Transsiberië Express: Van Moskou naar Irkoetsk - Moskou - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een once-in-a-lifetime reis op de Transsiberie Express
  • Ontdek de magie van Rusland met indrukwekkende bergen, meren, een rijke geschiedenis en een unieke cultuur
  • Kies tussen een avontuur van 10 of 16 nachten, die laatste met bezoek aan de stad Vladivostok
  • Logeer in alle comfort aan boord van de trein en in zorgvuldig uitgekozen hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Rusland!

Bent u op zoek naar een ongewoon avontuur? Wij bezorgen u de ervaring van uw leven met een reis aan boord van de Trans-Siberische trein in Rusland! De iconische Transsiberië Express brengt u van de hoofdstad Moskou naar het prachtige Irkoetsk of naar Vladivostok aan de oevers van de Japanse Zee als u kiest voor de aanbieding van 16 nachten. U doorkruist duizelingwekkende landschappen met bergen, vlaktes, steppen en legendarische meren om telkens halte te houden in de meest fascinerende steden van het land.
Kom met ons mee op een reis die u nog duizenden keren zult navertellen!

Reisbeschrijving

U krijgt de keuze tussen een reis van 10 nachten/11 dagen tot in Irkoetsk of een reis van 16 nachten/17 dagen die u tot in Vladivostok brengt. U logeert sommige nachten in alle comfort aan boord van de trein, en dan weer in zorgvuldig uitgekozen hotels in de steden die u bezoekt. Een avontuur om nooit meer te vergeten!

Aanbieding 1: Van Moskou naar Irkoetsk (10 nachten/11 dagen):

Dag 1: Nachttrein van Moskou naar Kazan
Dag 2: Kazan
Dag 3: Nachttrein van Kazan naar Jekaterinenburg
Dag 4: Jekaterinenburg
Dag 5 en 6: Nachttrein van Jekaterinenburg naar Krasnojarsk
Dag 7: Krasnojarsk
Dag 8: Nachttrein van Krasnojarsk naar Irkoetsk
Dag 9 en 10: Irkoetsk
Dag 11: Irkoetsk - Vertrek

Aanbieding 2: van Moskou naar Vladivostok (16 nachten/17 dagen)
Dag 1: Nachttrein Moskou - Kazan
Dag 2: Kazan
Dag 3: Nachttrein van Kazan naar Jekaterinenburg
Dag 4: Jekaterinenburg
Dag 5 en 6: Nachttrein van Jekaterinenburg naar Krasnojarsk
Dag 7: Krasnojarsk
Dag 8: Nachttrein van Krasnojarsk naar Irkoetsk
Dag 9 en 10: Irkoetsk
Dag 11: Trein van Irkoetsk naar Oelan-Oede (overdag)
Dag 12 en 13: Nachttrein van Oelan-Oede naar Chabarovsk
Dag 14: Chabarovsk
Dag 15: Nachttrein naar Vladivostok
Dag 16: Vladivostok
Dag 17: Vladivostkok - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma van Moskou naar Irkoetsk (10 nachten/11 dagen)

Dag 1: Nachttrein van Moskou naar Kazan
Deze avond geniet u van een transfer naar het treinstation waar u de nachttrein naar Kazan neem. 
Overnachting aan boord van de trein № 024М, 23.08-10.43 uur of gelijkwaardig.

Dag 2: Kazan (lunch)
Aankomst in Kazan, de oude hoofdstad van de Tataren aan de oevers van de Wolga rivier en de hoofdstad van de Rupubliek Tartarstan. U bezoekt de mooiste, oudste en meest interessante bezienswaardigheden van de stad: het Staro-Tatarskaya Sloboda museum, het meer met prachtige uitzichten, oude koopmanshuizen en de moskee uit de 18e eeuw. Uw gids vertelt verhalen en legendes over de Tartaren en neemt u mee op een wandeling door het centrum richting het klooster waar het 'Kazanskaja', het icoon van de Moeder Gods te zien is. Lunch in een restaurant in de stad met kookles "Secrets of Tartar Cuisine".

