Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met optionele stopover in Bangkok - Khao Lak - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar een unieke vakantie in het spectaculaire 5* Kalima Resort & Villas Khao Lak
  • U wordt getrakteerd op een groot aantal goodies tijdens hun verblijf, inclusief halfpension en een Thaise koppelmassage van 30 minuten
  • Kies voor een stopover in Bangkok en beleef de vakantie van uw dromen!

Welkom in ... Thailand!

Khao Lak

Beleef een droomvakantie in een exotisch en vriendelijk land!
Reis met ons mee naar Thailand! Laat u betoveren door de prachtige omgeving, paradijselijke zandstranden en ontdek de schoonheid en diversiteit van het "land van de glimlach".

We nemen u mee naar een klein stukje paradijs op een uurtje van Phuket in de regio van Khao Lak. Dit ongerepte pareltje ligt aan de sprankelende Andamanse Zee waar u eindeloze zandstranden vind, de ideale plek om te relaxen in de schaduw van een palmboom.

Maar deze magische plek heeft nog enkele verrassingen in petto met adembenemende nationale parken, indrukwekkende watervallen en wilde dieren zoals de iconische olifant en een kleurrijke onderwaterwereld.

Bij deze aanbieding kunt u ook kiezen voor een stopover in Bangkok!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk (aanbieding 2):
8 nachten: 3 nachten in Bangkok + 5 nachten in Khao Lak
10 nachten: 3 nachten in Bangkok + 7 nachten in Khao Lak
13 nachten: 3 nachten in Bangkok + 10 nachten in Khao Lak
15 nachten: 3 nachten in Bangkok + 12 nachten in Khao Lak
17 nachten: 3 nachten in Bangkok + 14 nachten in Khao Lak
20 nachten: 3 nachten in Bangkok + 17 nachten in Khao Lak 

Kalima Resort & Villas Khao Lak 5*

Het verborgen juweeltje Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* wordt omringd door mangrovebossen en omzoomd door mondingen van de rivier. U wordt er hartelijk ontvangen voor een heerlijk verblijf aan het strand. De unieke setting en de eclectische stijl, met Chinees-Portugese erfgoedarchitectuur gecombineerd met een eerbetoon aan het culturele erfgoed van de regio, beloven rust en complete ontspanning.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met zicht op het zwembad
  • Upgrade naar Grand Deluxe Kamer bij verblijf vanaf 7 nachten (niet geldig tussen 25 december 2019 en 10 januari 2020)

Deluxe Kamer met zicht op het zwembad

De Deluxe Kamers beschikken over faciliteiten zoals een eigen badkamer en douche, een eigen buitenterras en uitzicht op tuinen en het grote zwembad. Deze kamers zijn zorgvuldig ingericht om de rustieke charme van tinmijngemeenschappen te weerspiegelen in een elegante avant-gardistische omgeving, met een gedurfd decor en sepiatinten voor een buitenegwone ervaring.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 10% korting op eten en drinken
Het Maluka International Restaurant biedt Europese en Aziatische gerechten terwijl u geniet van het uitzicht op de tropische tuinen. Ga voor meer ontdekkingen naar Thai Maluka, waar de voorgestelde Thaise keuken synoniem staat voor delicate symfonie van exotische smaken. Voor rustige momenten met familie of vrienden kunt u een drankje drinken in een van de drie bars van het hotel.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting op was- en strijkservices
  • 20% korting in de spa
  • 1 Thaise koppelmassage van 30 minuten per koppel per verblijf vanaf 7 nachten
Uw verblijf in Khao Lak staat volledig in het teken van rust en ontspannende activiteiten. Kies voor een aangename sessie in de Lamoon Spa en stap binnen in een wereld van welzijn voordat u gaat sporten in de fitness. Voor een moment van rust en stilte is de Library Lounge de place to be. De kleintjes zullen hun plezier vinden in de Kids Club gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Uw optionele stopover in Bangkok

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 3 munten voor de verkoopautomaten
  • Upgrade naar Executive Suite 
  • Ontbijt 
  • 3 munten voor de verkoopautomaten 
  • 15% korting op eten en drinken in het hotelrestaurant
Als u kiest voor aanbieding 2, profiteert u van een stopover in de hoofdstad Bangkok, een verzameling van adembenemende architectuur, traditionele tempels, hypermoderne shoppingcentra, fantastische gastronomie en een warme sfeer. Neem de tuktuk naar de verschillende majestueuze wats (tempels) zoals Wat Phra Kaew, Wat Pho of Wat Arun, bezoek de kleurrijke markten, vaar de Chao Praya rivier af in een long tail boot en laat u charmeren door de combinatie tussen de typische Aziatische en de westerse cultuur.

Het Centre Point Hotel Chidlom 4* is de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in de bruisende stad Bangkok! Gelegen in het hart van de stad met uitzicht op Lumpini Park en dicht bij warenhuizen en toeristische bezienswaardigheden, kunt u hier alles ervaren wat deze kosmopolitische stad te bieden heeft. In dit moderne hotel kunt u ook genieten van tal van luxe faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een sauna en een fitness, en genieten van het restaurant Blue Spice dat heerlijke Thaise gerechten serveert.

