The Villas Wadduwa 5* met optionele rondreis door Sri Lanka - Wadduwa - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een 5* hotel aan het strand, in een adembenemend kader omgeven door een weelderige vegetatie
  • Kies voor de optionele rondreis door Sri Lanka en start uw vakantie met een ontdekkingstocht langs de meest belangrijke bezienswaardigheden van Sri Lanka

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Sri Lanka

Wilt u de ontdekking van een spirituele cultuur en adembenemende natuur combineren? 
Dan hebben we de perfecte reis voor u gevonden naar de 'Parel van de Indische Oceaan'. Deze bestemming biedt zowel idyllische stranden, rijk cultureel erfgoed, weelderige natuur, eeuwenoude tradities en een fascinerende geschiedenis. De gezellige en ontspannen sfeer, de vriendelijke bevolking, de lekkere gastronomie en de veelzijdigheid van dit eiland zorgen ervoor dat deze vakantie geschikt is voor de hele familie. 

Tussen boeddhistische tempels, eindeloze groene theeplantages, prachtige nationale parken met een fascinerende fauna en flora, bruisende steden en exotische stranden, wacht een wereld vol verrassingen, opwindende kleuren, geuren en smaken.
Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

We nemen u mee naar het hart van een betoverende omgeving, dicht bij het strand, waar de natuur nog steeds wild en ongerept is. Hier vindt u goudkleurige stranden en een kristalheldere zee, omzoomd met wuivende kokospalmen.

Iets verderop nodigt The Villas Wadduwa 5* u uit voor een unieke ervaring in een idyllisch kader. Dit is de ideale plek om intens te genieten van rust en ontspanning!

Optioneel en met bijbetaling, kunt u nog wat langer van uw verblijf genieten dankzij de aangeboden late check-out.

Uw kamer

In Wadduwa pakt u uw koffers uit in een Premium Luxury Villa (25 m²). 

De natuurlijke tinten van deze villa gaan helemaal op in de schitterende omgeving. De zachte kleur van het meubilair en het blauwe textiel dompelen u onder in een magisch universum. In deze heerlijke cocon komt u op het einde van de dag helemaal tot rust!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Beleef een zorgeloze vakantie dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule.

Het hoofdrestaurant serveert typische à-la-cartegerechten en het restaurant Fine Dining is ideaal voor intieme en gezellige diners met familie of vrienden. Bij zonsondergang kunt u naar de bar gaan voor een vers vruchtensapje of een verfrissende cocktail.

Activiteiten

Neem een duik in het buitenzwembad, kies voor een sportieve pauze in de fitness, geniet van een rustgevende spabehandeling of relax op het nabijgelegen goudkleurig zandstrand.

Maak van de gelegenheid gebruik om de geschiedenis en de cultuur van Sri Lanka te ontdekken. Tempels, kerken, safari's, walvissen spotten in Mirrissa of de Koggala-schildpaddenkwekerij bezoeken... Aan u de keuze! 

Voor een echte authentieke kennismaking met dit betoverende land, raden we u aan om uw vakantie te starten met de optionele rondreis!

Uw optionele rondreis door Sri Lanka

Uw optionele rondreis door Sri Lanka
Deze rondreis in 6 nachten neemt u mee voor een ontdekkingstocht door Sri Lanka. Laat u aangenaam verrassen door zowel culturele als natuurlijke pareltjes!
Indien u kiest voor de optionele rondreis, ziet uw vakantie er als volgt uit: rondreis in 7 dagen/6 nachten + 1, 2 of 3 dagen in The Villas Wadduwa 5*.


Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Colombo
Dag 2: Colombo / Kosgada / Galle / Udawalawe
Dag 3: Udawalawe
Dag 4: Udawalawe / Nuware Eliya
Dag 5: Nuwara Eliya /  Kandy / Matale / Habarana
Dag 6: Habarana / Sigiriya / Polonnaruwa / Habarana
Dag 7: Habarana / Wadduwa
Dag 8, 9 en/of 10 (naar gelang de gekozen aanbieding): Strandverblijf in The Villas Waduwa 5* 
Dag 9, 10 of 11 (naar gelang de gekozen aanbieding): Vertrek uit Wadduwa

Uw reisprogramma

Uw reisprogramma
Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Colombo
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo. U wordt verwelkomd door uw gids/chauffeur. Na het voltooien van de formaliteiten op de luchthaven wordt u naar uw hotel in Colombo gebracht met een geklimatiseerd voertuig.
In het hotel heeft u vrije tijd om uit te rusten en om te genieten van de hotelfaciliteiten.
Overnachting in Hotel Fairway Colombo of gelijkwaardig.

