Kalima Resort, Holiday Inn Phi Phi en Pakasai Resort Krabi - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek het spektakel van Phuket, de rust van Krabi en de schoonheid van Koh Phi Phi in het prachtige Thailand
  • Combineer drie zorgvuldig geselecteerde hotels voor een uniek verblijf
  • Proef de kleurrijke en kruidige smaken van het land en geniet van de lokale cultuur
  • En ook... Ga duiken in het beschermde landschap van de Similan- of Surin-eilanden!

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Kalima Resort en Holiday Inn Phi Phi: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Thailand

Als het op uw droomvakantie aankomt, hoeft u geen compromissen te sluiten! Het 'Land van de Glimlach' zal u verbazen op 3 uitzonderlijke locaties: ontdek de rust en paradijselijke stranden in Phuket, laat u verbazen door de adembenemende omgeving van Koh Phi Phi en eindig op het prachtige ongerepte Krabi.

Uw eerste bestemming is Phuket, het grootste eiland van Thailand, gelegen in het zuiden van het land. Deze exotische parel van de Andamanse Zee ligt aan een prachtige kust van witte zandstranden, grote rustige baaien, kristalhelder water te midden van groene heuvels, kokospalmen en rubberplantages.
Daarna nemen we u mee naar Koh Phi Phi, een idyllische archipel met enkele van de mooiste uitzichten ter wereld! Phi Phi Don is het grootste eiland en het onbewoonde Phi Phi Lee is zonder twijfel het meest ongerepte paradijs dat u ooit gezien heeft. Breng ook een bezoekje aan Maya Bay, de plek waar de film 'The Beach' met Leonardo DiCaprio opgenomen werd. Dit is de perfecte plek om te duiken of snorkelen om de adembenemende onderwaterwereld te ontdekken.
Uw laatste halte in het fantastische Thailand is het tropische Krabi, waar het heerlijk vertoeven is op het gouden zandstrand en in een relaxte sfeer. Deze plek staat bekend om zijn indrukwekkende kalkstenen kliffen waar de echte avonturiers zich aan een klimtocht kunnen wagen. Wie het rustiger wil houden, neemt plaats op één van de witte zandstranden aan kristalhelder water met een eindeloos uitzicht op zee... De perfecte afsluiter van een onvergetelijke reis!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
 
Aanbieding 1: Van Phuket naar Krabi
- Verblijf van 7 nachten: 2 nachten in Phuket + 2 nachten op Koh Phi Phi + 3 nachten in Krabi 
- Verblijf van 10 nachten: 3 nachten in Phuket + 3 nachten op Koh Phi Phi + 4 nachten in Krabi 
- Verblijf van 12 nachten: 4 nachten in Phuket + 3 nachten op Koh Phi Phi + 5 nachten in Krabi 
- Verblijf van 14 nachten: 5 nachten in Phuket + 4 nachten op Koh Phi Phi + 5 nachten in Krabi
- Verblijf van 16 nachten: 5 nachten in Phuket + 5 nachten op Koh Phi Phi + 6 nachten in Krabi 

Aanbieding 2: Van Krabi naar Phuket
- Verblijf van 12 nachten: 5 nachten in Krabi + 3 nachten op Koh Phi Phi + 4 nachten in Phuket 
- Verblijf van 14 nachten: 5 nachten in Krabi + 4 nachten op Koh Phi Phi + 5 nachten in Phuket
- Verblijf van 16 nachten: 6 nachten in Krabi + 5 nachten op Koh Phi Phi + 5 nachten in Phuket 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Kalima Resort & Spa 5*

Neem plaats in een uitzonderlijk hotel op een ideale ligging vlak bij de stranden van Patong en Kamala op het eiland Phuket. Kom na een dag vol ontdekkingen tot rust op één van de zonnige terrassen of neem een duik in het indrukwekkende zwembad met uitzicht op zee. Hier ontdekt u ook de typische Thaise gastvrijheid, de authentieke keuken en complete ontspanning in de spa... De perfecte plek om uw batterijen helemaal op te laden! Voor meer comfort tijdens uw vakantie profiteert u van 10% korting in de wasserij.
Van bij het binnenkomen in uw Deluxe Kamer (51 m²) wordt uw blik naar de grote ramen gezogen met een spectaculair uitzicht op zee. U kunt dit prachtige panorama bewonderen vanuit de kamer of vanaf het gezellige balkon. De lichte kleuren en het moderne design zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt en u niets te tekort komt.

