Sri Lanka Tour met verlenging naar de Malediven 4* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek een fascinerend land met prachtige natuur en unieke cultuur
 • Profiteer van een compleet programma en ontdek alle mooiste plekjes
 • Proef van de heerlijke Sri Lankaanse keuken met haar aromatische kruiden
 • En ook... Laat u verleiden door de schoonheid van de de Malediven tijdens een fantastische strandverlenging 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Sri Lanka en de Malediven

Wilt u op vakantie naar het einde van de wereld?
We hebben de perfecte combinatie gevonden voor u! We nemen u mee naar het uitzonderlijke Sri Lanka waar de adembenemende landschappen en de kleurrijke cultuur u zullen verbazen. Ontdek de heerlijke smaken, aromatische keuken en de spiritualiteit. Het voormalige Ceylon wordt ook wel de "Parel van de Indische Oceaan" genoemd en tijdens een ontdekking van de weelderige natuur, majestueuze tempels en prachtige uitzichten ervaart u zelf waarom.

Kom daarna met ons mee naar de Malediven, een paradijselijke plek met een eindeloze schoonheid... Neem de tijd om te genieten van de turquoise lagunes, de witte zandstranden en de rust. U kunt ook op verkenning gaan in de onderwaterwereld tijdens het duiken of snorkelen en uw batterijen weer helemaal opladen onder de stralende zon.
Bent u klaar om te vertrekken?

Reisbeschrijving

Maak uw dromen waar en vertrek op ontdekking van Sri Lanka tijdens een rondreis van 6 nachten met een Engelstalige chauffeur/gids. Zo komt u alles te weten over de rijke geschiedenis van het land, de fascinerende cultuur en de mooiste plekjes. Van Pinnawala naar Kandy langs het pittoreske Nuwara Eliya en het bruisende Colombo... U weet niet waar eerst te kijken! Daarna is het tijd om heerlijk te relaxen op de paradijselijke stranden van de Malediven voor 3, 5, 7 of zelfs 9 nachten van pure magie. 

Bij aankomst in Colombo ontvangt u een SIM-kaart per koppel.

De volgende opties zijn mogelijk voor uw reis:
- 9 nachten waarvan een tour van 6 nachten + 3 nachten strandverblijf in de Malediven
- 11 nachten waarvan een tour van 6 nachten + 5 nachten strandverblijf in de Malediven
- 13 nachten waarvan een tour van 6 nachten + 7 nachten strandverblijf in de Malediven
- 15 nachten waarvan een tour van 6 nachten + 9 nachten strandverblijf in de Malediven

Het programma

Dag 1 : Aankomst - Waikkal
Dag 2 : Waikkal - Pinnawala - Mawanella - Kandy
Dag 3 : Kandy - Tempel van Kandy en stadsbezoek - Kandy
Dag 4 : Kandy - Ramboda waterval - Nuwara Eliya
Dag 5 : Nuwara Eliya
Dag 6 : Nuwara Eliya - Colombo
Dag 7 : Colombo - luchthaven - Malediven - Sun Island Resort and Spa 4*
Dag 8, 9, 11, 13 of 15 : Sun Island Resort and Spa 4*
Dag 10, 12, 14 of 16 : Sun Island Resort and Spa 4* - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Colombo - Waikkal
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar uw chauffeur/gids u staat op te wachten om u naar het hotel te brengen in een voertuig met airconditioning. U komt toe in het hotel in Waikkal waar u de rest van de dag kunt uitrusten na uw lange vlucht. 
Geschatte reistijd van de luchthaven naar Waikkal: 30 tot 45 minuten.

Overnachting in het Suriya Resort of gelijkwaardig.

Dag 2: Waikkal - Pinnawala - Mawanella - Kandy
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting het Pinnawala Elephant Orphanage op tijd om het voederen van de olifanten mee te maken (13.15u). 
Geschatte reistijd van Waikkal naar Pinnawala: 2 tot 2,5 uur.