U geniet ook van een wandeltocht naar het Kremlin van Kazan, door Unesco geklasseerd als werelderfgoed en waar twee verschillende godsdiensten huizen: de islam met de Koel-Sjarif moskee en de orthodox katholieke kerk met de Verkondigingskathedraal. De scheve Basjnja Sjujumbike-toren mag u ook niet missen, die is vernoemd naar de laatste koningin van Kazan en wordt beschouwd als het symbool van de stad.
De rest van de dag bent u vrij. Overnachting in het hotel in Kazan.
Day 3: Kazan (ontbijt en lunch)
Deze ochtend geniet u van een excursie naar het eiland Svijazjsk met de lunch inbegrepen. Op weg naar het eiland kunt de "Tempel van alle religies" bezoeken. De geschiedenis begon op 24 mei 1551 toen Ivan de Verschrikkelijke besloot om een houten fort te bouwen op het eiland en waarna Svijazjsk een basis werd voor Russische troepen in de oorlog tegen het Kanaat Kazan. Het eiland beschikt over nog andere culturele en historische belangrijke monumenten, zoals de Hemelvaartkathedraal en -klooster, het Johannes De Doper-klooster met de Heilige Drievuldigheidskerk, het enige overgebleven houten gebouw op het eiland.
Tenslotte profiteert u van een transfer naar het treinstation waar u de trein naar Jekaterinenburg neemt.
Overnachting aan boord van de trein № 378, 20.08-12.22 uur of gelijkwaardig.

Dag 4: Jekaterinenburg (lunch)
Bij aankomst in Jekaterinenburg komt u te weten waarom deze stad van groot belang is voor de Russische Federatie. Dankzij de ligging aan de oostelijke kant van het Oeralgebergte is er een natuurlijke grens die de stad beschermt. Jekaterinenburg werd vernoemd naar de vrouw van Tsaar Peter de Grote, Yekaterina. De stad werd het industriële centrum van het land en na de Russische Revolutie in 1918, werd de laatste Russische Tsaar Nicolaas II, zijn vrouw en kinderen hier geëxecuteerd in het Ipatjev-huis. Tijdens uw sightseeing in de stad bewondert u ook de neoklassieke gebouwen en de Obelisk die de grens tussen Europa en Azië aanduidt. U neemt de lunch in een plaatselijk restaurant en geniet van een transfer naar het hotel.
Overnachting in het hotel in Jekaterinenburg.
Dag 5: Jekaterinenburg (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel verkent u Jekaterinenburg met een bezoek aan het geologische museum waar u de grootste verzameling aan meteorieten in de Oeral kunt bewonderen, waaronder stenen van de maan en Mars. U brengt een bezoek aan "Ganina Yama", de negen meter diepe put waar de lichamen van de laatste Russische keizerlijke familie werden verstopt na hun moord, het Jeltsin-Centrum en het Vyssotsky-gebouw vanwaar u een fantastisch uitzicht krijgt op de omgeving. Vrije tijd om snacks en drankjes te kopen voor u aan boord stapt van de nachttrein naar Krasnojarsk.
Overnachting aan boord van de trein №056, 21.40- 08.45 of gelijkwaardig.

Dag 6: Trein naar Krasnojarsk
Dag en nacht aan boord van de trein naar Krasnojarsk. Ontbijt en lunch niet inbegrepen.
Dag 7: Krasnojarsk (lunch)
Deze ochtend komt u aan in Krasnojarsk en begint u uw bezoek met een verkenning van het natuurreservaat Stolby. Tijdens een wandeling van ongeveer 3 km heeft u de kans om te genieten van de panoramische uitzichten en de verhalen van uw gids over het natuurreservaat. Picknicklunch of lunch in een plaatselijk restaurant. Na de middag neemt u de bosweg naar het observatiepunt "Tsar Fish" om vervolgens te stoppen bij de pier in Divnogorsk vlak bij het Krasnojarsk waterkrachtstation, de op een na grootste waterkrachtcentrale van Rusland.
Transfer en overnachting in het hotel in Krasnojarsk.

