De Transsiberië Express: Van Rusland naar Beijing - St. Petersburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een onvergetelijke reis die u meeneemt naar opmerkelijke regio's met een prachtige geschiedenis
  • Stap aan boord van de legendarische Transsiberië Express en reis door Rusland, Mongolië en China
  • Ontdek de contrasterende landschappen en het prachtige Baikalmeer, het blauwe oog van Siberië

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... de Transsiberië Express!

Droomt u van een mythische en avontuurlijke reis om nooit te vergeten? Stap aan boord van de Transsiberië Express en reis van Rusland naar Beijing. Vergeet even alles, neem uw rugzak, laat het dagelijkse leven voor wat het is en kom met ons mee op deze avontuurlijke trip. Van het Rode Plein, het Baikalmeer en Ulaanbaatar naar de Chinese Muur en de Verboden Stad in Beijing, maar ook de bossen van Siberië en de uitgestrekte steppen van van Mongolië. Neem plaats in deze legendarische trein en houd uw ogen wagenwijd open. Dit wordt de reis van uw leven!

Sint-Petersburg

Deze stad is na Moskou de belangrijkste stad en tevens de voormalige hoofdstad van Rusland. Met zijn architecturale pareltjes uit de 18e en 19e eeuw, zijn grachten, zijn lange, rechte straten en zijn tuinen, parken en paleizen is deze stad een populaire toeristische trekpleister geworden.

Moskou

De Russische hoofdstad belooft een verblijf dat u nooit meer zult vergeten! Het Kremlin, het Rode Plein, de indrukwekkende Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods of het overwinningspark (Park Pobedy) ... Het zijn allemaal plaatsen die u zullen verbazen met hun schoonheid en bijzondere architectuur!

Dit is een plek waar politiek, wetenschap, cultuur, architectuur, moderniteit en de bedrijfswereld elkaar ontmoeten. 
Een ding is zeker: een bezoek aan Moskou zal u van het begin tot einde charmeren!

Beijing

Culturele bezienswaardigheden, traditionele wijken, het dagelijkse lokale leven en gastronomie... Beijing onthult u zijn unieke plaatsen en meest fascinerende gebruiken. Breng zeker een bezoek aan het Zomerpaleis, dat bekend staat om zijn keizerlijke tuin, de Tempel van de Hemel, de Tombe van de Ming en de zijdemarkt. Neem de tijd om eindeloos te wandelen door de smalle straatjes van Hutong en grijp de kans om te proeven van overheerlijke gelakte eend! Uiteraard is ook de Grote Muur een niet te missen bezienswaardigheid tijdens uw bezoek aan Bejing! Deze werd gebouwd tussen de 3e eeuw voor Christus en de 17e eeuw na Christus en is een indrukwekkende architecturale prestatie. 

Reisbeschrijving

Reizen aan boord van deze legendarische trein en ondertussen de grootste historische en culturele centra van het uitgestrekte Russische Rijk bezoeken, is een ongelooflijke manier om het hart van Rusland te ontdekken. Een van de beroemdste spoorwegen ter wereld, de Trans-Siberische spoorlijn is duizenden kilometers lang en loopt van de oevers van de Baltische Zee tot de oevers van de Stille Oceaan, met een belangrijke kruising met de Trans-Mongoolse spoorlijn.

Maak een gedenkwaardige reis door de continenten en eeuwen heen, van de moderne magie van Beijing tot het glinsterende Bajkalmeer, en de bewonderenswaardighe Siberische steden die als achtergrond hebben gediend voor enkele van de meest monumentale momenten van Rusland ... U heeft een plaats op de eerste rij voor dit alles!

U heeft de keuze tussen de volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1: 14 nachten van Moskou naar Beijing 
Aanbieding 2: 17 nachten van St Petersburg naar Beijing

Uw route in het kort:

Aanbieding 1: Vanuit Moskou 
Dag 1: Aankomst in Moskou
Dag 2: Aan boord van de Transsiberië Express
Dag 3 & 4: Jekaterinenburg
Dag 5 & 6: Aan boord van de Transsiberië Express
Dag 7: Irkoetsk - Baikalmeer - Listvianka
Dag 8: Listvyanka - Irkoetsk
Dag 9: Aan boord van de Transsiberië Express
Dag 10 & 11: Ulaanbaatar
Dag 12: Aan boord van de Transmongolië Express
Dag 13 & 14: Bejing
Dag 15: Vertrek

Aanbieding 2: Vanuit Sint-Petersburg
Dag 1: Aankomst in Sint-Petersburg
Dag 2 & 3: Sint-Petersburg
Dag 4 & 5: Moskou
Dag 6-18: Vervolg van het programma hierboven vanaf dag 3.

