Cruise langs Bodrum en de Golf van Gokova - Bodrum - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de Turkse kust vanaf het water tijdens een cruise van 7 nachten
  • Bewonder het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, de prachtige stranden en de minder bekende Golf van Gokova
  • Ga op ontdekking in Istanbul, een bruisende en moderne stad met een fascinerend verleden
  • Verblijf in alle comfort aan boord van een traditionele jacht en een elegant hotel in Istanbul

Welkom in... Turkije

Wilt u Turkije op een bijzondere manier ontdekken? Vaar langs de verborgen kusten van Turkije en de Golf van Gökova. Tussen exotische stranden en pittoreske eilanden ontoegankelijk over land, ontdekt u een ander Turkije, ver weg van de toeristische resorts.

U zult ook de authentieke charme van de dorpen willen verkennen en wandelen in de bossen en de natuur... Op het programma: zonnebaden, onberispelijke kreken en onvergetelijke natuurlijke ontdekkingen! Gaat u mee?

Reisbeschrijving

We nemen u mee op een unieke Gulet voor een cruise van 8 dagen / 7 nachten langs de Turkse kust. Deze traditionele Turkse jachten zijn meestal gemaakt van hout met een ruim zonnedek. U ontdekt al de pareltjes van de Egeïsche Zee, de rijke geschiedenis van de streek en de paradijselijke stranden.

Optioneel kunt u er ook voor kiezen om uw vakantie te beginnen met een paar nachten in een 4* hotel in Istanbul!

We bieden u de volgende opties voor uw reis:

Aanbieding 1: Cruise en verblijf in Istanbul
- 2 nachten in Istanbul en 7 nachten cruise vanuit Bodrum
- 3 nachten in Istanbul en 7 nachten cruise vanuit Bodrum
- 5 nachten in Istanbul en 7 nachten cruise vanuit Bodrum

Aanbieding 2: Cruise
- 7 nachten cruise vanuit Bodrum

Uw reisroute:
Dag 1 : Bodrum
Dag 2 : Orak - Zeven eilanden
Dag 3 : Tuzla - Longoz - Balli Su
Dag 4 : Cleopatra eiland - Okluk
Dag 5 : Engelse haven - Ayinda
Dag 6 : Cokerteme - Kisebuku
Dag 7 : Pabuç Burnu - Bodrum
Dag 8 : Bodrum

Uw programma

Dag 1: Bodrum
Deze bruisende badplaats aan de Egeïsche Zee heeft een unieke sfeer en elegantie die reizigers van over de hele wereld lokt. Het fantastische kasteel, de mooie haven en de pittoreske straatjes met gezellige cafeetjes... Deze stad blijft charmeren.

U kunt inschepen vanaf 15.30u en de rest van de dag doorbrengen in Bodrum. De geschiedenis van deze plek gaat terug tot de middeleeuwen en vandaag vindt u hier goed bewaarde architectuur en cultuur met sites zoals Myndos Gate, de plek waar Alexander de Groote de stad binnenkwam.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 2: Orak eiland - Zeven eilanden
Na het ontbijt zet u koers richting het Orak eiland waar u de lunch neemt en u de kans heeft om te zwemmen in het kristalheldere water. Nadat u heerlijk genoten heeft van de zon, de zee en de omgeving, vaart u verder naar Zeven eilanden in de Golf. De laatste halte is aan de baai Küfre waar u aanmeert voor de nacht. 