Dag 8: Krasnojarsk (ontbijt)
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel en vertrek op een panoramische rondleiding in de stad. U verkent het Mira-plein en geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de Jenisej rivier, bezoekt het Andrew Dubensky-monument en de Karaulnaya-heuvel vanwaar u de hele stad kunt zien. Daarna gaat het naar de Paraskeva Pyatnitsa kapel en wandelt u door de oude straten. Tenslotte gaat het naar het treinstation waar u de trein neemt richting Irkoetsk.
Overnachting aan boord van de trein №002, 13.38-07.43 of gelijkwaardig.
Dag 9: Irkoetsk (lunch)
Bij aankomst in Irkoetsk geniet u van een tour in de stad waarbij u het historische centrum, het monument voor de ontdekkers van Siberië, de kerk van de Verschijning van de Maagd, de hoofdstraat en het monument voor Alexander III bewondert. U maakt een wandeling op de promenade aan de Angara rivier en neemt de lunch in een plaatselijk restaurant. Daarna gaat het naar de toeristische wijk met tal van houten huizen.
Vrije middag en overnachting in het hotel in Irkoetsk.

Dag 10: Irkoetsk (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in het hotel maakt u een excursie naar het dorpje Listvjanka aan de oevers van het Baikalmeer op ongeveer 70 km van Irkoetsk. U bezoekt het openluchtmuseum voor houten architectuur en neemt de lunch in Listvjanka (inclusief vis uit het Baikalmeer). Wandeling door het dorp met de indrukwekkend Chaman rotsen in zee op de plek waar de Angara rivier wordt geboren. Vervolgens neemt u de stoeltjeslift naar een prachtig uitkijkpunt, bezoekt u het Baikalmeer museum en afsluiten doet u op de souvenir- en vismarkt. Terugkeer naar Irkoetsk voor de overnachting in het hotel.

Dag 11: Irkoetsk - Vertrek (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven waar u de vlucht huiswaarts neemt.

Uw reisprogramma van Moskou naar Vladivostok (16 nachten/17 dagen)

Dag 11: Irkoetsk - Oelan-Oede (lunch)
Stap deze ochtend op de trein richting Oelan-Oede. Dit is het mooiste deel van de Trans-Siberische route langs het Baikalmeer en deze legt u dan ook overdag af (trein №2 of №8). Ontmoeting met de lokale gids in het treinstation waarna u geniet van een tour van een halve dag in het dorpje Tarbagatay, waar de 'Old Believers' wonen. U geniet van een huisgemaakte lunch en een folkloreshow.
Overnachting in het hotel in Oelan-Oede.

Dag 12: Oelan-Oede (ontbijt en lunch)
Bezoek met gids aan Oelan-Oede waarbij u de Ivolginsky Datsan boeddhistische tempel kunt ontdekken op zo'n 23 km van de stad. Na de lunch in een plaatselijk restaurant geniet u van een transfer naar het treinstation waar u de trein naar Chabarovsk neemt.
Overnachting aan boord van de trein №2 of №8.

Dag 13: Trein naar Chabarovsk
Deze dag brengt u door aan boord an de trein richting Chabarovsk, waarbij u de prachtige landschappen onderweg kunt bewonderen.
Overnachting aan boord van de trein №2 of №8. 

Dag 14: Chabarovsk
Aankomst in Chabarovsk waar u naar het hotel wordt gebracht.
Overnachting in het hotel in Chabarovsk.
Dag 15: Chabarovsk (ontbijt en lunch)
Deze ochtend maakt u een tour in de stad langs Muravyev-Amurskiy Straat (de hoofdstraat), het Lenin Plein, Komsomol Straat, het Hemelvaartplein met de Kathedraal van de Hemelvaart van de Moeder Gods, het Khabarovsk Park en het plein van Gloria met fantastisch uitzicht op de Amoer rivier. Na een bezoek aan de Transfiguratiekathedraal maakt u een boottocht op de rivier. Volgens neemt u de lunch in een plaatselijk restaurant (zonder gids of transfer) en keert u terug naar het hotel waar u geniet van wat vrije tijd. Tenslotte geniet u van een transfer naar het treinstation waar u de trein neemt naar Vladivostok.
Overnachting aan boord van de trein №6.
Dag 16: Vladivostok (ontbijt en lunch)
Aankomst in Vladivostok. Ontbijt in een lokaal café en panoramische stadstour langs het uitkijkpunt "Eagle's Nest Hill" met uitzicht op de stad en de baai Zolotoj Rog. U bezoekt ook het centrale plein, het C56 Submarine Museum (entreeprijs inbegrepen), de Nicholas Triumphal poorten, de St. Andrew's cathedral en het fort van Vladivostok (entreeprijs inbegrepen). Na de lunch in een plaatselijk restaurant heeft u vrije tijd in de stad. We raden aan om langs de voetgangersstraat Admiral Fokín te lopen die eindigt bij de Golf van Amoer en de Japanse Zee.
Overnachting in het hotel in Vladivostok.

