- Sevilla - Tot -70% | Voyage Privé

Uw hotel

In Sevilla logeert u in het Itaca Artemisa 3*. Dit mooie hotel ligt in het centrum van Sevilla en beschikt over een aangename sfeer en een moderne inrichting.Maak van de gelegenheid gebruik om gedurende enkele dagen volledig te herbronnen en optimaal te genieten in het hart van de Parel van Andalusië. Een verblijf in het Itaca Artemisa staat hoe dan ook garant voor een onvergetelijke vakantie!Speciaal voor u: 10% korting voor elk verblijf van minimaal 4 nachten!

Uw pension

In deze aanbieding is geen pension inbegrepen.U bent helemaal vrij om te proeven van de vele Spaanse specialiteiten, waaronder de beroemde tapas. Er zijn verschillende restaurants in de directe nabijheid van het hotel. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn!

Activiteiten

U zult zich niet snel vervelen in het hotel Itaca Artemisa 3*. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en een solarium waar u na een intense dag in Sevilla heerlijk kunt ontspannen. Vergeet zeker niet om deze magnifieke stad te verkennen. Vanuit uw hotel kunt u eenvoudig de meest toeristische plaatsen van de stad bezoeken. Laat u aangenaam verrassen door de unieke architectuur en het bruisende stadsleven... U zult snel begrijpen waarom Sevilla de "Parel van Andalusië" wordt genoemd!
De hoofdstad van de autonome regio Andalusië zal u binnen korte tijd verleiden met haar rijke historische verleden. Het mooie Sevilla is het resultaat van zowel christelijke als islamitische invloeden, twee culturen die hier al vele jaren succesvol naast elkaar bestaan.
U zult versteld staan van de mythische monumenten, zoals het door Unesco als werelderfgoed erkende Alcazar, de kathedraal en de Giralda. Wandel langs de indrukwekkende Guadalquivir, verken de historische wijk en neem uitgebreid de tijd om de formidabele details van het Plaza de España te bewonderen.
Heeft u zin in een verfrissende pauze? Dan is een ontspannend moment in Maria Luisa Park, het beroemdste park van de stad, iets voor u. Prikkel tijdens deze reis ook uw smaakpapillen met een pittige gazpacho of een cocido Andaluz … Pure verwennerij!

Ligging

Valle, 13, Sevilla, Spanje

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 15

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
Er hoeven ter plaatse geen belastingen betaald te worden.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.


Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Sevilla - Tot -70% | Voyage Privé