Secrets Lanzarote Resort & Spa 5* - Adults Only - Lanzarote - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een stijvol en elegant Adults Only resort aan zee
  • Ontspan in de spa of in een van de vier zwembaden
  • Maak je keuze uit een brede waaier van leuke activiteiten, zoals diepzeeduiken en tennissen

Secrets Lanzarote Resort & Spa 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting tot 10% bij een verblijf vanaf 7 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Welkom in het Secrets Lanzarote Resort & Spa 5*, een prachtig hotel exclusief voor volwassenen met zwembaden, een spa, een fitnessruimte en tal van activiteiten om aan deel te nemen. Ontspan bij een van de vier buitenzwembaden met een cocktail van de bar, of trek eropuit om het nabijgelegen Puerto Calero met zijn jachthaven te verkennen. Met zes restaurants kom je hier ook op culinair vlak niets tekort, en 's avonds kun je ontspannen in de pianobar met livemuziek!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Preferred Club Deluxe Kamer met zeezicht

In de Preferred Club kamers en suites geniet je van onderstaande voordelen:

- Gepersonaliseerde check-in en check-out
- Selectie van snacks in de namiddag
- Toegang tot computer
- Exclusieve woonruimte
- Exclusieve conciërgeservices
- Accommodatie in de meest exclusieve zones
- Minibar in de kamer, gevuld met frisdrank en bier
- Tablet in de kamer
- Koffiemachine
- Superior badkamerset
- Dagelijks ontbijt in privérestaurant
- Preferred Club solarium
- Kussenmenu
- Butlerservice in de Preferred Club zones
- Toegang tot zwembad, exclusief voor Preferred Club gasten

... verder lezen

Preferred Club Deluxe Kamer met zeezicht (30 m²)

Je Preferred Club Deluxe Kamer met zeezicht biedt een mooi uitzicht op de oceaan en vormt een fijne plek om u in terug te trekken na een dag in de zon van Lanzarote! Breng relaxte nachten door in een comfortabel onderkomen, voor een vakantie in volledige rust.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes) of all-inclusive (afhankelijk van de door jou gekozen aanbieding)

Je kunt kiezen voor een verblijf op basis van halfpension (exclusief drankjes) of een unlimited all-inclusiveformule.

In het Secrets Lanzarote Resort & Spa 5* kun je kiezen uit een brede waaier van restaurants. Van internationale klassiekers tot Italiaanse lekkernijen en sappige grillgerechten. Je mag rekenen op een culinair festijn!

De restaurants:

World café

Geniet van een internationaal buffet op het fijne terras en proef van een eindeloze selectie aan gerechten. Er is eveneens een selectie gezonde en vegetarische gerechten aanwezig!

 

Portofino

Het à-la-carterestaurant specialiseert zich in de Italiaanse keuken. Kom hierheen voor tijdloze klassiekers, op een heerlijke manier bereid!

 

Oceana

Profiteer van de specialiteiten uit de zee, klaargemaakt op de grill. Zeker een bezoekje waard!

 

Barefood Grill

Deze bar specialiseert zich in lichte lunches naast het zwembad, de ideale plaats voor een korte pauze tussen het genieten door.

 

Bluewater Grilll

Kom naar het steakhouse en proef van de beste gegrilde vleesspecialiteiten in dit restaurant, eveneens gelegen naast het zwembad.

 

Gohan

Ervaar een authentieke Asiatische keuken in deze sushibar. Er wordt een brede selectie aan sushi aangeboden, en u kunt genieten van deze visspecialiteiten met een prachtig uitzicht op de Atlantsiche oceaan!

 

De bars:

Coco café

Kies uit een selectie aan koffie's, thee's, smoothies, slushies, zoetigheden of lekkere baguettes. Er is een ruime keuze en iedereen is welkom!

 

La habana

Een brede selectie aan cocktails en drankjes zal u zeker het water in de mond doen lopen in de lobby bar. Dankzij de fijne ligging buiten heb je een prettig zicht op de Atlantische oceaan!

 

The Lounge

De lounge is een exclusieve bar bij het zwembad. Alleen de Preferred Club gasten hebben toegang tot deze bar.

 

Piano Bar

Spendeer een gezellige avond in de Piano Bar en laat u meevoeren op de noten van de mooie livemuziek. De heerlijke drankjes en prettige sfeer maken je avond af!

 

Sport Bar

Deze bar is de ideale plaats wanneer je je favoriete team wilt supporteren, zelfs op vakantie!

 

Sugar Reef

In deze cocktaibar geniet je van uitstekend klaargemaakte drankjes, met je voeten in het zand. De bar ligt vlak naast het strand en je hebt er dan ook directe toegang toe!

... verder lezen

Activiteiten

In dit magnifieke resort staat alles in het teken van je rust en welzijn. Neem een verkwikkende duik in een van de vier zwembaden, relax op een ligstoel met een cocktail in de hand of gun jezelf nog meer verwennerij in de schitterende spa, voorzien van een sauna en een binnenzwembad. Zelfs een ontspannende massage behoort tot de mogelijkheden!

 

Ook sportievelingen komen niets tekort in het Secrets Lanzarote Resort & Spa: van volleybal tot tennis en diepzeeduiken ... Aan jou de keuze!

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij BSP, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van jouw favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het BSP-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Om een voertuig te huren, moet je beschikken over een geldig rijbewijs in het land van verhuur (in de Europese Unie erkend rijbewijs of internationaal rijbewijs).

... verder lezen

Welkom op ... Lanzarote!

Ben je op zoek naar een plek waar het altijd lente is? Dan zit je goed op het noordelijkste eiland van de Canarische Eilanden, Lanzarote waar het hele jaar door een aangenaam klimaat heerst. Ontdek de prachtige zandstranden, de berglandschappen, de weelderige vegetatie en zelfs stranden met zwart vulkanisch zand.

 

Zwem, duik of snorkel in het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan of ga op verkenning naar enkele van de kleine eilandjes in de buurt. Maar geniet vooral met volle teugen van het zalige nietsdoen!

 

Voor de meer avontuurlijke reizigers is er de mogelijkheid om het bijzondere vulkanische landschap van het eiland te ontdekken en een stevige wandeling te maken. Wat je ook kiest, Lanzarote is dé ideale vakantiebestemming!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 331

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Geldwisselkantoor
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • Wasservice
  • Kapper
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • World café
  • Portofino
  • Oceana
  • Barefood Grill
  • Bluewater Grill
  • Gohan
  • Coco café
  • La habana
  • The lounge
  • Piano bar
  • Sport bar
  • Sugar reef

Bij de unlimited all-inclusiveformule is het volgende inbegrepen:

- Ontbijt, lunch en diner

- Een selectie van snacks en drankjes

- Welkomstcocktail en verfrissingsdoekje

- Onbeperkt fruitsap en frisdrank

- Dagelijks aangevulde minibar

- 24-uurs roomservice

- Bediening bij het zwembad

- Dagactiviteiten en avondentertainment

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Huurfietsen
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Fitnessruimte
  • Tennisbaan
  • Sauna
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Multisportterrein

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Secrets Lanzarote Resort & Spa 5* - Adults Only