Diner en overnachting aan boord.
Dag 3 : Tuzla - Longoz - Balli Su
Een zwembeurt in de ochtend voor het ontbijt is de beste manier om de dag te starten. Daarna heeft u tijd om te relaxen en tijdens de lunch vaart u naar de baai van Longoz. Bezoek dit kleine stukje paradijs met zijn enorme dennenbossen voor u 's avonds aanmeert in de baai van Ballı Su.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 4: Cleopatra eiland - Okluk Bay
Vandaag vaart u na het ontbijt richting het eiland Sedir, ook bekend als het Cleopatra eiland. Hier ontdekt u tal van charmante, kleine stranden aan het meest heldere water van de streek. Degenen die wensen zullen de gelegenheid hebben om hier het openluchtmuseum te bezoeken dat een ongelooflijk wit zandstrand, Byzantijnse ruïnes en een amfitheater huisvest. Daarna varen we naar Okluk Bay voor diner en overnachting.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 5: Engelse haven - Ayinda
Na het ontbijt kunnen degenen die dat wensen deelnemen aan een optionele excursie naar het beroemde Turtle Beach en de Dalyan Delta door de oude graftomben voor u verder vaart naar de Engelse haven. De naam komt uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog, toen de schepen van de Britse zeekrachten daar aanmeerden. Na een wat vrije tijd om te rusten of te zwemmen, zullen we ankeren voor het avondeten en overnachten in de prachtige baai van Ayinda.

Diner en overnachting aan boord.
Dag 6: Cokerteme - Kisebuku
Nadat u heerlijk genoten heeft van een rijkelijk ontbijt, vaart u verder naar Cokertme, een klein en schilderachtig vissersdorpje. Lunch aan boord. U bent uitgenodigd om een korte wandeling langs de kust te maken. Na de lunch zullen we voor anker gaan bij Kisebuku (Alakisla Buku). Hier kunt u de oude ruïnes bezoeken en de plaatselijke geschiedenis ontdekken.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 7: Pabuç Burnu - Bodrum
Na het ontbijt vaart uw jacht naar Pabuç Burnu. Thee en lunch worden geserveerd in de baai en daarna kunt u kiezen voor een tour door het stadje om het plaatselijke leven te aanschouwen. Aan het einde van de dag vaart uw schip terug richting Bodrum.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 8: Bodrum
Op deze laatste dag geniet u van een laatste ontbijt aan boord voor u het schip verlaat rond 10.30u.

BELANGRIJKE OPMERKING: de airconditioning kan tot 8 uur per dag worden gebruikt. Het gebruik ervan in havens is ten strengste verboden. Afhankelijk van de zee en de weersomstandigheden, behoudt Barbaros Yachting zich het recht voor om de nodige wijzigingen in de reisroute aan te brengen om de veiligheid en het comfort van gasten te garanderen.

Welkom aan boord

Tijdens uw cruise van 7 nachten logeert u aan boord van een uniek en bijzonder schip, een authentieke Gulet van 26 meter lang en 6,50 meter breed, ofwel een traditionele jacht gemaakt van hout. Dankzij het compacte formaat van de boot, in tegenstelling tot grote cruiseschepen, kunt u afgelegen baaien en kleine strandjes makkelijk bereiken. 

Meestal vaart u dagelijks niet meer dan 3 tot 4 uur, waardoor de rest van de dag tijd overblijft om te zwemmen, zonnebaden of op ontdekking te gaan. U kunt ook snorkelen in het kristalheldere water, windsurfen, waterskiën of vissen.

Uw kamer

Aan boord van het schip logeert u in een Standaard Kamer in Superior Goulette. 

Deze stijlvol ingerichte cabine garandeert een heerlijke nachtrust dankzij de rustgevende sfeer en schitterende faciliteiten zoals airconditioning en een LCD TV.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Ook aan boord van de cruise wordt u culinair verwend dankzij het volpension (exclusief dranken).

Zowel het ontbijt, de lunch als het diner worden geserveerd in het restaurant waar u geniet van een heerlijke maaltijd terwijl u de landschappen ziet veranderen. Elke middag geniet u van thee, koffie en koekjes.

Activiteiten

Stel u voor... wakker worden in een comfortabele hut, terwijl u wordt gewiegd door de zee. Neem een tijdschrift of een boek en bewonder de zonsopgang op het solarium voordat u geniet van een lekker ontbijt. Tussen twee excursies door kunt u snorkelen of luieren op het schip. Bereid u voor om de tijd te nemen voor uzelf en heerlijk te rusten en te ontspannen... Verleidelijk, nietwaar?

