De schatten van de Andamanse Zee - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste plekjes van Thailand met adembenemende stranden en prachtige uitzichten
  • U ontmoet de unieke plaatselijke diersoorten en bewondert de exotische bloemen en planten
  • Proef van de traditionele Thaise keuken met warme smaken en verse ingrediënten
  • En ook... Duik de onderwaterwereld in op zoek naar de kleurrijke zeebewoners

The Waters Resort Khao Lak en Deevana Krabi Resort: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Kuraburi Greenview Resort: Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in... Thailand

Wilt u de verschillende gezichten van het 'Land van de Glimlach' ontdekken?
We nemen u mee naar het zuiden van Thailand voor een onvergetelijke vakantie aan de Andamanse Zee. Hier vindt u ongerepte natuur, adembenemende panorama's en kristalhelder water. Van Phuket naar Krabi, langs Khao Lak en de unieke Phang Nga provincie... u weet niet waar eerst kijken met schilderachtige kreken, prachtige dieren, bloemen en planten, de wondere onderwaterwereld en de typische Thaise gastvrijheid.
Het paradijs bestaat toch!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 2 nachten op Phuket, 2 nachten in Khao Lak, 1 nacht in de Phang Nga provincie en 2 nachten in Krabi
10 nachten waarvan 3 nachten op Phuket, 3 nachten in Khao Lak, 1 nacht in de Phang Nga provincie en 3 nachten in Krabi
12 nachten waarvan 4 nachten op Phuket, 4 nachten in Khao Lak, 1 nacht in de Phang Nga provincie en 3 nachten in Krabi
14 nachten waarvan 4 nachten op Phuket, 5 nachten in Khao Lak, 1 nacht in de Phang Nga provincie en 4 nachten in Krabi

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Hotel T-Villa Phuket 4*

Kom binnen in een oase van rust en Thaise authenticiteit in Hotel T-Villa 4*. Laat u charmeren door de traditionele sfeer van de kleine houten huisjes omringd door exotische tuinen. De weelderige architectuur van dit hotel doet denken aan de typische boeddhistische tempels die te vinden zijn op het eiland. 

Het prachtige zwembad nodigt uit tot een verfrissende duik en op slechts 11 minuten wandelen vindt u een idyllisch zandstrand. Het prachtige strand van Nai Yang is makkelijk te bereiken met de pendeldienst. Bij uw terugkeer naar het hotel laat u zich culinair in de watten leggen of gaat het richting de spa voor complete verwennerij.

Uw kamer

Omdat uw comfort onze belangrijkste prioriteit is, hebben we voor u een ruime en elegante Pool Access Villa (55 m²) gekozen voor uw verblijf op Phuket. Deze kamer is ingericht in een authentieke sfeer met plaatselijke houtsoorten en typische Thaise decoratie van lokale ambachtslieden. Dankzij het gebruik van neutrale kleuren wordt een pure sfeer van rust en ontspanning gecreëerd. Het ruime terras is de perfecte plek om een cocktail te nemen voor u rechtstreeks het zwembad induikt.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

U ontdekt de heerlijke Thaise gastronomie dankzij het inbegrepen halfpension (exclusief dranken). 

Het T-Restaurant is het hoofdrestaurant van dit hotel en is de hele dag open voor een uitgebreide buffetmaaltijd. Zowel voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt een combinatie van typische Thaise gerechten en internationale specialiteiten aangeboden in een gezellig kader. Voor een hapje of een drankje aan de rand van het zwembad moet u in de Pool Bar zijn en een lekkere koffie, thee of frisdrank neemt u in Coffee De T.

Dankzij deze aanbieding profiteert u van 20% korting op eten en drinken in het hotel (exclusief roomservice, minibar en speciale promoties).

Activiteiten

Omdat u tijdens uw verblijf op het grootste Thaise eiland wilt relaxen maar ook op verkenning gaan, biedt uw hotel de perfecte combinatie tussen schitterende faciliteiten en fascinerende excursies. Nadat u van de zon genoten heeft aan de rand van het zwembad, laat u zich in de watten leggen in de spa. Om er zeker van te zijn dat u helemaal tot rust kunt komen, hebben we een korting van 20% geregeld op de behandelingen in de spa. Sportievelingen zijn dan weer vrij om gebruik te maken van de volledig ingerichte fitnessruimte.