Holiday Inn Resort Phi Phi Island 4*

Dit Holiday Inn Resort ligt aan de noordoostelijke kust van het Koh Phi Phi eiland. Deze plek aan het witte zandstrand biedt een rustig toevluchtsoord weg van de toeristische drukte, en het kristalheldere water biedt de beste duik- en snorkellocaties van Thailand. De 126 kamers van het resort zijn gelegen in twee verschillende vleugels en omgeven door de weelderige, exotische tuinen of langs het ongerepte strand, allen met voldoende privacy. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een huisgemaakt gebakje en u geniet tijdens uw volledig verblijf van gratis wifi.

Als u op huwelijksreis bent, profiteert u van enkele voordelen:
- Een boeket bloemen op de kamer en bloemblaadjes op het bed bij een verblijf van minder dan 5 nachten in Holiday Inn Phi Phi
- een boeket bloemen op de kamer, bloemblaadjes op het bed en een fles mousserende wijn bij een verblijf vanaf 5 nachten in Holiday Inn Phi Phi
Uw Garden Bungalow (37 m²) wordt omringd door tropisch groen. Op het privébalkon van deze rustige ruimte kunt u genieten van de natuur en luisteren naar de geluiden van de vogels. De gezellige kamers hebben parketvloeren en beschikken over comfortabele bedden. 

Hotel Pakasai Resort Krabi 4*

Verstopt in een tropische tuin in de buurt van het strand Aonang in Krabi bevindt zich het Pakasai Resort 4*. Een verblijf in dit hotel is gegarandeerd comfortabel en ontspannend! Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een verfrissende handdoek en u geniet tijdens uw volledig verblijf van gratis wifi.
Profiteer van de ruime Superior Kamer (36 m²). Dankzij de rustgevende beige en pasteltinten zult u heerlijke nachten doorbrengen in deze onlangs gerenoveerde kamer. In het moderne interieur vindt u Thaise inlvoeden terug.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Voor een rustig verblijf in alle vrijheid, zult u genieten van de halfpensionformule (exclusief drankjes) in Phuket en Krabi en de ontbijtformule in Kho Phi Phi.

Kalima Resort & Spa 5* 
Malika Terrace
 is een onmisbaar plekje in dit hotel voor een adembenemende ervaring. Vanaf het dakterras profiteert u van een spectaculair uitzicht op zee en proeft u van een uitgebreid internationaal buffet. Of u nu langskomt voor het ontbijt, de lunch of het diner, u wordt altijd culinair in de watten gelegd! Om van de typische Thaise smaken te proeven, moet u richting Thai Taste en als u zin heeft in een intieme maaltijd met uitzicht op de baai, moet u naar Lima Rock. Trio's Pool Bar is dan weer het perfecte adresje voor een fruitige cocktail aan de rand van het zwembad. En dat is nog niet alles, dankzij deze aanbieding profiteert u van 15% korting op eten en drinken om extra voordelig op culinaire ontdekkingsreis te gaan.

Hotel Holiday Inn Resort Phi Phi 4*
De 3 restaurants van het resort bieden elk een unieke sfeer en keuken, zodat u altijd de perfecte maaltijd vindt. Het Tai Rom Prao Restaurant brengt Thaise specialiteiten en dinerbuffetten in een typische Thaise stijl. Het Cha Bah Restaurant ligt aan het strand en is open voor de lunch en het diner met een ruime keuze aan pasta, pizza, gegrild vlees en verse zeevruchten. Dit is ook de ideale plek om een romantisch diner te nemen met de voeten in het zand. Het Chom Thalay Restaurant is de plek waar u het ontbijtbuffet neemt en u proeft van zowel de internationale als Aziatische keuken met uitzicht op de Andamanse Zee.