Dag 17: Vladivostok - Vertrek
Transfer naar de luchthaven waar u de vlucht huiswaarts neemt.

Uw hotels

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Kazan: 1 nacht in Hotel Courtyard by Marriott 4*
- Jekaterinenburg: 1 nacht in het N
ovotel Yekaterinburg Center 4*
- Krasnojarsk: 1 nacht in het Novotel Krasnoyarsk City Center 4*
- Irkoetsk: 2 nachten in Hotel Marriott 4*

Bij de rondreis van 16 nachten (of gelijkwaardig):
- Oelan-Oede: 1 nacht in Hotel Baikal Plaza 4*
- Chabarovsk: 1 nacht in het Khabarovsk City Boutique Hotel 4*
- Vladivostok: 1 nacht in Hotel Azimut Vladivostok 4*

Uw treinen

Uw treinen tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Van Moskou naar Kazan: 024M
- Van Kazan naar Jekaterinenburg: 378
- Van Jekaterinenburg naar Krasnojarsk: 056
- Van Krasnojarsk naar Irkoetsk: 002

Voor de reis van 16 nachten (of gelijkwaardig):
- Van Irkoetsk naar Oelan-Oede: 002 of 008
- Van Oejan-Oede naar Chabarovsk: 002 of 008
- Van Chabarovsk naar Vladivostok: 006

Meer informatie over uw treinreizen

De treintijden zo zo uitgekozen om een vlotte reis en de handigste vertrek- en aankomsttijden te garanderen.

Russische treinen zijn:
- Handig met een optimaal reisschema
- Modern en uitgerust met airconditioning 
- Gekwalificeerde chauffeurs die een speciale opleiding hebben ondergaan
- Voorzien van beddengoed en toiletartikelen
- De hoogste bedden zijn al opgemaakt bij het instappen
- Uitgerust met restaurantwagons en drankjes
- Voorzien van een souvenirwinkel
- Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
- Vriendelijk personeel dat altijd klaar is om uw vragen te beantwoorden
- Toiletten met zeep, papieren handdoeken, toiletpapier, luchtverfrissers en wegwerpbare stoelhoezen

Op de treinen kunt u de type wagon kiezen naar wens: zitplaatsen, stapelbedden of stoelen en stapelbedden.
De gezellige restaurantwagons hebben een uniek ontwerp en serveren heerlijke lekkernijen. U kunt ook ontbijt, lunch of diner in uw cabine laten bezorgen.

Extra diensten aan boord:
- Beddengoed
- Reispakketten
- Kranten

Uw treinen:
- Van Kazan naar Jekaterinenburg: normale trein / compartiment voor 4 personen / 2e klasse)
- Van Jekaterinenburg naar Krasnojarsk: luxetrein / compartiment voor 4 personen
- Van Krasnojarsk naar Irkoetsk: normale trein / compartiment voor 4 personen i/ 2e klasse) 

Optioneel en met bijbetaling kunt u ook upgraden naar een Dubbele Cabine.

... verder lezen

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens deze reis geniet u van een pension volgens het programma, dat bestaat uit 5 keer een ontbijt en 7 keer lunch voor de reis van 10 nachten/11 dagen en 8 keer ontbijt en 11 keer lunch voor de reis van 16 nachten/17 dagen.

Optioneel en met bijbetaling kunt u 6 diners (10 nachten) of 9 diners (16 nachten) in de hotels bijboeken voor nog meer gemoedsrust.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het treinstation of het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Cabine tijdens de treinreizen
- Standaard Kamer in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Pension volgens het programma: 5 keer ontbijt en 7 keer lunch (10 nachten) of 8 keer ontbijt en 11 keer lunch (16 nachten)
- Bezoeken en excursies volgens het programma
- Plaatselijke Engelstalige gids
- Treintickets tussen de steden in Economy Class
- Transfers en bezoeken met de auto, minivan of minibus
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Transsiberië Express: Van Moskou naar Irkoetsk