Dankzij de gratis pendeldienst naar het strand van Nai Yang (zie dienstregeling ter plaatse) profiteert u van een moment van rust om uw batterijen weer helemaal op te laden. In de omgeving van het hotel ontdekt u prachtige tempels, weelderige nationale parken, historische architectuur in Phuket Town en de kleurrijke onderwaterwereld.

The Waters Resort Khao Lak 4*

Het luxueuze The Waters Resort Khao Lak 4* ligt in het hartje van het Bang Niang dorp op slechts 350 meter van het strand. Hier wordt u ontvangen in een warme en gastvrije sfeer voor een onvergetelijk strandverblijf. Het unieke "Adult Friendly" concept is ideaal voor wie wil genieten van complete rust. Kinderen zijn uiteraard wel welkom, maar de sfeer is meer geschikt voor koppels, individuele reizigers en gezinnen die houden van een intieme vakantie.

De 
grote zwembaden met turquoise tegels creëren een magische sfeer in harmonie met de vele tinten blauw van het water en de lucht. In de restaurants proeft u van een waaier aan heerlijke smaaksensaties en tijdens het duiken of snorkelen ontdekt u de kleurrijke waterbewoners op deze paradijselijke bestemming.

Uw kamer

Tijdens uw verblijf in Khao Lak verblijft u in een Bay Kamer (40 m²) met een prachtig uitzicht of de baai, of geniet u van een upgrade naar een Upper Pool Acces Kamer (45 m²), behalve tussen 27/12/2017 en 10/01/2018. Deze intieme cocon is licht en ruim ingericht en beschikt over een privétrap naar het balkon dat rechtstreeks toegang biedt tot het zwembad. Begin uw dag met een frisse duik en kom aan het einde van de dag tot rust in deze gezellige en moderne ruimte, volledig uitgerust met hedendaagse faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tussen excursies en ontspanning door, geniet u van het halfpension (exclusief dranken).

In het Amici Ristorante Italiano proeft u van de heerlijke creaties van de Italiaanse chef Davide Spighe in een chique bistro-sfeer binnen of op het gezellige terras. Een verfrissende cocktail tussen het zwemmen door of een heerlijk aperitiefje aan de rand van het zwembad? Het kan in de stijlvolle Bubble Bar.

Als u in het hotel verblijft op nieuwjaarsavond, geniet u van een heerlijk galadiner op 31 december (met supplement, ter plaatse te betalen)

Dankzij de gratis pendeldienst naar Hotel The Sands ontdekt u een variatie aan overheerlijke nationale en internationale smaken tijdens een diner in het restaurant.

Activiteiten

Wilt u alle zorgen vergeten? Neem een moment van rust aan de rand van het zwembad, in de sauna of kies voor een traditionele Thaise massage... Profiteer van de ligging tussen Similan en Surin om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, een trekking te maken in de jungle of te relaxen op het strand.

Kuraburi Greenview Resort

Het Kuraburi Greenview Resort 3* ligt midden in de natuur op zo'n 2 uur van Phuket. Met veel respect voor de natuurlijke omgeving logeert u in de weelderige bossen van de prachtige Phang Nga provincie. U zult gecharmeerd zijn door de typische inrichting die perfect past bij de natuurlijke schoonheid van deze regio. Hier bent u ver weg van de dagelijkse zorgen en worden uw batterijen helemaal opgeladen in een rustige en authentieke sfeer.

Uw kamer

Tijdens uw verblijf in het Kuraburi Greenview Resort (of gelijkwaardig hotel in de Phang Nga provincie), logeert u in een Superior Kamer (16 m²).

Dit kleine stukje paradijs is de perfecte plek om in harmonie te komen met de prachtige natuurlijke omgeving. Profiteer van een moment van rust op uw privébalkon en ontdek de typische Thaise inrichting... Een heerlijke nachtrust is gegarandeerd!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Geniet van een vakantie in alle gemoedsrust dankzij het inbegrepen halfpension.

