Le Saly Hotel 4* - Saly - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom helemaal tot rust tussen de weelderig groene tuinen en het azuurblauwe water van de oceaan
  • Uw kamer is ingericht in een authentieke Afrikaanse stijl en voorzien van moderne faciliteiten
  • U zult zich geen moment vervelen dankzij het ruime aanbod aan animatie en activiteiten
  • En ook... Ontdek de schoonheid van Senegal door te kiezen voor de optionele excursies

Welkom in... Senegal

Heeft u zin in een bijzondere vakantie? Wat denkt u van een zonnige bestemming waar u helemaal tot rust kunt komen, warm ontvangen wordt, weelderige natuur op u wacht en paradijselijke stranden uitnodigen tot een heerlijk zonnebad of frisse duik in het azuurblauwe water? Senegal heeft alles wat u kunt wensen voor een onvergetelijk verblijf met prachtige natuurparken, een gevarieerde fauna en flora, een idyllische kust en een aangenaam klimaat. Maar dat is nog niet alles, hier ontdekt u ook de kleurrijke Afrikaanse cultuur, de eeuwenoude tradities en de heerlijke keuken.

We nemen u mee naar de badplaats Saly, zo'n 80 km ten zuiden van Dakar, met zijn pittoreske markten, opzwepende muziek en vriendelijke bevolking met een uniek gevoel voor humor.
Zoek niet verder, u heeft de perfecte bestemming gevonden!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Als u van de traditionele Afrikaanse charme houdt, zit u helemaal goed bij Le Saly Hotel 4*! Dit prachtige hotel maakt onderdeel uit van het Club Filaos complex en biedt de perfecte combinatie tussen authentieke architectuur, typische Afrikaanse warmte en moderniteit. Hier komt u helemaal tot rust in een prachtig kader tussen de weelderige natuur en de idyllische stranden. Ontdek de romantische omgeving met uw geliefde, kom op vakantie met vrienden of kies uit het ruime aanbod aan activiteiten en animatie tijdens een verblijf met de hele familie.

Uw kamer

Voor uw verblijf in Senegal hebben we een moderne Club Saly Kamer (20 m²) voor u gereserveerd.

U geniet van de rust en stilte midden in de exotische tuinen. Uw kamer is ingericht met authentieke elementen, natuurlijke materialen, warme kleuren en comfortabel meubilair. Hier komt u echt in contact met de ware ziel van het land, zonder in te boeten aan modern comfort en faciliteiten.

Maximale kamercapaciteit van de Club Saly Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension en restaurants

U geniet zonder zorgen dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule.

Neem plaats in het Restaurant Le Saloum en proef van zowel de internationale als de plaatselijke keuken in buffetvorm. U kiest zelf of u de maaltijd neemt in het gezellige restaurant of op het zonnige terras met uitzicht op het zwembad en de zee. Er worden ook regelmatig gala-avonden georganiseerd zodat u de typische Senegalese keuken en cultuur kunt ontdekken. In de Niokolo Bar nipt u van een verfrissende cocktail of lekker aperitiefje tussen het zonnebaden door of bij zonsondergang om de avond in schoonheid af te sluiten.

Activiteiten

Tijdens deze vakantie staat er maar één ding op het programma: genieten! Of u er nu voor kiest om te zonnebaden op het privéstrand, een frisse duik te nemen in het zwembad of u te laten verwennen in de spa, u vergeet alle dagelijkse zorgen en gaat als herboren weer naar huis. U maakt ook gebruik van alle faciliteiten van de Club Filaos, voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

Dankzij deze aanbieding profiteert u van 10% korting op alle behandelingen in de spa.

Extra opties

Pakket van 4 excursies

Uw pakket 4 excursies omvat:
- Ontdekking van de authentieke cultuur - halve dag (zonder lunch)
- Safari in het Bandia Reserve - halve dag (zonder lunch)
- Eilanden en kanalen van Saloum - volledige dag (lunch inbegrepen)
- Roze meer en vissers van Kayar - volledige dag (lunch inbegrepen)

Ontdekking van de authentieke cultuur - halve dag (zonder lunch)

Duik de natuur in waar u de Fulbe en de Sérères stammen ontmoet. De eerste halte is het dorp Gnigning waar verschillende projecten lopen van de Women's Association om de plaatselijke vrouwen te ondersteunen.Een bezoek aan het dorp, de inwoners, de tradities en de school is de ideale manier om te zien hoe de lokale bevolking leeft. U krijgt de mogelijkheid om de bewoners te helpen bij het tuinieren of het klaarmaken van een traditionele maaltijd, gevolgd door een typisch Afrikaans spel zoals awalé, yoté, wali,... U sluit de ochtend af met een bezoek bij het dorpshoofd om hem te bedanken voor zijn gastvrijheid.

Deze excursie gaat door op dinsdag. Een extra bijdrage van €10 per persoon wordt aangerekend om de Women's Association te steunen.

Safari in het Bandia Reserve - halve dag (zonder lunch)

U maakt een safari in een 4x4 met een professionele gids in het Bandia wildreservaat, midden in een beschermd bos van maar liefst 3500 hectare. Met wat geluk krijgt u de talrijke Senegalese diersoorten te zien zoals buffels, apen, antilopen, impala's, schildpadden, krokodillen, maar ook de zeldzame witte neushoorn, de grote koedoe, oryx, elandantilope, giraf, struisvogel, zebra,...

