5* combinatie op Bali met optionele stopover in Singapore - Singapore - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Combineer welzijn met avontuur tijdens een onvergetelijk verblijf in drie verschillende 5* hotels op het paradijselijke eiland Bali
  • Start in het weelderige Ubud en reis vervolgens door naar Lembongan, een minder gekende en rustige plek in het zuiden
  • Sluit uw vakantie in stijl af in een villa met privézwembad in de populaire badplaats Seminyak
  • Kies voor een optionele stopover in het levendige Singapore

Welkom op... Bali

Wilt u een uitzonderlijk pareltje ontdekken? 
Kom met ons mee naar Bali, het "Eiland van de Goden" waar u tussen de rijstvelden, bergen, vulkanen, fijne zandstranden en bossen, een ongerepte schoonheid ontdekt in de 3 verschillende regio's die u bezoekt. De authentieke cultuur, tradities, rust en prachtige uitzichten zullen u verbazen...

Ubud

Uw reis begint in Ubud, de culturele hoofdstad van Bali. Hier verblijft u enkele nachten in een gloednieuw boetiekhotel. Het is de perfecte plek om in contact te komen met de plaatselijke bevolking en om de lokale ambacht te ontdekken, evenals de tempels en de rijstvelden die deze regio zo bekend maken. 

Nusa Lembongan

Vervolgens reist u door naar Nusa Lembongan, een eiland van vier kilometer lang met idyllische stranden. Waag u aan een betoverende duik- of snorkelsessie of wandel tussen de mangrovebossen aan het strand. Dit eiland zal iedereen weten te bekoren!

Seminyak

U eindigt uw reis in Seminyak, een bruisende badplaats met tal van restaurants, bars en winkels. Relax aan de prachtige stranden met vulkanisch zand of ga op verkenning in de omgeving en bezoek de indrukwekkende tempels in zee: Uluwatu Tempel in het zuiden en Tanah Lot Tempel in het noorden.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1 (met of zonder vluchten):
- 8 nachten: 3 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 2 nachten in Seminyak 
- 10 nachten: 4 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 3 nachten in Seminyak 
- 12 nachten: 5 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 4 nachten in Seminyak 
- 14 nachten: 6 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 5 nachten in Seminyak 
- 16 nachten: 7 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 6 nachten in Seminyak 
- 18 nachten: 8 nachten in Ubud + 3 nachten op Lembongan + 7 nachten in Seminyak 

Aanbieding 2 (met vluchten):
- 10 nachten: 2 nachten in Singapore + 8 nachten op Bali
- 12 nachten: 2 nachten in Singapore + 10 nachten op Bali
- 14 nachten: 2 nachten in Singapore + 12 nachten op Bali
- 16 nachten: 2 nachten in Singapore + 14 nachten op Bali

Klaar voor vertrek?

Desa Visesa 5*

Desa Visesa Ubud is een stijlvol eco-vriendelijk resort, dat geïnspireerd is op de Balinese cultuur en design. Het resort, gebouwd als een traditioneel Balinees dorp, ligt midden tussen de weelderig groene rijstvelden en op nog geen 5 minuten rijden van het centrum van Ubud.

Het Desa Visesa Ubud ligt verspreid over bijna 5 hectare natuurlijk landschap dat eigendom is van de koninklijke familie van Ubud, en een uitbreiding was van het nabijgelegen paleis. Vandaag de dag is het een uitstekend hotel met Balinese stijl en charme.

Uw kamer

U verblijft in een Suite (53 m²).

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een One Bedroom Pool Villa.

Speciaal voor u: fruitmand bij aankomst

Profiteer in alle rust van een adembenemend uitzicht op de weelderige rijstvelden en jungle. In deze schitterende suite komt u gegarandeerd tot rust!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Speciaal voor u: 20% korting op eten en drinken

U neemt een optimale start van de dag dankzij de vele smaken van uw ontbijtformule, met zowel zoete als hartige lokale en internationale gerechten. Voor uw andere maaltijden kunt u terecht in het hotelrestaurant, waar u uw smaakpapillen kunt trakteren op overheerlijke specialiteiten.

Activiteiten

Speciaal voor u: hotelactiviteiten

Geniet van de schoonheid van de omgeving en relax aan het zwembad of ontdek de expertise van de Balinezen in de spa, waar u heerlijke ontspannende momenten kunt doorbrengen.
Laat de drukte van het leven achter u en geniet van de schoonheid van pure eenvoud.

Lembongan Beach Club & Resort 5*

Speciaal voor u: speciale voordelen voor huwelijksreizen

Het Lembongan Beach Club & Resort ligt direct aan het strand van Jungut Batu en beschikt over 37 privévilla's. Het resort is afgewerkt met natuurlijke materialen en heeft een modern Balinees design, een waar stukje paradijs in een prachtige omgeving! Geniet van het uitzicht op de oceaan vanaf zowel de infinity pool, het restaurant als de bar.

Vanuit elke hoek kunt u adembenemende vergezichten en beroemde Balinese zonsondergangen waarnemen, onder het genot van een verfrissende cocktail. Naast een onvergetelijke accommodatie biedt het resort ook nabijgelegen activiteiten zoals duiken en surfen.

Uw kamer

U verblijft in een Premier Villa met privézwembad (95 m²).

