Hotel Jandía Princess 4* - Las Palmas de Gran Canaria - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom op vakantie met het hele gezin naar een hotel dat barst van de activiteiten voor kinderen
  • Neem een duik in 1 van de 4 zwembaden of ga zonnebaden op het strand
  • Geniet zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule
  • Leer kitesurfen of windsurfen op één van de mooiste plekken ter wereld

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Fuerteventura

Het paradijs bestaat echt! En het ligt op Fuerteventura, een Canarisch eiland in de Atlantische Oceaan zo'n 97 km voor de Afrikaanse kust. Deze bestemming is bekend om zijn eindeloze stranden en gegarandeerde zonneschijn het hele jaar door - het wordt niet voor niets het 'Eiland van de Eeuwige Lente' genoemd. Dit is de ideale romantische bestemming met z'n tweetjes of voor een gezellig verblijf met het gezin. 

De natuurpracht van het eiland wordt gedomineerd door indrukwekkende vulkanen, er zijn maar liefst 24 exemplaren te vinden op Fuerteventura. Ontdek de fijne zandstranden aan kristalhelder water en laat u zachtjes door de warme Sahara wind... Trakteer uzelf op een droomvakantie!

Uw hotel

Hotel Jandia Preincess 4* ligt op een ideale locatie vlak bij het prachtige strand van Esquinzo, niet ver van Morro Jable. Het hotel wordt omringd door een immense tropische tuin waardoor u in alle rust kunt genieten van deze paradijselijke bestemming. Een duik in het zwembad met uitzicht op zee, helemaal relaxen onder de zon, lekker eten of leren windsurfen of kitesurfen aan het strand van Sotavento... U kiest het helemaal zelf!

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer (32 m²).

Stap binnen in uw oase van rust en ontdek de moderne inrichting met warme pastelkleuren, het comfortabele meubilair en de gezellige sfeer. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om te genieten van uw verblijf op Fuerteventura met eigentijdse voorzieningen en veel natuurlijk licht.


Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Optioneel en met toeslag
kunt u kiezen voor All Inclusive Plus, enkel beschikbaar voor volwassenen vanaf 18 jaar en bij verblijven van minstens 7 nachten.

Hotel Jandia Princess beschikt over 3 restaurants waar u culinair in de watten wordt gelegd. Het Antigua restaurant serveert een uitgebreid buffet met nationale en internationale specialiteiten, met een speciaal kinderbuffet, en organiseert regelmatig thema-avonden. La Choza snackbar ligt bij het zwembad en biedt een prachtig uitzicht op zee. Hier geniet u van het ontbijt onder de zon, een lichte lunch en een lekkere snack. Restaurant El Lagar tenslotte, neemt u mee in de typische Spaanse gastronomie in een authentieke omgeving.

En vergeet zeker niet om even langs te gaan bij één van de 4 bars om een lekkere cocktail of frisdrank te nemen.

Activiteiten

Speciaal voor u:
- Sportactiviteiten (aerobic, boogschieten, beachvolley)
- Avondentertainment bij het Salon Princess
- Strandhanddoeken bij aankomst (2 keer verse handdoeken per week)
- Pendeldienst naar het windsurf- en kitesurfcentrum bij Sotavento Beach en het Oasis Park

Wilt u ontspanning en relaxen combineren met ontdekkingen en sportieve escapades? Hotel Jandia Princess heeft het allemaal! Een wandeling door de rustige tuin, gevolgd door een spelletje tennis of een duik in het zwembad? Dat kan! Of start u de dag liever met een workout in de fitness of een romantische wandeling op het strand? Geen probleem! Daarna laat u zich verwennen in de spa en ondertussen kunnen de jongste reizigers terecht in de Mini Club, de Farm Princess of de kinderboerderij. 

En als u kiest voor de All Inclusive Plus, heeft u toegang tot de speciale Adults Only spa met sauna, jacuzzi, fitness, Chill-Out zwembad en een nudistenzwembad... Waar wacht u nog op!

Let op: om het strand te bereiken, moet u een trap van ongeveer 100 treden afdalen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u een transfer bijboeken in de tweede stap van uw reservering. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 15°C max : 20°C
Feb
min : 15°C max : 20°C
Mrt
min : 15°C max : 21°C
Apr
min : 15°C max : 22°C
Mei
min : 17°C max : 22°C
Jun
min : 18°C max : 23°C
Jul
min : 21°C max : 25°C
Aug
min : 22°C max : 26°C
Sep
min : 20°C max : 24°C
Okt
min : 20°C max : 24°C
Nov
min : 17°C max : 23°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Ligging

Gran Canaria, 11 ( Urb. Butihondo ), 35626 Pájara , Fuerteventura, Spanje

De afstand tussen de Puerto de Rosario luchthaven van Fuerteventura en uw hotel bedraagt 78 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken
Aantal kamers in het hotel: 512
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

De all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt en diner in het buffetrestaurant met showcooking en een speciaal buffet voor kinderen: ontbijt van 7.30 tot 10.00u, diner van 18.00 tot 21.00u in de winter en van 18.30 tot 21.30u in de zomer
- Ontbijt, lunch, snacks en themadiners in restaurant La Choza: ontbijt van 9.30 tot 11.00u, warme en koude snacks van 11.00 tot 13.00u en van 15.00 tot 17.00u, lunch van 13.00 tot 15.00u en themadiners (op voorhand reserveren)  van 19.00 tot 21.30u
- Toegang tot het à-la-carterestaurant El Lagar (met reservatie, 1 keer gratis per verblijf)
- Selectie aan alcoholische en niet alcoholische dranken in de bars tussen 10.00 en 23.00u: wijn, bier, frisdrank, water, fruitsap 

Alle restaurants zijn rookvrij. Voor het diner is een lange broek en T-shirt of hemd verplicht.

En als u kiest voor de All Inclusive Plus, profiteert u bovendien van:
- Toegang tot de speciale Adults Only zone met fitness, spa, Zen Pilates, Tai Chi en Yoga
- Roomservice
- Badjassen en slippers
- Kluis
- Fles water in de minibar
- Koffie en thee in de kamer
- Nationale en internationale premium dranken in de bars en restaurants
- "Welterusten" service

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Autoverhuur
  • Openbaar parkeren
  • Bagageopslag
  • Wifi in de openbare ruimtes (met toeslag)
  • Kluis (met toeslag)
  • Was- en strijkservice (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Satelliet TV
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluis (met toeslag)
  • Babybedje (op aanvraag)
  • Terras of balkon
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Groot zwembad met animatie (verwarmd in de winter)
  • Kinderzwembad (verwarmd in de winter)
  • Tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, darts, flipperkast (met toeslag)
  • Fitness
  • Speeltuin voor kinderen
  • Mini Club (vanaf 4 jaar)
  • Biologische kinderboerderij
  • Zwembad en nudistenzwembad (in de Adults Only zone)
  • Tennisbanen (in de Adults Only zone)
  • Privéfitness in de Adults Only zone
  • Spa met jacuzzi in open lucht, sauna en Turks stoombad in de Adults Only zone

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Jandía Princess 4*