Banyan Tree Seychelles 5* met optionele stopover in Abu Dhabi - Mahe - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vlieg mee naar de paradijselijke Seychellen voor een exotisch verblijf in een ongerepte omgeving
  • Neem uw intrek in een ruime villa met privézwembad
  • Verken al snorkelend de fascinerende en kleurrijke onderwaterwereld
  • Kies voor een optionele stopover in wervelend Abu Dhabi

Welkom in ... de Seychellen!

De Seychellen is het paradijs waarvan u altijd al gedroomd heeft ...
Het ligt in het midden van de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar en bestaat uit meer dan 100 eilanden, waarvan enkel een dertigtal bewoond zijn. Kalmte, rust, natuur, water, exotiek, kleuren, geuren, en zo veel meer! De Seychellen zijn vooral bekend om hun unieke natuurparken met zeldzame vogelsoorten, de 'coco de mer'-palmboom en reuzenschildpadden.

Liefhebbers van watersporten zullen hier de tijd van hun leven beleven: diepzeeduiken, snorkelen, parasailing en windsurfen zijn maar een paar van de activiteiten die het turquoise water hier te bieden hebben. Staan uw koffers al klaar?

U kunt kiezen voor een optionele stopover in Abu Dhabi om uw vakantie te perfectioneren.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf in de Seychellen

Aanbieding 2: Abu Dhabi & Seychellen
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Abu Dhabi en 4 nachten in de Seychellen
- 8 nachten waarvan 3 nachten in Abu Dhabi en 5 nachten in de Seychellen
- 10 nachten waarvan 3 nachten in Abu Dhabi en 7 nachten in de Seychellen
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Abu Dhabi en 9 nachten in de Seychellen

... verder lezen

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Fruitmand bij aankomst en glaasje wijn, per persoon en per verblijf
  • Assistentie ter plaatse
Welkom in het Banyan Tree Seychelles 5*! Een mondvol maar elk woord meer dan waard. Dit luxueuze etablissement ligt aan de baai van Anse Intendance, aan de zuidwestelijke kust van Mahé. Een prachtige locatie waarbij u op elk moment van de dag kan wegdromen bij het uitzicht over de oceaan.

Het resort biedt ruime villa's met een eigen zwembad, zodat u in alle intimiteit kunt genieten van uw verblijf. Kom met ons mee en beleef betoverende momenten in dit stukje paradijs!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Intendance Bay View Pool Villa of Beach Front Pool Villa 
  • Upgrade naar een villa van een hogere categorie

Intendance Bay View Pool Villa (97 m²)

Deze luxueus ingerichte villa's combineren de architectuur van de Seychellen met een moderne inrichting. Elke villa is voorzien van airconditioning en beschikt over een privézwembad en een gesloten tuin.

Beach Front Pool Villa (251 m²)

Is een stukje tropisch paradijs iets voor u? Dompel u onder in uw privézwembad en geniet van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Een verblijf in een van deze villa's is een onvergetelijke ervaring!

Maximale kamercapaciteit van beide villa's:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
Bij deze aanbieding profiteert u van een formule in halfpension (exclusief drankjes).

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in volpension (exclusief drankjes).

De restaurants van het resort serveren een verscheidenheid aan lokale specialiteiten en internationale gerechten. Saffron serveert Thaise en zuidoost-Aziatische gerechten en La Varangue serveert een selectie lichte snacks en pizza's.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op spabehandelingen
Het Banyan Tree Seychelles 5* beschikt over verschillende faciliteiten om van uw vakantie een aards paradijs te maken. Neem een moment voor uzelf in de spa, met een adembenemend zicht op de oceaan, voor een ontspannende massage, of ga naar het strand voor een tropische siësta. Ontspanning verzekerd!

Uw optionele stopover in Abu Dhabi

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Inclusief belastingen
Bij deze aanbieding kunt u ook kiezen voor een optionele stopover in Abu Dhabi. Verblijf dicht bij de Arabische Golf en de Dhow Harbour in een van de 280 kamers van het Sofitel Abu Dhabi Corniche en laat u meeslepen door de luxe van dit 5* hotel. 