Speciaal voor u: fruitmand bij aankomst

Deze villa ademt één en al rust en sereniteit uit. U beschikt er over een privézwembad, een LED TV met internationale en lokale zenders en een privéterras met een comfortabele zitbank voor romantische momenten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

In restaurant Kayu Manis geniet u van Aziatische en internationale gerechtjes terwijl u uitkijkt over de oceaan. Indien u zin heeft in een speciale beleving kunt u het personeel vragen om uw ontbijt, lunch of barbecue diner op het strand te serveren, met uw eigen kok en personeel. 

Activiteiten

Ook hier is uw reis volledig gericht op uw luxe en ontspanning. Laat u verwennen in de spa, ontspan bij het zwembad of het strand of ontdek de wonderlijke en kleurrijke onderwaterwereld van het eiland.

The Club Villas Bali 5*

Speciaal voor u:
- Welkomstdrankje bij aankomst
- Speciale voordelen voor huwelijksreizen

The Club Villas is een rustig toevluchtsoord te midden van het bruisende Seminyak. De 35 villa's met privézwembad omgeven door weelderige tuinen, zijn uitstekend geschikt voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar de privacy en flexibiliteit van een villa met het gemak van extra hoteldiensten.

Elke villa combineert authentiek Balinees design met moderne luxe, voor een elegant, high-end gevoel. U verblijft op loopafstand van alle trendy restaurants, winkels en bars in Seminyak, en ook dicht bij het strand.

Uw kamer

U verblijft in een Lagoon Access Honeymoon Villa (164 m²).

Deze luxueuze villa beschikt over een kingsize bed met directe toegang tot een privézwembad en een moderne badkamer met luxe voorzieningen. Er is ook een kitchenette, een eetkamer en een woonkamer die uitkomt op het zwembad. Alles wat u nodig heeft voor een romantisch, intiem verblijf in Seminyak!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Proef de lokale smaken van het "eiland van de goden" in dit fantastische resort. U kunt in uw eigen villa heerlijk genieten van een Amerikaans ontbijt, dat bereid wordt door een persoonlijke butler.

Op verzoek organiseert het personeel een romantisch diner voor u in uw villa, of geniet u een avond van een eigen barbecue voor de deur. Kan het nog beter dan dit?

Activiteiten

Laat u verwennen met een Balinese massage, wandel door de tropische tuinen van het hotel of ontspan bij het zwembad. Wilt u het eiland ontdekken? Reis dan naar een van de prachtige tempels en kuier over het strand. Bali is een droomeiland!

Uw optionele stopover in Singapore

Geniet van alle comfort in het beste winkelgebied van de stad en beleef een unieke ervaring. U verblijft er in een recent gerenoveerde kamer, zodat u optimaal kunt uitrusten na een intense dag vol ontdekkingen.

Uw kamer
In Singapore pakt u uw koffers uit in een Standaard Kamer.

Uw pension
Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen.

Activiteiten
U profiteert van toegang tot de fitness en het zwembad, zodat u ook in Singapore van voldoende ontspanning geniet.

Uw hotel kan hotel Concorde of een gelijkwaardig hotel zijn.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Aanbieding 1:
De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht van 7/10/12/14 nachten boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Aanbieding 2: 
Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 24°C max : 31°C
Apr
min : 24°C max : 31°C
Mei
min : 24°C max : 32°C
Jun
min : 24°C max : 31°C
Jul
min : 24°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Ligging

Desa Visesa Ubud: Bentuyung Sakti, Jl. Suweta, Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesië
Lembongan Beach Club: Jalan Jungut Batu Beach Nusa Lembongan, Jungutbatu, Nusapenida, Kabupaten Klungkung, Bali 87500, Indonesië
The Club Villas: Jl. Kayu Aya, Gang Darma, Seminyak, Kuta, Seminyak, Kuta, Badung Regency, Bali 80361, Indonesië

Desa Visesa Ubud: De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en uw hotel bedraagt 50 km. 
Lembongan Beach Club: De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en de haven van Sanur bedraagt 18 km.
The Club Villas: De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en uw hotel bedraagt 12 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Desa Visesa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 106
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Roomservice
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Excursieservice
  • Valutawissel
  • Pendeldienst naar Ubud

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Privézwembad
  • Kluisje
  • Benodigdheden voor koffie
  • LCD TV
  • Buitendouche
  • Buitenbad
  • Luxe bedlinnen
  • Toiletartikelen
  • Wifi

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Massages
  • Excursies

Alle praktische informatie over het Beach Club & Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 20
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Gratis wifi
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Gratis wifi
  • LED TV
  • DVD-speler
  • Minibar
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Privéterras met zwembad
  • Badkamer met haardroger en toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Overloopzwembad
  • Strand
  • Beach Club
  • Spa
  • Fitness
  • Excursies

Alle praktische informatie over het The Club Villas:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 34
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Kruier
  • Wasservice
  • Gratis wifi

De kamers zijn uitgerust met*:

  • LCD TV
  • Schrijftafel
  • Airconditioning
  • Gratis wifi
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Kluis
  • Luxe toiletartikelen en haardroger
  • Minibar
  • Privézwembad

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Massages en verzorgingen in uw villa

Details over uw optionele stopover in Singapore:

Alle praktische informatie over uw hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 5* combinatie op Bali met optionele stopover in Singapore