Roadtrip in Andalusië met mogelijke verlenging aan de Costa del Sol - Sevilla - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de belangrijkste en meest fascinerende steden van Andalusië
 • Geniet van een welverdiende nachtrust in 4* hotels op schitterende locaties
 • Verleng uw reis met een ontspannend strandverblijf aan de Costa del Sol
 • En ook... Wandel door de pittoreske straatjes van de Albaicín wijk in Granada

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Andalusië

Een reis door Andalusië is genieten met alle zintuigen...
De levendige kleuren van het landschap met witgekalkte huisjes in pittoreske dorpjes, de stralende blauwe hemel, het geel van de zon, het groen van de natuur, het rood en oranje van de zonsondergang en de kleurrijke jurken van de flamencodanseressen... Deze streek in Spanje laat u niet onberoerd!

Andalusië wordt gekenmerkt door Moorse invloeden met onuitwisbare sporen van het rijke verleden een unieke en originele sfeer. Tussen geschiedenis, een bruisende cultuur, adembenemende architectuur en prachtige uitzichten ontdekt u steden zoals Granada, Sevilla, Málaga en Córdoba. Laat u charmeren door deze magische plekken waar heden en verleden elkaar ontmoeten, op uw eigen tempo dankzij de inbegrepen huurauto.
Vamos!

Reisbeschrijving

We hebben een verrassende en fascinerende roadtrip voor u samengesteld door deze prachtige streek. U ontdekt Andalusië op uw eigen ritme en kiest zelf hoe lang u blijft, van 5 tot 14 nachten! U kunt vertrekken in Málaga en de streek verkennen gedurende 5, 7 of 9 nachten of kiezen voor een voor een optionele verlenging naar het strand:
- 7 nachten waarvan 3 op het strand
- 10 nachten waarvan 5 op het strand
- 12 nachten waarvan 6 op het strand
- 14 nachten waarvan 8 op het strand

Bij een vertrek vanuit Sevilla doorkruist u Andalusië in 5, 7 of 9 nachten (strandverlenging niet mogelijk bij deze optie).

Uw programma voor 6 dagen / 5 nachten

Aankomst in Málaga

Dag 1: Aankomst in Málaga - Granada
Aankomst op de luchthaven van Málaga en ophalen van de huurauto. Vandaag rijdt u richting Granada, een indrukwekkende stad met een fascinerend historisch erfgoed, prachtige Renaissance architectuur en een meer modernere kant uit de eenentwintigste eeuw. 
Overnachting in Granada.

Dag 2: Granada
Na het ontbijt in het hotel heeft u de kans om deze indrukwekkende stad te bezoeken. Maak een wandeling door de typische wijk Sacromonte, woon een flamencovoorstelling bij en ontdek het spectaculaire Alhambra, het toonbeeld van het historische erfgoed van de stad. Slenter door de tuinen van het Generalife paleis, bezoek de kathedraal en het paleis van Karel V.
Overnachting in Granada.

Dag 3: Granada - Córdoba
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Córdoba, een charmante stad waar moderniteit en geschiedenis perfect samengaan. Deze Romeinse stad was ooit de hoofdstad van de emirs en kaliefen en is prachtig gelegen aan de oevers van de Guadalquivir rivier. Slenter door de pittoreske straatjes van de oude stad, de gezellige pleintjes en de witgekalkte huisjes rond de moskee-kathedraal. Hier proeft u nog de echte sfeer van de Middeleeuwen en komt u meer te weten over het belang dat deze stad gespeeld heeft in de geschiedenis van het land.
Overnachting in Córdoba.

Dag 4: Cordóba - Sevilla
Ontbijt in het hotel. Vandaag gaat het naar een andere fascinerende stad, Sevilla. Met zijn Renaissance paleis, gotische kerken en charmante pleintjes wordt dit door sommigen de mooiste stad van Spanje genoemd. We laten u zelf beslissen tijdens een ontdekking in de Arenal wijk, de bruisende bars in de Macarena wijk en de adembenemende architectuur van de Giralda toren en het Koninklijk Paleis (Alcázar). 
Overnachting in Sevilla.

Dag 5: Sevilla - Granada
Na het ontbijt in het hotel heeft u nogmaals de kans om de mooiste plekjes van Sevilla te ontdekken om vervolgens weer richting Granada te rijden. Bij het binnenrijden in de stad krijgt u een prachtig uitzicht op de pieken van de Sierra Nevada.
Overnachting in Granada. 

Dag 6: Granada - Terugvlucht 
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Málaga waar u de huurauto terugbrengt naar de luchthaven. Afscheid van deze adembenemende Spaanse regio en terugvlucht.

Aankomst in Sevilla

Als u ervoor kiest om te starten in Sevilla, ziet het programma er als volgt uit:

Dag 1: Aankomst in Sevilla
Aankomst op de luchthaven van Sevilla en ophalen van de huurauto.
Overnachting in Sevilla.