Uw kamer
Geniet van een upgrade naar een ruime Executive Suite en maak het uzelf gemakkelijk in uw kamer van 55 m²! Deze kamers zijn ingericht in een moderne, elegante stijl en beschikken over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een perfect verblijf, waaronder een bureau, een wasmachine en een kitchenette.

Uw pension
Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet en ontdek de diverse, authentieke smaken van Bangkok! Keer daarna 's avonds terug naar het Blue Spice Restaurant in uw hotel voor heerlijke Thaise en internationale gerechten. Verwen uzelf met traditionele Pad Thai met garnalen voor de lunch en wanneer de temperaturen in de stad stijgen, kunt u genieten van een verfrissende frappé met Thaise thee of een heerlijke bolletje kokosijs.

Activiteiten
Na een lange dag in de stad keert u terug naar uw hotel om te genieten van een moment van ontspanning in het binnenzwembad of de sauna in het Centre Point Hotel Chidlom 4*. Er is ook een fitness waar u zich kunt terugtrekken voor een ochtend- of avondtraining, of gewoon uw swing oefenen op de indoorgolfbaan - er zijn hier tal van manieren om te ontspannen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Aanbieding 1: De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Aanbieding 2: Zowel in Phuket als in Bangkok zijn de luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan de Phi Phi-eilanden met lunch - Volledige dag

Extra opties
De Phi Phi-eilanden liggen zo'n 34 km ten zuidoosten van Phuket en bestaan uit 6 eilanden. De belangrijkste zijn Phi Phi Don - met een unieke bohemian sfeer - Phi Phi Leh en Phi Phi Mayba Bay - de plek waar de film "The Beach" met Leonardo DiCaprio werd opgenomen. Deze eilanden staan bekend om de indrukwekkende kalkstenen kliffen die uit het smaragdgroene water komen, de paradijselijke witte zandstranden en de prachtige koraalriffen die u ontdekt tijdens het snorkelen of duiken.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Niet alcoholische dranken en verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van snorkelmateriaal (snorkelmasker, zwemvliezen en reddingsvest)
- Entreeprijzen voor de nationale parken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Vertrek met de boot tussen 9.00 en 10.00u
Terug rond 16.00u

Bezoek aan Koh Yao Yai met lunch - Volledige dag

Extra opties
Tussen Phuket en Krabi vindt u het idyllische eiland Koh Yao Yai in de Phang Nga Bay, omringd door zo'n 300 kalkstenen rotsen waarvan sommigen wel meer dan 100 meter hoog. Deze excursie neemt u ook mee naar het dagelijkse leven in de vissersdorpjes en ongerepte stranden aan de Andamanse Zee. U bezoekt een uitzichtpunt op het eiland waar u een prachtige foto kunt nemen van de eilanden voor de kust van Krabi, bezoekt een rubberplantage en gaat naar een traditioneel huis in een plaatselijk dorpje waar de locals graag hun deuren openzetten voor u.

Een plaatselijke visser neemt u mee op zee om te helpen met het vangen van langoustines en vissen.

Inbegrepen:
- Transfers met een privévoertuig met airconditioning
- Boottransfer met minimum 4 personen
- Entreeprijzen tot de nationale parken en verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerkingen:
- Deze excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Minimum 4 deelnemers 
- Bepaalde wijzigingen kunnen aangebracht worden aan het programma, bijvoorbeeld tijdens de oogstperiode van rubber of feestdagen. In dag geval worden de bezoeken vervangen door een ander bezoek.

De 3 mooiste boeddhistische tempels van Phuket

Extra opties
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerking:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00u voor een volledige dag

Het weer

Jan
min : 22°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 23°C max : 32°C
Apr
min : 25°C max : 30°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 29°C
Okt
min : 24°C max : 29°C
Nov
min : 23°C max : 29°C
Dec
min : 23°C max : 29°C

Ligging

Kalima Resort & Villas Khao Lak: Lam Kaen, Thai Mueang District, Phang-nga 82210, Thailand

Centre Point Chidlom: No.60 Soi 1, Langsuan Road, Lumpini, Patumwan, Bangkok 10330 Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Phuket en Kalima Resort & Villas Khao Lak bedraagt 70 km.
De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en Centre Point Chidlom bedraagt ongeveer 31 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel in Khao Lak:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 231 
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërge
  • Receptie

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Slippers
  • Minibar
  • Koelkast
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • Paraplu
  • Room service
  • Haardroger
  • Kluis
  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Airconditioning
  • Kamerjassen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Lamoon Spa
  • Fitness
  • Kids Club
  • Buitenzwembad

Alle praktische informatie over het hotel in Bangkok:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 200 
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Zakenservices
  • Parkeerplaats
  • Bibliotheek
  • Was- en strijkservice
  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Make-up service

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Tv
  • DVD-speler
  • Kluis
  • Strijkijzer- en plank
  • Haardroger
  • Koelkast
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Toaster

Activiteiten bij het hotel*:

  • Binnengolfbaan
  • Fitness
  • Sauna
  • Zwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met optionele stopover in Bangkok