Het Pinnawala Elephant Orphanage is een plek waar jonge olifantjes worden opgevangen die hun natuurlijke habitat en/of hun ouders zijn verloren in de Sabaragamuwa provincie. Dit is een uitzonderlijke plek waar u de olifanten ontmoet in hun natuurlijke habitat. Met zo’n 70 olifanten is dit de grootste olifantenkudde in gevangenschap ter wereld.

Daarna vervolgt u de weg richting Mawanella om een kruidentuin te bezoeken en de bijzondere (en zeldzame) kruiden te ontdekken die in de Sri Lankaanse keuken gebruikt worden.
Geschatte reistijd van Pinnawala naar Mawanella: 25 tot 30 minuten.

De laatste halte van de dag is Kandy, een charmante stad en het laatste bastion van de Singalese koningen. De grootsheid van de stad is tot vandaag bewaard gebleven met onder andere zijn prachtige meer in het centrum en de bekende “Tempel van de Tand”.
Geschatte reistijd van Mawanella naar Kandy: 45 minuten – 1uur.

Overnachting in het Amaya Hills Resort of gelijkwaardig.

Dag 3: Kandy - Bezoek aan de stad
Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan de Royal Botanical Gardens waar u geniet van de rust omringd door exotische bloemen, planten en bomen. Deze koninklijke tuin in Peradeniya was lange tijd privé maar werd later opgesteld voor het publiek. Hier ontdekt u de meest indrukwekkende verzameling van orchideeën in Azië en tal van andere prachtige soorten.

De volgende halte is de Embekka Tempel, een boeddhistische tempel uit de veertiende eeuw in de stad Arathtana. U ontdekt de rijkelijk versierde houten pilaren met houtsnijwerk in de vorm van dieren, dansers en worstelaars. Deze tempel bestaat in totaal uit 8 gebouwen waarvan 6 de 'binnentempel' vormen en 2 de 'buitentempel'.

Daarna gaat het richting de Gadaladeniya Tempel in Diggala, geïnspireerd op de Dravidische architectuur en met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Dit tempelcomplex ligt bovenop een rots en werd gebouwd door koning Buwanekabahu IV in 1344. Ontdek de indrukwekkende Boeddhabeelden en beelden van andere goden zoals Brahma, Suyama, Santhusuta, Natha en Maithree.

De volgende tempel die u bezoekt is de Lankatilaka Tempel, in de veertiende eeuw gebouwd boven op een rots die men 'Panhalgala' noemt. Behalve een prachtig uitzicht op de omringende bergen, rijstvelden en weelderige valleien, vindt u hier ook een indrukwekkende stoepa, een Bodhiboom, de gebedsruimte en de keuken. Ook het indrukwekkende beeld van een zittende Boeddha en schilderijen van 24 oude Boeddha's zullen u verbazen.

's Avonds keert u terug naar het centrum van Kandy waar een bezoek aan de "Tempel van de Tand" op het programma staat. Deze tempel speelt nog altijd een belangrijke rol in het leven van boeddhisten van over de hele wereld omdat hier een authentieke tand van Boeddha zelf bewaard wordt volgens de legende. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Het is dankzij deze unieke schat dat Kandy door Unesco werd uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Na dit bezoek maakt u zich klaar voor een traditioneel dansspektakel waar u meer te weten komt over de complexe cultuur en tradities van dit land met een verzameling van klassieke dansen die teruggaan tot de derde eeuw voor Christus.

Overnachting in het Amaya Hills Resort of gelijkwaardig. 
Dag 4: Kandy - Ramboda watervallen - Nuwara Eliya
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Nuwara Eliya, onderweg houdt u halte bij de indrukwekkende Ramboda watervallen.
Geschatte reistijd van Kandy naar de Ramboda watervallen: 1,5 tot 2 uur.