Ontdek deze wolkenkrabber die zijn locatie harmonieus combineert met oosterse sferen. Let ook op de prachtige art-decogevel en het moderne en elegante interieur van dit hotel, dat gebaseerd en geïnspireerd is op de Franse hedendaagse kunstenaar Pierre Soulages, een meester van abstracte kunst. De fantastische uitzichten krijgt u er gratis bij!

Uw kamer
In Abu Dhabi pakt u uw koffers uit in een Superior Kamer (ongeveer 42 m²). 
In deze kamer beschikt u over alle comfort, waaronder een Bose Wave-geluidssysteem, voor een geslaagd verblijf!

Uw pension
U profiteert van een formule in halfpension (exclusief drankjes). 
Zo start u uw dagen met een heerlijk inbegrepen ontbijt. Voor het diner kunt u kiezen tussen drie restaurants, die stuk voor stuk de Franse levenskunst weerspiegelen. Van internationale gerechten tot oosterse lekkernijen ... Er is voor elk wat wils.

Activiteiten
Verwen uzelf en profiteer van de sauna en de hamam of kies uit een van de ontspannende behandelingen in de So SPA! Zo kunt u lekker ontspannen en uitgerust de rest van uw vakantie tegemoet gaan ... Wist u dat er een buitenzwembad te vinden is op de 8e verdieping? Het uitzicht is fenomenaal!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties in de Seychellen

Melodie van de eilanden - dinsdag of zaterdag

Extra opties in de Seychellen
Ga met ons mee op deze must-see tour langs enkele van de meest iconische sites van de Seychellen, waar we u meenemen naar de mysterieuze Vallée de Mai, de thuisbasis van de legendarische 'coco de mer' ...

Deze schaduwrijke open plek, ooit beschouwd als de plek van de Bijbelse Tuin van Eden met de 'coco de mer' als de verboden vrucht, was ooit het eigendom van een voorouder van de directeuren van Creoolse Reisdiensten. Hier geniet u van een rondleiding door dit mystieke koninkrijk, ogenschijnlijk verloren in de tijd, langs kronkelende paden onder eeuwenoude palmbomen, sereen door het gezang van zeldzame en inheemse vogels en door het gefluister van fantastische legendes.

Ontdek de cultuur van de Seychellen met een kort bezoek aan het Praslin Museum voordat u naar uw volgende bestemming gaat. Geniet dan van een avontuurlijke zeiltocht aan boord van een traditionele schoener op het nabijgelegen eiland La Digue. Op de pittoreske pier van La Digue krijgt u voor uw bezoek aan L'Union Estate vers geplukte kokosnoten aangeboden, waar de geheimen van het plantageleven worden onthuld tijdens een bezoek aan de kopermolen, de reuzenschildpadden en de oude plantagehuizen. Uw volgende stop is het beroemde Anse Source D'Argent-strand, het meest gefotografeerde strand van de planeet. U kunt er een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water alvorens te genieten van een heerlijke Creoolse lunch, speciaal voor u vers bereid op het Domaine de L'Orangeraie.

Het hele jaar door beschikbaar op dinsdag en zaterdag
Minimaal 10 deelnemers
Creoolse lunch, fles water en retourtransfers van/naar uw hotel inbegrepen

... verder lezen

Melodie van de eilanden - donderdag

Extra opties in de Seychellen
Ontdek twee van de mooiste eilanden van de Seychellen in één dag! U gaat eerst naar La Digue. Met zijn kleine aantal inwoners blijft het eiland het meest ongerepte van de drie vaak bezochte eilanden. Het bezoek begint met een rondleiding door het landgoed van L'Union, waarbij de verrassingen van een diepgeworteld landbouwleven worden onthuld tijdens een bezoek aan de kopermolen, de reuzenschildpaddenstallen en een plantagehuis.

Vervolgens wordt u begroet door gigantische granieten rotsen en het wereldberoemde strand van Anse Source D'Argent, dat naar verluidt het meest gefotografeerde strand ter wereld is. Als u wilt kunt u hier een verkwikkende duik nemen, alvorens naar het eiland Praslin te gaan. Maar voordat u aan dit nieuw avontuur begint, profiteert u van een uitgebreide lunch in het restaurant La Buse. Van daaruit wordt u naar de mysterieuze Vallée de Mai gebracht. Dit prehistorische bos is de thuisbasis van de bijzondere 'coco de mer', de dubbellobbige kokosnoot met een nogal vreemde vorm.