Dag 2: Colombo / Kosgada / Galle / Udawalawe
Na het ontbijt checkt u uit en reist u naar Kosgada om er de schildpadden te zien.
Kosgoda is gekend om zijn project voor de instandhouding van zeeschildpadden dat wordt beheerd door de Sri Lankan Wildlife Society. Het project werd in 1988 opgericht om zeeschildpadden uit Sri Lanka te beschermen tegen uitsterven. Sinds de oprichting heeft het project meer dan 3,5 miljoen babyschildpadden vrijgelaten in zee. De broederij betaalt de vissers om 's nachts eieren aan lange zandstranden te halen. De broederij legt de eieren terug in het zand en wanneer ze 50 dagen later uitkomen, worden de babyschildpadden 's nachts op het zand losgelaten. Slechts één schildpad op 1000 wordt volwassen!
Vervolgens gaat u naar Galle voor een rondleiding door de stad. Galle is een kustplaats waar de Nederlandse aanwezigheid nog steeds zichtbaar is. Galle was een oude haven (beschouwd als de legendarische Tarsis van de Bijbel) en het eerste centrum van internationale handel. Tegenwoordig is Galle een bruisende provinciehoofdstad en het administratief centrum van het zuiden. Het staat bekend om zijn prachtige Unawatuna-baai met riffen, waardoor deze tegen de ruige zee wordt beschermd. Hier is het veilig om te zwemmen!
Na de stadstour gaat u naar uw hotel in Udawalawe.
Overnachting in het Grand Udawalawe Safari Resort of gelijkwaardig.

Dag 3: Udawalawe
Na het ontbijt gaat u naar het Udawalawe Elephant Transit House "Ath Athuru Sewanaé. Het hoofddoel van dit centrum is de rehabilitatie van verweesde olifanten in hun natuurlijke habitat. Er worden tot 3 olifanten per week gedood in Sri Lanka vanwege conflicten met mensen, waardoor weesolifanten achterblijven. Olifanten worden ondergebracht in het Udawalawe National Park om in harmonie te blijven met hun natuurlijke habitat, maar hebben toegang tot medische zorg en voedsel. Alle zorg wordt verleend door professionele medewerkers en er worden pogingen ondernomen om het contact tussen mensen en olifanten te minimaliseren, zodat olifanten niet te vertrouwd geraken met mensen. Als bezoekers de feeders kunnen observeren, mogen ze de dieren niet aanraken of ermee communiceren. Er is ook een informatiecentrum over hun oorsprong, evolutie, sociale gedrag en bedreigingen waarmee ze geconfronteerd worden.
Vervolgens reist u naar het Udawalawe National Park voor een jeepsafari. U krijgt de kans om een exclusieve privé-jeepsafari te doen in het Udawalawa National Park, gelegen in de droge zone en een groot gebied van struikgewas, grassen en oude plantages rond een groot reservoir. Het Udawalawe National Park staat bekend om zijn uitzonderlijke natuurschoon en de rijkdom aan flora en fauna, met name zoogdieren en vogels. Eén van de belangrijkste attracties van dit park is de mogelijkheid om de olifanten te zien (er leven er ongeveer 400 in het park), op een zeer korte afstand. Het is niet ongewoon om een kudde volwassen en jonge olifanten te zien eten of zwemmen in het water! Het park is ook de thuisbasis van buffels, hagedissen, herten, apen, vogels en luipaarden!
Nadien keert u terug naar het hotel voor een welverdiende rustpauze.
Overnachting in het Grand Udawalawe Safari Resort of gelijkwaardig.

Dag 4: Udawalawe / Nuwara Eliya
Na het ontbijt gaat u naar het treinstation van Ella voor uw treinrit naar Nanu Oya. Tijdens deze reis bewondert u pittoreske landschappen, indrukwekkende bergen en talrijke theeplantages. Bij aankomst in Nanu Oya wordt u per auto naar Nuwara Eliya gebracht.
Nuwara Eliya ligt in het hart van het theelandschap en is een prachtige stad waar de Britten een replica van het Engelse platteland hebben weten te creëren, met huizen in stijlen variërend van Georgisch tot Queen Anne. Goed onderhouden grasvelden met heggen, een Anglicaanse kerk, een beroemde golfbaan en prachtige parken. Op deze hoogte is de lucht hier koel!
U kunt met een pony of paard gaan rijden voor uw check-in in het hotel.
Overnachting in het Araliya Green Hills of gelijkwaardig.
Dag 5: Nuwara Eliya / Kandy / Matale / Habarana
Na het ontbijt checkt u uit en gaat u naar de theeplantages. U ontdekt de plaats waar de bekende thee van Ceylon in het leven werd geroepen.
In 1824 werd een theeboom door de Britten uit China naar Ceylon gebracht en geplant in de Royal Botanical Gardens of Peradeniya voor niet-commerciële doeleinden. James Taylor was een Britse burger die de commerciële theeplantage in Sri Lanka (Ceylon) introduceerde. Tegenwoordig kennen zelfs degenen die nog nooit van Sri Lanka hebben gehoord Ceylon-thee, bekend om zijn kwaliteit. U vervolgt uw reis naar Kandy.
U bezoekt de Tempel van de Tand, één van de meest populaire en meest bezochte tempels ter wereld. Het is één van de pijlers van het Sri Lankaanse boeddhisme, bezocht door zowel pelgrims als toeristen.
Vervolgens gaat u naar Sigiriya en bezoekt u de kruidentuin van Matale. Matale is beroemd om zijn batikproductie en kruidentuinen. Batik is een oude kunst van het doek en tegenwoordig is Sri Lanka één van de wereldleiders in het ontwerpen van batik. Galerijen en batik fabrieken bieden batik van eenvoudig gekleurde ontwerpen tot ingewikkelde veelkleurige meesterwerken.
Al eeuwenlang zijn specerijen één van de beroemdste exportproducten van Sri Lanka. Specerijen worden voornamelijk geteeld in huistuinen (als huishoudelijke industrie) en worden niet alleen gebruikt voor het aromatiseren van voedsel, maar ook voor medicijnen en cosmetica.
U checkt in in uw hotel.
Overnachting in het Oak Ray Elephant Lake of gelijkwaardig.