Bewonder de pracht van deze watermassa omringd door weelderige natuur voor u verdergaat richting Nuwara Eliya.
Geschatte reistijd van de Ramboda watervallen naar Nuwara Eliya: 30 tot 45 minuten.

Midden in het "land van de thee", ligt het charmante Nuwara Eliya waar de Britten erin geslaagd zijn om het Engelse platteland na te bootsen met Georgische architectuur, mooi onderhouden gazons met hagen, een Anglicaanse kerk, golfbanen en weelderige parken. Dit dorpje ligt op zo'n 1900 meter boven zeeniveau en is de perfecte plek om te genieten van de gezonde berglucht en de koelere temperaturen.

Overnachting in Hotel Araliya Green Hills of gelijkwaardig.

Dag 5: Nuwara Eliya
Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan Nuwara Eliya met een gids. Dit dorpje is ook bekend onder de naam "klein Engeland", maar dan met een magische ligging in de bergen op zo'n 180 km van Colombo. Hier zijn de temperaturen lager dan is de rest van het land en dat gecombineerd met de geografische ligging, maakt dit de perfecte plek om thee te groeien, maar ook verse groenten en fruit. U ontdekt de typische Britse gebouwen, de spectaculaire uitzichten, de Anglicaanse kerk, het Victoria park, het Gregory meer en de Turf Club. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Overnachting in Hotel Araliya Green Hills of gelijkwaardig.

Dag 6: Nuwara Eliya - Colombo
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om richting de hoofdstad Colombo te vertrekken.
Geschatte reistijd van Nuwara Eliya naar Colombo: 4,5 tot 5 uur.

Uw tijd in de hoofdstad brengt u door met een bezoek aan de 
Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), bekend als het eerste congrescentrum in Azië. Daarna heeft u vrije tijd om zelf op verkenning te gaan.

Overnachting in Hotel Fairway Colombo of gelijkwaardig.
Dag 7: Colombo - Luchthaven - Malediven - Sun Island Resort and Spa 4*
Laatste ontbijt in Sri Lanka gevolgd door een transfer naar de luchthaven van Colombo waar u de vlucht neemt naar de Malediven.
Geschatte reistijd naar de luchthaven: 45 minuten tot 1 uur.

Aankomst in de Malediven waar u ontvangen wordt voor uw transfer naar het hotel met een binnenlandse vlucht en speedboot. (Binnenlandse vluchten zijn beschikbaar van 6 tot 19u, buiten deze uren moet u de laatste vlucht nemen om 23.30u).
Geschatte duur van de transfer met speedboot: 25 minuten.

Overnachting in het Sun Island Resort and Spa 4*.

Dag 8 tot 9, 11, 13 of 15: Verblijf in het Sun Island Resort and Spa 4*
Profiteer van de schitterende faciliteiten van uw hotel en kom tot rust op de paradijselijke stranden.

Overnachtingen in het Sun Island Resort and Spa 4*.

Dag 10, 12, 14 of 16: Terugvlucht
Na een laatste ontbijt en vrije tijd in het hotel, gaat het terug naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Om u een vakantie in alle comfort te garanderen, hebben we onderweg luxueuze 4* en 5* hotels voor u uitgekozen. Zo bent u er zeker van dat u helemaal tot rust komt na een dag vol ontdekkingen. Bovendien profiteert u tijdens uw verblijf in Kandy van 10% korting op eten en drinken en ayurvedische behandelingen in de spa.


Uw hotels tijdens de rondreis zijn:
- Waikkal: Suriya Resort 5* (of gelijkwaardig) - Deluxe Kamer
- Kandy: Amaya Hills Resort 4* (of gelijkwaardig) - Superior Kamer of upgrade naar Deluxe Kamer (volgens beschikbaarheid)
- Nuwara Eliya: Hotel Araliya Green Hills 4* (of gelijkwaardig) - Deluxe Kamer 
- Colombo: Hotel Fairway Colombo 4* (of gelijkwaardig) - Z Home Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens de tour in Sri Lanka geniet u van een dagelijks ontbijt om de dag op de best mogelijke manier te starten. Voor uw andere maaltijden kunt u proeven van de heerlijke gastronomie van het land in de verschillende restaurants op elke bestemming. Voor nog meer gemoedsrust, kiest u optioneel en met supplement voor halfpension (exclusief dranken).