Hotel Pakasai Resort Krabi 4* 
Ontdek nieuwe smaken in het restaurant Danah, genesteld in de weelderige tuinen van het hotel. In het Pool Café kunt u tussen twee duiken in het zwembad door genieten van een verfrissend drankje of een lichte snack. Het Tree Top Café is de ideale plek om gewoon te relaxen met een glas vruchtensap of om te lezen onder het genot van een glas wijn. Mis ook het happy hour niet tussen 18 en 19 uur!

Activiteiten

Kalima Resort & Spa 5*
In de Bussaba Spa brengt u lichaam en geest helemaal in balans en profiteert u van 40% korting op de behandelingen. Daarna is het tijd voor een verfrissende duik in het spectaculaire zwembad met uitzicht op zee of gaat u zonnebaden op het privéstrand van het resort...
Deze vakantie kan nu al niet meer stuk!
 
Holiday Inn Resort Phi Phi Island 4*
Profiteer van luxe faciliteiten zoals twee zwembaden, een duikcentrum, een spa en drie heerlijke restaurants.U kunt ook een aantal excursies en activiteiten boeken zoals Thaise kooklessen of boottochtjes.
Hotel Pakasai Resort Krabi
Zwemmen in het infinity zwembad terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Ga voor een puur moment van ontspanning naar de Spa Adora. Hier kunt u kiezen uit een waaier van behandelingen. Om in conditie te blijven tijdens uw vakantie gaat u voor een workout naar de fitnessruimte. Verder worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals yogalessen, kooklessen en thaiboksen.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in Kalima Resort & Spa: 190
Aantal kamers in Holiday Inn Resort Phi Phi: 126 
Aantal kamers in Hotel Pakasai Resort: 104 
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Kalima Resort & Spa beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Autoverhuur
  • Parking
  • Excursiebalie
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Airconditioning
  • Lift
  • Wasserij en stomerij
  • Strijkdienst
  • Kinderopvang
  • Roomservice

Het Holiday Inn Resort Phi Phi beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Beveiliging 24u/24
  • Wifi
  • Dokter op aanvraag

Hotel Pakasai Resort beschikt over:

  • Roomservice
  • Bagageopslag
  • Kluis
  • Was- en strijkservice

De kamers van het Kalima Resort & Spa zijn uitgerust met:

  • Flatscreentelevisie
  • Telefoon
  • Wifi
  • Bureau
  • Zitruimte
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Balkon met zeezicht
  • Badkamer met bad of douche
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

De kamers van Holiday Inn Resort Phi Phi zijn uitgerust met:

  • Wifi
  • Flatscreen TV
  • DVD-speler
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Badjas en slippers

De kamers van Pakasai Resort zijn uitgerust met:

  • Balkon
  • Privébadkamer
  • Televisie
  • Airconditioning

Activiteiten bij het Kalima Resort & Spa:

  • Zwembad met uitzicht op zee
  • Tuin
  • Privéstrand
  • Tuin
  • Spa
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Massages
  • Fitnessruimte
  • Bibliotheek
  • Animatie
  • Kinderclub
  • Minigolf

Activiteiten bij Holiday Inn Resort Phi Phi:

  • Kids Club
  • Watersportfaciliteiten (ter plaatse)
  • Entertainment Team
  • Snorkelen
  • Duiken
  • Kanovaren
  • Bibliotheek
  • Darten
  • Tafeltennis
  • Hengelsport
  • Overloopzwembad
  • Buitenzwembad
  • Massage
  • Fitnessruimte

Activiteiten bij Hotel Pakasai Resort:

  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad op het dak van het hotel
  • Bibliotheek
  • Spa
  • Speeltuin
  • Activiteiten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.


Transfers: De transfers tussen de luchthaven en de hotels en tussen de hotels zijn inbegrepen in deze aanbieding.

De afstand tussen luchthaven van Phuket en het Kalima Resort & Spa bedraagt ongeveer 15 km.

De afstand tussen luchthaven van Krabi en het Pakasai Resort bedraagt ongeveer 26 km.

 


Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Kalima Resort, Holiday Inn Phi Phi en Pakasai Resort Krabi