijft op basis van een lekker ontbijt, ingebrepen in deze aanbieding.

Begin elke dag goed met een stevig ontbijt voordat u weer op pad gaat. Voor de lunch kunt u onderweg tijdens de rit ergens stoppen, en 's avonds kunt u eten in het restaurant van het hotel of ergens anders in de stad waar u verblijft!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten in Standaard Kamers in de vermelde hotels
- Ontbijt
- Inbegrepen huurauto (zie voorwaarden hieronder)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Entreegelden en excursies 
- Persoonlijke uitgaven 
- Benzine voor de huurauto en extra's 
- Verzekeringen

De toeristenbelasting (€1,60 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over uw huurauto:
- U kunt de auto ophalen en weer afgeven op de luchthaven van Lissabon.
- Minimumleeftijd: 25 jaar
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in bezit zijn van het rijbewijs
- De auto moet met hetzelfde benzineniveau ingeleverd worden als ontvangen.
- Bij ontvangst wordt een geldige creditcard gevraagd voor de borg.

Inclusief:
* Onbeperkt aantal kilometers
* Overheidsbelastingen: 23 %
* Luchthavenbelasting

Exclusief:
* Tweede bestuurde : €18,50 per dag
* Toeslag voor jonge bestuurders (jonger dan 25 jaar): €7,- per dag en per bestuurder
* Extra "personal accident insurance" (PAI), voor assistentie, repatriëring en medische kosten voor gerepatriëerde personen: €6,50 per dag.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U kunt uw inbegrepen huurauto bij ophalen op de luchthaven van Lissabon. U moet de auto hier ook weer terugbrengen op de dag van vertrek.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Fly & Drive Portugal