Proef van de authentieke Thaise keuken en internationale gerechten in het restaurant van het Hotel Krua Nang-Yon met uitzicht op de tropische jungle. 

Als u in het resort verblijft op nieuwjaarsavond, geniet u van een heerlijk galadiner op 31 december (met supplement, ter plaatse te betalen).

Activiteiten

Om uw verblijf in de Phang Nga provincie zo aangenaam mogelijk te maken, kiest u uit een ruim aanbod aan activiteiten om uw hoofd helemaal leeg te maken. Een moment van ontspanning of een heerlijke Thaise massage? Het kan in de spa! Wilt u liever de natuur ontdekken in de omgeving? Huur dan een kano of fiets om erop uit te trekken!

Deevana Resort Krabi 4*

Vlak bij de prachtige stranden van Ao Nang en Noppharat Thara, heet het Deevana Resort Krabi 4* u welkom in een chique, elegante en eigentijdse sfeer. De inrichting van het resort is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid in Krabi en de overvloed aan ongerepte fauna en flora. Deze plek is de ideale keuze voor een ontspannende vakantie waarbij u op verkenning kunt gaan in de natuur, de onderwaterwereld en op avontuur vertrekt in de paradijselijke omgeving.

Uw kamer

In dit stijlvolle resort logeert u in een prachtige Deluxe Kamer (ongeveer 33 m²).

Deze oase van licht, ruimte en gezelligheid is de perfecte plek om uw vakantie in schoonheid af te sluiten. Door de grote ramen komt veel natuurlijk licht binnen dat de zachte kleuren een warme gloed geeft. De inrichting is de perfecte combinatie tussen moderniteit en authentieke elementen zoals plaatselijke houtsoorten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Ook tijdens dit laatste deel van uw reis geniet u van halfpension (exclusief dranken).

Het resort beschikt over 3 restaurants en bars waar uw smaakpapillen de hele dag lang in de watten worden gelegd. Of u nu wilt proeven van de authentieke Thaise keuken of zin heeft in een internationale maaltijd, in het Kingfisher restaurant zit u aan het juiste adres! Voor een lekker glaasje wijn, cocktail of biertje moet u in de Starling Lobby Lounge of de Sun Bird Pool Bar zijn.

Activiteiten

Dat uw vakantie helemaal in het teken staat van wellness en ontspanning, ontdekt u in de luxueuze spa waar u kunt kiezen uit een waaier aan behandelingen en massages. Aan de rand van het buitenzwembad neemt u een heerlijk zonnebad en voor een stevige workout moet u in de fitnessruimte zijn. Neem een relaxmoment in de bibliotheek of ga op ontdekking in de authentieke omgeving met gezellige straatjes en veel 'couleur locale'. Dit verlblijf vergeet u nooit meer!

Inbegrepen excursies

Wandeling op de rug van een olifant met maaltijden

Inbegrepen excursies
Droomt u ervan om een ritje te maken op de rug van een olifant en deze indrukwekkende dieren van dichtbij te ontmoeten? Dit is uw kans om uw droom waar te maken! Maak de meest onvergetelijke foto's om familie en vrienden jaloers te maken en ervaar de prachtige omgeving vanuit The Waters Resort Khao Lak.

Bezoek aan de Monkey Tempel met maaltijden

Inbegrepen excursies
Ontdek de plaatselijke bewoners tijdens uw verblijf in het Deevana Resort Krabi! U brengt een bezoek aan de prachtige Monkey Tempel en geniet van een heerlijke maaltijd in een traditioneel restaurant.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het Hotel T-Villa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 75
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over The Waters Resort Khao Lak:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 189
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het Kuraburi Greenview Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 35
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan  

Alle praktische informatie over het Deevana Resort Krabi:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 115 
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief indien u een aanbieding met vlucht bij ons reserveert. De afstand tussen luchthaven Phuket en hotel T-Villa bedraagt ongeveer 2 km. De afstand tussen luchthaven Phuket en hotel Deevana Resort Krabi bedraagt ongeveer 145 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De schatten van de Andamanse Zee