Uw optioneel verblijf in Istanbul

Heeft u zin in een kort verblijf op het kruispunt tussen Europa en Azië? Trakteer uzelf op een paar nachten in Istanbul voordat u aan boord van uw cruise gaat. Kuier langs de oevers van de Bosporus, ontdek het culturele hart van de stad, proef van de heerlijke gastronomie die Aziatische en Europese invloeden combineert en ontmoet de vriendelijke bevolking.

Het 
Port Bosphorus Hotel 4* bevindt zich in de bekende Galata-wijk, populair bij toeristen. Laat u aangenaam verrassen door de elegantie en moderniteit van het hotel. Van hieruit heeft u een adembenemend uitzicht op de Bosporus en beschikt u over alle comfort voor een onvergetelijk verblijf!

U overnacht in een Deluxe Kamer. Een verblijf in deze moderne, gezellige en comfortabele kamer staat garant voor een op en top ontspannen vakantie. Hier heeft u voldoende ruimte om na een intense dag in Istanbul opnieuw tot rust te komen!

Deze aanbieding is inclusief ontbijt. Bereid u voor op een dag vol cultuur en sightseeing met een heerlijk ontbijtbuffet, speciaal voor u geserveerd in het restaurant Seagull. In dit restaurant kunt u ook voor uw andere maaltijden terecht voor een brede waaier aan lokale specialiteiten, voornamelijk gebaseerd op verse vis, en internationale gerechten. Grijp de kans om te proeven van met liefde bereide gastronomische gerechten waarbij de kernwoorden kwaliteit en versheid zijn! In de Atrium Bar beleeft u gezellige momenten in een elegante en exclusieve omgeving met een heerlijke cocktail in de hand.

Het Port Bosphorus Hotel 4* is gekend om zijn Bosphorus Spa. In dit modern en elegant kader wordt u van kop tot teen verwend door het gekwalificeerde personeel. Geniet van massages, ervaar unieke therapieën en ontspan in het Turks bad. In deze magnifieke spa staat alles in het teken van uw comfort en welzijn!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven van Bodrum en de haven zijn inclusief.
Retourtransfers tussen de luchthaven van Istanbul en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Istanbul City Tour

Extra opties
Ga op een ochtendexcursie langs het "Sultan Ahmet Centre". Ontdek het hart van de oude stad waar de Byzantijnse en Ottomaanse rijken ooit regeerden. Tijdens deze inbegrepen tour ziet u enkele van de meest emblematische locaties van Istanbul, waaronder de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee, het Hippodrome en de Grand Bazaar.

Begin met een bezoek aan de magnifieke Hagia Sophia, een van de mooiste architectonische juwelen die in de zesde eeuw door keizer Justinianus werd gebouwd als basiliek. Daar tegenover staat de Blauwe Moskee, ook wel bekend als de Sultanahmet-moskee, beroemd om zijn ongelooflijke blauwe mozaïeken "İznik" (het oude Nicea) die het interieur versieren. De zes unieke minaretten domineren de skyline en zijn vanuit de hele stad te zien!

Maak een stop bij het oude Hippodrome, het centrum van paardenraces, atletiekevenementen en politieke activiteiten van vroeger. Bewonder de Serpentine Column, Obelisk en Theodosius, de Duitse fontein van Wilhelm II en andere grote monumenten.

Na een stop bij de Grand Bazaar - de meest aantrekkelijke plaats van Istanbul en 's werelds grootste winkelcentrum - wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Deze tour is inclusief transfers in een voertuig met airconditioning, museumkaartjes en parkeertarieven.