Uw reisprogramma

Vertrek van Moskou (14 nachten)

Dag 1: Aankomst in Moskou
Bij aankomst in Moskou wordt u overgebracht naar uw hotel.
Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Moskou - Aan boord van de Transsiberië Express
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Rode Plein, dat zijn naam niet alleen te danken heeft aan de rode straatstenen, maar ook omdat 'rood' in het Russisch "mooi" betekent. Breng daarna een bezoek aan het Novodevitsjiklooster  met de begraafplaats waar vele beroemde personen begraven zijn. U krijgt ook een kans om de beroemde metrostations te bezichtigen en te lunchen in de stad (inclusief) alvorens te worden overgebracht naar uw trein.
Overnachting op de Transsiberië Express

Dag 3: Yekaterinburg
Aankomst in Yekaterinburg, de hoofdstad van de Oeral in de late namiddag. Transfer naar het hotel.
Overnachting in uw hotel.

Dag 4: Yekaterinburg
Na het ontbijt bent u volledig vrij. Afspraak om 12.00 uur om het klooster-graf van de familie Romanov te bezoeken. Dompel u onder in het beroemde verhaal van de laatste Russische tsaar Nicolaas II en zijn familie. De moord op de Romanovs is een belangrijk onderdeel van de Russische geschiedenis. Bezoek daarna de grens tussen Europe en Azië waar u met één voet in ieder continent kunt staan! Lunch in de stad en vertrek in de late namiddag naar het station.
Ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Overnachting in de Transsiberië Express

Dag 5 & 6: Aan boord van de Transsiberië Express 
U reist per trein naar uw volgende bestemming. U brengt uw dagen en nachten door op de Transsiberië Express.
Overnachting in de Transsiberië Express
Dag 7: Irkoetsk - Baikalmeer - Listvianka
In de ochtend komt u aan in Irkoetsk. Daarna reist u door naar Listvyanka (70 km, 1u20 rijden). U ontdekt het dorp met zijn houten huizen en de St. Nicholas kerk. Onderweg brengt u een bezoek aan het Museum van Baikal waar u leert over het unieke leven in het meer. Daarna kunt u genieten van een boottochtje op het meer en (afhankelijk van de weersomstandigheden) en vervolgens wandelt u naar de haven en de vismarkt.
Lunch tijdens de excursies inbegrepen. Diner en overnachting in het hotel in Listvyanka.

Dag 8: Listvianka - Irkoetsk
Op dag 8 reist u terug naar Irkoetsk. Onderweg stopt u bij het houten architectuurmuseum, Taltsy. U gaat verder richting Irkoetsk en ontdekt de hoofdstad van het Oost-Siberië met een wandeling door de oude stad die tot het Unesco Werelderfgoed behoort, met de bekende huizen in hout. Vervolgens bezoekt u het dok van de Angara rivier met het monument van tsaar Alexander III die de bouw van de Trans-Siberische spoorlijn begon, de Saint-Sauveur kathedraal en de centrale markt. U bezoekt het huis van Vokonsky, een mooi herenhuis dat is getransformeerd in een museum.  
Ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Diner en overnachting in hotel in Irkoetsk.

Dag 9: Aan boord van de Transsiberië Express
Vroeg vertrek naar het station voor de trein naar Ulaanbaatar. Rijd langs de rivier de Selenga over de steppe naar Ulaanbaatar. In de late namiddag steekt u de grens over naar Mongolië.
Overnachting in de Transsiberië Express

Dag 10: Ulaanbaatar, Mongolië
In de ochtend komt u aan in deze prachtige omgeving en wordt u overgebracht naar de yurten aan de voet van de Mont Khentii. Dit is een wild gebied dat bestaat uit steppen en valleien bezaaid met witte yurts van nomadische veehouders, wilde bloemen en edelweiss, beboste bergen van dennen en lariksen, prachtige rotsformaties uitgehouwen door de erosie van de vele rivieren en bergmeren met een rijke flora en fauna.
Overnachting in een yurt indien beschikbaar, zo niet wordt u naar het Ramada hotel gebracht om daar te overnachten. (NB. in de winter overnacht u gegarandeerd in het hotel vanwege weersomstandigheden)
Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
.
Dag 11: Ulaanbaatar, Mongolië
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het bekende boeddhistische klooster Gandan, waar het beroemde 26,5 meter hoge gouden standbeeld van Migjid Janraisig de bodhisattva van Avalokitesvara is gevestigd.
Het klooster werd gebouwd in 1809 en kreeg de orginele naam Gandantegchinlin wat vertaald kan worden uit het Tibetaans als "Geweldige plek van complete vreugde". Er wonen nog altijd honderden monniken in het klooster. In de namiddag bezoekt u de Mongoolse hoofdstad.
Ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Overnachting in uw hotel in Ulaanbaatar.