Dag 6: Habarana / Sigiriya / Pollanaruwa / Habarana
Na het ontbijt vertrekt u naar het fort van Sigiriya, waar u de 1200 treden kunt beklimmen en de prachtige fresco's op de muren van het oude fort kunt bewonderen.
Het fort van Sigiriya staat bekend als het 8ste wereldwonder. Dit rotsfort werd gebouwd door koning Kasyapa in de 5e eeuw na Christus en was meer dan 18 jaar een koninklijke citadel. De top van de rots, met een oppervlakte van bijna een hectare, was de locatie van het paleis en de buitenmuur was gebouwd op de uiterste rand van de afgrond. Het door de Unesco gesponsorde Central Cultural Fund heeft de 5e-eeuwse watertuinen van Sigiriya in hun oude glorie hersteld.
Vervolgens gaat u naar Polonnaruwa, opgericht als de hoofdstad door koning Vijayabahu I nadat Anuradhapura aan het einde van de 10e eeuw was binnengevallen. Het was echter onder koning Parakramabu I, die aan het einde van de 11e eeuw regeerde, dat Polonnaruwa een prachtige versterkte stad werd. Hij bouwde het uitgestrekte stuwmeer Parakrama Samudra (de Zee van Parakrama) dat nog steeds in gebruik is en gaf opdracht tot de bouw van kloosters, tempels, paleizen, zwembaden en boeddhistische beelden, allemaal in een waterrijk park met bomen. Beëindig het bezoek en keer terug naar uw hotel om de rest van de dag te genieten van de hotelfaciliteiten.
Overnachting in het Oak Ray Elephant Lake Hotel of gelijkwaardig.

Dag 7: Habarana / Wadduwa
Na het ontbijt checkt u uit uw hotel en gaat u naar het prachtige strand van Wadduwa.

Uw hotels

Uw hotels
Tijdens deze rondreis logeert u telkens in een Standaard Kamer in zorgvuldig gekozen 4* hotels (lokale normen).






Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Colombo: Standaard Kamer in Hotel Fairway Colombo 4*
- Udawalawe: Deluxe Kamer in Hotel Grand Udawalawe Safari Resort 4*
- Nuwara Eliya: Deluxe Kamer in Hotel Araliya Green Hills 4*
- Habarana: Deluxe Kamer in Hotel Oak Ray Elephant Lake 4*

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis is uw ontbijt inbegrepen.

Optioneel en met bijbetaling, kunt u kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Proef zeker van de "rice and curry", die bestaat uit witte rijst en verschillende pittige bijgerechten (linzen, groenten, vis of vlees) waaraan kokosmelk wordt toegevoegd om het geheel wat "zachter" te laten worden. Hier bestelt u best ook een papadam bij, een dunne cake gemaakt van linzenmeel en soms op smaak gebracht met komijn.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 30°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 26°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 30°C
Dec
min : 24°C max : 0°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 32
Check-in: 15.00u   
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • Wifi
  • Excursiebalie
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Was- en strijkservice (met toeslag)
  • Roomservice
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met:

  • Gratis wifi
  • LCD TV
  • Telefoon
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Kluis
  • Bureau
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Kamerjassen

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad
  • Spa met massages en behandelingen
  • Fitness

Details over de optionele rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens programma in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Ontbijt
- Transport met geklimatiseerd voertuig en Engelstalige gids
- Toegangskosten voor bezoeken vermeld in het programma
- Halve dag jeepsafari in het Nationaal Park van Udawalawe
- Treinrit van Ella naar Nanu Oya

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Drankjes, maaltijden en niet in het programma vermelde bezoeken
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering minder dan 29 dagen voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven van Bandaranaike en The Villas Waduwa bedraagt ongeveer 57 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The Villas Wadduwa 5* met optionele rondreis door Sri Lanka