Uw verlenging naar de Malediven

Tijdens uw verlenging naar de Malediven geniet u van pure ontspanning en eindeloos plezier in het Sun Island Resort & Spa 4*, een exotisch resort met uitzicht op de eindeloze witte zandstranden van het Zuid-Ari Atol. U geniet van een onvergetelijke ervaring in een prachtig natuurlijk kader met luxueuze faciliteiten.


Als u deze bestemming kiest als huwelijksreis (binnen 6 maanden na het huwelijk), profiteert u van de volgende voordelen:
- Een fles mousserende wijn
- Een fruitmand

Uw Kamer
U overnacht op slechts enkele meters van het strand in een Superior Beach Bungalow (ongeveer 21 m²).

Een luxueuze en moderne inrichting, authentieke architectuur, kleurrijke accenten en een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan... Meer heeft u niet nodig om uw verblijf onvergetelijk te maken! Stap van uw gezellige terras recht het strand op om een duik te nemen in het kristalheldere water of geniet van pure verwennerij in uw luxueuze badkamer. Idyllischer wordt het niet! 

Pension en restaurants
U profiteert van de heerlijke gastronomie dankzij het volpension (exclusief dranken) in het Sun Island Resort and Spa 4*. Voor complete gemoedsrust tijdens uw strandverlenging, kunt u kiezen voor de all-inclusiveformule.

Proef van de plaatselijke keuken in het hoofdrestaurant of het Star Restaurant en neem een lekkere pauze in de coffee shop.

Activiteiten
Neem een verfrissende duik in het enorme zwembad, één van de grootste in de Malediven. Relax met een goed boek op een comfortabele ligstoel, werk aan uw kleurtje op het prachtige strand of maak een uitstapje naar een van de omliggende eilanden. Het mooie zandstrand belooft ontspannende momenten in de zon of lange wandelingen langs het water.

Maar daar houdt het nog niet op! In de luxueuze spa laat u zich van top tot teen verwennen met massages, behandelingen, jacuzzi's en nog veel meer! Sportliefhebbers kunnen terecht in de fitnessruimte of een fiets huren en de schitterende omgeving verkennen. Voor nog meer ontdekkingen geniet u van een excursie om te gaan vissen bij zonsondergang bij verblijven van minstens 7 nachten in de Malediven.

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt tijdens de rondreis en volpension tijdens het strandverblijf in de Malediven
- Entreeprijzen voor het Pinnawala Elephant Orphanage, de Botanische tuin van Peradeniya, de Tempel van de Tand, de Embekka, Gadaladeniya en Lankatilaka tempel
- De diensten van een Engelstalige chauffeur/gids tijdens de rondreis
- Alle plaatselijke belastingen (onder voorbehoud van wijziging) 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien  
- Niet vermelde entreeprijzen en bezoeken
- Visumkosten (www.eta.gov.lk)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over de strandverlenging:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 462
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Om van de voordelen voor huwelijksreizen te genieten, moet u reizen binnen 6 maanden na het huwelijk.

Het hotel beschikt over:

 • 24-uursreceptie
 • Bagagedienst
 • Conciërgedienst
 • Wifi
 • Airconditioning
 • Wisselkantoor
 • Wasserij

De kamers zijn uitgerust met:

 • Airconditioning
 • Televisie
 • Kluis
 • Minibar
 • Balkon of terras
 • Privébadkamer
 • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

 • Zwembad
 • Tuin
 • Fietsverhuur
 • Fitnessruimte
 • Spa
 • Tennis
 • Spellenkamer

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief bij aanbieding met vlucht.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Sri Lanka Tour met verlenging naar de Malediven 4*