Dag 12: Aan boord van de Transmongolië Express
Ontbijt en vroeg vertrek met de trein naar Beijing. Grensovergang en verandering van wagon in de nacht.
Er is een restauratiewagen in de trein van Ulaanbaatar tot aan de grens tussen Mongolië en China (7.30 - 17.30 uur), maar er is geen restauratiewagen van de grens tot Beijing! Houd hier rekening mee.
Ontbijt inbegrepen. Overnachting in de Transmongolië Express.

Dag 13: Beijing, China
Ontwaak midden tussen de prachtige landschappen van het Chinese platteland. Bij aankomst in Beijing wordt u overgebracht naar de Grote muur, een werelderfgoed van Unesco dat een integraal deel is geworden van de geschiedenis van China en misschien wel de belangrijkste architectonische structuur die ooit door de mens is gebouwd in de lengte, oppervlakte en massa. U wandelt over de muur en keert vervolgens terug naar Beijing.
Diner (inclusief) en overnachting in uw hotel in Beijing.

Dag 14: Beijing, China
Ontbijt. Vrije dag om deze fascinerende wereldstad met iconische bezienswaardigheden op eigen gelegenheid te ontdekken. Ook voor de lunch en het diner bent u volledig vrij.
Ontbijt inbegrepen. Overnachting in uw hotel in Beijing.

Dag 15: Vertrek 
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Vertrek van Sint-Petersburg (17 nachten)

Dag 1: Aankomst in Sint-Petersburg
Bij aankomst in Sint-Petersburg wordt u naar uw hotel gebracht om in te checken.
Overnachting in het hotel.

Dag 2 & 3: Sint-Petersburg
Op dag 2 heeft u de tijd om Sint Petersburg te bezoeken. Maak een ontdekkingsreis door de stad en breng een bezoek aan Vasilyevsky Island, St. Isaac's Square en de Decembrists (standbeeld van Peter de Grote), het Paleisplein, Nevsky Prospekt, de Neva Rivier en de kanalen. Bezoek het fort Petrus en Paulus en zijn Collegiale, waar zich de graven van de tsaar van Peter de Grote tot Nicolaas II bevinden. Dag 3 begint met een ontbijt, waarna u de hele dag vrij kunt doen waar u zin in heeft. 's Avonds wordt u naar de trein doorgebracht.
Op dag 2 zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Overnachting in het hotel.
Op dag 3 is enkel het ontbijt inbegrepen. Overnachting op de Transsiberië Express.

Dag 4 & 5: Moskou
Aankomst in Moskou en transfer van de trein naar een hotel. Op dag 5 brengt u een bezoek aan het Rode Plein, dat zijn naam niet alleen te danken heeft aan de rode straatstenen, maar ook omdat 'rood' in het Russisch "mooi" betekent. Breng daarna een bezoek aan het Novodevitsjiklooster  met de begraafplaats waar vele beroemde personen begraven zijn. U krijgt ook een kans om de beroemde metrostations te bezichtigen en te lunchen in de stad (inclusief) alvorens te worden overgebracht naar uw trein.
Op dag 4 is enkel het diner inbegrepen. Overnachting in het hotel.
Op dag 5 zijn ontbijt en lunch inbegrepen. Overnachting op de Transsiberië Express.

Dag 6-18: Vervolg van het programma hierboven vanaf dag 3.

De Transsiberië Express

De Transsiberië Express is geen luxe trein. Toeristen van over de hele wereld reizen samen met Russen, Mongolen en Chinezen. De compartimenten bestaan uit 4 slaapplaatsen en zijn een gezellige schuilplaats van waaruit u het inspirerende landschap aan u voorbij ziet gaan. Met een tafel en kast vindt u alles wat u nodig heeft om dwars door het grote onbekende te reizen. Toiletten bevinden zich aan weerszijden van de wagon. 

De trein stopt vrij regelmatig, iedere 4 uur, soms minuten, soms een half uur. Bij langere stops, krijgt u de gelegenheid om uit te stappen op het platform voor wat frisse lucht en uw benen te strekken. Dit is ook de gelegenheid om wat eten te kopen. Alle langeafstandstreinen beschikken over een restaurantwagen, met grote panoramische ramen die een geweldig uitzicht bieden, waar reizigers genieten van traditionele gerechten.

U reist tweede klasse met optimaal comfort in een cabine voor 4 personen (gedeeld met 2 andere personen). Optioneel en tegen bijbetaling kunt u kiezen voor een eerste klasse privécabine voor 2 personen.