Stop bij de krokodillenvijver waar talrijke dieren komen drinken en baden en u ook de talrijke vogels van het park te zien krijgt.

Minimum aantal deelnemer: 2 personen
Deze excursie gaat door op dinsdagmiddag of vrijdagmiddag

Eilanden en kanalen van Saloum - volledige dag (lunch inbegrepen)

Tijdens deze uitzonderlijke excursie rijdt u door een beschermd bos met borassus palmbomen om te stoppen bij een traditionele wekelijkse markt. Hier ontdekt u de echte ziel en cultuur van Afrika met verse groenten en fruit, kleurrijke stoffen, aromatische kruiden, magische poeders en nog veel meer!

Daarna gaat het verder naar het vissersdorp NDangana aan de oevers van de rivier en bezoekt u het Saloum Delta Nationaal Park. U stapt aan boord van een traditionele prauw om richting het Mar Lodj eiland te varen, waar u de lunch neemt in een charmant restaurantje aan de rivier. Bezoek aan de 3 eilanden en ontdekking van de kanalen omgeven door mangroves. U bewondert de plaatselijke oestervissers, houthakkers, vogel- en diersoorten zoals groene meerkatten. Na dit onvergetelijke avontuur, keert u terug naar het hotel.

Deze excursie gaat door op woensdag.

Roze meer en vissers van Kayar - volledige dag (lunch inbegrepen)

Breng een bezoek aan het bijzondere roze meer (Retba meer), waar de roze kleur veroorzaakt wordt door het hoge zoutgehalte. U maakt een boottocht op het meer met een speciale boot en rijdt met een 4x4 over het strand waar de piloten tijdens de bekende rally Parijs-Dakar voorbij scheuren. Mogelijkheid om te zwemmen in het meer of te paardrijden (met supplement: €15).

Na een lunch aan de rand van het meer stapt u nogmaals in de voetsporen van de Parijs-Dakar race tijdens een rit over het strand en de duinen richting Kayar, het grootste artisanale visserscentrum van het land met meer dan 800 vissersboten. Bewonder de boten en de bemanning terwijl ze uitvaren, hun vangst van de dag aan wal brengen, de verse vis klaarmaken, roken of drogen... Aan het einde van de dag keert u terug naar Saly.

Deze excursie gaat door op maandag.

Optionele excursies per halve of volledige dag

Optionele excursies per halve of volledige dag

Het schelpeneiland van Fadiouth - halve dag

Optionele excursies per halve of volledige dag
U breng een bezoek aan de stad Joal-Fadiouth waar de eerste president van het land, L.S. Senghor, zijn jeugd heeft doorgebracht. Met een traditionele kano vaart u langs de oesterbedden en mangroven richting de authentieke graanmolens. Ontdekking van een katholiek kerkhof bovenop een heuvel van schelpen waar u een prachtig uitzicht heeft over de mangroves.

Daarna neemt de gids u mee naar het Fadiouth eiland met zijn pittoreske straatjes en zijn mooie kerk waar elke zondag een opzwepende mis gegeven wordt. U keert terug naar het vasteland via een prachtige houten brug van 800 meter lang en bezoekt het huis-museum van Léopold Sédar Senghor, waar u meer te weten komt over het leven van de President-dichter en de hedendaagse geschiedenis van Senegal.

Deze excursie gaat door op zondag.

Het Gorée-eiland en Dakar - volledige dag

Optionele excursies per halve of volledige dag
Deze excursie begint aan de haven van Dakar waar u de 'chaloupe' boot neemt richting het eiland Gorée. Onderweg krijgt u een prachtig panorama te zien op dit vulkanische eiland met kleurrijke straatjes, historische gebouwen en tal van baobab bomen. U beklimt een heuvel om een schitterend uitzicht te bewonderen op de baai van Dakar, bezoekt het slavenhuis en neemt de lunch aan de rand van de oceaan.

Daarna bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Dakar, de hoofdstad van het land: de Kermel en Sandaga markt, het onafhankelijkheidsplein met de administratieve gebouwen, de kathedraal, de Route de la Corniche, de Ouakam moskee en het monument van de Afrikaanse Renaissance. Na deze tour keert u terug naar Saly.

Deze excursie gaat door op zaterdag.

Het weer

Jan
min : 18°C max : 26°C
Feb
min : 17°C max : 27°C
Mrt
min : 18°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 27°C
Mei
min : 26°C max : 29°C
Jun
min : 23°C max : 31°C
Jul
min : 24°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 32°C
Nov
min : 23°C max : 30°C
Dec
min : 19°C max : 27°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 77
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Voor een verblijf in een eenpersoonskamer kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Het hotel beschikt over:

  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Wisselkantoor
  • Autoverhuur
  • Gratis parking
  • Gratis wifi in de openbare ruimtes
  • Medische dienst op 50 m
  • Wasserij

De kamers zijn uitgerust met:

  • Flatscreentelevisie
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Badkamer met douche en toilet

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Privéstrand
  • Spa
  • Winkels
  • Animatie en kinderclub in de Club Filaos

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Dakar en uw hotel bedraagt ongeveer 80 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Le Saly Hotel 4*