De Vallée de Mai is al uitgeroepen tot de plaats van de Bijbelse Tuin van Eden waar de 'coco de mer' als de verboden vrucht wordt beschouwd. Dit prachtige landgoed was ooit eigendom van de voorouders van de oprichters van Creoolse Reisdiensten. Onze gids neemt u mee om het magische land van vogels en zeldzame en inheemse planten te ontdekken. U kunt ook een bezoek brengen aan het Praslin Museum, alvorens naar het strand van Anse Lazio te gaan.

Het hele jaar door beschikbaar op donderdag
Minimaal 10 deelnemers
Creoolse lunch, fles water en retourtransfers van/naar uw hotel inbegrepen

... verder lezen

Zeester op Odezir

Extra opties in de Seychellen
De eilanden van Ste Anne Marine Park, ooit de eerste Franse kolonisten, zijn relikwieën van de Seychellen geworden. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het cultureel erfgoed van de Seychellen. Creole Travel Services biedt u de mogelijkheid om de schatten van het Marine Park te ontdekken en de rijke geschiedenis van onze voorouders te leren kennen. 

Door het behoud van de eilanden en de omliggende zeeën zijn er veel inheemse soorten van de Seychellen te vinden. De dag wordt afgesloten met een weelderige barbecuelunch die aan boord wordt geserveerd.
"Laat alleen uw sporen achter en neem niets meer mee dan foto's en souvenirs".

Volledige dag (met lunch)
Beschikbaar op woensdag en zondag 
Minimaal 20 deelnemers

... verder lezen

Vallée de Mai en Anse Lazio

Extra opties in de Seychellen
Geniet van het beste van beide werelden: die van de oceaan en van de mysterieuze en ongerepte Vallée de Mai, die door Unesco als werelderfgoed is erkend. We laten u kennismaken met de ervaring van uw leven tijdens een rondleiding op deze wereldberoemde site waar de legendarische 'coco de mer' in de schemering onder een hoge palmboomtop groeit. Uw gids vertelt u met plezier alles over deze formidabele locatie!

De volgende halte is het Praslin Museum in Cote D'Or, waar de cultuur van de Seychellen wordt gepresenteerd, met verschillende inheemse en therapeutische planten van het eiland. U krijgt ook de kans om het aroma van de beroemde citroengras thee en ander lokaal fruit te ruiken voordat u naar het Iles des Palmes Hotel gaat voor een heerlijke lokale lunch. Daarna brengt u een bezoek aan Anse Lazio, dat bekend staat als het mooiste strand ter wereld. Zwemmen en duiken in het kristalheldere water van dit goddelijke strand is een once-in-a-lifetime ervaring! We geven u ruimschoots de tijd om het in uw geheugen te graveren voordat we u aan het eind van de dag naar huis brengen.

Volledige dag (met lunch)
Beschikbaar op woensdag
Minimaal 10 deelnemers

... verder lezen

Extra opties in Abu Dhabi

Abu Dhabi City Tour - 4 uur, zonder lunch

Extra opties in Abu Dhabi
Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en de grootste van de zeven emiraten, is één van de modernste steden ter wereld. Het biedt kilometerslange stranden en glinsterende gouden eilanden vlak bij de kust. Van de indrukwekkende Sheikh Zayed-moskeeën tot de spectaculaire Corniche-kustlijn en de vissershaven... Ontdek de geschiedenis en de rijkdom van Abu Dhabi.

Deze excursie is een onvergetelijke ervaring op een plek waar de toekomst en het verleden samenvloeien. U passeert ook langs het Emirates Palace Hotel, een betoverende site en één van de duurste hotels ter wereld!

Transport met de auto of bus.
Duur: ongeveer 4 à 5 uur.
Lunch niet inbegrepen.