U verblijft in de volgende treinen: 
- Trein #60 
- Trein #70 
- Trein #306
- Transmongolië

Let op: Er zijn verschillende varianten van de Transsiberië Express. Na Oulan-Oude wordt de route verdeeld in twee delen: één deel gaat naar Vladivostok, de andere gaat naar Mongolië, Ulaanbaatar en richting Beijing, dit is de Transmongolië Express. Bij verandering van trein wordt u begeleid door een gids.

Uw hotels

U overnacht in Standaard Kamers in 3* en 4* hotels

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
Sint-Petersburg: Karelinn Hotel 4*
Moskou: Raikin Plaza 4*
Jekaterinburg: Park Inn Inn door Radisson 4*
Irkoetsk: Marx Hotel 4*
Listvyanka: Usadba Demidova (Boutique Hotel 3*)
Ulaanbataar: Ramada Hotel 4* of een yurt in de zomerperiode 
Beijing: Beijing Dong Fong 4* of Jade Garden 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens deze bijzondere reis kunt u genieten van maaltijden op basis van het programma. Aan boord van de Transsiberië Express zijn de maaltijden niet inbegrepen. Ontbijt en warme maaltijden worden geserveerd in uw cabine op bepaalde treinen/routes tegen betaling.

Extra opties

DE HOOGTEPUNTEN VAN MOSKOU MET DE BUS - 2 DAGEN

Extra opties
Geniet van een begeleide bustour door de koninklijke stad Moskou met deze tweedaagse pas. Ontdek het beste van Moskou met onbeperkte toegang tot een hop-on hop-off sightseeing bus met keuze uit twee toeristische routes.  Leer alles over de fascinerende geschiedenis van Moskou met een audiogids aan boord. 

Dagelijks, Franse audiogidsen 
Vertrekpunt: Rode Plein

MOSKOU CITYPAS - VERVOER EN ACTIVITEITEN - 3 DAGEN

Extra opties
Ontdek het beste van Moskou dankzij de Moscow City Pass. Deze fantastische 72-uurs pas biedt een busrit, een cruise op de Moskva, een gratis 24-uurs SIM-kaart, toegang tot enkele van de populairste musea van de stad, en veel kortingen op attracties en restaurants in Moskou.

Let op: Deze City Pass geeft u toegang tot de bustour voor 1 dag. De City Pass geeft u toegang tot het Kremlin, de Tretjakovgalerij, de Sint-Basiliuskathedraal, de Solyanka-galerij en het Radisson Royal. 

RONDLEIDING DOOR HET KREMLIN

Extra opties
Ga mee met een fascinerende begeleide wandeling langs de meest iconische bezienswaardigheden van Moskou, waaronder het Senaatspaleis, de Kathedraal van de Ontslapenis van de Moeder Gods, Aartsengelskij Sobor, Blagoveschensky Sobor, de Kolokolnya Ivana Velikogo Toren, de klok van de tsaar Kolokol, het gigantische tsaar Poesjka kanon, het beroemde Kremlin Paleis. 

Elke vrijdag, zaterdag en zondag, in het Engels. 
Duur: ongeveer 2 uur.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 3*/4* hotels, in een yurt (zomerperiode) en aan boord van de trein
- Maaltijden volgens het programma
- Treinkaartjes voor een cabine voor 4 personen
- Engelstalige gids (behalve in de trein)
- Bezoeken volgens het programma
- Transfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visakosten  
- Dranken  
- Persoonlijke uitgaven  
- Fooien  
- De bezoeken en excursies die niet zijn beschreven in het programma  
- Speciale avondactiviteiten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot en met 45 dagen voor vertrek zal € 1050 per persoon voor een gedeelde cabine of € 1550 per persoon voor een privécabine in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 44 en 21 dagen voor vertrek zal 45% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 20 en 11 dagen voor vertrek zal 75% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Bij annulering tussen 10 en 7 dagen voor vertrek zal 90% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen de 7 dagen voor vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor eerdere annuleringen zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Opgelet: treintickets zijn niet restitueerbaar.

NB: Het programma kan gewijzigd worden volgens de vluchturen, bootnavigatie, lokale vereisten en omstandigheden in het algemeen, maar alle bezoeksmogelijkheden worden gerespecteerd.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Visum Rusland

Let op: er geldt een specifieke administratieve procedure voor alle reizen naar Rusland. U bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van uw (verplichte) visum.

Na uw reservering dient u een kopie van de paspoorten van alle reizigers aan ons door te mailen, zodat wij de 'uitnodigingsbrief' aan het hotel kunnen vragen. Wanneer wij dit document van het hotel ontvangen, zullen wij u dit doorsturen. Dit document heeft u nodig voor uw visumaanvraag bij de ambassade.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De Transsiberië Express: Van Rusland naar Beijing