Bosporus Cruise

Extra opties
Deze ochtendexcursie neemt u over de Bosporus. Ervaar de prachtige bezienswaardigheden van het historische schiereiland dat het oude deel en het nieuwe deel van Istanbul scheidt. U krijgt een echt gevoel van geschiedenis door plaatsen als de Balatbuurt, de Bulgaarse San Esteban Metal Church en de specerijenmarkt te bezoeken.

Stop bij een van de fruitstalletjes voordat u over de Bosporus vaart, het water dat de twee continenten scheidt: Europa en Azië! Bewonder marmeren paleizen, oude houten dorpen en plaatsen waar luxe appartementen u geweldige fotomomenten bieden. Als de tijd het toelaat, neemt de tour u ook mee naar een tentoonstelling van leer.

Topkapıpaleis + mausoleum van de sultan

Extra opties
Het Topkapipaleis is één van de belangrijkste monumenten in de stad en een must-see voor liefhebbers van kunst en geschiedenis. Hier vindt u indrukwekkende mozaïeken en spectaculaire kunstwerken die gemaakt werden in de Ottomaanse periode. U bezoekt ook het mausoleum van de sultan waar 5 graven te vinden zijn van Ottomaanse sultans in de begraafplaats bij de Hagia Sophia.

De Byzantijnse en Ottomaanse relikwieën van Istanbul (8 uur)

Extra opties
Deze tour van een volledige dag laat u kennismaken met de meest magische sites van de stad. Bezoek de Hagia Sophia, gebouwd door keizer Justinianus in de zesde eeuw. Daarna gaat het naar de Blauwe Moskee, zo genoemd om de traditionele blauwe tegels, met 6 unieke minaretten. De volgende halte is de Hippodroom om daarna naar de Brand Bazaar te gaan, waar maar liefst 4000 stalletjes allerlei waar verkopen. Leer hoe een Turks tapijt wordt gemaakt voor u geniet van de lunch om na de middag richting het Topkapipaleis te gaan en het mausoleum van de sultan.

Bezoek aan de Prinseneilanden (8 uur)

Extra opties
Deze daguitstap start met een transfer vanaf uw hotel naar de stad voor een bezoek aan de Spice Bazaar waar u geniet van een unieke winkelervaring. Daarna neemt u de boot op de Zee van Marmara om het Büyükada eiland te bezoeken. Hier geniet u van een tour met gids en daarna de lunch in een plaatselijk visrestaurant. 
Na de middag bewondert u het prachtige uitzicht op de stad met het Topkapipaleis en de Leandertoren als meest opmerkelijke herkenningspunten.

Dinercruise tussen 2 continenten

Extra opties
Geniet van een heerlijk 2-gangen diner aan boord van een cruise die 's avonds uitvaart. Voor het hoofdgerecht krijgt u de keuze tussen 3 opties zoals gegrilde zeebaars, gehaktballetjes of gegrilde kip. Na het diner wordt een fantastische show opgevoerd met dansers en muziek. Het transport, diner, onbeperkte drankjes en show zijn inbegrepen.

Het weer

Jan
min : 8°C max : 16°C
Feb
min : 8°C max : 16°C
Mrt
min : 10°C max : 16°C
Apr
min : 13°C max : 20°C
Mei
min : 18°C max : 25°C
Jun
min : 21°C max : 29°C
Jul
min : 22°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 33°C
Sep
min : 31°C max : 37°C
Okt
min : 17°C max : 23°C
Nov
min : 13°C max : 20°C
Dec
min : 10°C max : 15°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over de cruise:
De boot is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
Type boot: schoener
Lengte: 26m
Aantal hutten: van 8 tot 10
Maximum aantal passagiers: 16 of 12, 3 of 4 bemanningsleden
Huisdieren zijn niet toegelaten.
Deze aanbieding is alleen voor volwassenen. Kinderen zijn niet toegelaten.

Alle praktische informatie over het Port Bosphorus Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 111
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wekservice
  • Wifi
  • Roomservice
  • Parking

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Minibar
  • Kluis
  • Televisie
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Badjas en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise langs Bodrum en de Golf van Gokova