Ferrari World

Extra opties in Abu Dhabi
Geniet van een bezoek aan het park Ferrari World, het eerste Ferrari themapark in de wereld. Dit park staat voor uitmuntendheid, prestatie en technische innovatie van het merk. Mis deze ervaring niet!

Safari in de woestijn - halve dag (van 15.30 tot 21.30 uur)

Extra opties in Abu Dhabi
De woestijnsafari, een avontuur als geen ander, brengt u met één van onze deskundigen, buiten de gebaande paden voor een spannende en stimulerende ervaring. Ontdek de wilde majesteit van de Arabische woestijn, een van de laatste op aarde en laat u fascineren door de grote duinen. Bewonder de prachtige zonsondergangen in de Arabische woestijn en ontspan daarna in een traditioneel kamp waar andere activiteiten voor u klaarstaan. Rijd een kameel, rook Shisha, surf op het zand, neem foto's van de traditionele kostuums of laat u tatoeëren met henna. Het is allemaal onderdeel van de ervaring! Voor de grote finale dompelt u zich onder in een luxe Arabisch feest met een buikdanseres en beweeg op de Arabische volksmuziek onder de volle maan.

Yas Water World

Extra opties in Abu Dhabi
Spring in het water in Yas Waterworld Abu Dhabi met uw entreeticket voor 1 volledige dag! Ontdek de opwindende attracties en unieke sensaties die dit fantastische waterpark te bieden heeft.
Toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen kleiner dan 1,10 m moeten vergezeld zijn van een volwassene.
Elke dag open van 10.00 uur tot zonsondergang.
Transfers niet inbegrepen.

Tickets voor Louvre Abu Dhabi

Extra opties in Abu Dhabi
Bezoek het eerste universele museum in de Arabische wereld, geopend in het najaar van 2017. De collectie van het museum groeit gestaag en brengt al meer dan 620 meesterwerken en artefacten samen, variërend van archeologische stukken tot decoratieve kunstobjecten, neoklassieke sculpturen en schilderijen van moderne en hedendaagse meesters. Het majestueuze gebouw is het werk van de Franse architect Jean Nouvel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Aanbieding 1: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief voor aanbiedingen met vlucht en exclusief voor aanbiedingen zonder vlucht.

Aanbieding 2: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Ligging

Banyan Tree Seychelles: Anse Intendance Takamaka Mahe Island, Seychelles

Indien u kiest voor de stopover in Abu Dhabi:
Sofitel Abu Dhabi Corniche: Corniche Road, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Banyan Tree Seychelles: de afstand tussen de luchthaven van Mahé en uw hotel bedraagt ongeveer 20 km.

Indien u kiest voor de stopover in Abu Dhabi:
Sofitel Abu Dhabi Corniche: de afstand tussen de luchthaven van Abu Dhabi en uw hotel bedraagt ongeveer 36 km.

Details over uw hotel

Alle praktische informatie over het Banyan Tree Seychelles:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 60
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wasservice
  • Droogkuis
  • Roomservice 24u/24
  • Pendeldienst per golfkarretje in het resort
  • Boetiek

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Televisie
  • Telefoon
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Plafondventilator
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spelkamer
  • Fitness
  • Watersporten
  • Excursies
  • Spa

Details over uw optionele stopover in Abu Dhabi

Alle praktische informatie over het Sofitel Abu Dhabi Corniche:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 282
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (15 AED, ongeveer € 3,70, per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Conciërgeservice
  • Geldautomaat
  • Wifi
  • Wisselkantoor
  • Parkeerplaats
  • Autoverhuur
  • Excursiebureau
  • Winkels
  • Schoonheidssalon
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed of twee eenpersoonsbedden van MyBed
  • Telefoon
  • Radio en CD-speler
  • Wifi
  • Flatscreen TV met kabel- en satellietzenders
  • Kluisje voor laptop
  • Airconditioning
  • Verwarming
  • Strijkvoorzieningen
  • Bureau
  • Kledingkast
  • Badkamer met douche en ligbad
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Wekservice

Activiteiten bij het hotel*:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Hamam
  • Bubbelbad
  • Schoonheidsinstituut
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Banyan Tree Seychelles 5* met optionele stopover in Abu Dhabi