Dag 2: Sevilla
Ontbijt in het hotel en bezoek aan deze prachtige stad.
Overnachting in Sevilla.

Dag 3: Sevilla - Córdoba
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om de stad aan de Guadalquivir rivier te bezoeken.
Overnachting in Córdoba.

Dag 4: Córdoba - Granada
Ontbijt in het hotel en bezoek aan Granada met het indrukwekkende Albambra fort.
Overnachting in Granada.

Dag 5: Granada - Sevilla

Na het ontbijt in het hotel verkent u Granada nog een laatste keer en gaat het terug naar Sevilla.
Overnachting in Sevilla.

Dag 6: Sevilla - Terugvlucht
Ontbijt in het hotel, terugbrengen van de huurauto bij de luchthaven van Sevilla en terugvlucht.

Uw programma voor 8 dagen / 7 nachten

Aankomst in Málaga
Als u kiest voor een verblijf van 7 nachten, brengt u een extra nacht door in Córdoba en een extra nacht in Sevilla, zodat u deze twee fascinerende steden op uw eigen tempo kunt ontdekken.

Aankomst in Sevilla
Ook als uuw reis in Sevilla begint, heeft u een extra nacht in Córdoba en een extra nacht in Granada om bijvoorbeeld een flamencovoorstelling bij te wonen of het bruisende nachtleven in te duiken.

Uw programma voor 10 dagen / 9 nachten

Aankomst in Málaga
Uw programma voor 9 nachten ziet er hetzelfde uit als het programma voor 7 nachten, maar met een extra nacht in Granada en nog een extra nacht in Sevilla.

Aankomst in Sevilla
Ook bij een vertrek in Sevilla geniet u van meer tijd om deze prachtige stad te verkennen met een extra overnachting in Sevilla en nog een extra nacht in Granada.

Uw programma voor 8 dagen / 7 nachten: roadtrip met strandverlenging van 3 nachten

Dag 1: Aankomst in Málaga – Granada
Aankomst op de luchthaven van Málaga en ophalen van de huurauto. Vertrek richting Granada.
Overnachting in Granada.

Dag 2: Granada
Ontbijt in het hotel en verkenning van de prachtige stad Granada met de typische wijk Sacramonte, het Alhambra fort, de tuinen van het Generalife paleis, de kathedraal en het paleis van Karel V.
Overnachting in Granada.

Dag 3: Granada - Sevilla
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Sevilla met zijn Renaissance paleis, gotische kerken, de Giralda toren en het Koninklijk Paleis Alcázar.
Overnachting in Sevilla.

Dag 4: Sevilla
Vandaag, na het ontbijt in het hotel, krijgt u nogmaals de kans om één van de mooiste Spaanse steden te ontdekken met een prachtige combinatie van geschiedenis en moderniteit.
Overnachting in Sevilla.

Dag 5: Sevilla - Costa del Sol (Estepona)
Na het ontbijt in het hotel rijdt u richting de prachtige Costa del Sol. Hier verblijft u in het Atalaya Golf Hotel & Resort tussen Estepona en Marbella. U geniet van het volpension (exclusief dranken) en brengt uw nachten door in een comfortabele Standaard Kamer.
Overnachting in het Atalaya Golf Hotel & Resort.

Dag 6 en 7: Costa del Sol (Estepona)
Maak gebruik van de schitterende faciliteiten van het hotel en kom helemaal tot rust op het strand. U kunt ook de adembenemende omgeving verkennen met uw huurauto.
Overnachtingen in het Atalaya Golf Hotel & Resort.

Dag 8: Costa del Sol - Málaga - Terugvlucht
Na uw laatste ontbijt op Spaanse bodem rijdt u terug naar de luchthaven van Málaga waar u de huurauto terugbrengt en u zich klaarmaakt voor de terugvlucht.

Uw programma voor 10 dagen / 9 nachten: roadtrip met strandverlenging van 5 nachten

Bij deze aanbieding vliegt u op Malaga en gaat u van Granada naar Córdoba, waar u 1 nacht doorbrengt en vervolgens gaat u verder naar Sevilla en de Costa del Sol, waar u in totaal 5 nachten geniet van een zorgeloos strandverblijf in het Atalaya Golf Hotel & Resort.

Uw programma voor 13 dagen / 12 nachten of 15 dagen / 14 nachten: roadtrip met strandverlenging van 6 of 8 nachten

Als u kies voor een verblijf van 12 nachten, brengt u nog een extra nacht door in Cordoba en komt u gedurende 6 nachten helemaal tot rust aan de idyllische stranden van de Costa del Sol.

Wilt u voldoende tijd om deze prachtige Spaanse regio te ontdekken en daarna maar liefst 8 nachten op het strand door te brengen? Kies dan voor een verblijf van 14 nachten voor volledige ontspanning en onderdompeling in de Andalusische cultuur.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels tijdens de roadtrip

Tijdens de roadtrip door Andalusië, verblijft u in een Standaard Kamer in comfortabele 4* hotels.

