Hotel Estalagem Do Vale 4* - São Vicente - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Een charmant landelijk hotel op een magische plek in de natuur
  • Gelegen bij het Laurissilva Bos, door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed
  • Historisch landhuis met traditionele inrichting en modern comfort
  • En ook... Bezoek de kathedraal van Funchal en ontdek de prachtige omgeving op het eiland!

Welkom op... Madeira

Houdt u van zon en natuur? Dan kiest u voor uw volgende reis voor het prachtige Portugese eiland Madeira! U verblijft in het noordelijke deel van het eiland, in het dal van São Vicente en in het Laurissilva Bos. Deze omgeving verzekert haar bezoekers van een magische ervaring.

Funchal, de hoofdstad van Madeira, ligt op slechts 20 km afstand (ongeveer 25 minuten rijden) en is een hele andere wereld. Het hotel ligt verder op 2 km van São Vicente, dichtbij de oude Laurisilva bossen. Deze natuur staat op de Werelderfgoed lijst van UNESCO. Via het personeel van het hotel kunt u waanzinnige excursies organiseren om de rest van dit magische eiland te ontdekken!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 4* hotel

Welkom bij Estalagem do Vale, een 4* hotel in het bos Laurissilva - een wonderlijk serene plek! Dit is een charmant en landelijk herenhuis dat gezellige en comfortabele accommodaties biedt in een natuurlijke omgeving. Het historische hoofdgebouw onthult een kleurrijke geschiedenis die ongeveer 150 jaar geleden begon als school.

U heeft beschikking tot de mooie tuinen van het hotel, en het verwarmde zwembad. Ook biedt het wellnessfaciliteiten en een traditioneel restaurant. Rust en sereniteit gegarandeerd!

Uw kamer

Uw nachten in dit hotel brengt u door in een Standaard Kamer

Het hotel beschikt over 35 standaard tweepersoonskamers, gelegen in aangrenzende vleugel van het hotel, samen met de Mariza Suites. De kamers zijn sober en gastvrij, met het comfort om u een aangename vakantie te laten beleven.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

U verblijft op basis van een inbegrepen ontbijt.

Het restaurant 'O Caramujo' is een gezellige plek om door te brengen met uw partner of uw gezin en waar u kunt kiezen uit heerlijke gerechten. U kunt hier altijd rekenen op de kwaliteit en versheid van de ingrediënten. Geniet van de heerlijke wijnen bij uw maaltijd en de idyllische desserts.

In de bar Adega Croque wordt thee, koffie en gebak geserveerd. Het hotel beschikt tevens over een bar met cocktails en regionale, nationale en internationale drankjes.

Activiteiten

In deze omgeving is het niet moeilijk helemaal tot rust te komen. Geniet extra in de spa! Na een lange dag sightseeing op het eiland bent u vast toe aan een ontspannende behandeling, of het genot van een lekker kopje thee met uitzicht op de vallei van São Vicente.

Zodra u helemaal tot ontspanning bent gekomen, kunt u kiezen voor een potje mini-golf of een duik in het buitenzwembad (geopend in het hoogseizoen). Hier komt u steevast tijd tekort!

Uw inbegrepen huurauto

Uw inbegrepen huurauto
Ontdek de mooiste plekjes van deze prachtige regio dankzij uw inbegrepen huurauto!
U profiteert bij deze aanbieding van een upgrade naar huurauto klasse B (Ford Focus of gelijkwaardig). Meer details over uw huurauto vindt u op pagina 2.

Het weer

Jan
min : 18°C max : 24°C
Feb
min : 17°C max : 23°C
Mrt
min : 18°C max : 24°C
Apr
min : 18°C max : 25°C
Mei
min : 19°C max : 26°C
Jun
min : 20°C max : 29°C
Jul
min : 22°C max : 30°C
Aug
min : 23°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 30°C
Okt
min : 23°C max : 30°C
Nov
min : 22°C max : 29°C
Dec
min : 20°C max : 27°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit maar indien u hiervan gebruik zou willen maken, verzoeken wij u contact met ons op te nemen voordat u de boeking maakt.

Aantal kamers in het hotel : 40
Check-in:  14.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:

Praktische informatie over uw huurauto

- U kunt de auto ophalen en weer afgeven op de luchthaven van Funchal.
- Minimumleeftijd: 25 jaar
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in bezit zijn van het rijbewijs
- De auto moet met hetzelfde benzineniveau ingeleverd worden als ontvangen. Wij raden u aan het contract bij de autoverhuurder nogmaals goed door te nemen
- Bij ontvangst wordt een geldige creditcard gevraagd voor de borg. Een maestro kaart is NIET voldoende. 

Inclusief:
* Onbeperkt aantal kilometers
* Overheidsbelastingen: 23 %
* Luchthavenbelasting

Exclusief:
* Tweede bestuurder : €18,50 per dag
* Toeslag voor jonge bestuurders (jonger dan 25 jaar): €7,- per dag en per bestuurder
* Extra "personal accident insurance" (PAI), voor assistentie, repatriëring en medische kosten voor gerepatriëerde personen: €6,50 per dag
* Kinderzitje (ter plaatse beschikbaar en te betalen)
* All risk verzekering


Het hotel beschikt over:

  • Restaurant
  • Bar
  • 24-uurs receptie
  • Tuin
  • Terras
  • Sauna
  • Sportschool
  • Solarium
  • Hottub
  • Bibliotheek
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Fietsverhuur
  • Autoverhuur
  • Tour Desk
  • Wifi

De kamers zijn uitgerust met:

  • Centrale verwarming
  • Minibar (op aanvraag)
  • Kluis
  • Kabeltelevisie
  • Telefoon service hotline
  • Internet verbinding

Activiteiten in het hotel:

  • Zwembad (seizoensgebonden geopend)
  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Bubbelbad
  • Minigolf
  • Biljart
  • Kinderspeelruimte

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven Funchal en uw hotel bedraagt 40 km. U dient uw huurauto op te halen en weer weg te brengen bij de luchthaven van Funchal.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Estalagem Do Vale 4*