Deze hotels zijn de volgende (of gelijkwaardig):
- Sevilla: Hotel Exe Palmera 4* 
- Córdoba: Hotel Eurostar Las Adelfas 4*
- Granada: Hotel Abba Granada 4*
- Estepona (strandverlenging): Atalaya Park Park Golf Hotel & Resort 4*

Uw hotel aan de Costa del Sol

Vlak aan zee in het hartje van de Costa del Sol ontdekt u het schitterende Atalaya Park Golf Hotel & Resort 4*. Dit resort ligt op een fantastische locatie tussen de badplaatsen Estepona en Marbella midden in een weelderig groen park van 5 hectare. U beleeft u een zorgeloos verblijf met een waaier aan activiteiten, van complete ontspanning tot sport en overheerlijke gastronomie.

U verblijft in een stijlvolle en lichte Standaard Kamer (ongeveer 30 m²) en geniet van het volpension (exclusief drankjes) om zowel de nationale als internationale gastronomie te proeven. Met 3 restaurants en 2 bars vindt u altijd de geschikte maaltijd en verfrissend drankje.

Een team van professionele animatoren staat zowel overdag als 's avonds klaar om u en uw kinderen te entertainen met sportieve, ludieke, ontspannende en leerrijke activiteiten in het resort zelf of op het strand.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw ontdekking van het prachtige Andalusië, beginnen uw dagen met een heerlijk ontbijt, zodat u voldoende energie heeft voor de avonturen van de dag.

Als u ervoor kiest om uw verblijf te verlengen aan de Costa del Sol in het Antalaya Park Golf Hotel & Resort, proeft u van de vele smaaksensaties in de restaurants van het hotel dankzij het volpension (exclusief drankjes).

Een traditioneel Spaans ontbijt bestaat meestal uit hartige gerechten en tapas zoals tomaat met olijfolie en kruiden. Liefhebbers van zoetigheden kiezen voor churros met chocolade.

Huurauto

Gedurende uw hele verblijf in Andalusië maakt u gebruik van de inbegrepen huurauto van categorie B (type VW Polo of gelijkwaardig). Zo bepaald u zelf het ritme van uw reis, stopt u waar en wanneer u dat wilt en gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de streek.

Een voorproefje...

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Het is aan te raden om een bezoek aan het Alhambra Fort in Granada op voorhand te boeken via het internet

Inbegrepen in de prijs:
- Huurauto van categorie B gedurende het hele verblijf (ophalen aan de luchthaven van Málaga of Sevilla)
- Overnachtingen in een Standaard Kamer in 4* hotels
- Dagelijks ontbijt
- Overnachting in een Standaard Kamer in het Atalaya Park Golf Hotel & Resort op basis van volpension als u kiest voor een aanbieding met strandverlenging

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Entreeprijzen en excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Brandstof voor de huurauto
- Kosten voor parking en tolwegen

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto van categorie B (type VW Polo of gelijkwaardig) voor de hele duur van het verblijf
- Ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Sevilla of Málaga
- Minimumleeftijd van de bestuurder: 22 jaar
- Het originele rijbewijs (nog minstens 1 maand geldig) moet worden voorgelegd
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk
- De auto wordt verhuurd per 24 uur, bij het te laat binnenbrengen zal een supplement aangerekend worden
- Supplement voor jonge bestuurder (22 tot 24 jaar): €19/dag
- Kinderstoel: €50/verblijf
- Stoelverhoger: €50/verblijf
- GPS: €10/dag
- Bijkomende bestuurder: zie ter plaatse 

Inbegrepen:
- All Risks verzekering met franchise (schadeverzekering, persoonlijke verzekering, diefstal, vandalisme)
- Onbeperkte kilometers
- Assistentie (24/7)

Niet inbegrepen:
- Brandstof
- Super cover

Details over de strandverlenging:

Alle praktische informatie over het Atalaya Park Golf Hôtel & Resort 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 486
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Het hotel beschikt over:

 • 24-uursreceptie
 • Bagagedienst
 • Excursiebalie
 • Kinderopvang
 • Wasserij en stomerij

De kamers zijn uitgerust met:

 • Airconditioning / Verwarming
 • Satelliettelevisie
 • Minibar
 • Kluis (met bijbetaling)
 • Directe telefoonlijn
 • Bureau
 • Privébadkamer
 • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

 • Buitenzwembad (seizoensgebonden)
 • Binnenzwembad
 • Solarium
 • Sauna
 • Turks stoombad
 • Massages
 • Watersporten
 • Voetbal
 • Boogschieten
 • Waterpolo
 • Animatie

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief, aangezien u uw inbegrepen huurauto bij aankomst op de luchthaven op kan halen. De afstand tussen de luchthaven  van Malaga en het hotel Abba Granada  bedraagt 137 km. De afstand tussen de luchthaven  van Sevilla en het hotel Exe Palmera bedraagt 10 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Roadtrip in Andalusië met mogelijke verlenging aan de Costa del Sol